Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy csöpp kis csaj: "miért?"
egy csöpp kis fiú : "mert egyik szemed szebb mint a másik"
kicsit nyálas de hatásos
és erre tuti nem pofozkodik még egy "makrancoskata" sem
persze neked már nem fogom mondani P
Erre tuti reagál. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Informatikus: hacker vagy, aki napi 18 órát ül a gép elõtt, és el se lehet onnan tépni. Minusz pont.
Horgászol: minden hétvégén hajnalban kelsz, büdös csalit tartasz a hûtõben, és halszagú a lakás. Mínusz pont.
Humoros vagy: Plusz pont.
Nem vagy szószátyár: órákat ülst a TV elõtt csendben, miközben õ egy kis kényeztetésre vágyik. Mínusz pont.
[/cserf][/fülünyúl]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
[/cserf][/fülünyúl]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Azok alapján, amit magadról írtál, nagyon szimpatikus vagy, ezért szívesen megismerkednék veled közelebbrõl. Úgy gondolom, hogy vannak közös tulajdonságaink. Te is szereted a vicces embereket, s bár én - mivel informatikus vagyok : ) - nem vagyok egy szószátyár, azért a barátaim szerint jó humorom van. Szabadidõmben szívesen kirándulok és horgászok. Nemrég költöztem Budapestre, de szándékomban áll ebben a városban maradni.
Én egy olyan barátot keresek, akivel jókedvûen lehet eltölteni a hétvégéket - esetleg a hétköznapokat, bár akkor viszonylag kevés a szabadidõm -, szívesen kirándul és esetleg a késõbbiek folyamán tartósabb kapcsolatra is vágyik. .....

Mindenkinek erre más reakciói vannak. Ha nekem mondanák, akkor útnak eresztenék egy pofont. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
tuti meg fogja kérdezni miért....
[/cserf][/fülünyúl]
Én sem hittem el elõször..... de nem kamu !!!!

klikk
Ne érts félre nem azért mert az én fórumom
[/cserf][/fülünyúl]
Ugyis elmondtam a netes társkeresõkrõl a véleményem...
Mindenesetre nem tudom felfogni, hogy egy csomó 18-20éves kurvajó nõ, minek a neten keres társat mikor minden ujjára akad 20 egyetlen partin...