34579
RuneScape
  • Nuki
    El tudnátok küldeni a klán weblapcímét?
  • Bith
    No problemo! Csak nézelődtem amúg is :). Tudod mondtam,h ogy a háttérben ment egy letöltésem ezerrel, és amiatt enyhén szólva lecsökkent a RS reakcióideje :), tehát nem lehetett vele igazán nyomni.
  • Lacc
    Nekem asszem jó lesz holnap 8 körül. Van is egy quest raktáron, én gyártottam. Majd holnap elküldöm mailben.
  • Lacc
    Jajdejó
  • Rincewind
    Nem tudom, mennyire volt bölcs döntés, de amíg távol vagyok, addig KKrisz viszi a dolgokat helyettem! Ha valami baj van a Gyíkarcúval, váltsátok le nyugodtan! :)
  • Rincewind
    Az a szomorú eset állt elő, hogy az egész jövő héten (talán csak péntekig), nem tudok internetközelbe jutni! Szóval ne csodálozzatok, ha nem válaszolok a hozzám intézett kérdésekre! Igyekszem sietteni a dolgot, de ez nem rajtam múlik.
    Csao

Rincewind
  • Lacc
    Van egy 5letem. Mi lenne, ha a klánoldalon oda lenne írva, hogy ki mi is a játékban. Én jelentkezem Sötétmágusnak!
  • Heroz
    HMm melyik hazrol beszeltel? mert en itt egy fia komposztot se latok.
  • Heroz
    Ja es koszi Hmud, amugy te mudozol? Brutalia?
  • Heroz
    Ez a mocsok szakacs 4 hejett csak 1 kukingot adott:(
  • Gladiator
    Milyen kulcsot?
  • Heroz
    kulcsot hogylerhet szerezni?
  • Heroz
    nekemmeg eltorott oles kozbe a fakarom es kinyirt:((
  • Heroz
    ijeneket hanyas banyaszassal lrehet talalni??
  • Rincewind
    Na ne! Most meg Saphire-t találtam!!!
    Rohadt gazdag leszek :)
  • Heroz
    Kosszke a valaszokat! Jut eszembe, ha menekulok azzal vesztek valamit? Vagy nyugodtan lehet akarmennyit menekulni?
  • Rincewind
    >>>Disno

Kibányásztam egy uncut ruby-t!!! Te általában ekég tájékozott vagy, úgyhogy talán tudsz válaszolni! Hogyan tudom megcsiszolni, és azután mire jó? Mennyit és? Mire használhatom?

Rincewind
  • Hmuda
    Hé skacok! Mennyiért érdemes csiszolatlan rubint eladni?
  • Lacc
    Mondta az egyik manus az ottani fórumon. Hát, majd +látjuk.
  • Nuki
    >>>Lacc: Tényleg, honnan tudod?
  • Lacc
    Lehet, hogy kamu, de most hallottam, hogy 25.-én készen lesznek a házak.

>>> Nuki
    Van itt egy chatünk, vagy nem?
  • Nuki
    Létrehozzak egy Runescape szobát a gyaloglo chaten?
  • Rincewind
    >>>Krisz

Bocs, de ma nem tudok fent lenni, mertt egész nap gályáztam és dög fáradt vagyok. Holnap meg azért nem, mert szombat van, tehát iszok! :)

Rince

u.i.: IHB :)
  • Nuki
    este 11-től reggel 8-ig?
  • Nuki
    Hali fijuk! Jöttök?
  • Lacc
    Hétköznap én max. 11-ig játszom. Útálom, mikor fáj a fejem, mikor felkelek...
  • Zsooo
    >>>Disno
    ahhoz 60as szint kellene... en mar egy hete csakanyt se lattam kozelrol.

Van egy jo kep a www.tip.it/runescape -en, a hireknel, hatha valaki meg nem latott adamantite bart :)
  • Zsooo
    ...a kastelyban, foldszint, eszakkkelet, ahol a kulcsot le kell onteni a demonos kuldetesben.
  • Zsooo
    >>>Redberry

pie dish van ingyert a varrocki konyhaban
  • Zsooo
    Hello

Sajna mostanában nemigen férek gépközelbe, de majd azért láttok valamikor még a héten a rúnában, remélem.

>>>Heroz
    Én azt csináltam, hogy kovácsoltam 3-5 darabot a legmagasabb szintűből, a többiből meg kardokat, amelyiket éppen jobban megérte. Így a 20-30 szint között 2-3 fordulónként nőtt eggyel a smithing. Persze csak akkor mentem el kovácsolni, ha már tele voltam vasrudakkal (vettem, vagy mentem még egy-két kört a ****** vasércekkel). Mondjuk Asgarniában lehet hogy jobban megéri baltát csinálni, meg a sisak bolt sincs nagyon messze.

A sword questhez csak annyit, hogy nekem 31-es smithing szinten 6-ot adott, úgyhogy akinek nem sürgős, az halassza el minél későbbre (30-40), mert bánni fogja. Nem mindegy hogy pár órányi, vagy napi (heti) kovácsolást szerzel esetleg meg vele.

>>>er & Lacc
    A redberry pie-hoz asszem csak 12-es cooking kell, na jó kicsit több ha nem akarod mindet odaégetni. Az almáspite az már teljesen más tészta... :)
  • Heroz
    Sziasztok ismet! Lenne megint egy kerdesem:
    Attol is fugg, hogy mennyivel no a smithing-em, hogy mit kovacsolok(pl. ha egy chain mailt csinalok, akkor attol jobban no a smithing-em mintha egy buzoganyt)?

Heroz
  • Rincewind
    >>>Krisz

Gyíkarc!

Rincewind

u.i.: Most már jobban érzed magad? Mert, ha nem, akkor csak szólj, kapsz még! Nem venném a lelkemre, ha rosszul éreznéd magad miattam. :)
  • Lacc
    Hát, először is, 36-os főző skillednek kell lenni. Bemész a Cooking-guild-ba egy búzával, csinálsz lisztet. Felszedsz egy tányért, meg az erdőből egy redberry-t. Vízből és lisztből csinálsz Pastry tésztát, azt beleteszed a tányérba, azt összemixeled a redberryvel, megsütöd, és kész! Ugy, milyen egyszerű? =)
  • Rincewind
    FIGYELEM!!!

Ne lepődjetek, meg, ha most 1-2 hétig nem fog frissülni a klánoldal. Ugyanis már nagyon rágják a fülemet, az rpg.hu-ról, a másik oldalammal kapcsolatban. Úgyhogy most azzal kell foglalkoznom! Ez nem azt jelenti, hogy abszolút nem lesz frissítés csak ne várjatok nagy dolgokat. Az új tagokat azért igyekszem mindíg feltenni. (csak lennének már!)

>>>Disno
    Kösz, majd felrakom, de a fent említett okok miatt csak később.

>>>Lacc
    Kurva jó kép, szétröhögtem az agyam. :)
    De szerintem nem az oldalra való.
    Mindenesetre, majd beszúrom ide a fórumra, ha legközelebb internetközelben leszek!

• Lacc
    Úgy láccik, hogy nem. Na mind1, nyitok a chat-en egy Runescape szobát.
  • Nuki
    Remelem igen mert be szeretném fejezni a felvételit.
  • Lacc
    Héhó, akkor lesz ma quest, vagy nem???
  • Nuki
    Nna itt vagyok.
    Szőr Disno: Felkodródunk a rúnára?
  • Nuki

Megyek vacsizni aztán fellépek.
    Szermintem már biztos elkotródott.
  • Nuki
    :)