34579
RuneScape
  • Disno
    hehe lol :)
    én is tibiáztam kb egy évet, tetszett nekem az is, bár akkor alig voltunk többen öt magyarnál... a legnagyobb magyar RS klánban több száz tag van, bár ezek közül nem mind aktív
  • Androidus
    Hááát, a Tibia egy kalap kaki ehhez képest :)
  • Jhonny
    Hiho all en is jatszok egy 61 es ijjász vok 54 es ranged lvl-el de nem ez a lenyeg en aszthittem h tobb emberke lesz itt mint a tibian mert annak roszabb a grafikaja de 1× menyetek be oda es kerdezzetek meg hogy a rune vagy a tibia a jobb mert mar raktam fel oda kepet szal tudják h mijen ja aamugy en is tibias vok inkább mint runes:P de amuigy jo a rune is sztem!!
  • Androidus
    Próbált már valaki Firefox-szal RS-ezni? Lehet hozzá valami extension-t szerezni, ami kikapcsolja a context menu-t a java fölött, vagy ez teljesen a java kliens dolga (lenne)?
  • Nuki
    fú azon a kveszten örülök hogy túl vagyok :D
    de már látom segítettetek helyettem ^^
  • Cat 02 #31574
    azt nekem is leírta egy haverom hogy mein sorrendbe kell :D
  • Hrisskar
    Eggyes dolgokra magam is rájövök, de a nehezebb és nagyon összetett dolgokra már nem(pl:a karok húzogatása).
  • Androidus
    Viszont elmondanám, hogy annak idején én egy leírás alapján egy szuszra megcsináltam az összes küldetést, amit azóta is bánok. Sokkal élvezetesebb, amikor magam töröm rajta a fejem, és próbálom kiókumlálni, hogy mi a francot kell csinálni. Szóval csak óvatosan :) Mi itt elmondunk mindent, de aztán ne bennünket hibáztass, hogy uncsik voltak a küldetések :)
  • Androidus
    A kastély hátsó bejáratánál lehet fölvenni ásót, menj vele a nyugati kerítés mellett lévő ágyáshoz, használd rajta, és előkerül a kulcs. Aztán ne felejtsd el megpróbálni eladni az ásót a nooboknak 20k-ért :)
  • Hrisskar
    Köszi!
  • Disno
    gumitömlöt ha jól emlékszem csonti örzi amihez zárt ajtón át lehet eljutni... a kulcs meg talán a lábtörlö alatt? volt vmi trükk...
    olajos kanna karhúzogatósdihoz van térkép
    nyomásmérö meg poison+fishfood be a szökökütba s ki lehet venni

ha tudsz angolul tip.it/runescape
  • Disno
    csinálj már valamit plz!
    szétoffolják a topikot :D
  • Hrisskar
    Helló!
    Nem rég elkeztem csinálni a küldiket,de egyből az elsőnél elakadtam:Ernest the Chiken. Nem tudom,hogyan szerezzem meg a listán szereplő tárgyakat. Tudom hogy a olajos kannához a karok huzogatásával tudok eljutni és tudom holvan a gumitömlő, de az egyikhez se tudtam eljutni. Kérlek segítsetek.
  • Cat 02 #31566
    akkor azé volt ilyen furcsa :D
  • Nuki
    gyáá:D még szerencse hogy ők nem Runescape ről beszéltek (igaz RS fórumon vagyunk )
  • Csabee
    ritka az ilyen romlatlan lélek manapság ^^
  • Cat 02 #31563
    Runescape :D
  • Nuki
    mármint mivel?
  • Cat 02 #31561
    :D ja kb
  • Androidus
    Ó, egy ártatlan lélek, aki megpróbált ontopic értelmezni egy hozzászólást :)))
  • Csabee
    hmzzz0r
  • Cat 02 #31558
    tehát ősi ellenségek :D

bizti én mikor játszotta nem vór semmi ien
  • Nuki
    loál olyan mint a wowban a horda-alli csak a daocban albion-midgard-hibernia van. ugye-e?
  • Cat 02 #31556
    mi van ??? :D
  • Nuki
    szegény!
    osztájtársam (volt) pont emiatt utálja askorpiókat :D
  • Disno
    :)
  • Csabee
    daoc
  • Marchus
    az albi és hibi ellentéte
    az op 1 button retard classok hómja
  • Cat 02 #31551
    kell valakinek inygen iron full cucc ??? és pár steel
  • Fantos
    FASZBA MÁR LEGYAKOT EGY HÜLYE SKORPIÓ ÉS ELVESZET A CUCCOM HAVERNAK MONDTAM SZEDJE ÖSSZE HOGY MAJD ADJA ODA DE AZT MONDTA NINCS OTT SEMMI ÉS ELTÜNT ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Á!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Cat 02 #31549
    mi az a midi ??? :D:D:D
  • Csabee
    javallom olvass vissza, mire válaszoltam ^^
  • Cat 02 #31547
    alapba vagy lvl 3 as :D
  • Csabee
    lvl1 vagyok :]
    nincs tul sok időm kedvem játszani :D
    albizni szoktam néha-néha
  • Marchus
    de nem ám. sör < vbk < vodka < pálesz < abszint!
  • tegla
    Na mi a pálya,hogy álltok a midi projekttel?
  • Nuki
    nemmindegy?! :D
  • Marchus
    az vodka, te!
  • Nuki
    mint a kozák pálesz XD (vagy mi:)))
  • Nuki
    beüt vazze :D