3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Efreet
    akkor írtad.
  • Laalee
    neeem
    en nemmondtam olyat
  • Efreet
    de nem erról volt szó, hogy intim helyre van pakolva az a plútókutyus?
  • Laalee
    tudom mostis ahogy megyek az uccan alig birok a nökkal mind ravan kattanva a tutitetkomra
  • Efreet
    nárcisz teljesen be fog ájulni rád... :)))
  • Laalee
    apropo mar leazott a pluto most miki eger van... jövöheten meg dagobert bacsi lesz... nagyon tutko!
  • Efreet
    nem te küldted... :)
  • Laalee
    szoval nem egy pluto kutya :)
  • Efreet
    hát, nem igazán az én stílusom, de a maga nemében a jobbak közé tartozik.
  • Laalee
    jolnezki?:)
  • Efreet
    köszi, befutott :)
  • Assassin
    Megy a mail...
  • Efreet
    oki, a tetkós topic kb annyit élt, már felhoztad... a képet elóre is köszi, nekem megvannak a saját teveim, majd fotózom :)))
  • Assassin
    Efreet:előkeresem neked a tetkós topicom,ha érdekel mailben elküldöm az én tetkóm képét(csak nézni,nem lekoppintani:))
  • Efreet
    de azért ugye a véleményemet leírhatom a hétvégén leírtakról nem? naaaa Ronnie mester engedd meg pleeeeeeeez :)))
  • Ronnie
    jajaja de ez nem az a topic.
  • Efreet
    a nőneműek meg festik magukat, meg növesztik a körmeiket, sőt műkörmöt meg műszempillát ragasztanak, és még lehet sorolni... a tetoválás csak 1 a sok közül. én pl se 1 gyűrűt, se 1 nyakláncot nem vagyok igazán hajlandó felvenni, ezzel szemben nem zavar, ha festék kerül a bőröm alá.
  • Waterhorse
    A tetkó miért lenne természetellenes vannak olyan törzsek ahol ez a szokás, bár ott nem divatból hordják ott sokkal inkább kultikus jelentése van. Meg miért lenne olyan nagy baj a tetkó van akinek teccik a körszakáll mondjuk és akkor olyat növeszt.
  • Laci
    Így van, csak ezt nem akartam ITT IS reklamálni a fórumban...
  • Laci
    A tetkó? Gondolhattátok mit írok: baromság. Az ember olyan állat, mely már léte óta díszítgetni akarja magát, nem elégszik meg magával...stb., stb. Amúgy az összes efféle természetellenes baromságot valahogy ki nem állhatom.
  • Zozo76
    Ha sikerul osszehozni a randit, odamesz 1 oraval kesobb mint a megbeszelt idopont, jol (tovig) bebaszva, egy szal korhadt viraggal, es eldalolod a jol ismert verset: HOZTAM NEKED VIRAGOT, MUTASD MEG A PI***AT... Ez tuti bevalik. Nem rontod el az eletedet egy eletre... :)
  • Waterhorse
    47 éves koromban meg még fitt leszek:)
  • OliApa
    Méé? Legalább látszik, hogy működik!
  • Lteebee
    Meddig csigázol még?!
  • Efreet
    kétségtelen.
  • Efreet
    azért tetoválás és tetoválás közt is van különbség... egyik, ha divatból készül, és egy kis virág vagy nonfiguratív, a másik meg a jól átgondolt, rendesen kinéző, megtervezett rajz. ezt a másodikat tisztelem becsülöm. (hordom)
  • Lteebee
    Nincsen semmi rajz rajtam(egyelőre).
  • Efreet
    akkor a nyakamat kihagyom... egyelőre.
  • Lteebee
    Szerinted is túlzottak az elvárásaim?

A te szavadra tudod, hogy adok.
  • Lteebee
    Szerintem is ezen múlott.
  • Lteebee
    Melyik hozzászólás kapcsán?
  • Laalee
    az a jo topic ahol jo a hangulat
    es itt jo szokott lenni.. söt mostanaban az egesz altalanos eszmecseren jo a hangulat mert atraktak a politikat mashova.
  • Lteebee
    Szerencsés esetben.
  • Laalee
    akor legyen 30
  • Lteebee
    50 év múlva én már nem élek.
  • Waterhorse
    50 év múlva ha már tényleg fonnyadt lesz a bőröm akkor tetoválás nélkül se fog jobban kinézni.
  • Efreet
    ezt azért nem sietem el, de beveszem a megvalósítható tervek közé... először az 5 dzsinn-fajta legyen meg, aztán majd még elgondolkodok a folytatáson.
  • Laalee
    nemrossz... de egy szemet ne felejt a labadköze varratni, hogy a lany farkasszemet tudjon nezni...
  • Efreet
    hmm.. most már IJtam, ezt nehéz és rettentő drága lenne kiszedetni... inkább bepingáltatom lassan az összes értelmes testfelületemet, és akkor külön szórakozás lesz, hogy "van rajtam Plútó-tetkó, keresd meg..." na, milyen ötlet?
  • Laalee
    a lanyoknal nagyon bejön a plutos "tetkom"...