34579
RuneScape
  • Nuki
    Deszno: 1 bps
    Megyek Furodni es utana mikor a vad angyal kezdodik jővők. (mert anyudci befejzi a kartyat
  • Nuki
    Sir disno: Megusztam
  • Nuki
    >>>Rincewind

Jer fel!
  • Rincewind
    >>>Disno

Nekem is ki kell, hogy javítsalak, ugyanis nem a spy quest ad smithinget, hanem a sword quest! Ám, az még durvább, mert ott meg ice giantokkal kerül az ember konfliktusba, de szerintem az egyik legjobb küldi a játékban!

>>>Nuki
    Majd online fel leszel világosítva!

• Nuki
    valaki fenn van?
  • Nuki
    Rincewind: Azt mondtad küldesz egy emailt.
  • Lacc
    Hanyas smithing level kell az iron scimitar-hoz?
  • Lacc
    Na, akkor lesz ma vizsgáztatás? De jó lenne, ha 9, vagy fél 10 környékén kezdenénk, mert igen el tud húzódni egy ilyen quest...
  • Lacc
    1. A Smithing szintet csak úgy lehet emelni, ha sokat gyakorolsz, de van egy quest, ahol csak bányászni kell egy törpének, és a jutalom kb.4 smithing level. Csak az a gond, hogy ott vasat is kell bányászni, és azt te még biztos nem tudsz. Talán vehetsz valakitől.
    2.A fonál egy questen kívül az égvilágon semmire nem jó. Egy farmernak kell tíz fonalat elvinni, és ad érte egy kevéske pénzt (160 arany, ha jól emléxem?).
  • Heroz
    Sziasztok! új vagyok ezen a játékon még csak 4 napja játszok. Lenne pár kérdésem:
    1: Nemtudok kovácsolni magamnak mert nemvagyok megfelelő szinten hozzá, most ha fejlődni akarok muszáj leszek a nehezen osszekapart bronzaimat fordi'tani buzogányba ami semmire se jó,(azon a 10 gpn ki'vül amit kapok érte) vagy van valami más módja is annak hogy edzhessem ezt a képességem?
    2: A fonállal mitlehet csinálni? Addig eljutottam, hogy megnyi'rom a birkát, aztán a szövőszéknél fonalat készitek de annak az ára 0 gp, úgyhogy gondolom kell még vele valamit tenni...
    Előre is köszi a válaszokat! Nagyon kuúl ez a játék!

Heroz
  • Rincewind
    MrAHack, ha tudsz, akkor gyere!!!
  • Rincewind
    Holnap fél 10-től újabb felvételi küldetés!!!
  • Lacc
    Mindenkinek ezer bocs, de lemaradtam a kötelezővel, és szerdáig ugye 300 oldal... Felőlem beugorhat valaki helyettem, de ez már gondolom elkésett... Esetleg holnap 9-től? Na most már megyek is olvasi =(.
  • Nuki
    Disno: hol?
  • Nuki
    Mehetünk csak elküldöm to boss my ímél :)
    Lacc meg kár hogy nem jön. IGazán hejetesíthetné valaki
  • Gladiator
    Nemttok menni....
  • Nuki
    ÉLETJEEL
  • Nuki
    Hol találkozzunk?
  • Nuki
    Na mehetek felvételizni? :)
  • Lacc
    Bejelenteni valóm van: nem tudok most 10-kor fenn lenni, mert dolgom van! Holnap nem lehetne? (bocs...)
  • Gladiator
    Disno! Neked megadom a 850 pénzt.
    Lacc! Neked pedig van 200 darab fire-runam.

Ma tízkor megyek...
  • Lacc
    Oksa, el van küldve! Olvasd át, és találkozzunk a megbeszélt helyen!
  • Nuki
    Semmi gond! A klánhoz való csatlakozásért mindent :) Remélem ráérek 10 kor. És nagyon úgy néz ki hogy igen.
  • Lacc
    Gladiator, elküldöm neked az emilt, amiben le van írva a quest!
  • Gladiator
    ok, vagyok, csak Hévizen voltunk, ma este jó lessz nekem, de mondjatok mar el nekem is a questet....
  • Lacc
    Ja, van 1 gond. Hungary 2, te játszod ugye a társat ebben a questben (Gladiator??). Van rá időd, vagy valaki másnak adjuk a szerepet?
  • Lacc
    Jaja, még vannak olyan részek, amiket meg kell pl.: pontosan melyik házban leszek, meg ilyenek. Tehát szerintem jöjjünk mi össze olyan fél 10 körül, és ezeket beszéljük meg!
  • Nuki
    Pont jókor :)
    Rincewind: Küldtem egy emilt:
    A jelentkezésemről. Szólj ha valami rossz.
  • Rincewind
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FIGYELEM<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Holnap este 9-10 órakor várunk 1 azaz egy (1) újoncot, aki csatlakozni akar a klánhoz! Ugyani előreláthatólag holnap este 10 órakor mindhárman fent leszünk (plusz még jöhet aki akar), úgyhogy lehet csatlakozni!
    Akinek jó ez az időpont, az jelezze ITT A FÓRUMON, és aztán legyen bent a jatiban az adott időpontban!

>>>Lacc & Steve
    Akkor csainálok questet, meg ti is csináljatok, de nem olyan fontos, mert szerintem játszuk le Lacc Tolvajos questjét! Az ugyanis szerintem nagyon jó!

Rincewind
  • Spheriot
    Odaadta a kulcsot, megvan a rope, wig, red és yellow dye, fluuor,ashees,Pink skirt.
  • Spheriot
    Azt mondja hogy keressem meg a gyenge pontját.
  • Spheriot
    NA szóval valami nem stimmel, nincs valami ötleted??? vagyis a küldi vége kellene...
  • Lacc
    Nyitok egy Runescape szobát.
  • Lacc
    Nekem kéne az az Iron Kite shield!
    Ja, és most már van chat is, ami nagyon király!
  • Lacc
    Apróhirdetés: Mithril longsword-omat 200 fire-rune-ra cserélném! Vagy meg lehet venni 1000-ért!
  • Zsooo
    Ja, tényleg, 2000-ért kell valakinek adamantit kard?
  • Zsooo
    A rúnákat odaadtam KKrisznek.

Egy tipp, ha valakinek sürgősen kell az adamantit balta, de nem akar érte valami eszement pénzt fizetni:
    Nyomogatni kell az egér gombját ott ahol a BUY szöveg meg fog jelenni. Innen már tényleg csak szerencse kérdése.
  • Lacc
    Hóhó, nekem kéne tűz-rúna, el ne dobd, mert megveszem!
  • Zsooo
    Hello mindenkinek!

Nagyon élvezetes volt a klánfelvételi, már csak ezért is megérte végigcsinálni :)

>>>SteveH
    A rúnákat visszaadnám, mert nem nagyon tudok velük még mit kezdeni, most csak foglalják a helyet, eldobni meg nem akarok majdnem 200-at.
    Ma este kb fel 10-ig leszek benn.

>>>er
    Van nálam egy pite, ha kell még. Sajnos blurite ércet csak egyet tudtam bányászni, pedig püföltem a követ rendesen.

• Rincewind
    >>>Er

Én Black Arm tag vagyok.
    Kihozom neked a pajzsod, szívesen!
    De ma csak fél éjfél körül tudok fent lenni! Ugyanis előtte iszom... :)