RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg is õrzöm, ne aggódj, bár azt nem értem hogy miért egy 60-as szintû runite páncélos embert akarnak lehúzni, hiszen aki eddig eljutott, az biztos résen van már.... <#mf1>
Amúgy nagyon jó ez a játék, már sikerült megszoknom az új kinézetet is, bár a régi hangulatosabb volt <#vigyor3>

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Ja, és õrizd meg ezt az alap hozzáállásodat 😊 Az összes scam azon alapul, hogy a játékosok x hányada nem jut el eddig, és beszop minden trükköt.

androidus.freeblog.hu

Köszi 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

A legjobb módszer, ha jól megnézed az illetõ nevét, megnyomod a Report abuse gombot, bepötyögöd a nevét, és rányomsz a Trade scam-re a listában. Megköszönik, és ha sokszor csinálja, majd kivágják érte. Trimmed armort pedig vegyél készen, mert csak úgy lehet találni (membereknek).

androidus.freeblog.hu

HI! Meg tudná nekem mondani valaki hogy hogyan lehet "Armor trimming"-et csinálni? Egy páran már felajánlották, hogy megcsinálják nekem ingyen ha belépek a klánjukba, de valahogy nem bízok bennük <#nezze>. Erõs volt a gyanúm hogy ebbõl lehúzás lesz, inkább itt kérdezem meg <#wave>.

A kezdõknek ez tényleg jó.

androidus.freeblog.hu

azt hogy fele áron meg tudod szerezni magadnak a cuccot a PK igazi kifizetéssel megy pénzben mindenkinek! segítséget is adnak (nem is kevesett. Élõben is sörözünk a játékban is 😊

Hidden Beks - Adreania - Commando

Taranov
Én azt nem értem, hogy miért jó egy klánhoz tartozni?
Milyen pluszt ad, amit az egyedül játszás, nem?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tudok róla!

Legközelebb gyere el te is. Már mondtam,hogy te is jösz 😊

Legközelebb gyere el te is. Már mondtam,hogy te is jösz 😊

Én is voltam tag egy darabig 😉

androidus.freeblog.hu

Disno
ofF: ahh 666 powa!!!

még mindig off 😛 :hehe lesz bebaszás is? :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

De van élõ találkozó most is volt pénteken

Tarhonya
te mar ot.
Tarhonya
Pff ott nincs ilyen jo forum :-P
rshun.hu-t ismeritek én már ot vagyok 😊

DisznajSuli
na jó ha Mo-n lennék nem lenne gáz de hehe ilyenek a körülmények :-)

DisznajSuli
na jó ezt visszaveszem, még nem voltam ott :-D
de hogy egy svéd banda több helyen koncertezik Mo-n mint a saját anyaországában az már gáz :-/

DisznajSuli
Magyarországra mennek akkor ehh :-)
a "magyar" szó melléknév (ha még jól emlékszem :-D)

Tarhonya
Szeged szarfeszek? <#confused>
Nem olyan rossz varos az!
Taranov
"magyarba" <#shakehead>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DisznajSuli
kurva jo mennek a sved bandak magyarba koncertezni meg olyan szarfeszekbe is mint Szeged en meg szivom itt a gazt baze :-/

Tarhonya
Nem valami talalo kifejezes ra a "maszkalos"...
Tarhonya
De nagy itt a csond !
Támogatom!

www.runescape.com

Mászkálós

DisznajSuli
egy negatívuma van: vagy öt perc után kikapcsolod a gépet a terrortól amit a játék grafixa biztosít vagy éveken keresztül a drogoddá válik :-D

Taranov
Java szerepjáték, nem rossz 😊

Hali emberek!! EZ milyen gáma!?Jó a neve 😊)
Ugye?????

Ez is az 😊

Csabee
nézted már a gumiszobát? 😊

Csabee
kk

Lol

Lol

Szóval LOL

LOL

LOL

ceemeeir
lehet, de senki se spammelt annyit, mint te😛

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

ceemeeir
LOOOOOOOOOOOOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

Én az rs és a daoc közül a wow-ot választanám 😊

androidus.freeblog.hu

Csabee
ott is van craftolás, igaz nem olyan sok mint rs-ben de kb ugyanolyan unalmas 😊

Taranov
Arról nem, de arról igen, hogy az RS-ben mióta meguntam a harcolást, csak bányásztam, és a tevékenységek kapcsolódnak stb., de a daocban a lvl-hez harcolni kell 😞

Csabee
+ha jol tudom 50es szint elõtt hagytad abba szal ki se probáltad az igazi játékot szal errõl a részérõl nem tudsz nyilatkozni, ami pont a lényege.

Csabee
rs-ben a pvp 1 fos semmi értelme a tét tulnagy nincs rendesen megcsinálva az 1v1 szal lõni lehet de ütni nem 2en, a daocban a pve-n kivûl a pvp is rendesen ki van dolgozva .. hát én szerintem 1 lapon nem lehet a 2t elmiteni

Taranov
Ha a játékmenetet nézed, nem a grafikát, akkor neked a daoc vagy az rs a jobb?
Mert így utólag nekem már az rs, meg talán amiatt is sokan játszanak rs-sel, hogy munkahelyen, suliban is lehet, ahol teljes képernyõs programot nem lehet elindítani.

Csabee
na majd meglássuk wow után is játszanak-e ennyiren, mindenesetre szép teljestimény az rs-tõl. memberben is ennyien tolják?

Csabee
hmm lol mennyi server van má? 😊

Tarhonya
Hm ma is update?
Mi az? 😛