3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Sir Quno Jedi
    Itt pedig éppen fülzsírt nyal az édes, mert tudja, hogy így is lehet HIV fertőzött ! ÉS mivel fegyvernek hozták létre, így ördögi tervével mérgezett puncussal pusztítja el a törpöket !
  • Sir Quno Jedi
    Itt épp egy vad szexorgiára sietnek kézenfogva ! Látható TPillán a kéjes izgalom, ahogy TPapa csiklandós szakállára gondol ! Amúgy meg éppen gyakorolja, hogy "Honolulu" és tanul egylábon ugrálni...
  • Match
    térjünk vissza a témához maxtor kérésére:
    Íme egy tuti módszer a csajozáshoz:
  • hykao #2711
    LOL, nem kéne átnevezni a topikot???
  • Sir Quno Jedi
    NYwem, belőle sosem elég, úúúúúúúúúúú !
  • Match
    naelég lesz már :)
  • Sir Quno Jedi
  • Match
    Jor zsó szekszi...szekszi szekszi!!!!!!!!! :)
  • Sir Quno Jedi
    Őróla van szó:
  • Match
    Továbbá a törpés elmélkedés burkoltan kifejti a topic témáját is (csak kellő fantázia kell hozzá :))
  • Sir Quno Jedi
    A törpés eszmecsere emelkedettsége folytán abszolút elsőbbséget élvez ! :DDD
  • Match
    Csendben, lopakodva, óvatosan, hogy meg ne lásson...
  • maxtor
    Inkább írnátok körül hogyan közelítetek meg ismeretlen lányokat,a törpés eszmecsere helyett
  • cyrus #2701
    Ez hülyeség !! nem kurva !!! ő a közjóért van ! Azért él ott hogy a fiú törpöknek jó legyen a hangulat, kiegyensulyozottabb legyen a bogyótermelés, és legyen miért elmenekülni hókuszpók elől...
    Ő önfeláldozóan az egész falkának feláldozza a testét, mert ez az Ő végzete. Viszont jó hir hogy a kis nézőknek (kvázi gyerekeknek) jó példát mutatnak, mert védekeznek.. sőőőőt ! Bemutatják hogy nincs tökéletes védelem ! (lsd. : Törpicur)

[Tök büszke mert tökjót írt]
  • Sir Quno Jedi
    Persze, ez puszta logisztikai kérdés.
  • Borcsa
    hát akkor nem bánnám... :D
    csak be kéne osztani ki mikor jöjjön, mert egyébként sokan lesznek egyszerre...
  • Sir Quno Jedi
    Sajna de, egyfolytában udvarolt szegény H.-nak, aki mindig rosszul lett a kedves szavaktól.
  • Sir Quno Jedi
    Azisbiztos, ezért nem visznek hajókon lányokat, ha igen, azt hajólánynak hívják és azt hiszem számotokra is nyilvánvaló a funkciója a nyomorultnak ! :DDD
  • Kata
    Én a Hangyák a gatyában című filmből tudom, hogy a Törpilla egy qrva. Ott elmagyarázták, hogy a sok kan törpe megverekedett volna már, ha nem adná magát oda mindegyiknek az egy szem lány törpe.
  • Borcsa
    olyan sose volt.!!!
  • Sir Quno Jedi
    Naés mikor törpilla szerelmes lett Hókipokiba ?!!! Az már Ödipusziii !!!!!! :DDD
  • Borcsa
    ö azt mondta, annyi baja van velünk, hogy kihullik a haja. de én nem hiszem. szerintem sose volt.
  • Sir Quno Jedi
    Hát ez van, a haj nem tűri a lánygyermekeket ! :DDD
  • Borcsa
    oh, gonmdoltam hogy ez van a dologban. akkor apunka ezért nincs haja csak két oldalt olyan fekete csík.... :.....(
  • Sir Quno Jedi
    Tudtad, hogy törpillát a gonosz Hókuszpók kreálta ! :DDD
  • Borcsa
    nekem végülis... ugy is törp vagyok.
  • Match
    Mennyé'

• Sir Quno Jedi
    Áhhh, én "csak" 160*200-ast csináltattam, mer' így elég nagy, de nem feleslegesen. Én méretes férfiú vagyok, de magam mellett még1x bőven elférek, ez elég...
  • Borcsa
    1-másfél méterrel.
  • Sir Quno Jedi
    Mennyivel ?!!
  • Borcsa
    ja, tizenhárom...franciaágy, hogy az mennyivel kényelmesebb...:P
  • Sir Quno Jedi
    Ágyazni nem kell, ez így nyersen is használható szépen kárpitozott darab ! Egyik hölgyismerősömmel már kipróbáltuk, dehát ő "csak" barát, tudod...
  • Sir Quno Jedi
    Aki kíváncsi hamar megöregszik ! Ha 13 vagy akkor még jól is jöhet ! :DDD
  • Borcsa
    elkéreckedek Matchtól, aztán haccóljon!

és a franciaággyal mi lesz? meg kö ágyazni?
    nagyon, halálosan kiváncsi vagyok, milyeneket mondanak a fiuk a lányokrol, amikor ilyen dumaparti van. az száz, hogy nem olyan szöveget löknek, mint a CKMben, mert a nöi laok is idétlenséggel vannak tele. (pl. én még életemben annyi parfümöt nem láttam pl. egyben, mint amennyit a Cosmopolitan egy számában meghirdetnek)
  • Sir Quno Jedi
    Húúú, ne tudd meg, tegnap voltam egyik barátomnál (tiszta Vándám, csak nem törpe), eldumcsiztunk nőügyekről, hölgyismerősökről, azóta sem bírok magammal... sniff... ÉS a héten még az új franciaágyam is elkészült és ott árválkodik a hálóban egyedül... Szal. szerinted ?!!
  • Borcsa
    nagyon kis erotikus vagy igy hétfö reggel:)
  • Sir Quno Jedi
    Hozok tojást, néha piros is, de nem adom végleg ajándékba...
  • Borcsa
    mi van, te hozod a pirostojást? :)
  • Sir Quno Jedi
    Vazz, NEKEM hol van a tavaszi szünet, még húsvétkor is dolgozhatok... Áhhh, gyiákok.... :((((((((((
  • Borcsa
    akkor legalább olyan jol érzed magad, mint én. le vagyok lakva. két kávé, de semmi hatás.

DE! van itt ám vmi vidám: szerdátol tavszi szünet, jövö hétfön meg locsolkodás! Jön nyuszi!