34579
RuneScape
-
#31699 hellosztok!
én most kezdtem a runescapet lenne 1 kérdésem hogy lehet rúnát gyártani?
és lev 14 a lvlem [ha az a strenght lvl :D) jó nekem az iron medium helm bronze plate legs-armor leather boots bronze 2h sword? -
Cat 02 #31698 lvl 52 Ranger :D ha kell szólj xD -
Nuki #31697 hivd ide a klánodat, pontosan milyen háboru, stb... :) milyen klán csapata ellen... én nem értem -
Zsoessog #31696 Sziasztok!!!
Lenne néhány emberre szükségem!!! Egy nagy háborút akarunk csinálni. KB 1 hónap múlva!
Jah és persze mindenki megkapja a jutalmát!
De figyelmeztetek mindenkit hogy itt nem a jutalomért megyünk, hanem a dicsőségre!
Ugyanis a klán csapata ellen fogunk játszani!
Jelentkezéseket kérem az MSN-címemre vagy a "RUNESCAPE"-ben várom!!!
MSN címem: [email protected]
Runescape-s nevem: Essigzso -
Zsoessog #31695 Sziasztok!!!
-
Nuki #31694 hm? -
Marchus #31693 hmmm -
Nuki #31692 majdnem lengyelország XD -
#31691 ja :)
jól emlékszel :) -
Cat 02 #31690 http://www.silkroadonline.net
és sztem faxa -
Nuki #31689 mi a silkroad webpédzse? jó jatek? -
Nuki #31688 huha, a runa cucc régen jött be, de akkor még egy fajta nyíl volt :]
én a regem kezdete óta(sg.hu-s) játszom, sőt régebb óta, mégis hót' gyökér karakterem van :]]]] -
Cat 02 #31687 semmi Runa meg ienek ? :D
(na jó picit menőztem, a game-ben én is csak Mithrilt használok mert ady tul drága :D) -
Nuki #31686 hát akkor még nagyon régi rendszer volt, szóval 'nyílvessző' :) amit 'bow'-ok lőnek XD -
Nuki #31685 Göteborg (az svédország?:)))
ha jól emlékszem te Malmöben... ugye-e? :) -
Cat 02 #31684 milyen nyilvessző ? :D -
#31683 igen, ott lakok :D melyik városban laknak ? -
Nuki #31682 :Ð
ügyes ^^
hehe nekem is laknak rokonaim (keresztapa) svédországban :] -feltéve ha te is ott laksz:DDD- -
#31681 hehe én a bankba gyüjtöttem 3100 fát hogy ha members leszek gyorsan fel tudjam tolni a fletchinget xD csak egy évre rá eladtam, utána meg members lettem :S -
Nuki #31680 én igy voltam nyilvessző termelődésével, volt egy padláson valahol ami termelődött mindig egy darabb, ott voltam én jól el, és közben olvastam :) -
#31679 én nem is makróztam :D a végén annyira megszoktam hova kell kattintani hogy közben TVt néztem vagy könyvet olvastam xD -
Androidus #31678 Nem mikor, hanem hol. A wilderness (röviden wildy) területén bárhol, azon kívül csak member területen a mindenféle arénákban. A wildy-t nem tudod elkerülni, ha észak felé indulsz. Egy vonaltól felfelé végig az van. -
Androidus #31677 Fegyverfüggő. Minden fegyvernek külön megvannak a támadástípusai. Egyértelműen jelezve van, hogy mit fog fejleszteni. -
Zsoessog #31676 jah és még csak azt szeretném kérdezni hogy mikor lehet megtámadni más embereket? -
Nuki #31675 nemisbaj, sok makró-láma-izomtápübergyerök XD -
Nuki #31674 skill az kérlekszépen :)
úgy hogy kiválasztod a támadási módok közül a megfelelőt, amelyik attack-ra ad xp-t (konkrétan nem tudom melyik az, többiek?:) -
Zsoessog #31673 Meg tudnátok mondani hogy az Attack skint hogy lehet felvinni mert nekem csak 375-ig ment fel!!! -
#31672 R.I.P. powermining :(:(:( -
Nuki #31671 már nem bányászik inventorin kivülre úgyhogy ezt már nem lehet megcsinálni :Ð -
Marchus #31670 72 magic rulz (asszem ennyim volt 3 éve). meg valami 81 combat, a többire nem emléxem :( -
Cat 02 #31669 de nem mind1 hogy harcolsz :D
én ijjasz vok sztem faxa ha jó vagy ( kemébnyke 52) és 42 es mage 23 def és 8 as str és atack :D meg 52 mining de sztem faxa -
Marchus #31668 nahjó, h. komolyra fordítsam a szót...
ülsz sok sok órát a gép előtt, és nyomkodsz 2 gombot mint az őrült, és nézed ahogyan felfelé mennek a pontjaid... fasza, mi?
egyébként több skill van, pl a harcolási skilledet úgy tudod növelni, hogy harcolsz, a cookingot úgy hogy főzöl. a Prayinget úgy hogy csontokat ásol el, etc... -
Androidus #31667 Vannak skillek, ezeknek egyik része combat skill, azok adják ki a karaktered combat szintjét (amit a neve mellett ír). Ezek: attack, strength, defence, hitpoints, prayer. Ha az első 2 helyett a ranged vagy a magic valamelyikét tolod jobban, akkor az fog számítani a szintedhez. A többi skill magában fejleszthető, ha gyakorolod. Mindhez megvan, hogy milyen tevékenység hány ponttal fejleszti, a szinthatárok exponenciálisan nőnek, és ugyanazért a tevékenységért mindig ugyanannyi pont jár. Persze vannak szinthatárok, nem lehet mindjárt a leghúzósabb dologgal indítani. Ha eldöntöd, mely skilleket akarsz fejleszteni, akkor tudok segíteni, hogy azt hogyan. -
Marchus #31666 igyál sok tejet, az kell a fejlődő szervezetnek. -
Zsoessog #31665 én még csak kzdő vok de megtudná mondani valaki hogy hogy lehet fejlődni?
-
#31664 Én nem csak Faladorban jártam, mint te ,hanem a környéken minden hol. -
Nuki #31663 azigaz, amúgy faladorra gondoltam ^^ -
#31662 Az is számit. Sokkal szebben néz ki a mostani,több a részlet és a játék egyátalán nem lassult. -
Nuki #31661 de csak új enviorment van? -
Androidus #31660 Hegesztgeteik átfele az egészet rendületlenül, lassan már mindenhol az új grafika van.