34580
RuneScape
-
jaja:) -
Nuki #31619 volt tali nosferéknál, bár az inkább daoc tali vot :Ð -
Cat 02 #31618 ott nincs asztal :D -
szvsz mehetett volna az egész 1 postba :/
az lehet hogy itt nem szpemmelünk, de ott van az msn pl... a másik ok meg az hogy nem játszik már senki sem RS-sel (kivéve az átmeneti vendégek, de azok max 2 hét reménytelen szpemmelés után eltünnek)
tibiatali? irigyellek titeket :D
42349 players on 70 worlds - RSen min. 2x ennyi több szerveren :/ szal nemtom ezt minek hoztad fel
ehh, mindegy, ez RS topik, szal leírok pár dolgot ami élvezetesebbé teszi az RS-t:
-sokkal több skill és lehetöség
-questek :P kár hogy tibiából kivették, fasza lett volna párat csinálni, de elbaszták az itemeket
-RS economy system: CSODÁLATOS, bár sose voltam trader :P
-tibiában nagyon durva bug-abuseok vannak, pl ha beszorítanak egy sarokba úgy hogy körbepakolnak asztalokkal xD ilyen szintü "bug"ok nincsenek RSben -
ja, de ha játszani akarsz fizetned kell. legalábbis amikor én játszottam, a szerverkorlát miatt nem jutottam be amikor játszani tudtam volna -
Marchus #31615 ez ingyenes? -
ne tessek csak nezzetek meg h most hanyan irunk:)
sg-tibia -
nesze most peldaul enyi jatekos van tibian igaz nem mind magyar dehát... na mindegy:
42349 players
on 70 worlds
-
gondolom a sárga embocke egyertelmu hogy az a character:)es az a fekete szir-szar meg az egyik bébi beholder lövése:) -
jah meg a rozsaszin csontvazak meg demon skeletonok -
na tessek itt egy kep a kis zold micsodak azok bébi beholderek a nagy dog barna szarok meg elder beholderek azok a mutáns szarok meg sirbolfelkelők:
-
jah meg nekunk van kulon "tibiatali"
igaz en nem megyek mert bobby(nagybatyam)o is jatszik tole ismertem meg
es nembiszti h megy de sztem nem is mennekXD
ebbol meg oszbe jatszunk vagy 10
-
huu! jo ez a forum.....
kb vagyunk vagy 6-7 en es naponta 1-1 iras jon be....
na ebbol is latszik hogy jobb a tibia mint a runescape mert abban kb eggy pillanatban szoktunk vagy 10-15 en lenni csak gamen amugy nagyon jo lett a teli update utan a grafika
meg ott az a jo hogy odaal egy lovag a leny ele es a costmasterek(varazslok)meg lovik a dogot meg a palák(ijjászok)
majd rakok fel egy kepet h mijen jo lett:)
tele lesz kurvaerös lenyekkel:) -
eppen ez az!
hogy ha rl lenne akor nem foglalkoznék vele hogy "legalisan" betudom rakni engem nem erdekelne en beraknam akor is ha nem lenne eleg a skillem hozzá
en errol beszelek -
honnan tudjam? :D -
semmi extra :D -
egy madárlátta rune scim-röl -
Marchus #31603 állj! most miről is van szó? -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133963854
=) -

»»»Csab:
;) -
most akkor be akarod rakni vagy nem? -
hát ha játszottál már volna vele akor nem ezt mondanad sztem a tibia jobb igaz agrafika nem a legjobb de sokkal elvezetesebb!
amugy sztem nemjo a runescape mert ha rlbe lenne(real life)akor engem nem erdekelne hogy nemtudom berakni a rune scimmit mert en beraknam persze ha rl lenne!
amugy akor megertenem hogy hogyha nincsen meg a megfelelö skill(kepesseg)hozzá hogy beragd akor vagy meglehetne támadni vagy odajonne egy randoom emberke es elkobozná a rune scimidet vagy amit nemtudnal berakni es beraktad es miutan meglenne a megfelelő skill akor megint jone az a csako esa visszaadna! -
Cat 02 #31598 régne ha téged támadtak és meghalátl 3 cucc megmaradt :D::(:(:(:(: -
-
kimentem a wildibe 2 iron bar-ral meg egy fekete köpennyel, mindet elvesztettem :( -
Rockerdog #31595 Hello!
Én is runescapézek nekem egy 55-ös levelű karakterem van!Én tegnap meghaltam a wildibe,volt egy adamant 2h-m és a többi runite volt!még volt nálam 14K.És mindent elvesztettem:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
-
Cat 02 #31594 meghalltam majdnem full dragon-ban :( és mindnenemnek oda :(:(:( -
Marchus #31593 kicsit meghaltunk -
köszi -
wine of zammy -> mint a bor, annyi az extra, hogy potion hozzávaló -
Köszi! Nekem a vízöntés kimaradt... :) -
Cat 02 #31589 van egy a Head Wizardnal van egy magánál az örnél és egyzser meg vizet kell önenit a konyah mellet csastornába aztán spuri le azt aknánál és megkeresni -
Azt szeretném megkérdezni, hogy:
-a Demon slayer küldetésben hol van az 1. kulcs?
-mire jó a Wine of Zamorak? -
Nuki #31587 ismerős ez a reaper cumó.... :] -
LOL!
2-handed DW reaper with healing skills xD -
több fajta van.
van 250g 1p 3p egészen 15p-sig egyre jobban néznek ki és fel is lehet szerelni őket meg elnevezni. jah és a legjobb gyorsabb is, asszem 150%spd.
ma befejeztük a srácokkal a champ questeket igy már tudok healelni meg ressisteket tolni merccel ^^ -
hehe :) ha lenne rá keret :/
mennyibe fáj a mount ? kell etetni mint a tamagocsit? xD -
jaja és kurva jo ez a dr jusudcsrájitméjt :) -
Nuki #31582
-
fasza :D
vagy két hete be se loggoltam :/
hétvégén itókázok hétköznap meg nem tudnék sokat játszani, úgy meg nem lehet :/
hehe :D personal mounts, champion mittoménmi - tiszta WoW ;)