Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kommersz vigjáték, a fele káromkodás, nagggyon-nagggyon pinaorientált, de überjóság :)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Töccsed le
(Jay And silent bob strike back - Jay és néma bob visszavág - DC :))
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
megnéztem, de szerintem vmi nagy sz@r a film... de ez nekem a saját véleményem:-))
Mikor a papot megverik az hatalmas !!
...de tuti módszert akartok?
1. Olyan csajjal kezdj, akinek tetszel (...vagy a pénzed, autód stb.
) - különben, ha fejre állsz, térdre rogysz, vagy bármi más módon is csinálsz bohócot magadból -> veszett ügy.
2. Tetszél a csajnak bármennyire is, ha csupán egy erekciós állapotban is 5cm-es mikropénisszel tudsz elõrukkolni -> veszett ügy.
3. Ha már tetszel a csajnak, és megtörtént az elsõ aktus, akkor elértél mindent vele kapcsolatban, ami jó lehet, a többi az már mind-mind csak rosszabb lehet...
Tanácsadásunk elsõ részének végéhez értünk (kéretik nem túl komolyan venni)
...de téged ismerve ez csak idõ kérdése...
Nehogy aztán kiszaladjon hozzátok, és fejenként kiosztásra kerüljön egy-egy pofon: neked, apádnak, anyádnak...
...neked, mert egy kis netezõ hülyegyerek vagy, apádnak és anyádnak pedig azért, hogy odaengednek a gép közelébe, és nem ellenõrzik, hogy miket bohóckodsz, LOL.
mást nem tudtok?(az jó ha megkérdezem,hogy mien azzal akivel járni akar?)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Még csak ismerkedj a farkaddal, meg ha sikerül, akkor rántsál rá!!!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
tök világos
de azis, hogy a csaj nem akar vele :-)
Végülis ha eladom a gityókat akkor kijön egy új kocsi, +1 flex....aztán lángvágóval cabrio :)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
És az "akkor mér nem"??... ezmi?:)
hogy lehet megtudni egy csajról ,hogy járna -e velem?(megkérdezni nem fogom,mer nem akarok vele,de ha õ akana velem ,akkor mér nem?!)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
amugy nem a tesséket azért irtam, mert nem értettem azt a mondatodat:-) (#2598)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

rohadtra leállt ez a topic:-) jojjon már valaki valamilyen jo kis történettel!!