3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Breki33
    mit?
  • Breki33
    a csaj még hasonlít is P

amúgy egy szót se értek
  • VinylToy #2512
    Ha te az a rosszarcú hátracsúszott homlokú, akkor igen! :)
  • Match
    EZ a nagy néger lennél te? :D
  • Match
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Kössz...de azért:
    NEMSZÓLBE!! :))
  • VinylToy #2509

Áldásom rátok! :)
  • VinylToy #2508
    "De nem kavarok bele a gerle pár életébe...

:))
  • Match
    Ok, akkor a kisasszony dönt .)
  • Match
    Vetélkedni? Hát ha mindenigaz ajkkor nyertem :))))
  • Breki33
    namivan vetélkedtek egy csajért? P
  • VinylToy #2504
    Majd Ő eldönti jóóóó?! :))

De nem kavarok bele a gerle pár életébe, mert a végén majd csak ideírhatsz! :)
  • Match
    Hát az érdekes lenne :)
  • Breki33

kék betüs
  • VinylToy #2501
  • Breki33
    szia

félreértés ne essék én semmi pénzért
    de ne tuljuk már igy le a szuper zenét P

mindenkinek ajánlom
  • VinylToy #2499
    Pölö TEEE??? :))
  • Borcsa
    szia Breki! :)

ha van aki ennyiért szivesen lenne buzi...
  • Breki33
    vagy a fiuk
  • Borcsa
    pedig erre jönnének a csajok :)
  • VinylToy #2495
    Apróhirdetés

Fiatal, jóképű vagyok, anyagilag bebiztosítva, hat kocsim van, két mobilom, és egy villám a Karibtengeri szigeten. Senkit nem keresek, csak dicsekedni akartam.

:))
  • Breki33
    hmmmmmmmmmmmm

nemrossz

figyi ezt hallgasd meg

Utánna érdekelni fog mi ez azt garantálom :-)
  • peet69
    Az acid jazz ottvan
  • SinClaiR
    jazzstep, d&b, acid jazz, vagy atmospheric.
  • Evil
    ki milyen zenet hallgat ha ott van a kedves?
    akkor az en listam:

Enigma - Best of
    Enigma - MCMXC
    Mike Oldfield - Tubular bells , kiemelnem a The lake nevu zenet , de szinet nagyon jo a TSODE es Voyager albuma!
    Rick Wakeman
    Terry Oldfield
  • Faki
    sör+cigi= lerohad minden a szájszagtól (főleg másnap)
  • Sir Quno Jedi
    A sör böfögtet, de VÍSZKI szárít !
  • Faki
    Kár hogy a sör nem :)
  • Tuvok #2487
    Sztem a whiskey kifejezettem jó szájízt ad. :))
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, úgy a lehellete nem lesz bódítóan hódító !
  • Borcsa
    csak ne felejtsd el utána az Orbitot :D
  • Faki
    Ja és ráuszítja a vadálatot a kiszemelt csajszira :)
  • Tuvok #2483
    2 pohár whiskey, és az önbizalomhiány a múlté :D
  • Faki
    Neten annyival könnyebb, hogy IRL-ben nem úgy kell odamenni, mintha "először" találkoznátok. Szal önbizalomhiányosoknak kicsit könnyebb.
    Én meg aszondom neten meglehet tanulni az alapokat, amiket az életbe átlehet helyezni.
  • cyrus #2481

Nem tudom honnan jutott eszembe.. megláttam, rögtön eszembe jutott ez a topik
  • DecenS
    A közvélemény nagyon sokadrangú szerepet tulajdonít a netes társkeresésnek. Pedig szerintem kb. egálban van az "élő" társkereséssel.
    Nem akarom túlragozni, szóval kissé lecsupaszítva írom le a lényeget.
    IRL ismerkedés során ugyebár az a legnagyobb előny, hogy eleve olyat választasz, akinek tetszik a megjelenése (kvázi a szexuális vonzalom biztosítva van). Tegyük fel, kölcsönös a dolog. Ekkor a párkapcsolat kialakulásának az alapja az, hogy megtetszettetek egymásnak. Ugyanakkor lehet, hogy világlátásban, értékrendben, életvitelben, műveltségben, vagyis szellemi és lelki értelemben teljesen eltértek egymástól és ez már csak menet közben derül ki. Kopp!
    Netes ismerkedésnél viszont ez pont fordítva történik. Hiszen a kezdeti 1-2-3 levélváltásból hamar kiviláglik, hogy kb. milyen műveltséggel, milyen szemléletekkel rendelkezik a partner, és innentől kezdve könnyen eldöntheted, hogy ő kell-e neked, vagy sem. Aztán ha már sínen van a dolog, akkor majd a személyes találkánál derül ki, hogy vajon a szexus is működik-e. Ezt persze félig-meddig ki lehet védeni egy-egy fényképváltással, de azért az sem minden. Hopp!
    Szóval amondó vagyok, hogy mindkét ismerkedési formának megvan a maga előny és hátránya. És mind az előnyök, illetve a hátrányok kb. azonos fajsúlyúak, szóval a két ismerkedési forma nagyjából azonos értéket képvisel.
    (Az más kérdés, hogy neten elég nagy a bizalmatlansági faktor, hiszen azt mondasz és azt írsz, amit akarsz, könnyebben tudod magad olyan színben feltüntetni, amilyenben épp tetszelegni szeretnél, könnyebben tudod fényezni önmagad. Kár, hogy vannak, akik visszaélnek ezzel.)

Uff
  • Tuvok #2479
    Sztem nem neten kéne próbálkozni párkereséssel, bár nincs tapasztalatom benne, de sztem sokkal huzavonásabb, lehetnek nagy távolságok, sokmindent tudsz róla, de még nem, vagy csak egy fotón láttad, találkozót kell megbeszélni, stb, aztán bőven érhet jónéhány csalódás...
    Próbálj meg elmenni egyszer 1 szórakozóhelyre (ne diszkóba, bár ez izlés kérdése), ne csajozási szándékkal, csak nézz szét, ha idegen a terep, ismerkedj meg vele, mi mennyi, meddig, mit lehet ott csinálni, kik járnak oda, szimpatikus-e a társaság. Ha nem tetszik, keress más helyet, ha tetszik, járj oda (viszonylag) sűrűn, először talán üldögélj a bárpultnál, talán odaül melléd 1 csaj, beszélgettek, 10 perc alatt eljuttok oda, amire netes társkeresés esetében akár hónapok alatt jutnátok csak el. Ha nem ül oda, akkor kérj fel táncolni egy lehetőleg magámyosnak tűnő lányt, esetleg aki a bnőivel van ott. Ha fickó is van, inkább ne kockáztass, esetleg a barátja. Szerintem így lehet tapasztalatot szerezni, nem fog összejönni elsőre, lehet másodikra se, próbálkozni kell.

De ez csak egy tanács, Te szíved joga hol és hogyan ismerkedsz.
  • Tertovan
    nem.
  • Faki
    Volt már barátnőd? (semmi rossz indulat, csak kérdezem)
  • Tuvok #2476
    NE írj sablonszöveget, olvasd el inkább az utolsó 7-8 hozzászólást !
  • cyrus #2475
    huuuu havver... tudjad mán eldönteni... a nászéjszakán sem a fórumosok fognak diktálni..:P