34579
RuneScape
-
#1296 Szerintem annak a varázslatnak még semmi hatása... Pedig jó lenne, ha nem támadnának meg... -
#1287 Jaja, király volt. Ma este? Én fenn leszek, és hozd Fafejt meg Vakmero Vert is :)))). -
#1285 Bonyolult? Hát, nézőpont kérdése... Na mind1.
>>> Samsung
Először szórd bele a mérget a haltpba! Csak aztán szórd bele a kútba, mert így megdöglenek a piranhák! -
#1279 Hehe. Jó volt az a buli. Jól benyomtunk! Legközelebb a földszinten rendezünk, és előre szólunk itt a fórumon! -
#1277 És ha már itt tartunk... : ) -
#1270 >>>Lacc
EZ KURVA JÓ!!!
Annyira tetszik, hogy én is nekiállok csinálni questeket. Majd, ha készen lesz postázom!!!
Rince -
#1269 >>> SteveH és Rince
Na. Kigondoltam a questet, már el is maileztem nektek! -
#1268 Meg a többségnek ekkor olcsóbb a net... (erre emléxem még a modemes időkből =))
>>> SteveH és Rince
Most erősen gondolkodom egy questen, ha kész lesz, elküldöm mailben! -
#1267 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Klánjelöltek<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mivel igen sokan akarnak jelentkezni a klánba, ezért kicsit elhúzódik a felvételi procedúra, mert egy nap csak 1 embert tudunk "elintézni". Ráadásul nem is mindíg ér rá mindegyik klánfőnök! Szóval aki elküldte a jelentkezést, az figyelje ezt a Fórumot, és ide közzéteszünk mindig időpontokat, hogy mikor lehet jönni küldetést megoldani! Aztán erre kell jelentkezni, ITT a fórumon!!! De ezek az időpontok általában késő estiek, mert a többség ekkor ér rá játszani...
Majd jelentkezünk!
Rincewind -
#1266 Nem játszik most senki??? -
#1265 >>>>>Klan site<<<<<
www.tiszanet.hu/halozat/
Felkerült egy új tag :)
Valamint egy kép...
Élménybeszámoló:
Kurva jó volt a küldetés amit lejátszottunk!!! Emberek, ilyet nem csak beavatásnál lehetne játszani, hanem állandóan! Még mint szereplőnek is rohadt élvezetes volt, pedig a kaland nagyrészében a helyemen csücsültem. Persze ez alatt ment a privát csetelés! Legközelebb megpróbálunk több embert bevonni! Majd várom a kalandötleteket e-mailben! És a jobbakat eljátszuk!
>>>KKrisz
Részt vehetsz a klán ügyeiben! Erről szól az egész, ezért vagy tag! Legközelebb, ha akarod, berakunk az egyik küldetésbe, csak ne poénkodd el! Viszont konkrétan a klánügyekben csak és kizárólag a klánfőnökök döntenek!!! Egyébként nem lenne semmi értelmük! Egyébként van értelme a klánnak, mert már olyan vagyunk mint egy nagy család! Mindenki ismer mindenkit, és mindenki haver mindenkivel! És amikor megalapítottam valahol ezt akartam elérni!
>>>Gladiátor
A következőben benne leszel!!!
Rincewind
u.i.: Ha nagyon ráértek, összedobhatnátok nekem is egy kalandot... :) -
#1264 Hát, én általában hajnal 1-2-kor fekszem, és 6-kor már kelek. És még a fejem se fáj. Na ezt csinálja valaki utánam! -
#1262 Most majdnem megölt egy gennyes kalóz. -
#1261 Na: Zsooo sikeresen levizsgázott, volt egy nagy sörözés is, majd fent lesznek a képek! Bye! -
#1260 Most van folyamatban a quest! -
#1258 >>>Steve
Megint belém ment egy fél üveg whisky! -
Zsooo #1256 Sajnos el kellene halasztani a felvételemet, mert most átlag 0.01 fps-sel megy nálam a játék. Elnézést a kényelmetlenségért. Sok sikert MrAHack!!! Jó játékot mindenkinek! -
#1255 =). Akkor a szakács-gild előtt találkozunk 22:10-kor? -
Zsooo #1254 A FR***BA!!!! Összeszedem a banyának a cuccokat, odaviszem (mindezt 5 másodpercenkénti connection lost alatt), elkezdek vele dumálni, jön a következő connlost, volt cucc, nincs cucc, a quest még mindig aktív. ARGHHHHHHHH!!!!!
-
Zsooo #1251 >>>Glad
Szerintem ezt már kérdezted tőlem, és még mindig nem...
az emberem neve? hmm... tippelj! -
#1250 Steveh!
Szerintem, ha Rince nagyon berugott, akkor nem nagyon tud semmit sem mesélni, mert azt mindet elfelejtette, tehát, lehet, hogy az a "Bizonyos" is megtörtént:-) -
#1249 Zsooo! Mi az embered neve??? Te lány vagy??? Végre:-)))
Er! Mi a neve az emberednek??? -
Zsooo #1246 Szinte egész délután jó volt, erre most.. GRRRRRRRR.... :(((( -
Zsooo #1245 Nálatok simán megy? Nálam haldoklik a kapcsolat... -
#1244 Na. Én is elfoglaltam a helyemet Macilacinál, jöhetsz MrAHack! =) -
#1241 Rince!! Holnap nem jó, mert megyünk hévízre, de azért nézhetem, ahogy dicső, új tagunka felavatják?? És ha van rá időd, akkor elküldöd nekem is a küldit??? -
Zsooo #1239 >>>Rincewind
22:10-re gondolsz? Be tudok ugrani. De ha jön MrAHack akkor mi lesz? -
Zsooo #1236 HUhh, már nincs nálam a 2 redpie.
Meghótam, az ice giantoknál. Sikeresen elfutottam kb 2 hp-n, erre egy hobgoblin kivégzett...
DE...
vissza tudtam menni a cuccaimért!!! :))))
Puszta kézzel elég sokáig kell ütni azokat a hobgoblinokat, be is ütöttek párat, ezért fogyott el a redpie. De lesz máááásik.... :)
-
#1235 De hol találkozunk utána, hogy a kérdéseket is lerendezzük? -
Zsooo #1233 Nalam van 2. megyek a torpekhez, de most nem tudok belepni :( -
#1230 Ok, akkor beszéljük meg, hogy ma hol találkozunk! 10 után hol? A barbár faluban? (Csak ne ott, ahol a múltkor, mert szerintem az az ülések helye...) -
Zsooo #1229 >>>er
15 -
Zsooo #1227 >>>Rincewind
Hamu+liszt+víz? az egyik questben kellenek ilyen összeállításban a herceg álcázó arcfestékéhez.
Tőlem lehet a beszélgetés ma is. Ha nem akkor lécci egy fél nappal előtte szóljatok.
A questhez kelletek ti is, vagy csinálhatom egyedül is? -
#1225 Hamu+lisz+víz.
Az mire jó??? -
#1224 Hűha!!!
Kezdenek szálingózni a jelentkezések! Sajna csak naponta egyet tudunk lerendezni (esetleg kettőt), de azért majd igyekszünk!!
>>>Lacc & Steve
Találjatok már ki egy másik kalandot, mert Zsooo a napokban ér csak rá huzamosabb ideig!! Szóval holnap, de legkésőbb holnap után el kéne intéznünk a felvételét!
Ma MrAHack van soron, de, ha ő nem ér rá akkor Zsooo talán be tud ugrani a helyére.
>>>Zsooo
? -
#1221 Oksa -
#1220 >>>Lacc
Ok a létra jó!
Akkor ebben maradunk!
Egyébként nemsokára Zsooo is küldi a jelentkezését :) -
#1219 >>> Gladiator
Kösz a képeslapot! =)
>>> Rince
Elolvastam a questet, nekem tetszik. De szerintem van még néhány dolog, amit lehetne változtatni, ezért küldtem egy emilt, majd nézd meg! -
#1218 >>>Steve és Lacc
Jött egy jelentkezés, úgyhogy ezzelkepcslatban elküldtem nektek e-mailben egy küldetés vázlatot, hogy ezt ne a jatiban kelljen megvitatni! Ha jónak találjátok, akkor akár még ma meglehet az új tag felvétele. Ha minden ok, akkor írjatok egy időpontot (én csak 10 körül érek haza), amikor le tudjuk bonyolítani a tagfelvételt.
>>>MrAHack
Valószínűleg, ha nem jön közbe semmi, akkor ma este olyan 10 óra körül legyél bent a jatiban! Picit eldumálunk, aztán megcsinálsz egy általunk adott küldit, és már készen is vagyunk!
Rincewind -
#1217 Fasza... "PLease chack your internet settings"