QUAKE III ARENA KLÁN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki ért rcon password készítéshez? Mert nem engedi se az all seeing eye, sem a kquery és akármivel próbálkozom ezt írja ki:No rcon password set.
Vagy már nem téma a Clanarena?
Vagy már nem téma a Clanarena?
Na, mi a téma???
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
/bind q +button5
Megyomod a Q-t és már megy is! "
Nos, ez nem mûködik.
Kár, hogy teljesen halott ez az oldal, így aki most szeretne megtudni valamit a Q3-ról, az mindenütt csak elavult linkeket, meg rég elszáradt oldalakat talál, bár rengeteg szerver van, ahol aktív az élet (csak az a baj, hogy a 90% zártkörû). Ott természetesen semmiféle felvilágosítással nem szolgálnak, (nehogy má te is tudj akkorát ugrani, mint õk, vagy kibirj két telitár BFG-t közvetlen-közelrõl, anélkül, hogy megmurdelj).
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://www.stolemy.com/
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
zzz
Sg$F][*Jo1nt.
Saint of Underworld N/Me

/bind q +button5
Megyomod a Q-t és már megy is!
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Csak annyit, hogy ja-ja snake egy nagy kalap hang, de azért ti se másszatok már el ennyire!
Már bocs a szóért, de a f@szomnak se hiányzik ide moderálás, meg cenzúra..... Attól kibb@szottúl hánynom kell. Ezért én azt javaslom próbálja meg mindenki önerõbõl lerendezni az ilyen ügyeket. Ha nem tetszik valaki beszólása anyázz vissza, vagy csak ne vegyél róla tudomást. Nem kell ide anyúúúapúúúú hogy segítsen!
Én kezdem is! Idefigyelj te snak:
Ó hatalamas Snake menten leborulok elõtted, csak várj egy kicsit, míg félreállok röhögni rajtad.
Mostmár belátom, hogy hiba volt veled vitába szállni. Eddig se tudtál soha, sehol, senkinek értelmes választ adni, hiszen valószínûleg 500 szavas szókincseddel sárdobáláson kívül másra nem vagy képes. Felvetéseimre, kérdéseimre, amiket kénytelen voltan többször is feltenni, értelmesen reagálni nem tudtál. Eddig sem tartottalak sokra, de mostmár egyértelmûen bebizonyítottad, hogy egy nagy nulla vagy.
Többiek:
A topic többi olvasójától elnézést kérek, de már nem tudtam magamba tartani véleményemet. Aki valaha is olvasta Snake beszólásait, bármelyik fórumon, az alighanem megérti reakciómat.
Bízom abban, hogy valamikor sor fog kerülni ennek a fórumnak a moderálására és így a Snake-hez hasonló csak értelmetlen zaklatásokhoz értõ emberek végleg eltünnek innen.
Ott voltál az EQ2-n, tagja vagy egy jó CS klánnak, állításod szerint jól játszol, és ettõl Te már vagy valaki, igaz?
Ha ennyire top player vagy, akkor talán vegyél példát a magyar élsportoloktól viselkedésben! Egyetlen olimpikonunk sem állította a NOB tagajairól, hogy azok senkik mert nem gyûjtögetnek kiloszámra arany és ezüst érmeket.
Szerinted csak az számít, milyen erdményeket tudsz felmutatni?
Ha az életben is ilyen vagy, akkor szánlak téged. Ha csak az eredményeket hajszolod, akkor lehet, hogy jól fogsz érvényesülni, de az életed üres és sivár lesz.
Én is példálozhatnék konkrét eredményekkel, de veled ellentétben erre nincs szükségem. Soha nem érdekeltek az eredmények, és soha nem hajtott a mindenáron való bizonyítás vágya.
Nekem nagyobb elégedetséget ad egy gyõzelemnél az a tudat, hogy segítettem valakinek, esetleg a közösség érdekében tehettem valamit. Lehet, hogy ettõl a világ még nem lesz jobb hely.
Te már tettél bármit is a társaságért, aminek tagjának vallod magadat? Lett attól jobb a magyar CS közösség, hogy a tagja lettél?
Azt mondod, nem tartozol a quakes-sek közé, nem vagy UT játékos. Akkor kérdem Én, miért kell bármibe ami a fenti témához tartozik beleszólnod, ráadásul értelmes mondanivaló nélkül?
Nincsen elég CS-es topic? Vagy az jelenti a kielégülést számodra, hogy mások lelkivilágába belerondíts? Ez esetleg nálad valami kényszeres pótcselekvés?
Ha nem veszed észre, hogy viselkedéseddel magadat és a közösséget minõsíted aminek tagja vagy, akkor a Te értemi képességeiddel lehetnek gondok.
Kicsit sem tud érdekelni, hogy lesz CS liga. És így vagyok a CS-sel is, mióta volt "szerencsém" megismerni téged.
Ha pedig nem vagy képes a szavaimban rejlõ gúnyt sem felismerni, akkor tényleg gondok lehetnek a fejdben.