Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
Majd Õ eldönti jóóóó?! :))

De nem kavarok bele a gerle pár életébe, mert a végén majd csak ideírhatsz! :)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Match
Hát az érdekes lenne :)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Breki33

kék betüs
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Breki33
szia

félreértés ne essék én semmi pénzért
de ne tuljuk már igy le a szuper zenét P

mindenkinek ajánlom
VinylToy
Pölö TEEE??? :))

Borcsa
szia Breki! :)

ha van aki ennyiért szivesen lenne buzi...

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Breki33
vagy a fiuk
Borcsa
pedig erre jönnének a csajok :)

VinylToy
Apróhirdetés

Fiatal, jóképû vagyok, anyagilag bebiztosítva, hat kocsim van, két mobilom, és egy villám a Karibtengeri szigeten. Senkit nem keresek, csak dicsekedni akartam.

:))

Breki33
hmmmmmmmmmmmm

nemrossz

figyi ezt hallgasd meg

Utánna érdekelni fog mi ez azt garantálom :-)
Az acid jazz ottvan

SinClaiR
jazzstep, d&b, acid jazz, vagy atmospheric.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Evil
ki milyen zenet hallgat ha ott van a kedves?
akkor az en listam:

Enigma - Best of
Enigma - MCMXC
Mike Oldfield - Tubular bells , kiemelnem a The lake nevu zenet , de szinet nagyon jo a TSODE es Voyager albuma!
Rick Wakeman
Terry Oldfield

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Faki
sör+cigi= lerohad minden a szájszagtól (fõleg másnap)

Sir Quno Jedi
A sör böfögtet, de VÍSZKI szárít !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Faki
Kár hogy a sör nem :)

Tuvok
Sztem a whiskey kifejezettem jó szájízt ad. :))

Sir Quno Jedi
Ugyan, úgy a lehellete nem lesz bódítóan hódító !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Borcsa
csak ne felejtsd el utána az Orbitot :D

Faki
Ja és ráuszítja a vadálatot a kiszemelt csajszira :)

Tuvok
2 pohár whiskey, és az önbizalomhiány a múlté :D

Faki
Neten annyival könnyebb, hogy IRL-ben nem úgy kell odamenni, mintha "elõször" találkoznátok. Szal önbizalomhiányosoknak kicsit könnyebb.
Én meg aszondom neten meglehet tanulni az alapokat, amiket az életbe átlehet helyezni.

Nem tudom honnan jutott eszembe.. megláttam, rögtön eszembe jutott ez a topik

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

A közvélemény nagyon sokadrangú szerepet tulajdonít a netes társkeresésnek. Pedig szerintem kb. egálban van az "élõ" társkereséssel.
Nem akarom túlragozni, szóval kissé lecsupaszítva írom le a lényeget.
IRL ismerkedés során ugyebár az a legnagyobb elõny, hogy eleve olyat választasz, akinek tetszik a megjelenése (kvázi a szexuális vonzalom biztosítva van). Tegyük fel, kölcsönös a dolog. Ekkor a párkapcsolat kialakulásának az alapja az, hogy megtetszettetek egymásnak. Ugyanakkor lehet, hogy világlátásban, értékrendben, életvitelben, mûveltségben, vagyis szellemi és lelki értelemben teljesen eltértek egymástól és ez már csak menet közben derül ki. Kopp!
Netes ismerkedésnél viszont ez pont fordítva történik. Hiszen a kezdeti 1-2-3 levélváltásból hamar kiviláglik, hogy kb. milyen mûveltséggel, milyen szemléletekkel rendelkezik a partner, és innentõl kezdve könnyen eldöntheted, hogy õ kell-e neked, vagy sem. Aztán ha már sínen van a dolog, akkor majd a személyes találkánál derül ki, hogy vajon a szexus is mûködik-e. Ezt persze félig-meddig ki lehet védeni egy-egy fényképváltással, de azért az sem minden. Hopp!
Szóval amondó vagyok, hogy mindkét ismerkedési formának megvan a maga elõny és hátránya. És mind az elõnyök, illetve a hátrányok kb. azonos fajsúlyúak, szóval a két ismerkedési forma nagyjából azonos értéket képvisel.
(Az más kérdés, hogy neten elég nagy a bizalmatlansági faktor, hiszen azt mondasz és azt írsz, amit akarsz, könnyebben tudod magad olyan színben feltüntetni, amilyenben épp tetszelegni szeretnél, könnyebben tudod fényezni önmagad. Kár, hogy vannak, akik visszaélnek ezzel.)

Uff

Tuvok
Sztem nem neten kéne próbálkozni párkereséssel, bár nincs tapasztalatom benne, de sztem sokkal huzavonásabb, lehetnek nagy távolságok, sokmindent tudsz róla, de még nem, vagy csak egy fotón láttad, találkozót kell megbeszélni, stb, aztán bõven érhet jónéhány csalódás...
Próbálj meg elmenni egyszer 1 szórakozóhelyre (ne diszkóba, bár ez izlés kérdése), ne csajozási szándékkal, csak nézz szét, ha idegen a terep, ismerkedj meg vele, mi mennyi, meddig, mit lehet ott csinálni, kik járnak oda, szimpatikus-e a társaság. Ha nem tetszik, keress más helyet, ha tetszik, járj oda (viszonylag) sûrûn, elõször talán üldögélj a bárpultnál, talán odaül melléd 1 csaj, beszélgettek, 10 perc alatt eljuttok oda, amire netes társkeresés esetében akár hónapok alatt jutnátok csak el. Ha nem ül oda, akkor kérj fel táncolni egy lehetõleg magámyosnak tûnõ lányt, esetleg aki a bnõivel van ott. Ha fickó is van, inkább ne kockáztass, esetleg a barátja. Szerintem így lehet tapasztalatot szerezni, nem fog összejönni elsõre, lehet másodikra se, próbálkozni kell.

De ez csak egy tanács, Te szíved joga hol és hogyan ismerkedsz.

Tertovan
nem.

Faki
Volt már barátnõd? (semmi rossz indulat, csak kérdezem)

Tuvok
NE írj sablonszöveget, olvasd el inkább az utolsó 7-8 hozzászólást !

huuuu havver... tudjad mán eldönteni... a nászéjszakán sem a fórumosok fognak diktálni..:P

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Tertovan
Hi!
irjak sablonszoveget?
irok:
24/180/85
informatikus,es egyenlore maganyos.szabadidomben horgaszok vagy turazok.
Valtoztatnal rajta/m/?

hogy kit is keresnek?
Holgyet akinek megfelelek, es idonket kitudna szakitani a vilagbol aki egy kicsit tudja szervezni az eletet es szerti a kulonleges helyzeteket.
pl:kezenfognal es elvinnel egy szinhazba? es kialitasra?
Alkalmasnak erzed magad erre?
Ha igen akkor irj. :)

hm?

Tuvok
Igen, kb ilyesmire gondoltam, de még bõvebben akár.

bogyoka
a végét elszúrtam picit igy gondoltam, hogy:

Amennyiben a fentiekben leírt hasonló típusú férfi érdekel, irj:)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Tertovan! Irnék egy sablonfélét, lehet, hogy ez sem az igazi, de ebbõl hátha kitudsz kalkulálni egy jó bemutatkozást, mert nagyon szeretnék segíteni, és hátha a többiekkel igy teljessé tudjuk tenni Neked.
Természetesen, nem tudom, hogy Te milyen tipusú ember vagy, ha nem stimt ird át, bõvitsed. Persze amit leirtam programok stb. azt ha egy nõt szeretnél megtartani, azt azért jó lenne vállalnod, és mindent megtenni, hogy jól érezze magát az a hölgy veled.:))
Várom, hogy kinek mi még az ötlete, mert amúgy nem kerestem sohasem társat.:))) Meg még lehet, hogy kifelejtettem valamit, nemtom

Hi!

pl.:

Gyula vagyok 24 éves, 180 cm magas, 85 kg.
Informatikusként dolgozom, szeretem a számitástechnikát, és xy-ot sportolok, tehát alkatom ......., és jelen pillanatban sajnos magányos.

Keresek egy Hölgyet, akivel könnyed vidám órácskákat eltölthetek, és különféle programokat szerveznék vele.
Mehetnénk egy jó koncertre, vagy szinházba, ami követné egy romantikus vacsora is, mozi, és fõleg nyáron egy jó kis kirándulás a természetben, és természetesen más programokban is benne vagyok, amit Kedves Hölgytársam szeretne.

Amennyiben a fentiekben hasonlóan leírt férfit keresel irj:)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Tertovan
oke holnapra egy kicsit atprobalom fogalmazni.
lehet hogy az irodalom fogalmazasaokat a suliban mind nekem kellet volna megirnom? :(

Tuvok
Ja és ne írd azt, hogy változtasson rajtad, mert odébb áll, és keres olyat, aki jobban bejön neki. Azt hangsúlyozd, ami Te vagy, ne akarjon senki változtatni ezen, tetszen neki az, ami vagy !

Tuvok
Sztem jó az, csak icipicit bõvíteni kéne.
Pl. színház után írj mozit is, meg helyeket, ahova szeretsz járni (koncert, házibuli, romantikus vacsi), nagyobb a választáka így a csajnak.
Ne légy ennyire begyöpösödöttnek tûnõ ! Azt hiszi, hogy ha nincs senkid, nem mész sehova, és még ha így is van, ne mutasd ki, neki errõl nem kell tudni. Írd úgy, hogy "eljönne/nél velem" !
Ne írj száraz adatokat. Korod, adataid foglald mondatban, x éves vagyok, y-t sportolok, súlyom z, aránylag izmos vagyok / sörhasam van, w magas vagyok, nem egy langaléta / szeretem fentrõl nézni a világot - és talán itt kapcsolódj a társkeresõ témába - , "DE szeretnék találni valakit, akire felnézhetek..."
Ne írd csajról, hogy alkalmas valamire, sztem lenézõ. Legyél megnyerõbb, odaadóbb, netán különleges. Talán írd azt, hogy "Ha kedvet kaptál egy magamfajta (esetleg írhatsz viccesebb jelzõt ide) pasihoz, írj !"

Ez nem jelenti azt, hogy örök életedre így is kell maradjon! Ha akarsz változtatsz rajta.
Manapság kissé el vannak kényelmesedve az emberek. Azt hiszik, ha valamilyen képességük nincs meg adottság szinten, akkor életük végéig erre a "fogyatékosságra" vannak kárhoztatva. Pedig dehogy!
Meg lehet tanulni írni, fogalmazni... még rajzolni is. (Az más kérdés, hogy nem mindenkibõl lesz Munkácsy, és nem mindenkibõl lesz Radnóti.) Ha valamit meg akarsz tanulni, hogy boldogulj vele az életben, akkor azt meg is tudod tanulni.
Persze a nemakarásnak nyögés a vége. Könnyebb tehetetlenül széttárni a karunkat és önsajnálatba zuhanva siránkozni: Ez nekem nem megy.

Uff!

Tertovan
Nem áldott meg az isten yo fogalmazási készséggel? -eltalaltad

1) Mert sablonos... és ezáltal unalmas, nem nagyon lesz senki aki végigolvassa - klikkel a delikvens az adatlapodra és kb. így fog végigszaladni rajta:

Hi!
irjak sablonszoveget?
irok:
24/blablabla
informatikus, sportolo, es blablablablabla.
Valtozblablablabla?

hogy kit is keresnek?
Holgyet blablablabla... es idonket kitudna blablablabla... egy kicsit tudja szervezni az eletet es szerti blablablabla...
pl:kezenfognal es blablablabla? es igy tovab es igy tovabb.......
alkalmasnak erzed blablablabla...?
ha igen akor irj. :)

És mire a következõ lapra klikkel, már rég nem is emlékszik, hol járt 5 másodperccel ezelõtt.

2) Ha valaki elolvassa figyelmesen a szöveged, kb. az a kép fog kialakulni rólad, hogy egy tehetetlen, életképtelen kis nyuszi vagy, amolyan kockafejû számítógép mániás, aki még mindig órákat tölt a gép elõtt játszva. És ha egymagad vagy, esezdbe sem jut kimozdulni a géped elõl, hanem majd a csajnak kell "kézenfogva" kiráncigálni téged... (pl. az említett színházba).

3) Szinte érzõdnek a szavaidon a verejtékcseppek, amiket abbéli erõfeszítésed folyamán hullajtottál el, hogy megpróbálj valami yopofának hangzó, lazaságot sugárzó ismerkedõívet összehozni. De a helyzet az, hogy annyira erõltetett lett az egész, hogy azonnal átérzõdik rajta: pont olyan nem vagy, amilyennek leírtad magad...

Nem áldott meg az isten yo fogalmazási készséggel? Olvass... olvass... olvass... (szépirodalmat!!)

Tertovan
de mert?

Szerintem rémes... fantáziátlan...

Tertovan
Ez milyen????
jo a netes tarskeresokbe?
vagy mi benne a hiba?
hm?

Hi!
irjak sablonszoveget?
irok:
24/180/85
informatikus, sportolo, es egyenlore maganyos.
Valtoztatnal rajta/m/?

hogy kit is keresnek?
Holgyet akinek megfelelek es idonket kitudna szakitani a vilagbol aki egy kicsit tudja szervezni az eletet es szerti a kulonleges helyzeteket.
pl:kezenfognal es elvinnel egy szinhazba? es igy tovab es igy tovabb........
alkalmasnak erzed magad erre?
ha igen akor irj. :)

Tuvok
Grat a délutáni szpemhez !

ÁjjLe BoBBi
a pofont ? :)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sir Quno Jedi
Küld át a mesternek, aki ajánlotta !

ÁjjLe BoBBi
na majd ezt kipróbálom! kiváncsi vagyok hogy ha eljutok a pofonig, mit fog rá szólni

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

csak offfolok....

tuti mócceer csajozásho : jó a segged kõ kóla ?

tessék.. nem off !

Sir Quno Jedi
Most szpemmelsz, vagy csetelsz ??? Azé mostmá húzhatná a gumiba kartárs ! :DDD

Sir Quno Jedi
bazzz