34579
RuneScape
-
Nuki #30898 Mit csináltál? -
#30897 Most rugtam ki a klánból (rshun) -
#30896 ti játsztok még? -
#30895 Hali -
Nuki #30894 Szia! Régi ismerős vagy! Remélem te még emlékszel rám! -
Nuki #30893 Interneten mindenfelé lehet ijen betűtípusokat találni, de ez a mi titkunk, senkinek nem adjuk ki;) -
#30892 Szia Tarhonya
-
#30891 Ahoi!
-
#30890 És hol találok ilyen ABC-t? :D -
Nuki #30889 naja, de én az a típus vagyok, akinek tele van a toltartója mindenféle irománnyal, ellenőrzővel, a tanároknak ilyenkor feltűnhet, de nem szólnak érte (tudom ilyenkor ha magyarul leírtnám, több haszna lenne)...
De levelezésnek sem utolsó dolog :D
Azt meg tényleg folyékonyan írjuk-olvassuk! Majd ha lesz szkennerem, eccer megmutatom mi folyik néha köztünk (mondjuk úgyis csak max két ember tudja ezt az írást, velem 1ütt)
Tudjátok, a pezsgő fiatalságnak még erre is szüksége van.;) -
#30888 sztem jo ötlet csak meg kell tanulni és az anyagot elöbb meg tudod mint magát a titkosírást. -
#30887 jah és félora mire megfejted mi van rajta 0.o
haggyámá tanár ugyis levágja hogy vmi turpisság van a dologban :D -
Nuki #30886 Ja, mindenki assziszi rá hogy rovásírás, és próbálják fejtegetni...mókás. -
Nuki #30885 Mármint Gyűrűk Ura-beli törp nyelv, az írásuk pedig olyan amit a logómban láttok, lila színben. Vagyis törpül a "Nuke".
Tudod milyen jó órán így levelezni, közben a többiek csak max hülyén néznek rád:) tök jól lehet így is puskát írni, csak jelentéktelen papírnak tűnik összefirkálva. -
Nuki #30884 Törpéül jelenti a következőt:
Anyád egy egész ork falut nemzett! :P
Sejthetitek ez ténylegesen mit akar mondani;) -
#30883 nekem van olyan, mégis hozzá vagyok szokva az ASCII kódhoz ...
Nuki az milyen nyelv? :-D -
Nuki #30882 Khagu menu reliku pembu rukhas! -
#30881 Tudom, de nem tudtam kivakarni az ä-t a hulye amerikai billentyuzetbol :-P -
#30880 jävla :-D -
#30879 ? -
Nuki #30878 [csendben figyel] -
#30877 alt+132!!! -
#30876 hehe majdnem, egy s-sel -
Nuki #30875 wász mákogsz? -
#30874 javla bög :-D -
#30873 ez helyes? -
#30872 Har du fissit? -
#30871 jó csajok vannak mindenhol, de a tipikus svéd csajok a közvéleménnyel ellentétben _nem_ jók! bár egy nép lányait se lehet hasonlítani a magyarokéhoz :-P
majd Magyarországon adhatok egy svéd gyorstalpaló kurzust, ha érdekel :-) -
#30870 lol -
Nuki #30869 Habzó szájjal, igen;) -
#30868 ugy ejtik? :p -
#30867 i luv u -
#30866 lávja gondolom :P -
#30865 és ők hogy mondják hogy i love you?
:DD -
Nuki #30864 És ott, amcsiknál mijen a suli? Vanak jó csajok? -
Nuki #30863 Vannak jó csajok? :) Tényleg, hogy karattyolják svédül hogy " I love you"? -
#30862 Relativ hogy hulyek-e... Azert a tehen szinet es a himnuszt ismerik, de talalkoztam par emberrel akinek pl. fogalma sem volt hogy az elnok eppen republikanus-e vagy demokrata
A tobbsegnek nagyon kicsi altalanos muveltsege van, es fogalmuk sincs arrol hogy milyen a vilag az USA-n kivul.
De azert baratsagosak, nem gugyognek es nem habzik a szajuk sem. -
#30861 ja, most járok gimi elsö osztályba (kétszer mentem nyolcadikba, egyszer Mo-on, egyszer itt) de itt az általános suli 9, míg a gimi 3 vagy 4 osztályos [a 4 osztályos ritkább, ua. a tanterv, mint 3 osztályosban, csak kevesebb az óraszám egy hétre]
Sajnos nem tudom összehasonlítani az itteni gimnáziumot a magyar gimnáziumokkal, de az eddigi kémia+fizikaanyag nagy részét már tanultam régebben :-P
ált. iskolai matek meg nonszensz :-D gimnáziumi is, az elején magyar felsös anyagot vettük át, de majd harmadikban jönnek pl a mátrixok -
Nuki #30860 Szóval oda jársz suliba? Magyarhoz képest gondolom nagy karattyolások folynak ott. Milyen nehéz a suli? -