3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#2874 igen erre már énis gondoltam, le is szűkült 4 főre a "lista" :D -
#2873 Ajánlom figyelmedbe a Szerelem a végzetem című filmet :DDD -
#2872 te nm tom figy nm akarok nagyon bölcs lenni meg ilyenek:) de ha a tesóddal együtt ballagott akkor meg tod szerezni a telszámát vagy ilyesmi szal már van egy olyan pont h lehetőséged legyen találkozni vele
meg tod oldani ha fontos a csaj akkor képes vagy bármire -
#2871 félek bemenni a városba mer ugyis találkozunk de ugyse fogok tudni vele dumálni mert v.mi tuti közbejön :DDD
és akkor még optimista voltam ;) -
#2870 LOL vagy!!
Kocsi elé kellett volna ugranod!:) -
#2869 ÁÁÁÁÁÁÁá ilen a madafakin kurva életbe nincs.
Megyek le a sörsátorba nézni a meccset haverokkal, sétálok, diskmen a fejen, erre elmegy mellettem 1 zöld Audi ÉS ki ül benne????????????
NA ki????????
ÁÁÁH .. faterja vezetett, szal mentek tovább, de láttam, hogy integet , visszaintettem énis aztán megvártam míg elkanyarodnak, leültem a patkára és elkezdtem röhögni kínomban...
ilyen az én formám ;)
Másik oldalról nézve ennyi véletlen találkozás má nemlehet véletlen. ;) -
#2868 Garrett: pánikra nincs ok!!
A sors akarta így!:) -
#2867 ;)) -
#2866 waaaaah lehet balfaszozni engemet.
Van/ volt 1 évfolyamtáram, végülis 4 évig nemnagyon beszéltünk. Aztán összetalálkoztunk tesóm ballagásán. neki is ott ballagott a tesója, ez kiderült ott, eldumálgattunk vigyorgunk egymásra mint a vadalma.... de neki is ottvoltak a rokonok, nekem meg fotozni kellett :/
Aztán 2 hétre rá találkoztunk magyar központin.. szintén nagy mosolygás+ néhány bátorító szó... aztán mikor beadta a dogát, na mondom akkor beadom énis aztán kimegyek dumálunk. DE közénkállt vagy 6-7 ember és mire én má beadtam ő kiment, és a változatosság kedvéér megin ottvoltak szülei és mentek valahova.
Aztan hazamentem es lilara vertem az öklöm hogy miert nem mentem ki 5 percel hamarabb.... -
#2865 -
#2864 Nem szégyen az ! Mondd azt, hogy van saját DOMINÁD, aztán majd irígykedik a sok kis pöts ! :DDD -
#2863 Nem, csak félek bevallani, hogy általában ő ver engem . -
#2862 Pedig "Nyuszi vagy McFly" !!!! :DDD
Ilyenkor jól oda kell menni, leveretni magad a kopasszal, aztán még az asszonya is jól beléd rúg, hogy mit avatkozol a családi életükbe !!! :DDD Nem jó mások dolgaiba beleszólni, sosem tudhatod mi bújik meg a háttérben... -
#2861 Na savanyú a szőlő ?!! :DDD Csak mert nincs gyomrod tisztességesen verni a barátnődet, máris irígykedsz ?!! :DDD -
#2860 Jah ... -
#2859 az olyan akit így meg lehet alázni az nem nő, hanem csak egy jól kidolgozott gumibaba... -
#2858 "3. Az a nő, aki tűri, hogy megverjék, megalázzák, és emiatt kórházba is kerül CSAK a szex miatt, az nem normális, az már meg is érdemli, hogy jól megverjék "
LOL!! És tudod mi a vicc, hogy kajakra ilyenek a nők. Ha jóvagy az ágyba vmikor tényleg megverheted és megalázhatod a nőt.(én nem csináltam csak láttam.) A szemem elött történt az egész. Felrugták a gácsit meg ráncigálta az ember, meg úgy beszélt vele mint egy kutyával. Vagy még azzal is szeben beszélhetnek bazz. Nagyon meleg volt. (ha most megkérdezitek mér nem avatkoztam közbe.)
1. nem vagyok hős
2. nem érdekel más dolga
3. tudtam, hogy úgy is kibékül a palival
4. pár kg-val több volt nálam a pali!:D és jó pár évvel is. talán 20-szal?!:D
Mondjuk nem parázok az emberektől. Szóval most nem kell azt hinni, hogy gyáva vagyok!!( erről most eszembe jutott pár igen kemény helyzet!:) De annak nem itt van a topicba a helye!:D -
#2857 " megverheted, megalázhatod,megcsalhatod stb"
Állllaaaaatt!!:D :D -
djcom #2856 Totálisan egyetértek veled! -
Jhon Balu #2855 igazad is van -
Puntigamer #2854 tuti módszerek? wahha hát ilyen nincs :) -
#2853 topikhoz szólva:
Szerintem nincs tuti módszer inkáb sok-sok egyéni személyreszabott, akinél a tuti módszer bejön az sablon, olyan mint aki pénzre ásít.
Finomítások, csiszolnivalók és ilyen-olyan praktikák vannak de ehhez előbb az kell hogy valakit már érdekelj, felkeltsd az érdeklődését arra meg nincs sablon szerintem. -
#2852 akkor csak szexuálisan kiegyensúlyozatlan individuumok :D
mind1 , azért 1 jó fasz nem érhet annyit mint 1 jó pofon vagy ez már a női "komplex és misztikus" logika hatáskörébe esik ? -
steweee #2851 nos, tévedsz, nem diszkós ribi egyik sem, de igazából az ember azokról az emberekről alkothat véleményt, akiket vmilyen szinten ismer. abban igazad van, hogy éjszakai szórakozóhelyekre nagyon sok lazább erkölcsű ember jár. pl: még nem találkoztam diszkóban egyházi iskolába járókkal, ők a kocsmánkba jártak! -
#2850 gondolom ezek nagy százalékban ilyen "diszkós kurvák" tablettán élnek , főleg más a hajszínük mint az eredeti ,jah és életcéljuk +1 kiló szilikon :)
mert akiket ismerek lányokat , hát náluk nem épp jellemző hogy agyonveretik magukat 1 jó partner miatt ... -
#2849 Való igaz, a nők többségét igen könnyű megfélemlíteni (pláne, ha már gyerek is van), ilyenkor saját magukat tartják rabságban. A családon belüli erőszak errefelé lassan hagyománytisztelet. Tudnék mesélni, de az ember a családjáról, barátairól csak jót, vagy hallgasson mindörökre...
Szar dolog, de mindennapos. Én sem tudnék megütni egy nőt, de a legtöbb férfinek ez cseppet sem okoz gondot pl. ittasan ! Az is hibás aki adja, meg az is aki tűri. DE kívülről mindig könnyű okoskodni, általában mélyebben húzódó problémák bújnak meg a háttérben, amit látunk csupán egy tűnet. -
#2848 csak eléggé úgy hangzott, hogy ez a véleményed. Szerintem is megéredemli a csaj, hogy verjék, ha csak azért nem hagyja el a barátját, mert nagyon jó vele.... Bár én úgy gondolom,hogy csak a szerelem miatt lehet ilyeneket megbocsátani. Bár az elég elvakult,egyoldalú szerelem lehet. -
steweee #2847 jó, ezek kiragadott példák és extrém esetek voltak, tudnék mondani még jónéhányat, de sajnos egyre jellemzőbb. nekem elhihetitek. és aki normális, kiegyensúlyozott kapcsolat(ok)ban él, nem is nagyon tudja elképzelni hogy mik vannak, és mennyire gyakori. egyébként persze nőre válogatja hogy ki mit néz el a barátjának, van akit ha megütnek a srác repül, de mondjuk ha "csak" megcsalja, az még megbocsátható, ha jó vele. -
#2846 -
Ben C #2845 szegény Csepit ne szivasd -
#2844 1. Hamarabb vágom le a saját kezem tőből, minthogy megverjem a bnőm, 4 év alatt SOHA 1x se még csak a tetlegesség közelébe se . Ő már 1x adott 1 pofont, de olyat, hogy azt se tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány, mert akkor fogdostam meg, mikor még nem voltunk együtt, persze ő mosolygott, én meg próbáltam magamhoz térni . :)
De ha egyszer megütném, abban a minutában repülnék az ablakon a cuccommal együtt .
2. Kábítószeren alapuló kapcsolatok nem érzelmeken alapulnak, szvsz ez egy egész más tészta, ezeknél tényleg bármi előfordulhat .
3. Az a nő, aki tűri, hogy megverjék, megalázzák, és emiatt kórházba is kerül CSAK a szex miatt, az nem normális, az már meg is érdemli, hogy jól megverjék . -
#2843 van olyan hülye csaj aki egy nagy faszért kockáztatja az életét? -
#2842 hát ez érdekes...
nem mondom hoyg nem mondol igazat, de én ezeket nem tudom elhinni (vagy felfogni).
merthogy ennyire hülye emberek nem létezhetnek.
de el kéne gondolkozni miért is van velem az asszony :) -
steweee #2841 na pontosítsunk.én még soha nem vertem / ütöttem meg egy nőt sem!!!!!!!!! csak rengeteg olyat ismerek akit ver / fenyeget a barátjaa barátja, és mégsem szakít vele, mert egy jó dugás után kibékülnek. szórakozóhelyeken dolgozok, úgyhogy igen sok embert ismerek, és látom hogyan mennek a dolgok. nem mondom hogy mindenki ilyen, de szépszámmal akadnak olyanok is, akiket NAGYON megvert a barátjuk TÖBBSZ ÖR is, és mégis vele vannak. miért? vagy mert az ágyban olyat nyújtanak mint még előttük soha senki, vagy mert a srác adja a lánynak a kábítószert! épp tegnap akaszkodott rám egy csajszi, de úgy hogy Ő jött oda hozzám beszélgetni, és elkérte a számomat! + már 10 perc beszélgetés után fogdosott és csókolózni akart velem. 22 éves, 7 éve van együtt a barátjával, ő volt neki az első. olyan testalkatú a gyerek mint én, csak agyilag zokni a gyerek. rendszeresen megveri féltékenykedésből a barátnőjét, többször kellett már kórházba is mennie emiatt, de mégis kitart mellette. miért? mert korábban kábítószerezett, a srác szoktatta le(ez jó)de amúgy egy brutális állat! vagy pl tavaly volt hogy az egyik lányt aki nagyon tetszik meg akarta ölni a barátja késsel. előtte már nagyon soxor szakítottak és soxor meg is verte a csajt, de mindig megbocsátott neki. miért? mert a srácnak hatalmas a farka és nagyon odavágott a csajszinak. az be is ismerte hogy azért marad vele, mert őrülten jó vele a szex! még sokat mesélhetnék, de már fárad az ujjam. chappytől meg elnézést, nem tudtam hogy ilyen fiatal vagy! -
#2840 pontosítok: meverheted, megalázhatod, megcsalhatod... ha-ha-ha... egy jó első dugás miatt... ha-ha-ha... Ez a tapasztalat? nem hiszem... -
#2839 ez a stewee, nem igazi nőkkel feküdt le, elhiheted Tuvok!! k..-kal! Csak azok sz.pnak le egy olyan "férfit...", aki még a nevüket sem kérdezte meg! -
#2838 Abból ahogy rád néz!!! stewee: te nem vagy normális!! Miről beszélsz? "utána meg lehet verni....stb" - rám egy férfi emelne kezet,kidobnám,akármilyen jó is az ágyban. Te tényleg azt hiszed hogy ezen múlik? Akkor te nagynon félreismerted a nőket!!! -
#2837 jaja, pl. baszd ki a mesekönyveid az ablakon, ahhoz már elég idős vagy :D -
#2836 valahogy úgy -
soldier #2835 nem lehet elég korán kezdeni:DDDD