84
QUAKE III ARENA KLÁN
-
xenay #84 Ezt nézzétek meg (még eléggé kezdetleges!!!):
APASEXX ClaN -
gamer654 #83 Hellosztok
Vki ért rcon password készítéshez? Mert nem engedi se az all seeing eye, sem a kquery és akármivel próbálkozom ezt írja ki:No rcon password set. -
Béládi Miklós #82 Legalább 175Night itt lehetne... -
Béládi Miklós #81 Nos?! -
Béládi Miklós #80 Egyáltalán tok még valakivel dumcsizni?
Vagy már nem téma a Clanarena? -
Béládi Miklós #79 Egyáltalán tok még valakivel dumcsizni?
Vagy már nem téma a Clanarena? -
Béládi Miklós #78 Csá arcok!
Na, mi a téma??? -
#77 jó helyre írtad... -
Danee94 #76 nem tugya valaki hogy hogy lehhet elindítani a worms4-et mert amikor rákantintok a playra nem történik semi -
Koax #75 "Lord Novi egyszeű!Ird be a consl-ba hogy:
/bind q +button5
Megyomod a Q-t és már megy is! "
Nos, ez nem működik.
-
joe1980 #74 csasztok.hol lehet letölteni ehhez a dragonball modot? -
Koax #73 Igen, és három év múlva válaszolok neked, bár minek, de legalább én tanultam belőle valamit, így nem volt teljesen értelmetlen a dolog.
Kár, hogy teljesen halott ez az oldal, így aki most szeretne megtudni valamit a Q3-ról, az mindenütt csak elavult linkeket, meg rég elszáradt oldalakat talál, bár rengeteg szerver van, ahol aktív az élet (csak az a baj, hogy a 90% zártkörű). Ott természetesen semmiféle felvilágosítással nem szolgálnak, (nehogy má te is tudj akkorát ugrani, mint ők, vagy kibirj két telitár BFG-t közvetlen-közelről, anélkül, hogy megmurdelj).
-
Ascyra #72 Sziasztok ha még olvassa vki ezt a fórumot akkor 1 videót keresnék ami defrag szerű csak min 4-5 játékos kell, hogy meg tudjátok csinálni illetve MikZ-Room to brethe zenéje megy benn nemtom mikor kb a közepénél. Tudom h ez nem sok de ha valakinek csak sejtése van a videó címét illetően lécci írja meg! köszi -
#71 a Light Knight jó klán:) -
#70 :D -
#69 Na! Vitát befejezni! -
#68 mert mozgás közbe jobban ki tudod ám használni.. :) -
#67 -
#66 eccerűbb ha a mouse2 re teszed mer ugy sokkal könnyebb :)) -
#65 GRAT -
#64 ? -
krisz073 #62 Dehogynem müködik!!!
http://www.stolemy.com/ -
#61 Aham. :)
És az IDKFA hol marad? :D -
#60 Hú de pörög ez a topic! :) -
windly #59 próbáld ki az IDDQD-t vagy az IDSPISPOPD (hú de rég volt, ugye ez volt?:))) -
Rockety #58 Mit vitatkozol 1 ilyen idiótával Gabo? -
K.András #57 pfffuuuujjjj te. -
#56 Tud vki néhány cheat-et? :DDDD -
Joint #55 Az UT-s arcok szinte mint jó arcok , ezt egy régebbi hozzászólásra irtam :) Gabo Ut2k3-ban leirtalak bármikor ;)
Sg$F][*Jo1nt. -
#54 Mé nem működik az izonyúz???!!! -
K.András #53 Áá még most gyün ki :DDD -
#52 HONNAN LEHETNE LETŐTENI??? -
#51 BAZZZZZZZZZZZZEEEEEGGGGGGGGGG :DDDDDDDDDDDDDD
-
#49 :DDD de komoly:) -
K.András #48 Kicsit késett az a segitség bazze, kb két évet :DDD -
Wosika #47 Vannak jó magyar klánok?Szeretnék klántag lenni!Én csak rail-ezek, de abban elég ügyes vok -
Wosika #46 Lord Novi egyszeű!Ird be a consl-ba hogy:
/bind q +button5
Megyomod a Q-t és már megy is! -
#45 HOGYAN LEHET HASZNÁLNI A GRAPPLING HOOKOT A MULTYPLAYERBEN, ÉS MILYEN BILLLENTYŰZETET KELL LENYOMNI, HOGY MÜKÖDJÖN? (a grappling hook, amivel ellősz valamit, és eltudod magad húzni oda) -
#43 ez még mindig a quake fórum...
-
snak3 #42 gabofaszom en ezt mar megallapitottam rolad nagyon reg...de latom legalabb magadbol indulsz ki.