RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hidden Beks - Adreania - Commando
androidus.freeblog.hu
Én úgy tudok vele játszani, hogy ha van egy szabad órám(kár hogy ritkán van), akkor miért ne? 😄 Jó, nincs benne olyan közösség mint az RSben (volt), de ha nincs ló, jó szamár is, nem?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
- A melee trainer nem ad melee fegyvert, így nem tudom befejezni azt a nem tudom mit.
- Nem mûködik az irányítás úgy, ahogy a dummie mondja. Csak nyilakkal tudok közlekedni.
- Nem tudok goblint megtámadni, mert távolról nem csinál semmit, közelrõl meg a goblin odajön, és akkor a karakter csak forog, pörög, szerencsétlenkedik, de nem támad. Eltolatni se lehet, mert akkor megfordul, és elõre kezd el futni, de benne marad a combat módban, és olyankor a nyilak se mûködnek, mert össze-vissza forog-pörög, ahelyett, hogy menne 😊 Én mondjuk játszani jobban szeretek, mint egy idióta irányítási rendszerrel küzdeni, úgyhogy nálam itt be is fejezte az eventide 😊
Ja és akkor még ki se lehet lépni rendesen. Ha kinn vagyok a mezõn, 40 másodpercet kell várni a nem létezõ harc után (mer ugye támadni azt nem bírtam 😊, ami alatt tuti betámadnak újra. Namost egy olyan játék, amiben mondjuk el kell szaladni 8 kilométert csak azért, hogy ne alt+f4-gyel lépjek ki, az...
androidus.freeblog.hu
http://www.rollanet.org/~khigh/pacman.html
hátha találsz vmi érdekeset :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
androidus.freeblog.hu
Viszont nem jó elõjel, hogy nem képesek egy redvás mailt elküldeni. Ha a többi része is ilyen szinten mûködõképes...
androidus.freeblog.hu
Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.
<a href='http://www.cyberwar.com'>
www.cyberwar.com , ha nem sikerülne a belinkelés 😄
androidus.freeblog.hu
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
androidus.freeblog.hu

Minden perc játék menetrend szerinnt! Idõhöz kötöm a fejlõdést!Hidden Beks - Adreania - Commando
Hétfõ Kedd Csütörtök délelött
Fogok játszani
Rendszeresen!
Amúgy máskor is!
mirror sitera azt irtak h tenyleg beszart a visionofages.net, lehet h a bongeszod nem frissiti
Üdv népek megint játszok hetente 1x 2x
androidus.freeblog.hu
- What are you doing?
(A noob-ok számára a legnagyobb talány a high lvl alchemy 😊
- Str lvl
(Szigorúan ennyi, egy betûvel se több. Ez az, amitõl a falra mászok 😊
- Mining lvls
(Sose tudom, hogy most vajon a jelenlevõk összesített eredményére kíváncsi-e 😊
- Androidus
(Igen, ez az, aminek látszik. A delikvensbõl többnyire nem lehet többet kihúzni. Vagy én vagyok türelmetlen. Szegény biztos gépeli a kisdoktoriját, amit nekem akar megmutatni, én meg otthagyom a francba. Szemét vagyok 😊
- You are lvl 100
(Elképesztõ, mit vált ki a noob-okból a mágikus szintszám. A 99 az kutyafüle, de a 100, az már bizony nem piskóta. Lehet, hogy azt gondolják, ez a max szint? Majd iparkodok elérni a 101-et, hogy lehiggadjanak, és megszûnjenek az ilyen információdús közlések, mint ez is 😊
- How did you get so high?
(Csodálkozik ezerrel, hogy tegnapelõtt elkezdett rs-ezni, és még csak 17-es szintû. Én meg ott virítok a 100-zal, hát biztos van valami trükk 😊
- I need food
(Lejött a 47-es karijával az ice cave-be, rohangászott pár percet az óriásokat rezignáltan aprító 90-esek között, közben persze a warriorok folyamatosan verték, kaja elfogyott. Az a sok 90-100-as kari ott biztos azért van, hogy neki kaját hordjon, nem?)
- Buying all ... runes
(Régebben még szórakoztam vele, hogy az ilyennek berakjam a trade ablakba a 47k body rúnámat, vagy valami hasonlót. Jellemzõen olyan mondja ezt, akinek ránézésre 67 db-ra van pénze.)
androidus.freeblog.hu
holnap talán gyakok egy kicsit yummi valewalkerrel (spec: 48 ab, 44 scy, 10 parry - egész jól elterveztem elöre, mi? :-D)
androidus.freeblog.hu
1. RS-ben ki van írva a szörnyek szintje szépen, így lehet ránézésre megpucolni, nem kell kóstolgatni.
2. RS-ben a szintszám fele és duplája tartományon kívül nincs automatikus támadás.
3. RS-ben kint a mezõn a szörnyek békések (vicces is lenne, ha Lumby-ban a goblinok leirtanák a noobokat, hehe 😊
Ezek megvoltak már a classicban is. Az RS2 viszont még jobb, mert:
4. Lehet harc közben enni.
(5. Már nincs 3hit, vagyis a hátrány eltûnt.)
androidus.freeblog.hu
Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.