3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#2474 Hi!
irjak sablonszoveget?
irok:
24/180/85
informatikus,es egyenlore maganyos.szabadidomben horgaszok vagy turazok.
Valtoztatnal rajta/m/?
hogy kit is keresnek?
Holgyet akinek megfelelek, es idonket kitudna szakitani a vilagbol aki egy kicsit tudja szervezni az eletet es szerti a kulonleges helyzeteket.
pl:kezenfognal es elvinnel egy szinhazba? es kialitasra?
Alkalmasnak erzed magad erre?
Ha igen akkor irj. :)
hm? -
#2473 Igen, kb ilyesmire gondoltam, de még bővebben akár. -
#2472 a végét elszúrtam picit igy gondoltam, hogy:
Amennyiben a fentiekben leírt hasonló típusú férfi érdekel, irj:) -
#2471 Tertovan! Irnék egy sablonfélét, lehet, hogy ez sem az igazi, de ebből hátha kitudsz kalkulálni egy jó bemutatkozást, mert nagyon szeretnék segíteni, és hátha a többiekkel igy teljessé tudjuk tenni Neked.
Természetesen, nem tudom, hogy Te milyen tipusú ember vagy, ha nem stimt ird át, bővitsed. Persze amit leirtam programok stb. azt ha egy nőt szeretnél megtartani, azt azért jó lenne vállalnod, és mindent megtenni, hogy jól érezze magát az a hölgy veled.:))
Várom, hogy kinek mi még az ötlete, mert amúgy nem kerestem sohasem társat.:))) Meg még lehet, hogy kifelejtettem valamit, nemtom
Hi!
pl.:
Gyula vagyok 24 éves, 180 cm magas, 85 kg.
Informatikusként dolgozom, szeretem a számitástechnikát, és xy-ot sportolok, tehát alkatom ......., és jelen pillanatban sajnos magányos.
Keresek egy Hölgyet, akivel könnyed vidám órácskákat eltölthetek, és különféle programokat szerveznék vele.
Mehetnénk egy jó koncertre, vagy szinházba, ami követné egy romantikus vacsora is, mozi, és főleg nyáron egy jó kis kirándulás a természetben, és természetesen más programokban is benne vagyok, amit Kedves Hölgytársam szeretne.
Amennyiben a fentiekben hasonlóan leírt férfit keresel irj:) -
#2470 oke holnapra egy kicsit atprobalom fogalmazni.
lehet hogy az irodalom fogalmazasaokat a suliban mind nekem kellet volna megirnom? :( -
#2469 Ja és ne írd azt, hogy változtasson rajtad, mert odébb áll, és keres olyat, aki jobban bejön neki. Azt hangsúlyozd, ami Te vagy, ne akarjon senki változtatni ezen, tetszen neki az, ami vagy ! -
#2468 Sztem jó az, csak icipicit bővíteni kéne.
Pl. színház után írj mozit is, meg helyeket, ahova szeretsz járni (koncert, házibuli, romantikus vacsi), nagyobb a választáka így a csajnak.
Ne légy ennyire begyöpösödöttnek tűnő ! Azt hiszi, hogy ha nincs senkid, nem mész sehova, és még ha így is van, ne mutasd ki, neki erről nem kell tudni. Írd úgy, hogy "eljönne/nél velem" !
Ne írj száraz adatokat. Korod, adataid foglald mondatban, x éves vagyok, y-t sportolok, súlyom z, aránylag izmos vagyok / sörhasam van, w magas vagyok, nem egy langaléta / szeretem fentről nézni a világot - és talán itt kapcsolódj a társkereső témába - , "DE szeretnék találni valakit, akire felnézhetek..."
Ne írd csajról, hogy alkalmas valamire, sztem lenéző. Legyél megnyerőbb, odaadóbb, netán különleges. Talán írd azt, hogy "Ha kedvet kaptál egy magamfajta (esetleg írhatsz viccesebb jelzőt ide) pasihoz, írj !" -
DecenS #2467 Ez nem jelenti azt, hogy örök életedre így is kell maradjon! Ha akarsz változtatsz rajta.
Manapság kissé el vannak kényelmesedve az emberek. Azt hiszik, ha valamilyen képességük nincs meg adottság szinten, akkor életük végéig erre a "fogyatékosságra" vannak kárhoztatva. Pedig dehogy!
Meg lehet tanulni írni, fogalmazni... még rajzolni is. (Az más kérdés, hogy nem mindenkiből lesz Munkácsy, és nem mindenkiből lesz Radnóti.) Ha valamit meg akarsz tanulni, hogy boldogulj vele az életben, akkor azt meg is tudod tanulni.
Persze a nemakarásnak nyögés a vége. Könnyebb tehetetlenül széttárni a karunkat és önsajnálatba zuhanva siránkozni: Ez nekem nem megy.
Uff! -
#2466 Nem áldott meg az isten yo fogalmazási készséggel? -eltalaltad -
DecenS #2465 1) Mert sablonos... és ezáltal unalmas, nem nagyon lesz senki aki végigolvassa - klikkel a delikvens az adatlapodra és kb. így fog végigszaladni rajta:
Hi!
irjak sablonszoveget?
irok:
24/blablabla
informatikus, sportolo, es blablablablabla.
Valtozblablablabla?
hogy kit is keresnek?
Holgyet blablablabla... es idonket kitudna blablablabla... egy kicsit tudja szervezni az eletet es szerti blablablabla...
pl:kezenfognal es blablablabla? es igy tovab es igy tovabb.......
alkalmasnak erzed blablablabla...?
ha igen akor irj. :)
És mire a következő lapra klikkel, már rég nem is emlékszik, hol járt 5 másodperccel ezelőtt.
2) Ha valaki elolvassa figyelmesen a szöveged, kb. az a kép fog kialakulni rólad, hogy egy tehetetlen, életképtelen kis nyuszi vagy, amolyan kockafejű számítógép mániás, aki még mindig órákat tölt a gép előtt játszva. És ha egymagad vagy, esezdbe sem jut kimozdulni a géped elől, hanem majd a csajnak kell "kézenfogva" kiráncigálni téged... (pl. az említett színházba).
3) Szinte érződnek a szavaidon a verejtékcseppek, amiket abbéli erőfeszítésed folyamán hullajtottál el, hogy megpróbálj valami yopofának hangzó, lazaságot sugárzó ismerkedőívet összehozni. De a helyzet az, hogy annyira erőltetett lett az egész, hogy azonnal átérződik rajta: pont olyan nem vagy, amilyennek leírtad magad...
Nem áldott meg az isten yo fogalmazási készséggel? Olvass... olvass... olvass... (szépirodalmat!!) -
#2464 de mert? -
DecenS #2463 Szerintem rémes... fantáziátlan... -
#2462 Ez milyen????
jo a netes tarskeresokbe?
vagy mi benne a hiba?
hm?
Hi!
irjak sablonszoveget?
irok:
24/180/85
informatikus, sportolo, es egyenlore maganyos.
Valtoztatnal rajta/m/?
hogy kit is keresnek?
Holgyet akinek megfelelek es idonket kitudna szakitani a vilagbol aki egy kicsit tudja szervezni az eletet es szerti a kulonleges helyzeteket.
pl:kezenfognal es elvinnel egy szinhazba? es igy tovab es igy tovabb........
alkalmasnak erzed magad erre?
ha igen akor irj. :) -
#2461 Grat a délutáni szpemhez ! -
#2460 a pofont ? :) -
#2459 Küld át a mesternek, aki ajánlotta ! -
#2458 na majd ezt kipróbálom! kiváncsi vagyok hogy ha eljutok a pofonig, mit fog rá szólni -
cyrus #2457 csak offfolok....
tuti mócceer csajozásho : jó a segged kő kóla ?
tessék.. nem off !
-
#2456 Most szpemmelsz, vagy csetelsz ??? Azé mostmá húzhatná a gumiba kartárs ! :DDD -
#2455 bazzz -
cyrus #2454 énnemtom :P -
#2453 mivamivamiva ?!! -
cyrus #2452 csak érted a tréfát és művelediiiiiiiissss......értetteeeeeeemmmm.... -
#2451 Végülis...ígyserossz ! Amúgy én valójában Gray Jedi Knight GrandMaster vónék úgyvigyázz, csak értem a tréfát és mívelem is ! -
cyrus #2450 Akkor már túl késő, öreg Jedi !
A Sötét Erő rabszolgája vagy .... -
#2449 Deigeniselolvadokazoffolásban... -
cyrus #2448 Csakhanemoffolol !
Az off a sötét erő gyengesége !
Ne hagyd hogy megkísértsen ! -
#2447 Áhhh, addigra már leszerződöm Teriblékhez a sötét erő birtokosához, azt megnézheted magad !
Ön dönt ! Bevesz ? Igen, VAGY nem ? -
#2446 Tudod mit ?!! Inkább offojjá !!!! :DDD -
cyrus #2445 Majd megofontolom ifjú.... -
#2444 Mármint hogy én???
Szóval...
Öreg csajozni tanítja a fiút, mert csak nem akar neki menni:
- Idefigyelj először hívd meg egy italra, majd kérd fel táncolni, ha egyik se megy, fitogtasd az erőd!
Fiú este elmegy a bárba, odasétál egy csinos lányhoz:
- Meghívhatlak egy italra?
- Nem.
- Eljönnél velem táncolni?
- Nem.
- Kell egy pofon!!!
:)) -
#2443 NA most már ájjále ! Elegünk van az anális sztorijaidból ! A témához kapcsolódót pls. ! :DDD -
#2442 reggel 9-től azt csináljuk :) -
#2441 Hadd legyek a taítványoood !!! Kiváló padaONE leszek, ígérem, de legalább padaTWO-nak vegyél má be ! Tudásunkkal együtt lerombolhatjuk a "zuniverzumot" !!!! -
cyrus #2440 igeeeeeeeen ! :PP -
#2439 MOst komolyan megdöbbentem ?!! EZT mind magadtól találtad ki mester ?!!!!! :DDD -
cyrus #2438 csak mondom... valami topichoz kapcsolódót is irjatok.. azé vannak külön topikok... vag nyissatok magatoknak egyet a gumiban... -
#2437 Éééés ??? Hol marad a "Drop your offs ! Or else..." ??? -
cyrus #2436 Offoltok elégé ! -
#2435 nemisigaz :)