34579
RuneScape
-
#1870 Rúnát adhattok nekem minden mennyiségben! :)) ha nem kell, akkor jöhet nekem, jól! Főleg a Water.
Aztán jön a Fire, meg az Air. De mind jöhet, ha nektek nincs rá szükségetek. -
#1869 Na de jól van kitalálva ez is bazz. Nem elég, hogy több, mint 40rongy, de ráadásul még baromi ritkán van a boltban. állítólag valami 10 percenként 1....
Asszem egy ideig még nem lesz akkor emiatt nekem :(. -
#1868 Na fasza! Megvan az összes quest :))).
Na be is jutottam a Champs guild-be, így tanúsíthatom, hogy valóban van bent admantite plate mail. De csak elvileg, mert amikor nézem most éppen 0 darab van, és úgylátom páran várnak már rá. -
#1867 Most meg kell csinálnom ezt a fránya 1 questet, ami még nincs, aztán segítek a kék festékben (ha még nemoldódik meg addig). Ráadásul most pont adminkodnom kellett játék helyett a fórumomon. :(
Most lépek újry vissza. Remélem a Port Salim-i axe shopban van admantite, mert a másikban nem volt. -
#1866 Ehh, bazz SteveH! :)) Írtam, hogy a piros+sárga=narancs
Ezzel arra céloztam, hogy össze kell önteni őket, ám! :) És a narancsot már lehet júzolni, jól! -
#1865 Megcsináltam az első aranygyűrűt!
klap-klap-klap
:) -
#1862 KKrisz: nincs blokkolva semmi!
SteveH: Belépéskor lehet választani a server-t. Ki is írja, hogy éppen mennyien vannak rajtuk. Ezt még a játék töltése előtt kérdezi. -
#1860 Ok, kösz. azért veszek egy admantite legs-et, meg egy admantite baltát :). Biztos, ami zicher :). -
#1855 Hát ezaz Hmuda!
Nálam is ezt írja ki mindenkire! :((
Nem lehet,hogy mindenki más a server 1-en van? Mert én a 2-esen. Mondjuk elvileg ennek akkor is mennie kéne... -
#1854 Hassonlóan, tiszteletem anyukádnál... -
#1849 Nem olyan nagy cucc a spy quest, nyugi.
Menni for :) -
#1848 Fogalmam sincs, nekem annyit adott, amennyit csak akartam. 15gp alatt nem ad! De gondolom 20-szal próbáltad, amiéert elvileg ad 2-t.
Neked megvan már a Spy quest?
Vagy kinek van meg? Mennyire durva? Az említett értékeimmel meg lehet csinálni? -
#1847 Ez engem is érdekelne! Mivel már csak az kéne, hogy meglegyen a champs guild-be, ahol az admantite plate mail leledz :). De az én harci értékeim 27/20/24, ami nem túl sok, mivel ugyebár kovács lennék, vagy mi, tehát erre nem gyúrtam. Jó lenne tudni, hogy miéyen szintűek a Black Knight-ok, mert azt láttam,h ogy a White az 56, de az marha sok. most felszereltem magam 4 pie-jaj remélem elég lesz. Mindenesetre lecuccolok előtte, arra az esetre, ha meghalnéK :) :(. -
#1845 Lenne egy kerdesem. Mennyire durva a spy quest? 32-s atlaguak a tulajdonsagaim. -
#1844 Egyebkent azért teljesen hülye nem vagyok. Mert mikor újra be akartam lépni, akkor kapásból írtam a logint. Csak akkor ért a meglepetés, mikor nem lépett be. Mostani sejtésem szerint elírhattam valamit. De gőzöm nincs, hogy a névben vagy a kódban. Most már mindegy... -
#1842 Nem kell sajnálni!
"Aki hülye haljon meg!" - szól a mondás... -
#1840 Jujj ez nagyon kemény volt :(((. -
#1839 Ja nem, csak éppen a spy quest is ad influence-t :). Akkor azzal kezdem.
Valahogy engem nagyon zavar, ha valahova nemmehetek be csa úgy :)). -
#1838 Elmesélek egy szomorú történetet. Remek példája az emberi hülyeségnek és szórakozottságnak :(
Álljon hát itt:
Bejött a crafting skill, de az arannyal az igazi, úgyhogy gondoltam egyet, és elkezdtem kovácsolgatni hagy fejlődjon :) De eszembe jutott közben, hogy, ha több helyem van akkor gyorsabban haladok. Átmentem hát tesóm szobájába, fel a netre. Csináltam is gyorsan egy karit, és átadtam neki minden tárgyam. Egy csákány meg egy kalapács maradt nálam. Bányászgatok, bányászgatok, és csak órákkal később jövök rá, hyogy gőzöm sincs kicsoda a leltárkarim!!! Nemhogy a kódjára, de még csak a nevére sem emlékszem. Túlságosan szétszórt voltam az új skill miatt és eszembe sem jutott, hogy elfelejthetem. Olyan ez mint mikor az ember megnézi az időt, de túlságosan szétszórt, úgyhogy 5 perc múlva jön rá, hogy csak rábámult az órájára, de az időt nem nézte meg, úgyhogy meg kell néznie megint. Csak nekem nincs mit újra megnézni...
A következőket vesztettem el ez a kis mallőr miatt:
1 Adamantit legs
1 Adamantit Full helm
1 Mithril Plate
2 Ruby
2 Saphire
1 Emerald
2 Goblin armour
1 Wand of Air
1200 gold
+ apróságok
Szóval most kicsit le vagyok törve, hogy hogyan lehetek ilyen hülye... :( -
#1837 Afrancba! Nem mehetek be a Champs guild-be :((. Ezek szerint már nem csk az influence számít, vagy mi, hanem minden quest-et meg kéne csinálni.
Akkor most szépen megcsinálom a maradék 3-at :(. (Doric, Witch, Spy) -
#1836 Ja!
A kék festékhez kell kék levél. Ezt Falandor-ban lehet venni a kertésztől. Vigyázni, mert alapból nem dumálsz vele, hanem támadod, így jobb gombos menüből választani kell a dmálást.
15 aranyért ad 1-et, de a festékhez 2 kell, tehát a 20-ast kell választani, mert azért 2-t ad (ami ugye olcsóbb, mint 2x 15 :)
És a server 2-n vagyok, de nem tudok nektek üzenni (Hmuda, Cobble, meg SteveH, aki látszik, de azt mondja, hogy offline, és privacy mode on....szal valami nem smakk..) -
#1834 Akkor röviden a Goblinos quest:
- a quest-et Port Salim kocsmájában kapod a kocsmárostól
- kell 3 goblins armor (goblinokból pottyan...ha pottyan)
- 3 féle festék: kék, piros, sárga (ezeket aggie a boszi csinálja...másik questben már szerepelt)
- a piros+sárga=narancssárga
- 1-ik armort kékre, másikat narancsra fested
- aztán már csak dumálni kell párszor valamelyik goblin vezérrrel a gobblin faluban (asgarnia, teljesen fent van északon) -
#1833 hehhe, ebben a pillanatban írtam be, mikor te is :))). És igen, pont most csináltam meg. -
#1832 Több is van Disno :). -
#1830 Komoly, most megyek és veszek egyet asszem :). -
#1829 fasza, kész a goblinos quest a kovácsommal :))
20 lett az influence (+3), a crafting meg 4 (+2), illetve adott egy arany bar-t is -
#1827 A hir hallatan beugrottam a guildbe es vettem 3-t ;-))) -
#1824 A champions guild-ben lehet venni Admantite Plate Mail-t 40 rongyért. -
#1823 Persze tudok csinálni. -
#1822 A crafting működése (elvileg, mivel én nem próbáltam):
- kell, hogy legyen nálad egy MOLD
- ha van, akkor tudsz gold bar-t smeltingelni (furnace-en)
- gem-et a CHISEL-lel lehet vágni
- a vágott gem-et lehet használni az elkészített arany cuccon (de az is lehet, hogy már a smelting előtt kell lennie vágott gem-nek nálad, hogy beletehesd)
Na, remélem ez segített valamelyest. -
#1821 Állat ez a crafting. Elmondaná valaki, hogy hogy lehet pl. gyűrűt csinálni? Már megvan a forma, meg az arany. Gondolom, még én nem tudok, mert csak 2-es a craftingom, de elméletileg hogy kéne? -
#1815 Ha valaki tud valamit a Goblinos Questről az írja le a fórumra! Én nem nagyon értem. Eddig beszéltem a kocsmárossal Port Sarim-ban, meg van egy Goblin páncélom! -
#1814 >>>Disno
Az Egy gyűrű, Tolkien mester: A gyűrűk Ura című monumentális alkotásának a középponti mozgatórugója. Afféle elcsépelt poén akart lenni... :)
Rincewind
u.i: Egyébként, ha még nem olvastad a művet, akkor csak ajánlani tudom. A mai világirodalom egyik remeke, meg mellesleg a Fantasy műfaj alapkövének lefektetője (A Runescape is fantasy). Olvasd el amint teheted!!!
Megéri! -
#1812 Ah, hülyeséget írtam. Természetesen nem lehet a level 1-essel próbálkoznom, mert már eleve egy bizonyos szint kell ugye ahhoz, hogy egyáltalán kovácsolni lehessen az adott fémet :). és a steel-hez 30-as kéne, az iron-hoz meg 15.
Tehát az alább írt dolgokat tudtam csak kitesztelni most. -
#1811 Na teszteltem kicsit :):
Steel Plate Mail: level 48
Steel Plate Mail Legs: 46
Steel Plated Skirts: 46
Steel Chain Mail Body: nemtom, de 43-as szinten már tudtam csinálni, tehát max. 43 :) (el is adtam 450ért helyben :)
Steel Kite Shield: megy 43-ason
Na, most megint kivágott a server, és nemtok konnektálni, de majd folytatom, amint beenged, és pontos értékekkel, mivel rájöttem, hogy egyszerűen a level1-es raktáros karimmal kell próbálkozni, és akkor mindíg megkapom, hogy mlyen szint kéne :)) LOL :)
-
#1810 LOL!!!
ilyen nyomott most (végre bejutottam):
SYSTEM MESSAGE: Urk, i've run out of memory
:)))
-
#1809 Na faszán elírtam, mert az nem is 64 volt, hanem még sokal több. A tip oldal táblázatában 99-nek van írva, de ezt erősen kétlem, hogy ennyi lett volna (enyhén sokallom). meg általában oda írtak 99-et, ahol nem tudták, hogy pontosan mennyi, de valami magas érték. -
#1808 És, ha így kalkulálok, és a mithril helmet a legkisebb, ami 50 lett, akkor a steel plate mail, az elvileg nem lehet több, mint 55-ös! :)) (64 volt ugyebár) -
#1807 Bazz, nem tudok fellépni :((((. pedig lehet, hogy már több steel cuccot tudok csinálni, mivel csökkentek a level értékeik minden cuccnak. A bronz dolgokat már frissítették is a tippoldalon, de a steel mé ugyanaz, szal tesztelnem kéne.
Annyit már tudni azért, hogy a Mithril belépő szintje 50-re csökkent, valamint a smithing táblák között nem lesz nagyobb az átfedés 5 level-nél. -
#1806 Te leszel a Gyűrűk Ura? :)))))