34579
RuneScape
-
Nuki #2117 >>>All:
Aki Harry Potter rajongo nyomuljonide -
#2115 Redberry: !!!. Te már úgyis tudod mit jelent. Amúgy nem tudok fenn lenni este :(((. Küldd el emilben ha lehet. Ha minden jól megy akkor holnap este. -
#2114 Ezt most hova tegyem? -
#2113 Csá köcsög!
De nem REDCAP, BLACKCAP :))) -
#2109 Ja, Rince, hogy rendelted hozzá a linket a képhez??? -
#2108 Schyte fekete-mágus-mester bevetésre kész! Nem csak egyszerűen le kell lövöldozni egy kapu mögül? -
Atomy #2101 >>>KKrisz
A B-17 játék megvan. Rá tudok csatlakozni a Runescape serverre? -
#2100 >>>KKrisz
Fau 2-sel? -
Atomy #2099 >>>KKrisz
Leírhatnád hogy hogyan! Engem is érdekelne. Talán Scud rakétával? Mesterlövész puskával? Légitámadás? -
#2098 Ezentúl, ha valami frissítés van az oldalon, akkor azt így jelzem ;) -
#2097 SIKERÜLT!
KATT A LOGORA :) -
-
#2095 img src=http://www.tiszanet.hu/halozat/logo.jpg
-
#2094 Link a img src=http://www.tiszanet.hu/halozat/logo.jpg
-
#2093 -
#2092 -
#2091 -
#2090 Kéretik engem megtapsolni, mert mindenkinek szabad utat nyitottam, hogy egyszerre két csávóval legyen fent. Először siman bejelentkezel (én a play online now-t használom, nem a klienst). Belépsz, minden. Aztán rája kattintasz arra a linkre, amit az előbb idevarázsoltam, hogy az 1-es szerverre belépj. Ott belépsz a másik csávóval is, és TADAMM! Köszönöm, köszönöm. =)))))) -
#2088 Engem érdekel mivel egy darab pácélom sincs. -
#2084 Na vegre volt is a guildben adam plate ;-) -
#2083 Ezt a pechet! :))
Mondjuk én valahol olvastam már erről, hogy véletlenszerűen lehet gem-eket bányászni. Elméletileg egy vas, vagy szén kőből is eshet, csak gondolom kisebb az esélye annál. -
#2081 Disno, te fent vagy? -
#2078 Áruld el, hogy sikerült a link!!! -
#2074 Örök Hálám!!! -
#2073 Privát FTP-n, privát eléréssel, sorry :(. -
#2072 Bith es hol talaltad, mert nekem mar a 4. link is doglott? -
#2071 TELJES SIKER! Clap, clap. Az alábbi link elindítja a Runescape-et, azonbelül is az 1. Szervert. Na, ezt hogy csinaltam? =) -
#2070 Ez elméletileg elindítja a Runescape-et, de nem biztos. -
#2067 Huhuhú -
#2066 Na, ez megy? -
Nuki #2065 Asszem nekem is megy
-
#2064 Na amúgy hamarosan jövök RS-re, csak még megvárom, míg leér a Csisztu házi videó :).
LOL -
#2063 És van még 4. eset is :)). Ha egy olyan gépen léptél be ide, amit más is elérhet, és ki van választva a "bejelentkezve marad" opció. Ezzel ugyan a jelszavad nem tudta meg, de írhat(ott) a nevedben. -
Nuki #2062 >>>Steveh
Akkor nyomulj Linuxon :) -
#2061 klikkelj ide
-
#2060 Hogy? -
#2059 Rince!
2 eset lehet: 1. Valaki, aki olvasni tudja az email címed szépen lekérte a jelszavad. 2. Valami olyan egyszerűt adtál meg, amit kitalált. Illetve van egy 3. eset is, ha valaki valóban megtörte az SG-t, de szerintem most nem ez volt.
Megoldás: változtass jelszót. -
#2058 THX FOR GRATULA! -
#2055 FIGYELEM!!!
VALAKI FELTÖRTE A JELSZAVAMAT A SUPERGAMEZEN!!!
AKI EZENTÚL RINCEWIND NÉVEN ÍR? NEM BIZTOS? HOGY ÉN VAGYOK!!!
NEM TUDOM? HOGYAN CSINÁLTÁK??? -
#2053 10.30.-tól vagyok.