Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmmm Itt az infó

kommersz vigjáték, a fele káromkodás, nagggyon-nagggyon pinaorientált, de überjóság :)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
kik játszanak benne?
ez milyen jellegû film???
Nagy film....
Töccsed le
(Jay And silent bob strike back - Jay és néma bob visszavág - DC :))

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
pedig érdekesnek tûnik, az eddigiek alapján
wizy
én a helyedben nem sajnálnám:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

hykao
nem láttam sajnos.
hykao
jah.
wizy
jah... csak mer hogy visszavág, ezért gondoltam, hogy az már a második része:-)))
megnéztem, de szerintem vmi nagy sz@r a film... de ez nekem a saját véleményem:-))

jay és néma bob visszavág.. mi a másiK ?

wizy
mármint.... a Jay és Néma Bob melyik részében? mert ugy tudom, hogy kettõ van neki:-)

mint a Jay és Néma Bobban... :)))

Mikor a papot megverik az hatalmas !!

ricsi1
ugye csak az elsõ sor szól nekem?!

hykao
Csöpi már önmagában is OFF tényezõ...

...de tuti módszert akartok?

1. Olyan csajjal kezdj, akinek tetszel (...vagy a pénzed, autód stb.) - különben, ha fejre állsz, térdre rogysz, vagy bármi más módon is csinálsz bohócot magadból -> veszett ügy.

2. Tetszél a csajnak bármennyire is, ha csupán egy erekciós állapotban is 5cm-es mikropénisszel tudsz elõrukkolni -> veszett ügy.

3. Ha már tetszel a csajnak, és megtörtént az elsõ aktus, akkor elértél mindent vele kapcsolatban, ami jó lehet, a többi az már mind-mind csak rosszabb lehet...

Tanácsadásunk elsõ részének végéhez értünk (kéretik nem túl komolyan venni)
ja
ricsi1
sztem jobb lenne ha nem OFF olnátok itt csöpivel.

hykao
Persze, hogy nem félsz...mert még nem következett be, egy, az általam alábbiakban vázolt esemény...
...de téged ismerve ez csak idõ kérdése...
nem félek
hykao
Vigyázz a pofádra, csöpi kutyus! Kisbruno ilyen kis gyógymikulás pöcsöket szokott reggelizni, mint amilyen te is vagy!

Nehogy aztán kiszaladjon hozzátok, és fejenként kiosztásra kerüljön egy-egy pofon: neked, apádnak, anyádnak...

...neked, mert egy kis netezõ hülyegyerek vagy, apádnak és anyádnak pedig azért, hogy odaengednek a gép közelébe, és nem ellenõrzik, hogy miket bohóckodsz, LOL.
The Garrett
pl mi a különbség? :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ricsi1
például,hogy te vagy az univerzum közepe?!:D

ricsi1

ricsi1
ja,csak a bnõi meg nem egy "kedves "emberkék,de majd csak lesz vmi...
mást nem tudtok?(az jó ha megkérdezem,hogy mien azzal akivel járni akar?)

magus
önbizalom. az kéne...

SinClaiR
hmm... és csak így hagyod ?:)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Pofa be! Tudom mi a faszom és a nõk között a különbség! Sok mindent tudok emellett, amit te NEM!!!!
köszi, nagyon rendes vagy!
Csöpi, te még ne csajozzál bazz!!!
Még csak ismerkedj a farkaddal, meg ha sikerül, akkor rántsál rá!!!

The Garrett
hívd el fagyizni ^.^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Most kelene!
SinClaiR
várj még vele pár évet.. kicsi vagy még :D

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

12 éves csajszit hogy hódítsak meg?
wizy
hát.... vagy finoman rákérdezel, vagy bnõjét kéred meg, hogy õ kérdezze meg a csajtól. ennyi jut igy eszembe, de a te kreativitásodban is bizok:-)

ricsi1
hát ha õ akar akkor benne vok.
szal?

Breki33
csak akkor jár vele, ha a csaj akar vele
tök világos

de azis, hogy a csaj nem akar vele :-)
Borcsa
mert biztos, hogy eladod öket :D

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

nemcsakfeel
gerontofília rulez :)

*hihi ** *

wizy
ezt a kérdést én se nagyon vágom:-)

Match
köszi a bizalmat... :)
Végülis ha eladom a gityókat akkor kijön egy új kocsi, +1 flex....aztán lángvágóval cabrio :)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

SinClaiR
Nem értelek, ha nem akarsz vele járni, akkor miért érdekel, hogy õ akarna e tõled valamit?:)
És az "akkor mér nem"??... ezmi?:)

ricsi1
hi!
hogy lehet megtudni egy csajról ,hogy járna -e velem?(megkérdezni nem fogom,mer nem akarok vele,de ha õ akana velem ,akkor mér nem?!)

wizy
na álljon már ide valaki valami jo kis történettel, pl. hgy jött össze a mosstani bnõjével/barátjával, vagy valami....

wizy
ja jo:-))

Sir Quno Jedi
Azt azért írtam, mert én meg az elõzõ hozzászólásodat nem tudtam világosan értelmezni ! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wizy
na kösz:-) nekem nincs történetem:-)
amugy nem a tesséket azért irtam, mert nem értettem azt a mondatodat:-) (#2598)

Sir Quno Jedi
Mit tessék ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Tessék parancsolni, kezdheted is! :DDD

Borcsa
még szerencse, hogy ennek a veszélye nem áll fönt.

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Maj Sinclair mesél érthozzá

wizy
A battlefield-et nem ismertem fel:-)
rohadtra leállt ez a topic:-) jojjon már valaki valamilyen jo kis történettel!!