Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Lusta vagyok én olyanhoz... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
akkor nem ismered erre a választ

egy csöpp kis csaj: "miért?"
egy csöpp kis fiú : "mert egyik szemed szebb mint a másik"

kicsit nyálas de hatásos
és erre tuti nem pofozkodik még egy "makrancoskata" sem
persze neked már nem fogom mondani P
Kata
Írj neki ennyit: "Hello XY vagyok. Milyen színû fogkeféd van? Van hiphápbojzos pósztered? Szereted az édességet? Meztelenül alszol?"
Erre tuti reagál. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
megjártam a hadak útját, olvass vissza 😊

Kata

Látom, tapasztalt róka vagy. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Szerintem az, hogy valaki nem szószátyár, nem jelenti azt, hogy nem lehet hozzábújni. Lehet, hogy éppen azért ül a tv elõtt, mert nincs kihez bújnia. Hm?

Tuvok
*mindent
*ülsz

Tuvok
Tudod a legtöbb nõ minden kicsit továbbgondol...
Informatikus: hacker vagy, aki napi 18 órát ül a gép elõtt, és el se lehet onnan tépni. Minusz pont.
Horgászol: minden hétvégén hajnalban kelsz, büdös csalit tartasz a hûtõben, és halszagú a lakás. Mínusz pont.
Humoros vagy: Plusz pont.
Nem vagy szószátyár: órákat ülst a TV elõtt csendben, miközben õ egy kis kényeztetésre vágyik. Mínusz pont.

Kata
Ez a levél is kicsit sablonos lett, lehet, hogy még csak válaszra sem méltatja.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Inkább beképzelt majmot szoktunk mondani. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

tertovan vagyok, nézzed a fasza userlogómat, csatoltam !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

csúcsragadozó ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Tertovan
oke akor mit irjak?

Kata
Túl önfényezõs. Nem szeressük, ha egy pasi már elsõ levelében azt igyekszik beállítani, hogy õ egy alfahím. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tertovan
akor ez rosz?

Tuvok
egyetértek !!

[Walaki]D`Lair
Nem, csak akkor beugrik, a kis szemüveges-bajszos csicska, procis, ohm görnyedvény képe....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tuvok
Horgászol ? Hö. Hohohóó 😊

Tertovan
ez sem jo?
vagy tul sablonos?

" mivel informatikus vagyok " - ezt azonnal hagyd ki !!!!!!!!

Tertovan

Azok alapján, amit magadról írtál, nagyon szimpatikus vagy, ezért szívesen megismerkednék veled közelebbrõl. Úgy gondolom, hogy vannak közös tulajdonságaink. Te is szereted a vicces embereket, s bár én - mivel informatikus vagyok : ) - nem vagyok egy szószátyár, azért a barátaim szerint jó humorom van. Szabadidõmben szívesen kirándulok és horgászok. Nemrég költöztem Budapestre, de szándékomban áll ebben a városban maradni.
Én egy olyan barátot keresek, akivel jókedvûen lehet eltölteni a hétvégéket - esetleg a hétköznapokat, bár akkor viszonylag kevés a szabadidõm -, szívesen kirándul és esetleg a késõbbiek folyamán tartósabb kapcsolatra is vágyik. .....

Kata
kösz a bókot!
De azé' plafon marad! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

és arra te azt mondod : mert a jobb az balra néz, a bal meg jobbra bazz ! 😛

Tuvok
Hátõ, Katán kívül nem sokat ismerek, de nem is igazán kerestem. Élõben viszont sokról tudok.

Kata

Mindenkinek erre más reakciói vannak. Ha nekem mondanák, akkor útnak eresztenék egy pofont. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
mélyen a szemébe nézve mondod, hogy neked milyen különbözõek a szemeid :-)
tuti meg fogja kérdezni miért....
Kata
Kérj tõle egy térképet, hogy elvesztél a szemeiben, és ki szeretnél találni belõle, vagy mittudomén. 😊 Csak frappáns, egyedi és figyelemfelkeltõ legyen. Arra válaszol. Aztán onnantól mehet az ismerkedés. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
Mert a neten nagyon aranyos lányok vannak

ezt megerõsíthetem :-)))))))))
Tuvok

Breki33
Ennyi idõ alatt egy oldalt se tudtál elolvasni sztem P
hagyjad.. én a programozó haverjaimtól hallottam, hogy õk állitólag már chateltek olyan emberrrel, aki - nem fogod elhinni - szórakozóhelyekre jár ismerkedni..

Én sem hittem el elõször..... de nem kamu !!!!

Tuvok
Miért neten ismerkedsz ?

Mé ? mondtuk hogy mit ne csinálj..😛

Tertovan
hat tul sokkal nem jutottam elobre ...

Tuvok

Ahhha, értem

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
ez jobban tetszik

amúgy szia P

illetve mindenkinek szia
Breki33
figyi ajánlanám ezt a fórumot egy kis továbbképzésre neked

klikk

Ne érts félre nem azért mert az én fórumom
Tertovan
hm
akor mit irhatnak?

Tuvok

Kata
Ne erõltesd, mert még fájni fog!

[/cserf][/fülünyúl]

Tertovan
az egesz lenye. es a bemutatkozasa..

Tuvok

Kata
Jah, én csak lóvédoboznak hívom. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
Ez neked nem sablonos?
Kata
Nem tudom, miért keresnek neten társat. Lehet, hogy nincs idejük, vagy mittudomén. Nem tudok épkézláb magyarázatot adni. Lehet, hogy csak lusták eljárni bulikba.

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
nem ismerem a helyet
lehet hogy jó
csak a nevén nevettem
Kata
Remek! Van rajta, ami megragadó?

[/cserf][/fülünyúl]

Ha akarja.. azzal indit amivel akar
Ugyis elmondtam a netes társkeresõkrõl a véleményem...
Mindenesetre nem tudom felfogni, hogy egy csomó 18-20éves kurvajó nõ, minek a neten keres társat mikor minden ujjára akad 20 egyetlen partin...