Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nincs tuti módszer inkáb sok-sok egyéni személyreszabott, akinél a tuti módszer bejön az sablon, olyan mint aki pénzre ásít.
Finomítások, csiszolnivalók és ilyen-olyan praktikák vannak de ehhez elõbb az kell hogy valakit már érdekelj, felkeltsd az érdeklõdését arra meg nincs sablon szerintem.
A túlerő legyen veled!
mind1 , azért 1 jó fasz nem érhet annyit mint 1 jó pofon
vagy ez már a nõi "komplex és misztikus" logika hatáskörébe esik ? 

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
mert akiket ismerek lányokat , hát náluk nem épp jellemzõ hogy agyonveretik magukat 1 jó partner miatt ...
Szar dolog, de mindennapos. Én sem tudnék megütni egy nõt, de a legtöbb férfinek ez cseppet sem okoz gondot pl. ittasan ! Az is hibás aki adja, meg az is aki tûri. DE kívülrõl mindig könnyû okoskodni, általában mélyebben húzódó problémák bújnak meg a háttérben, amit látunk csupán egy tûnet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
De ha egyszer megütném, abban a minutában repülnék az ablakon a cuccommal együtt .
2. Kábítószeren alapuló kapcsolatok nem érzelmeken alapulnak, szvsz ez egy egész más tészta, ezeknél tényleg bármi elõfordulhat .
3. Az a nõ, aki tûri, hogy megverjék, megalázzák, és emiatt kórházba is kerül CSAK a szex miatt, az nem normális, az már meg is érdemli, hogy jól megverjék .
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
nem mondom hoyg nem mondol igazat, de én ezeket nem tudom elhinni (vagy felfogni).
merthogy ennyire hülye emberek nem létezhetnek.
de el kéne gondolkozni miért is van velem az asszony 😊
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Én még anno udvaroltam is (bár sajna ez a szó a mai fiatalságnak semmit se mond) a maga klasszikus formájában csokor virággal az ablak alatt . 😊 Egy hónap kellett, mire egy csókocska eldurrant, még 1-1,5 hónap, mire meggyûrtük a lepedõt . 😊
Így is lehet csajozni, nemcsak a "leszop, megb*szom, megkérdezem a nevét, presztizsbõl elkérem a számát is, aztán elfelejtem" stílusban, ebben a sorrendben .
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
az is egyfajta csajozás 😊
Tételezzük fel . Van egy pasas, meg 1 csaj . Mondjuk pasasnak marhára teccik a leányzó, de az nem tud errõl . Fickóval semmi gond, átlag, jó fej, stb . Csaj nem foglalkozik vele, nem az hogy nem jön be neki, csak egyszerûen nem érdekli, nem pont az õ izlésének megfelelõ . Szted lehetetlen, hogy összejöjjenek ?
keress *.jpg barátnõt.
The following program contains scenes of violence and mature subject matter. Viewer discretion is advised.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3