34579
RuneScape
  • Lacc
    Hát majd spórolok! =) Majd nem rúnázok annyit!
  • Lacc
    Passz.
    De mi az, hogy én csak gyűjtsek a rúnákra! Na persze! Akkor is beleadok néhány ezret! Egyébként nincs valakinek híre arról, hogy mennyibe fog kerülni egy ilyen villámtréfa?
  • Zsooo
    Hello

>>>Atomy
    Itt műxik a winkliens, egyelőre.

>>>Klánház
    Én is tudok majd harácsolni (bányászni+kovácsolni), ha szükség lesz rá, de most inkább a harci skilleket fejlesztem. Meg a cooking-ot :)

>>>WAR
    Érdemes egyszer beleolvasni a www.tip.it/runescape-en
    a fórumnál a háborúval kapcsolatos levelekbe. Hogy egyeseknek mire nincs idejük...
  • Atomy
    betegszabin vagyok, de már csak szerdáig.
  • Heroz
    Atomy, te mitcsinalsz amugy? foallasban runescapezel?:))
  • Atomy
    1. van 1 blurite ore-om. Kell valakinek ajándékba? Nálam csak a helyet foglalja. Ha kell üzenj gyorsan, mert különben eldobom (ICQ:114653560)
    2.próbálta valaki a win klienst? ha igen milyen?
    3.ma reggel kb. 2.5 óra alatt összebányásztam 6500 aranyat. Tegyetek ti is így, ha kell az a ház.
    4.szívesen kovácsolok bárkinek bármit level:37 Hívj most!
    5.mikor vesztek fel a klánba?
  • Nuki
    dISNO>>
    Hála neked tudk pitézni :)) (vacsi)
    SELLING PIES!! CSAK VICCELTEM!
  • Atomy
    in forest north of Varrock Castle and in the Varrock Sewers Dungeon
  • Atomy
    A képet nem tudtad megnézni?
    BMP formátum GZip-el betömörítve, WinZip-el is ki lehet tömöríteni(legalábbis azt hiszem)
    Rince mikor jön vissza?
  • Lacc
    Nos, nálam kb. templom egere effekt van. =) De azért megpróbálok valahogy összekotorni 1000 aranyat a dologra.
  • Atomy
    A nevem Atomy
    20000, de akartam venni par jo cuccot.
    Feláldozom, ha utána segítetek, de ez gondolom egyértelmű
  • Atomy
    fent vagyok
  • Nuki
    Atom>> jössz föl a rúnára?
  • Nuki
    >>Disno

Átváltok direkt npk-ba (ha így írják le a not player killer-t :)
    És teletömöm magam pénzel mert mindig megöltekk mikor min 200-500 pénzem vót.
  • Atomy
    Ja vegyünk házat (remélem nem baj hogy beleszólok pedig nem is vagyok tag)
    Szerintem mindenki írja le mennyi pénze van.
    Nekem kb 20k
  • Nuki
    Megnéztem meatman lapját és felmerült bennem egy kérdés: HOGY KÉSZÜL A BOR? (a rúnán a gyengébb elméjűek kedvéért)
  • Lacc
    Heh, egyszer én is gondolkodtam rajta, hogy ha megjelennek a Player House-ok, akkor nyitok egy ilyen kaja-vállalatot, de meguntam. Megnéztem az árakat! Rablás! 50 arany egy szaros almáspitéért! Ha! Majd meszet ettem! Inkább 5 perc alatt megcsinálok 10-et ingyen, nem költök rá 500 aranyat!
  • Atomy
    >Disno
    dungeonkeeper.com-ról leszedtem a darkangel képet, és PaintShop pro-ban rátettem a karakterlapomra.
    >E.Rommel
    Ez egyértelműen a Windows hibája, vagy valamelyik Micro$oft programé, akkor is ha nem használsz ilyeneket. Ezeken kívül még az is lehet hogy te rontottál el valamit.Remélem sokat segítettem, és most már meg tudod oldani.
  • Heroz
    Chefs hatot hollehet szerezni?? Amugy vkit mar beengedtek 11en is...
  • Heroz
    Amugy Disno a jatekban Heroz5 a nevem(1tol 4ig kiserleti karik voltak:))
  • Heroz
    A cooking guildba hogyengednek be??
  • Atomy
    Eladó blurite ore!
  • Atomy
    Na hello!
    Ez én vagyok :-) Mikor vesztek fel?
    Bocs ha túl nagy a kép.
  • Atomy

• Bith
    Sokan nem tudják, hogy mi az a halálfej. Azt jelzi, hogy a fickón nincsen "cucc-védelem". Ez a védelem arra jó, hogy, ha megtámadnak és leölnek, akkor a legjobb cuccaid megmaradnak. Akkor veszted el a védelmet, ha Te támadsz meg valakit, nemtom pontosan hirtelen mennyi ideig, de pár percig halálfej lesz feletted. Azért van a jelzés, hogy mindenki tudja, hogy mikor érdemes leöni valakit :).
    Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy nem minden PK halálfejes, de minden halálfejes PK. Vili? :)
  • Atomy
    Ilyet én is láttam. Épp most előőtem is gyilkolják egymást 1 PK és egy nemPK?
  • Atomy
    köszi
  • Atomy
    Na hello mindenkinek!
    Még új vagyok itt de nagyon tetszik amit csináltok.Ma elolvastam az EGÉSZ forumot. Rámférne egy szemátültetés. Szeretnék csatlakozni a klánhoz. Elküldtem délelőtt a jelentkezésem email-ben, remélem hamarosan válaszoltok! Bár azóta eléggé megváltoztak a skill-jeim, amíg a forumot olvastam megsütöttem 100-200 patkányt, most míg ezt írtam megölette magát sok Darkwizard ...
    Szóval, válaszoljatok gyorsan! Addig is jó játékot, jó étvágyat, boldog új évet mindenkinek!
  • Heroz
    NEmvolt halalfej a feje felett, vagy az nem minden pknak van?
  • Heroz
    Hisztok! Ma tortent valami furcsa!!!
    Nagyban banyaszok a banyaban egy masik manussal mikor eccercsak a manusba egy pk-s fentrol belelo 3 nyilat es meghal! EZ HOGY LEHET??? Pk-s nem csak pk-st olhet??? Akkor milyen hatrannyal jar atmenni pknak?? Vilagosiccsatok fel pls!!
  • Lacc
    Őőőőő... Ez a ház ügy remélem nem belőlem indult ki... Mer ha igen, akkor én csak hallottam a fórumon, nem 100%! De ha nem, akkor jó, hogy holnap már lesznek. De nem igazán értem, hogy lesz ez. Van egy rakat játékos, és kb. 50 ház. Hááááát... De az is lehet, hogy lesz egy új terület, mint Asgarnia. Egy lakótelep =).
  • Hmuda
    Csá skacok!

Most itt a suliban géphez jutottam. Csak azt akarom mondani:
    -Gratulálok Skullnak:))). Üdv a csapatban.
    -HOLNAP LESZNEK HÁZAK!!!
    -Szerintem be kéne vezetni a klánba, hogy csak max háromszor lehet jelentkezni.
    -Vannak már kasztok a klánban?
    -Ja! És Rince mindenkit üdvözől.

Na, csak ennyit akartam.

CSÁÁÁÁÁ!
  • Lacc
    Á-á. Milyen szakács vagy te??? A legalacsonyabb szintű kaja aaa.......KÁPOSZTA! =)
  • Nuki
    KKrisz>>vagy Lacc>> Mikor mehetnék ujra vizsgázni?
    Mert gondolom az 1.nem sikerült.
  • Nuki
    köszi!

HAJRÁ SKULKEPER
  • Lacc
    Ok, most fenn leszek.
  • Hangianix
    Huh, teljes siker, biztos a Netscape szorakozott velem...
  • Hangianix
    Sajna, az utobbi kizarva. A'szem ujrainditom a gepet, hatha...
  • Hangianix
    Hello! Nekem tegnap este ota nem sikerul belepnem! Nincs valami otletetek???
  • Lacc
    Elolvastam. Egész jó kis quest! Akkor 8-ra legyek a helyemen?