3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Tuvok #2994
    Hát nálunk anno középsuliban ha összejött 2 osztálytárs, egymás mellé ültek, smároltak, tapiztak, ha meg összevesztek, elültek egymás mellöl ...
  • Scholes18
    szerintetek jó 5let egy osztálytársal ráadásul padtársal járni? Nekem eléggé bejön a csaj meg ő is közölte hogy én is tetszek ja meg,meg is kérdeztem tőle hogy nem bánná-e ha a beszélgetéseken egy kicsit tovább mennénk erre ő azt válaszolta hogy nem, szal 99% ,hogy összejönénk. ismerjük is egymást (állandóan beszéltünk,(lehet ezért lett ilyen szar az átlagom;) )
    Csak két dologtól félek:
    1. nem lesz beszédtémánk,kínos szünetek ...stb.érthető, 1 egész tanévet átbeszéltünk.
    2. valószínű a jövő évben is mellette ülök amit nem akarok. tapi nélkül nem igen bírnám ki meg mi van ha összeveszünk?
    segítsetek, nekem nagyon kéne a csaj tökre együtt gondolkodunk meg minden.
  • Bandew
    Persze utána szigorúan be kell ülni valahova (pl teázóba) beszélgetni.
  • Bandew
    Szvsz elmegy a mozi.
  • Match
    a brad pittes csávót egy normális csaj elküldi a kurva anyjába...
    ráadásul ha egy barátnőmnek (nem oylan hogy járok vele, csak barát) beszólna egy ilyet valaki és ott lennék, abból még balhé is lenne :D

Augustus: szerintem a mozi szar eleinte...tényleg a beszélgetős helyek a jók, hogy megismerjétek/megkedveljétek egymást.
  • Augustus Gigo
    ok én is azt preferrálom most
  • cyrus #2988
    inkább, csak beülős beszélgetős.....

[áj tink]
  • Augustus Gigo
    Nálam ilyen esetben a mozi szóba jöhet szerintetek? vagy inkább csak séta+beszélgetés nem oylan késői időpontban/ a film a kill bill 2 lenne, amit ő is nagyon komál/
  • Tuvok #2986
    Jaja, egy olyan nő, amelyikben van némi tartás, akkora pofont lekever, hogy a fal adja a másikat a srácnak ...
  • Bandew
    Pffff...
    Mond meg a haverodnak, hogy szánalmas.
  • WiLDoR
    ON:
    én ugyan sosem próbáltam ezt ki, de van egy haverom, neki van egy tuti módszere.

kinézi magának a csajt, meg hogy van-e vele pasi, ha nincs, akkor odamegy hozzá és megkérdezi tőle:

szia, most akkor dugunk vagy kérjek bocsánatot?

tudni kell róla, hogy nem egy brad pitt a csávó, de valamit komálhatnak benne a csajok, mert - röhej -, de 50%-ban a válasz, amit kap az: OK, menjünk.

mókás mi?
  • Petyus_
    Ibiza? =)
  • bld
    (bocs ezeket kifeljetettem a végéről
  • bld
    hát azért nm vagyunk ám mindig ilyen finnyások pl.:szürke szamár vagy kortyoló a hajnal utcán vagy mellette (kb 2m) hajnal szal vannak helyek de most inkább azokra céloztam ahova be tudsz ülni egy lánnyal is kettesben. mondjuk igazadvan csak ízlés dolga
  • bld
    helyes sztem jól csinálod és ezek szerint jól is haladsz
    csak így tovább!
  • Augustus Gigo
    Az én kis történetemet folytatva írom le az eseményeket. Teganp megkeresett egyik barátnője, mert azt modnta hogy szeretne megismerni. Elmondta, hgoy velem szemben tök máshogy érez a csaj, de most fél egy kapcsolattól, mivel zaklatja a növére exe/26éves/ és most akire leginkább szüksége van az egy jó barát,ami idővel átmehet szerelembe. Szal jövő héten taálkozok vele, majd meglátom mi lesz.
  • PResident Evil
    te nem tudod hogy mire válalkozol...
  • Petyus_
    OFF: megyek majd valsz tanulni Miskolcra, megyek veletek piázni majd jól, ha lehet. =))
  • Petyus_
    Csáó Garrett! =)
  • Petyus_
    Petőfi Presszó, Lilla nem jó bakker? Mást meg mit akarsz?
  • bld
    jó helyek mindenhol vannak még egerben is nekem elhiheted:))
    nm vok egri de sok helyen voltam már. ahol sétálni lehet vagy ahol be tudsz ülni egy kávézóba vagy egy olcsó kajáldába szal inkább rajtad múlik ne ezzel takarózz mindenhol vannak jó helyek csak fel kell találni magad néha meg is kell küzdeni azért h jól érezzétek magatokat.
    Debreceni vok itt nagyon sok hely van viszonylag mondhatom h nagy város de mégis kevés a jó hangulatú hely inkább felszinesek és üresek de itt is ah feltalálod magad szétnézel...
    szal meglehet oldani
  • The Garrett
    nem is :D vótunk nem? :D
  • PResident Evil
    ma van a bevetés, erre cicafiú visszavonulót fúj !!!
  • Punker
    Eger se jobb....
  • WiLDoR
    Zalaegerszeg
  • Punkerwork
    Eger
  • The Garrett
    mi ezért értékelünk -5 től 5 ig terjedő skálán.
  • Bandew
    10-ből 10 az jó eredmény?
  • WiLDoR
    leforditva női nyelvre:
    1. nagypofájúbeképzeltmajom
    2. gizda
    3. randa
    4. csóró
    5. csóró
    6. lúzer
    7. csóró
    8. csóró
    9. khm...hehe
    10. gyáva
  • WiLDoR
    hámert:
    1. nem vagy elég macsó, vagy
    2. nem vagy elég izmos, vagy
    3. nem vagy eléggé széparcú, vagy
    4. nem csörög az übermájerverda kulcs a zsebedben, vagy
    5. nem potyognak a 20ezresek a pénztárcádból, vagy
    6. nem a legújabb divat szerint öltözködsz, vagy
    7. nem elég márkás az arcszeszed + a dezodorod, vagy
    8. nem áll rendelkezésre saját neveden pár luxusvilla + luxusjacht, vagy
    9. nem működik elég jól a "légkalapácsod", vagy
    10. vagy csak azért mert még nem mentél oda egy csajhoz sem és mondtad meg neki a frankót

Kérem jelöljön be a fenti állítások közül... amennyit csak jól esik
  • WiLDoR
    Csak ez azért nem jönne be, mert ez egy annyira béna város, hogy itt semmit se lehet csinálni. :-(

Affaxba, ez a szitu valahonnan nagyon ismerős...én is ilyen helyen lakok, ráadásúl ez még megyeszékhely is, hogyapékrakjatele

én csak úgy hivom, hogy a Halott Város
  • PResident Evil
    igen.. mivan vele ? :D
  • Bandew
    Hát az biztos, hogy én 1000x jobban megbecsülném mint az gyökér. De azért kösz. :-D
  • Bandew
    Amúgy ezt sem értem. Miért van az, hogy a leggyökerebb szarházi férgeknek vannak a legjobb női? Tök gáz!
  • Match
    háde te rendes csávó vagy :D
  • Match
    az a jó ha nem tudja...
    előbb utóbb kiderül úgyis :D
    az a jó ha te jössz rá előbb hoyg ő is vonzódik hozzád :D
  • Bandew
    Ja meg sztem fél is egy új kapcsolattól, mert az előző faszija elég keményen kikúrt vele.
  • Bandew
    Ok-ok. Megpróbálom csak ne lennék úgy betojva! De attól is nagyon félek, hogy amíg én szarakodok, addig valaki más "lenyúlja".
    Sztem sejtelme sincs, hogy mennyire odavagyok érte, de nem is akarom, hogy tudja, még a végén félni fog tőlem. :-)
  • Match
    jó :D
    nemtom milyen a stílusod....de egy csendes, hangulatos (ez relatív) helyre elviszed...cask beszélgetni...
    mittomén, mi mindig kocsmában voltunk :D
    vagy kiültünk valahova sörözni...
  • Bandew
    Csak ez azért nem jönne be, mert ez egy annyira béna város, hogy itt semmit se lehet csinálni. :-(

AMúgy ha ő adja a telefonba ezeket az "ööö...", meg érdekesen akadozva beszél, az jó jel? :-)