34579
RuneScape
-
#31419 gut gut :-)
én meg Magyarhonban :-D -
Marchus #31418 hja, nem szar divx 6.0 -ás -bakéne menteni... ><
jó hogy észrevettem, majd kicsit moderálunk rajta. -
Marchus #31417 húha, rosszabb a minősége a videónak mint ami volt, hmmz... -
Marchus #31416 inkább tőtsd, és ne dumálj! -
Nuki #31415 zerg.hu? -
Nuki #31414 hbd ^^
majd a kedvedért kétszer annyit iszok szilveszterkor szlovákiában ;) -
#31413 ty -
Marchus #31412 Staaaaaalky -
Marchus #31411 tied? ha igen akkor Gratz \o/ -
Marchus #31410 nhem, majd meglássad a videóban.
van egy nagyon kezdetleges pár perces videó 2 harccal. Egyelőre csak tanulgatom hogy hogyan kell mit a videó szerkesztésben, szal...
40 perc múlva fent lesz, és letöltheted. (ezekben nem használom annyira az OP abilityket, van egy másik videó ahol 15 emberkét öltem meg, de az csak szájtátásra jó, nem annyira jó fight -) ) -
#31409 tegnap hívö lettem :p szülinap rulz -
Nuki #31408 "Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral..."
ezt má sokadszorra olvasom XD marha jó :D -
Nuki #31407 nyomogatsz egy gombot, és területen belül mindenkit kinyír (vagy legalábbis csak gyógyítanod kell mert egy ilyen mozgó gyilkológép-izé mer sokat sebez? :) -
Marchus #31406 nheeeem, nhem.
ez ilyen kis ütlegelős, varázsolós izé, mint a harcos/mágus ^^. -
Nuki #31405 az ilyen kis álcázós, láthatatlan izé, mint a infi? -
#31404 Már az rshun on írtam meg tip.it et is ismerem csak az a baj hogy nem tok annyira angolul azért kéne 1 magyar ember aki már megcsinálta és tudja mit kell csinálni -
#31403 www.rshun.hu
vagy
tip.it/runescape -
#31402 Hali vki tudna nekem segíteni a legends quest be még csak a küldetést kértem el meg a tárgyak vannak meg ami a quest hez kell -
Marchus #31401 egyébként igaza van -p
kár időt pazarolni erre, mert nem azért fogsz játszani mert élvezed a gamet, hanem hogy a karid jobb legyen... -
#31400 www.rshun.hu -
#31399 magyar klán volt több is, nem tudom, hogy most van-e aktív. majd felnézek és kiírok pár nicket -
#31398 nah komolyra fordítva a szót...
rúnákat lehet venni, monsztákból kiverni és saját magad is csinálhatsz a Runecrafting skillel.
Craftoláshoz meg kell csinálni egy küldetést (meg nem mondom most melyiket :-/), azt hiszem ott meg is kapod az elsö (air) talizmánod aminek segítségével air rúnákat csinálhatsz. rúnaboltosoknál és varázslóknál elteleportáltathatod magad egy helyre ahol csákánnyal tudsz bányászni rune essencet. ha van essence, meg talizmán is, akkor el kell menni egy köhöz amin useolni kell a talizmánt, és az altarra kattintva rúnákat kapsz az essence-ek helyett
ajánlom a tip.it/runescape siteot, régi, de van rajta pár hasznos tipp és térkép -
#31397 sztem add el a géped és keress más hobbit :-) -
#31396 "tudod, ez solo movie, nem vonatos XD"
bazze, ezen beszartam :DDDD -
#31395 Sziasztok!
Ma keztem játszani egészen jó kis játéknak tünik de pár dolgot nem tok még pl az hogy ha én nagyon szeretnék varázsló lenni akkor hol kéne keresnem mert elvarázsoltam már az öszes kövem :S és nemtok venni mert nemtom hol van. Meg vannak klánok vagy hasonlók? -
Marchus #31394 reaver, hát mi más? -)
kell még 4k rp hogy meglegyen az RR10. RR10 az 5,974 milla rp. -
Nuki #31393 (ezt má értem:)
milyen kasztal? -
Marchus #31392 ööö, nhem naon :E
tudod, ez solo movie, nem vonatos XD -
Nuki #31391 jóvan én nem értek ennyire hozzá má' :)
najó, ha kész megnézem...
Nosfer szerepel benne? =) -
Marchus #31390 freddyshouse :E
ott van a daoc fórum... xD -
Nuki #31389 FH-n??
-
Marchus #31388 hja, fent lesz FH-n, majd belinkelem.
ha minden jól megy... -
Nuki #31387 és weblapcím, vagy mit hogy? :o -
Nuki #31386 ha kész megmutatod? :) -
Marchus #31385 pr0n
..
Daoc -ossal szenvedek. -
#31384 magyarokat is lehet EverestPokeren találni
most már nem szpemmelek többet :D -
#31383 multi-language szal okés :D -
#31382 mily igaz :D
suliban EverestPoker van
haverom asszem PartyPokerrel játszik... söt ha ott pókered van de egy magasabb értékü pókertöl kikapsz, nyersz egy Ferrarit :-) de most nincs kedvem ennek esélyét kiszámolni... -
Nuki #31381 mármint annak a póker izének :)
ja és te is kezdj bele, mert ha csak 25 órákat játszol, az csak 1 hónapra lesz elég, és jobb lenne ha egy hét alatt összehoznál fél évet, nem? :)
és később nem kellene vele szenvedni:D -
Nuki #31380 bazze!!!
mond már meg a címét plz :D
ugye nem svábul van? :)