34579
RuneScape
  • Rincewind
    Na rájöttem egy két dologra:

Van egy crafting bolt Falador alatt a kis faluban!!! Itt lehet öntőformát veeni, de ezek csak aranynak jók. Viszont van kozte gyűrű!!! Megycsinálom az Egy gyűrűt, és uralni fogom egész Középföldét,... ő, vagyis Asgarniát :)

Állítólag valahogyan lehet csinálni valamit agyagból is. De erre MÉG nem jöttem rá.

A chisel-lel lehet a drágaköveket csiszolni (de ezt már úgyis mindenki tudta) :)

Ennyi, de, ha valaki megtud valamit, azonnal írjon!!!

• Pretorian
    Csesssssssssssssssssze meg!!!!
    Mi a franc van ma? Ledob, felenged, ledob,felenged....
  • Pretorian
    Engem sem, pedig most végre van időm géphez ülni.
  • Hangianix
    Kidobott es azota nem enged fel
  • Rincewind
    Nem enged fel...
    AAAAAAAhhhhhhhhhh
  • Atomy
    >>>Disno
    honnan szedted az infokat?
  • Rincewind
    Begolyózok!
    5 gemem van, de nem tudom lesziszolni őket. Nincs elég crafting-em! Valaki mondjon már valamit erről a skillről, mire használható még, hogyan lehet növelni, stb.
  • Rincewind
    De te Good Magic-et használsz, nem? :)
  • Lacc
    Úgy látom, rá fogok startolni keményen a crafting-ra. Schyte feketemágus, és varázstárgy-készítő! =)
  • Rincewind
    Valaki chatelt Andew-val:
    A következő újítások lesznek (már, ha jól olvastam), méghozzá kb. 3 napon belül:

1. Csökkeni fog bizonyos tárgyak kovácsolási szintje. Nem sokkal, éppen csak, hogy kegyensúlyozottabb legyen!

2. Bejön a Crafting képzettség. -végre...

3. Lesz néhány új szörny (agresszív NPc-k, állítólag)

4. Megcsinálja végre a klánrendszert, de ez több időbe telik majd.

5. Valamikor majd az új PK-s harcrendszer is megérkezik!

Szóval lesz újítás bőven! Csak győzzük kivárni...

Rincewind
  • Bith
    Asszem az új harcrendszert nevezte így Andrew egy interjúban.
  • Pretorian
    >>>>>Mindenki
    Ti tudtok valamit erről az arénáról?
  • Lacc
    Bocs, hogy mostanában nem vagyok olyan sűrűn fent, de most lesznek a vizsgák, szóval... Ez 1-2 héten keresztül fög tartani. Azért néha felnézek, de ebben az időszakban rám ne nagyon számítsatok quest ügyben. Addig keressetek valaki mást helyettem. Bocs. Úúútálom ezt a tantervet. Na mind1. Ja, és Bith, örülnék, ha meg tudnál tobni valami steel páncéllal. Megpróbálok szerezni steel bar-t.
  • Hmuda
    Mi ez a nagy felajánlási áradat skacok :))) ???
  • Atomy
    Kösz, de ez már régen volt, a smithingem most 42-es, és én is szívesen csinálok bárkinek bármit, úgyhogy hozzám gyertek!!!! :-)
  • Bith
    Ha free smithing-et akarsz, akkor hozzám gyere!
    És ez szól a többieknek is. Pár ember már előre köszön, ha meglát :))). Ha adod a bar-okat, akkor 43-as smithing (per pillanat) szintig azt kérsz amit akarsz.
    Néha csinálok olyat is, hogy még bar-t sem kell adni :)). Ma pl. felszereltem egy újonc fickót szinte fullos iron cuccokkal. Azért szinte, mert a felsőrész az csak chain mail volt, mivel a plate az 60-as szintű. Fegyvernek egy battle axe-t sütöttem neki, ami lehetett volna steel is, csak akkor pont nem volt nálam steel bar :).

(hmmm, asszem átállok mostmár steel cuccokkal való tápolásra, hátha azzal gyorsabban lépek szintet...)
  • Pretorian
    >>>>>Mindenki
    Na, mi az, ma mindenki "offline"?
  • Atomy
    Nekem is voltak hasonló élményeim:
    kb 10 bar-t adtam egy figurának, aki FREE SMITHING-et hirdetett, mikor megkapta, elrohant és szem elől tévesztettem, azt mondta hogy megölték, és a bar-oknak annyi. Ezért jó sokszor meg fog halni ha PK-ra váltok, de az ilyet legjobb személyesen intézni.
    Vagy egy másik aki adam axe-t akart eladni párezerért, mikor már majdnem megnyomtam a gombot hogy elfogadom, gyorsan kicserélte az axe-t csákányra. Ha nem csákányra cseréli, hanem egy másik axe-ra, nem is vettem volna észre. Ezen csak röhögtem egy jót.
    Egyébként mivel bizonyítod, hogy tényleg megölted akit kell?
  • Rincewind
    Sajnos hétvége van...
  • Pretorian
    >>>>>Steveh&Lacc
    Éltek még? Szóval a vizsgáról.....
  • Atomy
    wow!!! Már a cooking is 50
  • Atomy
    Asszem csak az egyiknek lehetsz tagja, keresned kell valakit, aki a másik-ban tag. pl. én még nem vagyok egyikben sem.
  • Nuki
    >>>Rincewind
    3 kör után menekül :) (mester :)
  • Rincewind
    Jó vanna, feltettem nem :)
  • Bith
    Helyesebben +1 szervert, ezzel együtt lesz 3. Most ugyebár már 2 van egy ideje.
  • Atomy
    Az előbb szemtanúja voltam 1 igen érdekes beszélgetésnek: 2 amerikai(USA), és 2 kanadai folytatott rendkívűl intelligens eszmecserét.
    A lényeg tömören:
    amerikai: CANADA SUX
    canadai: USA SUX
    ez kb. 20 percen keresztűl tartott, utána elmentem, de még folytatták.
    Hogy egyeseknek mire van idejük???
  • Rincewind
    >>>Nuki
    Ok, majd javítom!
    Így jó lesz:
    A legkissebb veszélyre is menekülni kezd!
  • Nuki
    >>>Rincewind:
    A klán oldalán figyelmesebben elolvastam a szörnyeket és arra jutottam az impnél hogy nem csak akkor menekül amikor forró a talpa alatt a talaj. Pl: mikor én még kezdő voltam akkor nem sebeztem rá semmit és mivel 3 kör után lehet elmenekülni a harmadik nulla után elmenekült.
  • Nuki
    >>>SteveH:
    Szerintem azért hippiztek le minket mert ő (Talán) amerikában lakik és azokban bízik. Joebacsinak hívták? Mert akkor őt ismerem.
  • Rincewind
    >>>>>>>>>>>Clan site<<<<<<<<<<<
    http://www.tiszanet.hu/halozat/

Végre rászántam azt az egy órát és frissítettem kicsit az oldalt. Kb. fél hónapja csak az új tagokat raktam fel, úgyhogy már épp idelye volt!

Az újítások:
    1. Felkerült 3 új szörny a Bestiáriumba. Valamint kiegészült a szörnyek leírása a szintjükkel!
    2. 2 új quest van fennt, amit Disno küldött be!
    3. Elindult kísérleti felleggel a segédletek oldal, afféle questions and answers jelleggel. Ha van olyan dolog, ami szerinted magyarázatra szorul vagy nem egyértelmű a játékkal kapcsolatban, akkor küld el e-mailben, mert eddig elég szegényes a kínálat.

Valamint tervek:
    Egyszer Steve-nek eszébe jutott, hogy fel kéne rakni a felvételi questeket is a netre. Egyrészt érdekesek, másrészt, ha lefordítjuk angolra, akkor esetleg párat viszontláthatunk a jatiban a jövőben! Ki mit gondol erről? Szerintem jó ötlet!Ha is jó ötlet, akkor még holnap felteszem!!!!

Rincewind
  • Pretorian
    >>>>>Steveh&Lacc
    Vizsga.....Mikor?
  • Rincewind
    Ahha
    Hát, ez kissé ellentétes a mi klánunk alapelveivel. Sőt... De most őszintén, szerinted oda fognak menni hozzátok az emberek, hogy felbéreljenek egy gyilkosságra? Én már több mint 4 hónapja játszom és ezt erősen kétlem! Ja, igen: hányan vagytok már???? És hol szoktátok megbeszélni a dolgaitokat, melyik fórumon?
  • Bith
    Nahh, megcsináltam a kardos küldit. Nekem 38-ra +4 smithing-et adott, így most 42 lett. Egyébként a dolog olyasféleképpen (de jó szó:) műxik, mint mondjuk a Dio2-ben, vagy rpg-kben. Tehát igazándiból nem skill pontot kapsz a quest-ekért, hanem experience-et. És a magasabb skill-hez uygebár több XP is kell, ezért nem egyforma a jutalom. Csak ez azért nem teljesen tiszta még így, mert a jelenlegi XP-det sajna nem tudhatod meg sehonnan, de reméljük majd az is belekerül. Főleg smithing-nél lenne jó tudni, hogy mire mennyit ad...

Remlem azért még vezetek ;))).
  • Rincewind
    Nem hallotam még róluk, de ezek szerint! :)

>>>Joy Raven

Írd már a linket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lacc
    Van másik magyar klán? Coooool.
  • Nuki
    >>>Rince
    MESTER :)
  • Nuki
    >>>Atomy
    Gratula
  • Nuki
    >>>Rincewind
    Remélem küldöd, és most nekiesek a magus könyvnek.

• Rincewind
    >>>Pretorian

Tőlem szinte bármikor csak előre beszéljük meg. Lacctól, meg Stev-től függ! De ők is általában ráérnek.

>>>Steve
    Én is haladok az 50 felé!!! Igaz, hogy csak good magicban, de az is valami :)
  • Rincewind
    Silverionnak kell írni [email protected]! De ez elég hosszú folyamat, amíg elkészül. Már, ha elkészül...

Rince

Azám, milyen oldalt akarsz te felrakatni??? Kíváncsi vagyok a másik magyar klánra!!!