Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borcsa
:DDD
:DDDD

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Breki33
na figyi egyenlõre a válaszra várunk :-)

de van egy ötletem
menj el vele te :-)

te nézheted az együttesed neki meg nem kell beszélnie :-)
Borcsa
... végül is egy hardkórteknó parti is lehet elég zajos...

Breki33
sztem a nõk többsége nem szereti a pokolgépet P
Borcsa
vidd el egy Pokolgép koncertre. ott tök mindegy mit mondasz/ nem mondasz, ugy se halljátok egymást :)

Tuvok
Köztudott, hogy a világ a p*na körül forog, de hogy ennyire...még beszélgetni sincs idõ...

Sir Quno Jedi
Tök mind1 mit mondanak és mit írsz, ha az nem a saját szöveged ! Nem lesznek melletted mindig mások, hogy fogják a kezed és akkor úgyis minden kiderül/beborul. Lehetsz te levélben Cyrano, ha élõben Néma Levente vagy ! Légy õszinte, ha nincs jó dumád, úgysem fog rá reagálni (akkor ez reális is), de legalább nem kormoltál egy hülye kiscsajért, aki "nem olvassa el a sablonleveleket" !!! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nos kettõnk közül max. én lehetnék a mester, de örülök, hogy sikerült nem megérteni mondandóm lényegét. Mind1, nem is neked szól. :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Breki33
muti ezt a helyet
had lássam át a rendszert
Tertovan
tuti hogy elolvasta es melekeltem neki a linket....
most nala van a labda...

Breki33
nehogy bevallj minket neki :-)

amúgy nemis biztos, hogy elolvasta +
bár nemtudom ezek, hogy mûködnek
Tertovan
Hat sajnos nem.... :c
de azert koszonom.
most megirom neki az igazsagot.

[Walaki]D`Lair
Menjetek sétálni a városba...amíg szép az idõ...:)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PUSZTULAT 2
SZIASZTOK JÓ ARCOK! FONTOS KÉRDÉSEM LENNE, MIVEL SIKERÜLT SZERT TENNEM EGY JÓ CSAJRA ÉS NEM AKAROM ELBALTÁZNI...SZÓVAL...SZOMBATON EGYIK AÛHAVER ÖSSZEHOZOTT VELE, ÉS AZÓTA NAGYON KEVESET BESZÉLÜNK MERT NEMTUDOM MIT MONDJAK NEKI AMIVEL TUTI NEM UNTATNÁM...ÕSEM VALAMI NAGY DUMÁS MINT ÉN, SZÓVAL PLEASE HELP ME! SZOMBAT ÓTA JÁRUNK ÉS SZAKÍTÁSON TÖRI A FEJÉT MERT SZINTE SEMMIT NEM BESZÉLÜNK CSAK CSELEKSZÜNK Ð )))

ELÕRE IS VERY THX
[Walaki]D`Lair
meg az -i -re végzõdõ becézgetések....VÁÁÁÁH...mint a lejjebb említett depi-öngyi szavak...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
talcsi, ruci, sopping, hy, háy, hol lax?, mindenféle -kácska, -kécske becézés, stb.

[/cserf][/fülünyúl]

Köszike... grrrr
Szivike, étvágyka... helloka...

Faki
"szingli vagy?" na ez a csúcs...

Kata
nekem az "ismi", "ismizés" szótól van herótom...

[/cserf][/fülünyúl]

Faki
látom téged is idegesít :)
De engem még a vok, cia, cép, celetem meg hasonló dolgok idegesítenek nemkicsit :)

Tuvok
depi, öngyi LÁL :DD

Faki
Net... hmm nekem felemás tapasztalataim vannak. De szerintem ez is egy olyan dolog hogy ki lehet próbálni és hátha. Én most csodák csodájára találtam egy édibédi csajszit, aki a suliban unalmában egyszer felment csetelni és megismertem (életében ha 10x csetelt). Osztán most dúl a láv :)
Olyan emberektõl kell tartani aki:
- állandóan a neten lóg
- nincs képe
- mély depiben van és majdnem öngyi
- nem volt még barátja/barátnõje
- szûzességét akarja elveszíteni
- gurulva közlekedik
- qrva messze lakik

Breki33
sztem abban jó :-)

nem ironikus
Figyelj ember - tényleg nem megbántani, vagy b@szogatni akarlak - de ha esetleg te "nem vagy egy szexelõs emberke" (sem), akkor majd az utódnemzés ügyében is hozzánk fordulsz segítségért?

Breki33
és 10% részesedést kapunk? P
Breki33
fogadjunk meg se nézted
Breki33
akartam mondani
amúgy egy egész fórumot ajánlottam jobbnál jobb szövegekkel
Tertovan
sajna nem vagyok egy fogalmazos emberke es jol jon a konkret segitseg... :)

...és tessék mondani, mi akarunk itt csajt szerezni, vagy kegyed?

Tertovan
mival mas ertelmes mondatot nem irtatok....

Breki33
tényleg más szövegét írtad?
Kata
Ne aggódj, erre válaszolni fog. Mosolyogva. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Tertovan
na ez elment.
Thnx

Tuvok
Mutasd a képét, megmondom mit írj. :)

Kata
Én írtam egy levéltippet lejjebb! :)

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Á inkább olvass vissza, gyorsabb, egyszerûbb, meg nem látszik, hogy mit meg nem teszek a nõkért. :D

Tertovan
hat kosz a segitseget...
:(

Punker
így nehéz, ezért jobb élõben ismerkedni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kata
Csak ha van hozzá kedved. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Engem érdekel, különben nem mondanám, de most kaparjam bele mélbe ?

Breki33
Akkor félreismertelek :-)
humoros : a kis köcsög beképzelt
horgászik : biztos kiül a partra a sörhasával és tolja az amsteleket, én meg otthon görcsölök az ebédel !

igy helyes :P

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Breki33
lehet, de egy nõt sosem fogsz megismerni
akkorse ha már azt hiszed
Kata
Ha összeszeded nekem, és elküldöd emilben, akkor kifejtem véleményem - bár nem hinném, hogy véleményem bárkit is érdekelne. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Hát nemtom, a legtöbb nõ a falat kaparja a "Két floppy megy a sivatagban.." kezdetû vicctõl...

Breki33
Hmmm ez jó :-)
De lehet szõke a nõ és nem sakkozik :-)

viszont az hótziher, hogy most csuklik PPPPP
Tuvok

Pedig érdekelt volna a véleményed...

Az informatikus srácok egyébként egyáltalán nem unalmasak. Szerintem sokkal jobb humoruk van az átlagnál. Ezt nyugodtan állíthatom, mert hat éve van "effajta", alfahím (?) barátom. Nem kell tõlük tartani!!!

Kata
Ez igaz. :) Ehhez elvörösödés és hebegés jár, nem pofon. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Tertovan
na mostakor mi legyen?
lehet egyeltalan normalis levelt irni egy holgynek egyeltalan? :(