Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez menni fog.
Mármint ha már megvan a sok pepus.
Mármint ha már megvan a sok pepus.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
én már mindenhogy probálkoztam
de sehogy nem jön össze
most azt akarom kipróbálni, hogy sok pénzem van és úgy
már csak sok pénzt kell szereznem
de sehogy nem jön össze
most azt akarom kipróbálni, hogy sok pénzem van és úgy
már csak sok pénzt kell szereznem
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Srácok kössz a tanácsot. Igazán rengeteget tudtam belõle okulni. Egyébbként egyik sem fajsújos darab. Van rajtuk mit fogni és ez a lényeg...
Naja, de meg mindig nem irtam. Assi, a 49. lesz a nyero,erzem.
Aha.Azert koszi.Most nem irok neked, ha nem nagy baj, mert kicsit sietnem kellene, inkabb beneztem ide. Jo lenne elindulni vegre,csak nem visz ra a lelek...
Mit mondott Assi? Nem is vgyok okos...DEEEE😊
Szia Frey!Nem a funpic oldalról indítottam a képet hanem leszedtem és simán csatoltam a mail mellé.
Ne szomorkodj emiatt!
Majd kinövöd, vagy leszoksz róla, hogy érdekel mit mondanak, gondolnak az emberek.
Majd kinövöd, vagy leszoksz róla, hogy érdekel mit mondanak, gondolnak az emberek.
Akkor télleg olyan okos vagy, mint Assi mondta
Kár, hogy az öt csaj ugyanabba a suliba jár, mert ha az egyik már megvolt, utána lehet, hogy a többit már nem kaphatod meg(pedig igaziból egymás után mind kéne gondolom), pláne azt az egyet.
Adjatok tanácsot:
Pl.: -Írok egy csajnak levelet, de az nem ír vissza! Mire vár? Mit csináljak. Régen Barátok voltunk, de most itt van ez és, hát nem értem...
-A suliban, kb. 5 csaj rám van tapadva. Mit tegyek...
Pl.: -Írok egy csajnak levelet, de az nem ír vissza! Mire vár? Mit csináljak. Régen Barátok voltunk, de most itt van ez és, hát nem értem...
-A suliban, kb. 5 csaj rám van tapadva. Mit tegyek...
Mármint a leveledet?
Mikor írtál?
Mer 1et olvastam, arra ment is a Re.
Mikor írtál?
Mer 1et olvastam, arra ment is a Re.
Ott meg a Re Re.
Nem találom a "nincs itt senki?" rovatot.
Nem találom a "nincs itt senki?" rovatot.
Jó lehet azoknak, akik ismerhettek akkor, amikor jó voltál
ja,en is kezdek elkallodni,pedig jo voltam...😊
A 2.-on a mélyebb csellók torzítottak,van üstdob és csörgõ is(az elsõbõl nagyon hiányzott az ütõs szekció),illetve a szólóknál is némileg torzítanak.Ezek valszeg saját számaik (erõs Metallica beütéssel)ill.van Metallica is rajta.
Írj egy mailt és megbeszéljük a részleteket.
Írj egy mailt és megbeszéljük a részleteket.
A második érdekelne, az elsõ megvan és adogat rendesen.
Én kaptam egy rajzot(nagyon szép) bekeretezve, meg egy rakás édességet. Komolyan mondom, jobb, mint a karácsony.
Én kaptam egy rajzot(nagyon szép) bekeretezve, meg egy rakás édességet. Komolyan mondom, jobb, mint a karácsony.
OK.Térjünk vissza a 14.-hez.Ti mit kaptatok Val-napra?
Én két Apocalyptica CD-t.Az egyik a Metallica by four cellos,a másik a Cult c.(nem Cult számok,csak ez a címe)nagyon tanár...
Én két Apocalyptica CD-t.Az egyik a Metallica by four cellos,a másik a Cult c.(nem Cult számok,csak ez a címe)nagyon tanár...
Ez a topic kezd elkallódni, pedig jó volt.
nekem is elmondod a titkodat?
Fel sem ismered, ha kurva..
Amit lehet azt én is íratom,de ezeket nem tudom írásra kölcsönkérni így marad a hagyományos ,megyekaztmegveszem.Mondjuk 3500-nál nem szokott több lenni,de láttam már a dupla Metallicát 8000-ért(na, ezt viszont írattam)...