3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#611 akkor írtad. -
#610 neeem
en nemmondtam olyat
-
#609 de nem erról volt szó, hogy intim helyre van pakolva az a plútókutyus? -
#608 tudom mostis ahogy megyek az uccan alig birok a nökkal mind ravan kattanva a tutitetkomra -
#607 nárcisz teljesen be fog ájulni rád... :))) -
#606 apropo mar leazott a pluto most miki eger van... jövöheten meg dagobert bacsi lesz... nagyon tutko! -
#605 nem te küldted... :) -
#604 szoval nem egy pluto kutya :) -
#603 hát, nem igazán az én stílusom, de a maga nemében a jobbak közé tartozik. -
#602 jolnezki?:) -
#601 köszi, befutott :) -
#600 Megy a mail... -
#599 oki, a tetkós topic kb annyit élt, már felhoztad... a képet elóre is köszi, nekem megvannak a saját teveim, majd fotózom :))) -
#598 Efreet:előkeresem neked a tetkós topicom,ha érdekel mailben elküldöm az én tetkóm képét(csak nézni,nem lekoppintani:)) -
#597 de azért ugye a véleményemet leírhatom a hétvégén leírtakról nem? naaaa Ronnie mester engedd meg pleeeeeeeez :))) -
#596 jajaja de ez nem az a topic. -
#595 a nőneműek meg festik magukat, meg növesztik a körmeiket, sőt műkörmöt meg műszempillát ragasztanak, és még lehet sorolni... a tetoválás csak 1 a sok közül. én pl se 1 gyűrűt, se 1 nyakláncot nem vagyok igazán hajlandó felvenni, ezzel szemben nem zavar, ha festék kerül a bőröm alá. -
#594 A tetkó miért lenne természetellenes vannak olyan törzsek ahol ez a szokás, bár ott nem divatból hordják ott sokkal inkább kultikus jelentése van. Meg miért lenne olyan nagy baj a tetkó van akinek teccik a körszakáll mondjuk és akkor olyat növeszt. -
Laci #593 Így van, csak ezt nem akartam ITT IS reklamálni a fórumban... -
Laci #591 A tetkó? Gondolhattátok mit írok: baromság. Az ember olyan állat, mely már léte óta díszítgetni akarja magát, nem elégszik meg magával...stb., stb. Amúgy az összes efféle természetellenes baromságot valahogy ki nem állhatom. -
Zozo76 #590 Ha sikerul osszehozni a randit, odamesz 1 oraval kesobb mint a megbeszelt idopont, jol (tovig) bebaszva, egy szal korhadt viraggal, es eldalolod a jol ismert verset: HOZTAM NEKED VIRAGOT, MUTASD MEG A PI***AT... Ez tuti bevalik. Nem rontod el az eletedet egy eletre... :) -
#589 47 éves koromban meg még fitt leszek:) -
#588 Méé? Legalább látszik, hogy működik! -
#587 Meddig csigázol még?! -
#586 kétségtelen. -
#584 azért tetoválás és tetoválás közt is van különbség... egyik, ha divatból készül, és egy kis virág vagy nonfiguratív, a másik meg a jól átgondolt, rendesen kinéző, megtervezett rajz. ezt a másodikat tisztelem becsülöm. (hordom) -
#581 Nincsen semmi rajz rajtam(egyelőre). -
#580 akkor a nyakamat kihagyom... egyelőre. -
#576 Szerinted is túlzottak az elvárásaim?
A te szavadra tudod, hogy adok. -
#575 Szerintem is ezen múlott. -
#574 Melyik hozzászólás kapcsán? -
#573 az a jo topic ahol jo a hangulat
es itt jo szokott lenni.. söt mostanaban az egesz altalanos eszmecseren jo a hangulat mert atraktak a politikat mashova. -
#570 Szerencsés esetben. -
#569 akor legyen 30 -
#568 50 év múlva én már nem élek. -
#567 50 év múlva ha már tényleg fonnyadt lesz a bőröm akkor tetoválás nélkül se fog jobban kinézni. -
#566 ezt azért nem sietem el, de beveszem a megvalósítható tervek közé... először az 5 dzsinn-fajta legyen meg, aztán majd még elgondolkodok a folytatáson. -
#565 nemrossz... de egy szemet ne felejt a labadköze varratni, hogy a lany farkasszemet tudjon nezni... -
#564 hmm.. most már IJtam, ezt nehéz és rettentő drága lenne kiszedetni... inkább bepingáltatom lassan az összes értelmes testfelületemet, és akkor külön szórakozás lesz, hogy "van rajtam Plútó-tetkó, keresd meg..." na, milyen ötlet? -
#563 a lanyoknal nagyon bejön a plutos "tetkom"...