34579
RuneScape
  • Atomy
    HELLO!
    Kösz mindenkinek:
    >>>Rince, Lacc, Steve:
    Tök jó volt a felvétel, aki még nem tag, csak ajánlani tudom!!!!!!!!
    >>>Mindenkinek:
    Kösz a választ a lol-os kérdésre, ennyi talán elég is lesz ;-)
    >>>Bith:
    Azt hogy érted hogy nem lehet 2x fellépni, és hogy akarsz gyúrni a smithingre?
  • Nuki
    >>>All:
    Minap találkoztam egy impel, megöltem (mákom vót :) és kiesett belőle egy égett kenyér...
    Most vagy ott volt az a ****(büdös) égettkenyér
    vagy belőle esett ki.
  • Nuki
    >>>Rincewind
    Az a gond hogy hétfő-péntek megyek erdei suliba :(
    Ezért JÖVŐHÉTEN KÉNE MEGEJTENI DE HA ITT VAGY MOST AKKOR MOST IS LEGET (ELBESZÉLGETNI. Felvételizni mindenféleképpen jövő héten hétvége.
  • Bith
    A francba! Mostmár nem engedi a RS, hogy 2x lépjek fel 1 gépről :((. Eddig nem használtam ezt, de közben rájöttem, hogy milyen fasza lenne így gyúrni a smithingre.

LOL téma:
    Én is 2 félét hallottam már. 1. Laughing out loud, 2. Lots of laugh.
    Új feladvány (én tudom): ROTFL (néha ROFL)
  • Rincewind
    Megvan!!!
    :)
  • Rincewind
    Ajjaj, tudom mi a gáz:
    Innen küldesz e-mailt, ugye? Mert mikor regisztráltettam magam itt a supergamezon, akkot még más szolgáltatónál voltam. Azóta váltottam, de a Klán Web oldalain a jó cím van kirakva. Ott minden aktuális. Onnan nézd az e-maileket, meg mindent....

Rincewind

u.i.: Bocs a félretályékoztatásért, de ez eszembe se jutott. Eddig mindenki a klánoldalrol jelentkezett. Gondolom...
    :)
  • Rincewind
    >>>Pretorian

Erős a gyanúm, hogy te rossz címre küldöd a levelet! Nem jött meg, pedig most nem jöhetett be semmi gixer! Erre a címre küldöd:
    [email protected]
    ?

Ha nem akkor ide küld, ha viszont ide küldöd, csak valami miatt nem érkezik meg, akkor küld el Steve-nek vagy Laccnak!
  • Lacc
    Új taggal bűvült klánunk, Atomy-val! Gratulálok!

>>>Rince és SteveH
    Nuki felvételijét tényleg meg kéne már ejteni a jövő héten.
  • Rincewind
    Van egy új tagunk!!!
    Atomy a soraink közé lépett!!!

>>>Nuki
    Felőlem jöhet, de előtte kicsit elbeszélgetünk a szerepjátékról, ok??? Majd megírod mikor, és akkor felmegyünk a chatre!
  • Nuki
    hétfő-péntek
  • Nuki
    Mert erdei Suliban* leszek.

*: Aki nem tudná mi az az erde iskola annak leírom: Ugyanolyan mint egy tábor csakk ott is tanulunk :(
  • Nuki
    >>>Kkrisz
    Jók a képek!

>>>Rincewind
    Jövő héten szóba jöhetne egy felvételi?
  • Rincewind
    Elment a újra is, de meg kéne, hogy érkezzen a másik is, mert nem jött vissza a levél, hogy nincs ilyen cím!!!
  • Lacc
    Valami nincs rendben. Nem találom a mailt! Küldd már el légyszi erre a címre: [email protected]
  • Rincewind
    >>>Lacc & (S)teve

Elment a küldi!!!
  • Atomy
    Cool! Mining level 50
  • Lacc
    Én úgy tudom, hogy Laughing out Loudly, de tökmind1.
  • Rincewind
    Lought
    bocs...
  • Rincewind
    >>>Atomy

Kösz szépen! Ez tényleg fantasztikus lesz, ha kész lesz!!! Bár kissé emlékeztet, az Everquestre, de oda se neki... :)

LOL = Lot of Louht azaz HAHAHA
  • Atomy
    Nem hinném hogy értelmesebb vagyok, ez majd kiderül abbol amit írok, de azért megpróbálm lefordítani :-)
    A játéktéren lesznek olyan zónák ahol lehet harcolni, meg olyanok ahol nem(pl. nagyobb városok, bányák).
    Azoknak akik harcolni akarnak egymással lesz egy új terület a térkép szélén ('The Wilderness') ahol a harc mindíg engedélyezett. Mindenki harcolhat mindenkivel.
    Ez veszélyes zóna, de több kincset lehet találni vagymi, ha megkockáztatod a belépést.
    Ha a zónán kívül akarsz harcolni valakivel lesz egy kereskedelemhez hosonló új opció, ahol mindkét félnek bele kell egyeznie a harcba, meg kell állapodni a tétben, egyéb szabályokban(közben használnak-e kaját, varázslatot, elfutni szabad-e)
    Nagyjából ennyi volt a lényeg, ha valahol tévedtem javísatok ki.
    Szerintem nagyon jó lesz így, lehet hog átváltok PK-ra ha megcsinálja.

Egészen más: könyörgöm mondja már el valaki mi az hogy :`lol`
  • Rincewind
    Valaki, aki értzelmesebb nálam, nem tudná lefordítani, hogy mik az új lehetséges PK rendszer alapjai? Annak amiről lehet szavazni! Nagyon érdekelne milyen újításokra gondolt Andrew!!!

Rincewind
  • Rincewind
    >>>Ja, Disno

Bocs majd megpróbálok feltenni néhányat, de jelen pillanatban mással kell, hogy foglalkozzak és nincs időm az oldal frissítésére!
  • Rincewind
    >>>Steve & Lacc

Akkor majd én nyomok egy questet. 10 éve vagyok dungeon master AD&D-ben. Van már némi gyakorlatom... :)

>>>Zsooo

Biztos, hogy ez így. Az erősség egyedül a bartól függ, nem pedig a csinált tárgytól. Tehát a steel sokkal többet javít, mint mondjuk az iron!!!

>>>Nuki

Nem vaqgy csak nem vettem észre. Majd legközelebb jobban figyelek! :)

>>>Atomy
    Akkor ma este nyolckor! Mondjuk a cooking guild mellett!!!

Rince.
  • Bith
    Ja! És persze nem cask bányászatnál jön be, hanem mondjuk ércolvasztásnál is ugyanez a helyzet.
    Nekem ezelőtt előfordult olyan nemegyszer, hogy valakinek olvasztottam, és szegény aszitte, hogy meglépek a cuccával, mert kiszaladtam a házból. Holott én csak véletlen valakin használtam az ércet, mivel bejött közben a furnace és a pointerem közé, így odaszaladt a karakterm, hogy rajta használja az ore-t (aminek persze semmi értelme nincs).
  • Bith
    Mostmár csak azt kérdezném, hogy vajon hova a búbánatba mentette el a file-jait a windows-os kliens?? Mert most nem csinált ilyen runescapefiles könyvtárat, tehát valahol egész máshol van cucc. (de mér'?)
  • Bith
    Hi skacz!
    Csak azért írok mert kibaszott jó ez az új irányítás! :)) A bányászok álma! Végre nem kell centizgetni (il. milliméterezgetni), hogy eltaláljam a sziklát a csákánnyal, és ne egy manuson használjam, mivel végre az alap az, hogy a sziklán használod! :)) Naggyon bejön!
    Ráadásul mostmár a kezdő bányászok sem tudják eldobálni véletlen a csákányt.
    Szal Rulez! :)
  • Atomy
    Mázlista vagy. Én másfél óráig püföltem egy követ, és semmi.
    Egyébként az újratermelődés attól is függ mennyien vannak fent a szerveren.
  • Hangianix
    Hihi, 2x mentem banyaszni gem-t es talaltam 1 sapphire-t es 1 ruby-t. :-)
    Mindezt 14 perc alatt. Akkor hogy is van ez a 30 percenkenti ujratermelodes?
  • Hangianix
    Disno, tart meg az ajanlatom most talaltam meg egy sapphire-t
  • Hangianix
    Ha valaki meg nem csinalta meg az Ernestes kuldetest a Draynor Manorban, annak tudok Oil Can-t adni! Van vagy 4 felesleg belole.
  • Hangianix
    Egy megjegyzes ahhoz, hogy az iron ore-bol csak 50%-os valoszinuseggel lesz iron bar.
    A bronznal ez szinten 50, mivel 2 ore-bol lesz 1, mig a steel-nel, mar csak 33, mivel 3-bol lesz 1 es igy tovabb...
  • Nuki
    Nekem tetszik az új irányítás, de szokatlan.
    >>>Rincewind
    Találkoztál egy bizonyos Caterpie2 vel? Mert ő látott téged... (magyar)
  • Zsooo
    >>>leltarkari
    Nem kell uj, csak valtoztassuk meg a kodot. Lehetoleg valami kodszerure, ne darka legyen.
    A vezetoseg tegye meg a szukseges lepeset. :)

>>>Rincewind, smithing
    Ez a 'kovacsolt bar-ok szama ~ smithing fejlodes' arany biztos igy van? Mennyit szamit, hogy steel vagy iron?
  • Lacc
    Én már letettem egy questet az asztalra. Most nincs kedvem újat kitalálni, de szerintem ne az legyen.
  • Rincewind
    Ja, egyszerre tényleg, csak egy vizsgázhat, mert elég sok idő, mire végzünk!

>>>Lacc & Steve
    Csináltok kalandot?
  • Lacc
    Egyszerre csak egyre van idő.
  • Atomy
    ott leszek
  • Lacc
    ok
  • Rincewind
    Akkor csütörtök 8 óra!!!
  • Lacc
    Én tudok pofázni küzdés közben. Szerintem nem rossz az új rendszer. Majd egyszer hozzászokok. Ja, és nekem is csütörtökön jó, 8-tól!