34579
RuneScape
  • Rincewind
    Jó lehet, hogy vannak negatív oldalai az új irányításnak, de ezt bőven ellensúlyozzák a pozitívak. Szerintem az arány kb.: 10-90.
  • Rincewind
    >>>>>Lacc & Steve<<<<<

Írjatok már egy időpontot, amikor lehet felvételiztetni, mert Atomy már tűkön ül!!!
    Nekem mindegy, majd megpróbálok hozzátok alkalmazkodni, csak ne holnap legyen, de még a héten!!! És nem is ő az egyetlen!!!

Rincewind
  • Rincewind
    >>>Disno

Pont ez a lényeg!!! Nem tudsz nyúlni mástól (ami egyébként szerintem gerinctelen és undorító), de ami jó, hogy tőled sem tudnak lopni. Tehát nem kell órákat szobrozni egy szörny cuccai fölött, várva, hogy elmenjenek a lámerek!
    Sőt egyenesen, csak és kizárólag azt veszed fel amire neked szűkséged van, a többit meg hagyod a picsába! Szerintem ez elég jó.
    De persze amúgy izlés dolga... :)

Rincewind
  • Rincewind
    Vélemény a változásokról

Huhh! Nem semmi: átalakult az egész kezelés! Szerintem ez előnyére válik a játéknak, mert miután megszokja az ember, már sokkal biztosabban tudja kezelni a játékot. Mostantól nemlesz olyan, hogy bányászat közben eldobod a csákányod és mivel a sok barom nem hajlandó arrébbálni, át kell szelned az egész világot egy másikért! Tömegben nem kell várakoznod a szabad helyre, hogy mozoghass! Nem lopják el a nehezen megölt ellenfél loot-jait és nem tudsz véletlenül eldobni egy 6000 arany értékű adamantit gatyát, mikor te csak fel akartad venni ( :) ), stb. Szerintem rengeteget javít a játszhatóságon ez az új irányítás!!! Sokkal komolyabb lett tőle a jati. Bár nem tudom, ki, hogyan látja, de nekem ez a véleményem!

Rincewind
  • Gladiator
    jóvan rájjöttem....
  • Gladiator
    Milyen újítások vannak mostanában? Hogy kell harcolni??
  • Lacc
    Nekem is kábel.
  • Lacc
    A Runescape játékosoknak majdnem 1%-a magyar! Így tovább! =)
  • Rincewind
    >>>Steve & Lacc

Kéne vizsgáztatni, mert vannak jelentkezők!!!
  • Rincewind
    >>>Smithing

Teljesen mindegy, hogy mit csináltok a barokból, mert az a fejlődés szempontjából lényegtelen!!!
    A kikovácsolt bar-okat számolja a gép, és ez alapján fejlődsz!
  • Lacc
    Öööö, akarod mondani magadnak is egyet, nem? =)
    Nekem sehogyse akar fejlődni a Defense. Pedig nem lenne rossz, ha magasabb lenne, mer' nincs rajtam páncél, csak az gúnya. Na mind1, most arra gyúrok!
  • Atomy
    Tudja valaki hogy a smithing hogy fejlődik jobban, ha sok alacsony szintű izét(fegyvert, páncált) csinálok, vagy ha kevesebb magas szintűt?
    Ezen az oldalon azt vettem ki hogy nem kell erőltetni a magas szintű dolgokat:
    http://www.tip.it/runescape/index.php3?page=smithinglevels.htm
    Jól értelmeztem? Megnéznétek ti is?
    Tud erről valaki valamit?
  • Atomy
    Én még mérgesebb vagyok
  • Atomy
    Ti tudtok játszani? Engem nem enged fel
  • Bith
    Van az 40%-os esély is, sőt... :(((
    A rekordom, ha jól emléxem, akkor 25ore-ből 3bar. Fasza mi?
    Persze volt pozitív rekordom is, amikor 25-ből asszem 20 jó lett, de ez a ritkább sajna.
    általában ha másnak csinálom akkor jobban sikerül érdekes módon. Olyankor nem is olyan ritka az 5-ből 5, vagy 4 jó sem.
  • Spheriot
    Csak két szén kell és egy vas hozzá...

Jó kis pukkasztó dolgot találtam, avagy hogyan lehet helyet csinálni a sötét varázslóknál. Ugye mindenki beáll 2 kő közé, na ekkor jön a fear varázslat és szétoszlatjuk a varázslókat és a tömeget, Jó szórakozás....
  • Rincewind
    Sehogy.
    A sima iron 50% eséllyel nem sikerül.
    Ez ilyen :(

De vigasztaljon a tudat, hogy a steel már 100%-os :)
  • Bith
    Köszike!
    Akkor most kicsit barangolok is asszem :).
  • Rincewind
    De nem venném a lelkemre, ha meghasadna a szíved, tehát:

thx Krisz
  • Rincewind
    Bammeg Krisz nehogymáá megsértőggyéé!
    Ugye ez most nem volt komoly?
    Még mindíg nem tudom eldönteni mikor marhuksz és mikor mondasz igazat...
    :)
    Gyíkface
  • Bith
    Hi!
    Srácok, mire jó ez az új érc, vagy mi? A blurite.
    valamint miért nincs minden új dolog, mint pl. ez kiírva a RS főoldalra a hírekben?
    Továbbá érdekelne még, hogy van-e, és hol ore shop? Nem viccből kérdem, hanem emiatt a mondat miatt, amit a hivatalos oldalon a hírek között olvastam: "Ore shop and shield shop didn't accept all stock all of the time." (egy bug javítása amúgy)
  • Rincewind
    Jó, ha a többieknek megfelel...
  • Atomy
    Hol lehet ékkövet bányászni, milyen szint kell hozzá, és mire jó?
    >>>>Rince, Steve, Lacc
    Nekem bármikor jó, akár ma este is.
  • Lacc
    Érdekes, hogy már nem akkora érték a séf satyi. Pedig még mindíg ugyanolyan ritka!
  • Rincewind
    Öcsém nem vagyok normális.
    Most értem haza egy átdorbézolt, átalkoholizált éjszaka után, és ahelyett, hogy aludnék, felmegyek játszani! Hát mi ez, ha nem megszállottság? Persze más kérdés, hogy így ki tudtam bányászni egy emeraldot, és ezzel már meg van mind a 3 fajta színű ékkövem!
    Egyébként 6:03 perckor mikor felléptem még 1032 játékos játszott. Nem semmi.
    Na jó éjszakát...
    :O
  • Lacc
    Akkor két lehetőség van: a egész pénzt három részre osztjuk, és egy-egy harmad a klánfőnököknél van, VAGY csak akkor dobjuk össze a pénzt, mikor vesszük a házat. (ezt utóbbi bizonytalanabb, de az előzőre nem sok esélyt látok...)
    De télleg, milyen szavazás?
  • Atomy
    milyen szavazás?
  • Zsooo
    >>>Lacc & leltár

Persze, hogy bárki kivehesse most már, hogy kiírtad a kódot... :) Inkább adjátok nekem :)))
  • Lacc
    =) Már van benne egy Chef' hat, de még tehetsz bele! Név: Leltar Jelszó: dangels. Szerintem a pénzt, amit a házra költünk, tegyük bele!
  • Nuki
    Atomi>> Köszi de mire lehet használni a döglött pirannyákat, vagy miért kell megmértgezni szegénykéket?
  • Zsooo
    Hello

Elküldené vki klántag az emailcimemre, hogy mi a hordárkarakter neve, kódja, és akkor néha tudnék adakozni. Egyébként mi a hivatalos "álláspont", miket adjak neki? Most egy chef's hat van nálam fölöslegbe, ami másnak még jól jöhet.
  • Rincewind
    Skullkeeper
    Megvan minden, majd felpakolom. Holnap!

Atomy
    Kérj egy időpontot Steve-től és Lacctól. Amikor nekik jó, megyek én is.
  • Atomy
    A szökőkútban levő piranjáknak kell adni, miután jól megmérgezted.
  • Nuki
    Mire lehet használni a halkaját?
  • Atomy
    Persze elküldöm
  • Rincewind
    >>>Atomy

Megkaptam, de apám gépén landolt (hosszú lenne elmagyarázni...). Elküldenéd újra? Nem muszály csak, ha nem nagy fáradság, mert így nem kell feltúrnom a lakást egy kislemezér.t Köszi :)

Aztán, még Skullkeeper jelentkezését sem láttam, pedig őt már fel kéne rakni az oldalra. Ha már elküldted, megtennéd újra?
  • Atomy
    Hová tűnt mindenki?
  • Atomy
    Üdv Nagyvezér :-)
    Megkaptad a jelentkezésemet? Mi a helyzet?
  • Rincewind
    Nagyszerű vezéretek végre visszatért... :)
  • Zsooo
    >>>Víz
    Kútból csak vödörrel tudsz vizet felhúzni.

>>>Vízellátás :)
    Valószínűleg a nagyipari méreteket öltő bányászat, stb, miatt kell ilyen fokú csatornázottság. Én is meglepődtem hogy pl. a folyókból, tavakból se lehet vizet venni. Biztosan a szennyezés miatt... :)