3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Chappy
    Értem ezt, de most 12 évesen basszak? :D...
  • Tuvok #2833
    Egyébként régi szép idők . :D
    Én még anno udvaroltam is (bár sajna ez a szó a mai fiatalságnak semmit se mond) a maga klasszikus formájában csokor virággal az ablak alatt . :) Egy hónap kellett, mire egy csókocska eldurrant, még 1-1,5 hónap, mire meggyűrtük a lepedőt . :)
    Így is lehet csajozni, nemcsak a "leszop, megb*szom, megkérdezem a nevét, presztizsből elkérem a számát is, aztán elfelejtem" stílusban, ebben a sorrendben .
  • Tuvok #2832
    és mondod ezt egy 12 évesnek ... :DDDDDD
  • steweee
    legyél jóképű, de ne túlságosan. a nők nem szeretik a feltűnően csinos férfiakat, mert attól félnek, hogy nagy csajozós, és csak legfeljebb is le akarja őket fektetni, de nem akar velük komolyan foglalkozni.nos, egyébként igazuk is van, de vannak olyan típusú nők is, akiket ez nem érdekel, és rögtön ágyba bújnak egy jóképű manussal, már csak azért is. úgyhogy a megoldás ha ilyen csajokat fektetsz le szépszámmal, a többi, "szolidabb" is le akar majd feküdni veled, csak azokra kell szánni vagy 2-3 hetet, - és persze kell hozzá némi humor meg jó szöveg - amíg max csókolóztok.és persze sosem szabad szóba hozni hogy feküdjetek le.pár hét alatt úgy kiéhezteted a nőt, hogy egyszerre csak azt veszed hogy egy buli után mikor már kicsit ittas, kiértek a kocsiba vagy éppen haza, és már tépi is le rólad a nadrágot! aztán azt csinálsz vele amit akarsz.jó előtte 1-2 napig nem kiverni soxor, én már többször jártam úgy, hogy nagyon tetszett a csaj, és hogy ne idegesítsen a fütyim míg vele vagyok, előtte párszor recska. aztán meg váratlanul máris az ágyban voltunk, és nem ment olyan jól mint teljes erőnléttel. nos, ha idáig eljutsz egy nővel akkor már úgyis mindegy, másnap is lefektetheted újra, nem ezen múlik, de ha ELSŐRE nagyon megbaszod, utána azt csinálsz vele amit akarsz!!!! megverheted, megalázhatod,megcsalhatod stb.., mikor először lefekszetek, a nő odaadja neked a lelkét is egy kicsit. és utána ezért nagyon ragaszkodó tud lenni.na nem az ordas kurvákról beszélek, akiket a haverok 5-10 vágnak egyszerre partiba.hanem a nomrálisabb csajokról, akik azért megválogatják hogy kivel fekszenek le.persze a csajozáshoz kell egy jó adag tapasztalat, ami az évek során fejlődik ki, hacsak nem vagy különlegesen nagy tehetség vagy híres/gazdag, mert úgy tapadnak maguktól is, úgyhogy fiatalabb korban talán egy kicsit nehezebb a férfiaknak. a nőknek meg később, mert a férfiaknak a fiatalabban jobban tetszenek.nincs általános megoldás, minden nőnek más jön be, ha egynek nagyon tetszel, és neked is tetszik, akkor annak úgyis dugás lesz a vége. ha tetszel a nőnek, de neked nem annyira tetszik, egy cumira akkor is jó lesz, ha meg te nem tetszel a csajnak csak ő tetszik neked, akkor legjobb ha elfelejted!
  • [HUN]PAStheLoD
    lehet hogy érdekli őt a belső is , de ha nem is találkoznak mert pl 1ik látni se akarja a másikat (mer kékszemű, vagy nem , vagy szőke, vagy nem .. vagy mer simán nem az esete) akkor a belső értékek nem igazán kerülnek felszínre ..
  • cyrus #2829
    ha ehhez is hülye vagy......:D
  • Chappy
    de hogy?
  • PResident Evil
    LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • BhangraGirl
    Ha nem tetszel egy lánynak, úgy se fogod jobban érdekelni akárhogy is próbálod felhívni magadra a figyelmet /Tuvok/. Szerintem lehetetlen hogy összejönnek, vagy csak úgy lehetséges, hogy a lány nem táplál túl sok reményt a kapcsolathoz. Egyébként nem mindig a lány dönt, mert lehet hogy pont a kinézett pasinak nem tetszik. És ha tetszel egy lánynak,azt 100% hogy észreveszed rajta!!!
  • cyrus #2825
    Nekem eddig bejött :D
  • Match
    jah, kivéve ha erőszakról beszélünk :)
    az is egyfajta csajozás :)
  • Match
    tehát az a lényeg hoyg minden csajt meghívjunk (pl egy italra) amelyik tetszik, aztán valamelyik hátha bejön :)
  • cyrus #2822
    Így van.. MINDIG a csaj dönt....
  • traXion
    Szerintem igen. :D

Ha a csaj nem foglalkozik vele, nem jön be neki, akkor lehetetlen.
  • Tuvok #2820
    várj várj várj !
    Tételezzük fel . Van egy pasas, meg 1 csaj . Mondjuk pasasnak marhára teccik a leányzó, de az nem tud erről . Fickóval semmi gond, átlag, jó fej, stb . Csaj nem foglalkozik vele, nem az hogy nem jön be neki, csak egyszerűen nem érdekli, nem pont az ő izlésének megfelelő . Szted lehetetlen, hogy összejöjjenek ?
  • Chappy
    kssz
  • BhangraGirl
    Értelmetlen ez a topic, mert ha nem tetszel a lánynak, az életben nem fog veled foglalkozni, az biztos. Egy lány már előre kinézi, kinek fogadja el a meghívását egy italra pl.
  • Match
    nah, ezért nem is érdemes foglalkoznod a témával...
    keress *.jpg barátnőt.
  • Tuvok #2816
    menj építs legóból vmit, vagy játsz a kisautóiddal, ráérsz még a témával foglalkozni ,)
  • clumsyword
    tuti módszer van a csajozáshoz..oda kell menni és le kell szólítani. az már más kérdés hogy van e tuti módszer a SIKERES csajozáshoz.lol
  • Lteebee
    Ez alapján téged sem.
  • Chappy
    Nálunk a csajokat a belső értékek nem érdeklik
  • Tuvok #2812
    nőjj fel
  • VinylToy #2811
    belső értékek...belső értékek
  • Chappy
    Hogy kéne ahhoz kinéznem ,hogy bejöjjek egy jó csajnak?
  • Zoleeca
    Ha lennének tuti módszerek csajozáshoz akkor nem kéne ilyen topic :)
  • Chappy
    uccse mond le
  • Match
    /me vicces csávó :D
  • Sir Quno Jedi
    Igen, te is az vagy... :DDD
  • Match
    elgépelés...
    sztreintem poén :DDD
  • Sir Quno Jedi
    "Sir Quno Jedi mondon le! "

Értelmes !!! :DDD
  • cyrus #2803
    1 Total Signatures !!!!!

• Tuvok #2802
  • Match
    és itt is:
    ITT INDENKI ÍRJ ALÁ AKI NEM KEDVELI MR. SIR QUNO JEDI-T!!!
  • Sir Quno Jedi
    Rendes tőled, hogy még becézed is ! :DDD
  • Match
    bocs, nem volt szándékomban akármilyen érzést vagy felismerést is generálni az agyacskádban.
  • Sir Quno Jedi
    Most nagyon megbántottál ! :DDD
  • Match
    Dzsedáj:
    Én vagyok nyomasztó?
    Tuvoknak igaza van...hol itt offolsz, hol máshol...
    nyomasztónak meg épp elég nyomasztó a terminátoros baromságod...ne is beszélojünk az állandó fitogtatásaidról..
  • szando
    Diszkóban hapsi odamegy a csajhoz:
    -Nálad vagy nálam?
    -Ehh, ha ilyen sok a duma akkor inkább hagyjuk..
  • Tuvok #2795
    Ok, akkor megbeszéltük ! :D