34579
RuneScape
  • Bith
    Rúnát adhattok nekem minden mennyiségben! :)) ha nem kell, akkor jöhet nekem, jól! Főleg a Water.
    Aztán jön a Fire, meg az Air. De mind jöhet, ha nektek nincs rá szükségetek.
  • Bith
    Na de jól van kitalálva ez is bazz. Nem elég, hogy több, mint 40rongy, de ráadásul még baromi ritkán van a boltban. állítólag valami 10 percenként 1....
    Asszem egy ideig még nem lesz akkor emiatt nekem :(.
  • Bith
    Na fasza! Megvan az összes quest :))).

Na be is jutottam a Champs guild-be, így tanúsíthatom, hogy valóban van bent admantite plate mail. De csak elvileg, mert amikor nézem most éppen 0 darab van, és úgylátom páran várnak már rá.
  • Bith
    Most meg kell csinálnom ezt a fránya 1 questet, ami még nincs, aztán segítek a kék festékben (ha még nemoldódik meg addig). Ráadásul most pont adminkodnom kellett játék helyett a fórumomon. :(
    Most lépek újry vissza. Remélem a Port Salim-i axe shopban van admantite, mert a másikban nem volt.
  • Bith
    Ehh, bazz SteveH! :)) Írtam, hogy a piros+sárga=narancs
    Ezzel arra céloztam, hogy össze kell önteni őket, ám! :) És a narancsot már lehet júzolni, jól!
  • Rincewind
    Megcsináltam az első aranygyűrűt!
    klap-klap-klap
    :)
  • Bith
    KKrisz: nincs blokkolva semmi!

SteveH: Belépéskor lehet választani a server-t. Ki is írja, hogy éppen mennyien vannak rajtuk. Ezt még a játék töltése előtt kérdezi.
  • Bith
    Ok, kösz. azért veszek egy admantite legs-et, meg egy admantite baltát :). Biztos, ami zicher :).
  • Bith
    Hát ezaz Hmuda!
    Nálam is ezt írja ki mindenkire! :((
    Nem lehet,hogy mindenki más a server 1-en van? Mert én a 2-esen. Mondjuk elvileg ennek akkor is mennie kéne...
  • Rincewind
    Hassonlóan, tiszteletem anyukádnál...
  • Rincewind
    Nem olyan nagy cucc a spy quest, nyugi.
    Menni for :)
  • Bith
    Fogalmam sincs, nekem annyit adott, amennyit csak akartam. 15gp alatt nem ad! De gondolom 20-szal próbáltad, amiéert elvileg ad 2-t.

Neked megvan már a Spy quest?
    Vagy kinek van meg? Mennyire durva? Az említett értékeimmel meg lehet csinálni?
  • Bith
    Ez engem is érdekelne! Mivel már csak az kéne, hogy meglegyen a champs guild-be, ahol az admantite plate mail leledz :). De az én harci értékeim 27/20/24, ami nem túl sok, mivel ugyebár kovács lennék, vagy mi, tehát erre nem gyúrtam. Jó lenne tudni, hogy miéyen szintűek a Black Knight-ok, mert azt láttam,h ogy a White az 56, de az marha sok. most felszereltem magam 4 pie-jaj remélem elég lesz. Mindenesetre lecuccolok előtte, arra az esetre, ha meghalnéK :) :(.
  • Hangianix
    Lenne egy kerdesem. Mennyire durva a spy quest? 32-s atlaguak a tulajdonsagaim.
  • Rincewind
    Egyebkent azért teljesen hülye nem vagyok. Mert mikor újra be akartam lépni, akkor kapásból írtam a logint. Csak akkor ért a meglepetés, mikor nem lépett be. Mostani sejtésem szerint elírhattam valamit. De gőzöm nincs, hogy a névben vagy a kódban. Most már mindegy...
  • Rincewind
    Nem kell sajnálni!
    "Aki hülye haljon meg!" - szól a mondás...
  • Bith
    Jujj ez nagyon kemény volt :(((.
  • Bith
    Ja nem, csak éppen a spy quest is ad influence-t :). Akkor azzal kezdem.
    Valahogy engem nagyon zavar, ha valahova nemmehetek be csa úgy :)).
  • Rincewind
    Elmesélek egy szomorú történetet. Remek példája az emberi hülyeségnek és szórakozottságnak :(
    Álljon hát itt:

Bejött a crafting skill, de az arannyal az igazi, úgyhogy gondoltam egyet, és elkezdtem kovácsolgatni hagy fejlődjon :) De eszembe jutott közben, hogy, ha több helyem van akkor gyorsabban haladok. Átmentem hát tesóm szobájába, fel a netre. Csináltam is gyorsan egy karit, és átadtam neki minden tárgyam. Egy csákány meg egy kalapács maradt nálam. Bányászgatok, bányászgatok, és csak órákkal később jövök rá, hyogy gőzöm sincs kicsoda a leltárkarim!!! Nemhogy a kódjára, de még csak a nevére sem emlékszem. Túlságosan szétszórt voltam az új skill miatt és eszembe sem jutott, hogy elfelejthetem. Olyan ez mint mikor az ember megnézi az időt, de túlságosan szétszórt, úgyhogy 5 perc múlva jön rá, hogy csak rábámult az órájára, de az időt nem nézte meg, úgyhogy meg kell néznie megint. Csak nekem nincs mit újra megnézni...
    A következőket vesztettem el ez a kis mallőr miatt:
    1 Adamantit legs
    1 Adamantit Full helm
    1 Mithril Plate
    2 Ruby
    2 Saphire
    1 Emerald
    2 Goblin armour
    1 Wand of Air
    1200 gold
    + apróságok

Szóval most kicsit le vagyok törve, hogy hogyan lehetek ilyen hülye... :(
  • Bith
    Afrancba! Nem mehetek be a Champs guild-be :((. Ezek szerint már nem csk az influence számít, vagy mi, hanem minden quest-et meg kéne csinálni.
    Akkor most szépen megcsinálom a maradék 3-at :(. (Doric, Witch, Spy)
  • Bith
    Ja!
    A kék festékhez kell kék levél. Ezt Falandor-ban lehet venni a kertésztől. Vigyázni, mert alapból nem dumálsz vele, hanem támadod, így jobb gombos menüből választani kell a dmálást.
    15 aranyért ad 1-et, de a festékhez 2 kell, tehát a 20-ast kell választani, mert azért 2-t ad (ami ugye olcsóbb, mint 2x 15 :)

És a server 2-n vagyok, de nem tudok nektek üzenni (Hmuda, Cobble, meg SteveH, aki látszik, de azt mondja, hogy offline, és privacy mode on....szal valami nem smakk..)
  • Bith
    Akkor röviden a Goblinos quest:
    - a quest-et Port Salim kocsmájában kapod a kocsmárostól
    - kell 3 goblins armor (goblinokból pottyan...ha pottyan)
    - 3 féle festék: kék, piros, sárga (ezeket aggie a boszi csinálja...másik questben már szerepelt)
    - a piros+sárga=narancssárga
    - 1-ik armort kékre, másikat narancsra fested
    - aztán már csak dumálni kell párszor valamelyik goblin vezérrrel a gobblin faluban (asgarnia, teljesen fent van északon)
  • Bith
    hehhe, ebben a pillanatban írtam be, mikor te is :))). És igen, pont most csináltam meg.
  • Bith
    Több is van Disno :).
  • Bith
    Komoly, most megyek és veszek egyet asszem :).
  • Bith
    fasza, kész a goblinos quest a kovácsommal :))
    20 lett az influence (+3), a crafting meg 4 (+2), illetve adott egy arany bar-t is
  • Hangianix
    A hir hallatan beugrottam a guildbe es vettem 3-t ;-)))
  • Bith
    A champions guild-ben lehet venni Admantite Plate Mail-t 40 rongyért.
  • Bith
    Persze tudok csinálni.
  • Bith
    A crafting működése (elvileg, mivel én nem próbáltam):
    - kell, hogy legyen nálad egy MOLD
    - ha van, akkor tudsz gold bar-t smeltingelni (furnace-en)
    - gem-et a CHISEL-lel lehet vágni
    - a vágott gem-et lehet használni az elkészített arany cuccon (de az is lehet, hogy már a smelting előtt kell lennie vágott gem-nek nálad, hogy beletehesd)

Na, remélem ez segített valamelyest.
  • Lacc
    Állat ez a crafting. Elmondaná valaki, hogy hogy lehet pl. gyűrűt csinálni? Már megvan a forma, meg az arany. Gondolom, még én nem tudok, mert csak 2-es a craftingom, de elméletileg hogy kéne?
  • Rincewind
    Ha valaki tud valamit a Goblinos Questről az írja le a fórumra! Én nem nagyon értem. Eddig beszéltem a kocsmárossal Port Sarim-ban, meg van egy Goblin páncélom!
  • Rincewind
    >>>Disno

Az Egy gyűrű, Tolkien mester: A gyűrűk Ura című monumentális alkotásának a középponti mozgatórugója. Afféle elcsépelt poén akart lenni... :)

Rincewind

u.i: Egyébként, ha még nem olvastad a művet, akkor csak ajánlani tudom. A mai világirodalom egyik remeke, meg mellesleg a Fantasy műfaj alapkövének lefektetője (A Runescape is fantasy). Olvasd el amint teheted!!!
    Megéri!
  • Bith
    Ah, hülyeséget írtam. Természetesen nem lehet a level 1-essel próbálkoznom, mert már eleve egy bizonyos szint kell ugye ahhoz, hogy egyáltalán kovácsolni lehessen az adott fémet :). és a steel-hez 30-as kéne, az iron-hoz meg 15.
    Tehát az alább írt dolgokat tudtam csak kitesztelni most.
  • Bith
    Na teszteltem kicsit :):
    Steel Plate Mail: level 48
    Steel Plate Mail Legs: 46
    Steel Plated Skirts: 46
    Steel Chain Mail Body: nemtom, de 43-as szinten már tudtam csinálni, tehát max. 43 :) (el is adtam 450ért helyben :)
    Steel Kite Shield: megy 43-ason

Na, most megint kivágott a server, és nemtok konnektálni, de majd folytatom, amint beenged, és pontos értékekkel, mivel rájöttem, hogy egyszerűen a level1-es raktáros karimmal kell próbálkozni, és akkor mindíg megkapom, hogy mlyen szint kéne :)) LOL :)
  • Bith
    LOL!!!
    ilyen nyomott most (végre bejutottam):
    SYSTEM MESSAGE: Urk, i've run out of memory

:)))
  • Bith
    Na faszán elírtam, mert az nem is 64 volt, hanem még sokal több. A tip oldal táblázatában 99-nek van írva, de ezt erősen kétlem, hogy ennyi lett volna (enyhén sokallom). meg általában oda írtak 99-et, ahol nem tudták, hogy pontosan mennyi, de valami magas érték.
  • Bith
    És, ha így kalkulálok, és a mithril helmet a legkisebb, ami 50 lett, akkor a steel plate mail, az elvileg nem lehet több, mint 55-ös! :)) (64 volt ugyebár)
  • Bith
    Bazz, nem tudok fellépni :((((. pedig lehet, hogy már több steel cuccot tudok csinálni, mivel csökkentek a level értékeik minden cuccnak. A bronz dolgokat már frissítették is a tippoldalon, de a steel mé ugyanaz, szal tesztelnem kéne.
    Annyit már tudni azért, hogy a Mithril belépő szintje 50-re csökkent, valamint a smithing táblák között nem lesz nagyobb az átfedés 5 level-nél.
  • Bith
    Te leszel a Gyűrűk Ura? :)))))