3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Tuvok #3034
    3 nagy pofon a képedre !
  • Scholes18
    Mi legtutibb módszer ha ismerek egy csajt mondjuk elhívom valahova, de nem akarok járni vele csak egyszerűen le szeretném fektetni.

Minden piszkos módszer jöhet, a tipikus leitatáson kívűl!!
  • sz4bolcs
    Miért, mi köt hozzá? :)
  • bigfoot
    és ha összejön mással ez alatt akkor mondjam neki hogy nem tudok addig várni??
  • Johnyy
    Ha te is jól érzed vele magad és szereted akkor, legyél vele kedves és elenálhatatlan hogy a végénmár ő könyörögjön a szerelmedért! ;) De ha nem tetszik anyira akor kérj tőlle egyenes választ max 1-2 nap gondolkodási időt adhatsz neki,de a bizonytalanság nem jó! Ja és ne lógj fojton a nyakán közbe csajozhatsz diszkréten ....
  • bigfoot
    hi
    lenne egy problámám!
    nyomulok egy csajra 3hónapja mozi , találkozások,egymás házának meglátogatása.na megkérdezem tole járna e velem azt mondja hogy most nem tudna járni senkivel mert az elQzQ kapcsolata nagyon megviselte és hogy ez nem felém irányul mert velem nagyon jól érzi magát.aztán azt mondja hogy ha 1 hónap múlva kérdeztem volna meg lehet hogy igent mondott volna. erre én akkor 1 hónap múlva lenne esélyem.válasz még nem tudom.
    mit csináljak várjak vagy hagyjam és keressek mást??
  • Bandew
    Az meg hol értékes?
    Ennyi erővel itt van a net meg a jobb kezem...
  • Bandew
    Hát hallod én az évek folyamán nagyon levittem a mércét és a lányok még úgy se tudnak megfelelni.
    Régen olyan lányt kerestem aki nagyon jó minden szempontból. EZt feladtam. Ma olyan lányt keresek aki legalább normális. Szomorúan tapasztaltam, hogy belőlük is kevés van. Tiszta vicc, hogy egy csak simán normális lányt is nehéz ma már találni.
  • Xboxman
    szűzkurvákat viszont lehet dögivel:)
  • magus
    nem csak a pasikkal van baj. olyan csajt talalni aki jol nez ki es, nincsen RADIKALISAN szar nezetei, vagy esetleg erett 16 evesen eleg nehez talalni
  • Xboxman
    itt egy nem tuti módszer:sose akarjatok barátok lenni rögtön egyértelműen kell viselkedni!Én most szívok és hallgatom a legujabb pasizós élményeket:)
  • Bandew
    Köszi. :-D
  • Bandew
    Nem cigány mielőtt megkérded. :-D
  • Vlala #3021
    Tuvok: igazad lehet...
    Szvsz más az, ha valaki randa mint a segg, és más az, ha valaki azt hiszi magáról (talán eddigi tapasztalatai alapján) hogy randa mint a segg. Állítólag mindenkinek megvan a maga ideálja, és az egyik lány szerint "hűdehelyes" pasi a másik lány szerint lópofájú, idétlen majom.
    Egy-két csalódás után lőttek az önbizalomnak, pedig lehet, hogy a pasi szomszédjában a csaj 3 éves kora óta (mióta először meglátta a homokozóban) odavan érte, csak azt várja, hogy a pasi kezdeményezzen.
    Bandew: Jár a két pont a nyelvhelyesbítésért, én lazán elsiklottam felette... (oops, ez már három pont volt, de sebaj, tartsd meg :-)
  • CSOCSO
    nah az kemeny!!:)
  • pikk8
    Jimmy-ről(kereszt) meg ne is beszéljünk.
  • Bandew
    :-DDDDDDD
  • Tuvok #3017
    Miért, lehet olyan buta a csaj, hogy még azt is tudatni kell vele, hogy megtetszettél neki . :DDDDDDDD
  • Bandew
    Én most arról beszélek, hogy nyelvtanilag rosszul írtad:
    "közlöd vele hogy megtetszettél neki"
    helyesen:
    "közlöd vele, hogy megtetszett neked"
    :-DDD
  • Tuvok #3015
    De őszinte volt, figyelmes, önbizalma talán nem sok, hiába jött ki a csajjal jól, mégse érte el amit akart ...
    Arra akarok kilyukadni, hogy hiába őszinte, figyelmes valaki, ha randa, mint a segg, a hiba benne van (még ha nem is tehet róla), így nem fog bejönni sehol ...
  • Vlala #3014
    Quasimodo? Miért, Esmeraldával (vagy hogyishítták) egész jól kijöttek.
    Erre való az önbizalom, hogy ne Quasimodohoz hasonlítsuk magunkat, hanem mondjuk egy görög istenséghez :-)
  • Tuvok #3013
    Kvazi Modo hiába volt őszinte ...
  • Vlala #3012
    Önbizalom, őszinteség, figyelmesség.
    Ha ez nem jön be, nem benned van a hiba...
  • Johnyy
    Dehogy is! Kell egy kis előzetes is, meg a helyzet adja magát, de lényegében egy kis + adalékkal el lehet intézni úgy hogy még tetszen is neki a dolog, komoly, Próbáld ki!
  • Bandew
    "közlöd vele hogy megtetszettél neki"

Hát jól kiröhögne az biztos! :-DDD
  • Johnyy
    Fiúk! Csajozni úgy is lehet ha mondjuk szórakozó helyen kívül megtetszk egy lé(á)ny akárhol és ha adottak a körülmények, szemezel vele egy pár pillanatig és odamász és nem: őőőő, meg menyi az idő meg hasonlítassz valakire hanam egyenesen közlöd vele hogy megtetszettél neki és hogy találkozni akarsz vele stbstb... legtöbb esetbe bejön%%% ;))) (de ehhez iszonyat jól kell kinézni: sirály cuccok sux zselé..) Meg vadítóan kell nézni!!
  • Bandew
    Ja nekem is az a bajom, hogy nem vagyok nyomulós és a legormálisabb lányok így nem velem jönnek össze, hanem mindenféle faszfejjel!
  • Gladiator
    vazze, ha visszaolvasgattam volna ezt a topikot egy héttel korábban, akkor nem basztam volna el. faszomé kellett ennyit szarakodnom.
  • Gladiator
    mind1, azt örökre megtanultam, hogy nem fogok szarakodni. köcsög nyomulós leszek mint mindenki más. és lacsapom a legjobb haverom kezéről ezt a csajt. mert érzem, hogy én kellek neki:) de kurva rosszkor jöttek össze. pont most utazok el egy hétre, szal szopacs.
  • Bandew
    Általánosban a 13 éves osztálytársnőm gyereket szült a nővére barátjának, aki 24 éves volt. :-)
  • CSOCSO
    nalam ez ugy volt hogy aki tetszett az a csaj a noverenek a pasijat nyulta le a SZEMUNK LATTARA!!!
  • CSOCSO
    ez fasza:( olyan tipikus baze... nekem is tokom teli van az ilyen dolgokkal...
  • Bandew
    Kb 70%-ban ugyanez történt velem is.
  • Gladiator
    Ezek a nők hülyék. Volt egy csaj, aki nekem iszonyat bejött, meg elméletileg én is neki, csak beszari voltam, és nem mentem oda hozzá. Na, de most egy haveri társasággal elemntünk nyaralni, ahol már annyira nem voltam beszari, csomót dumáltunk, meg ilyesmik, erre ez a csaj egyszer csak hipp-hopp el kezd smárolni a régi barátjával, aki 20x megcsalta régebben. én meg csak lesek, hogy akkor most mi a fasz van. ráadásul az a csávó az én legjobb haverom, aztán em is mondhatom el a csajnak, hogy össze-vissza csalja. mondjuk a csávó is szemét, mert tudta, hogy nekem kell a csaj. na, mind1.
  • Tuvok #3000
  • Tuvok #2999
    jóvan .. :)
  • magus755
    mosat hirtelen ez jutott eszenmbe remélem nem tul nagy gond de ha eszembe jut valami saját beirom igérem!!!
  • Bandew
    Ha már 1 éve beszélgettek, akkor miért lenne kínos szünet?
  • Tuvok #2996
    Hmm, az ilyeneket miért mindig vki mástól idézitek, vagy halljátok ? :)))
  • magus755
    Szerintem ez is egy jó szöveg lehet:Szép a ruhád szivesen lebeszélném rolad!!!! ·"Idézet a sogoromtol"