34579
RuneScape
-
Androidus #31739 Ha a statisztikáidnál bármelyik combat skkilre kattintasz, előjön a combat guide. Ott van külön armor fül, és szépen ki lehet olvasni, hogy melyik páncél fajtának milyen követelményei vannak. Nyilván az a legjobb, amit épp tudsz viselni, de ha magad termeled ki a rá valót, akkor csak ráérősen cserélgesd; mire nagy nehezen összekuporgatod a következő szintre valót, valószínű, hogy azt is kinövöd :) Próbálj egyenesen mithrilre váltani legalább, vagy amíg az nem megy, addig jó lesz, ami épp van. (A harcnál főleg a skilljeid számítanak, a cucc csak módosítja, szóval az alacsony szintűeknél szinte mindegy, hogy rajtad van-e.) -
Androidus #31738 Karamjára úgy tudsz eljutni, ha Faladorból elindulsz hajszálpontosan dél felé, és amikor ismét házakat látsz, megkeresed a kikötőt. Az Port Sarim. Valamelyik hajóssal beszélj, és 30 aranyért átvisznek a szigetre. Visszafelé is fog kelleni a pénz, ha nem tudsz teleportálni, de aggódni nem kell: van ott npc, aki némi banán gyűjtésért pont ennyit fizet (hogy ne ragadj ott). -
Cat 02 #31737 mé nem vagy member ? :D akkor tudnál neki csinánli :D
1ébként ismered Sir Palo -t ? (SirPalo) -
Androidus #31736 Varrockban a főtér nyugati oldalán van a bolt, 1500 coin/darab. A négy elemi rúnához van, és amelyik kézben van, abból a fajta rúnából nem fogy. -
#31735 ok -
Androidus #31734 Hehe, mintha a saját rúna raktáramat látnám :) Szinte dettó ezek az arányok, csak mondjuk pár nulla még ott van minden szám végén (nem mondom, meg mennyi). -
Androidus #31733 Hadd büszkélkedjek kicsit, ha már itt járok :)
- 1258 total
- combat 112 (még 3 szint, és bemutatok az ice warrioroknak :)
- éééés, sikerült visszakapaszkodnom a 40-ik helyre az f2p ranglistán :) -
Androidus #31732 Szia!
Rúnát alapvetően három féle módon tudsz szerezni:
- Vásárolsz boltban.
- Harcolsz szorgosan, és akkor a kedves szörnyek dobálják lelkesen.
- Gyártasz magadnak.
Nyugodtan vegyél fel a listádra ezen a néven, és ha látsz online, kérdezz. -
muhaha :P -
Cat 02 #31730 bolt :D vagy Memberek tudnak csinánli craft-al
Dark Wizardok nagyrészt -
#31729 egyébként runák honnan vannak? -
#31728 wtf ^.- staffot vagy mit amivel a magek lönek mien lény dobja? -
Cat 02 #31727 enyim
rúnáim
skilljeim
-
Nuki #31726 amint látod :D -
Cat 02 #31725 ennyire szebb lett a graf ? :D -
Nuki #31724 :) -
#31723 alakul :D
-
#31722 má megvan és 3as :D -
Cat 02 #31721 mi vagy ? :D
ha mágus akkor máguskdoj de bne csak lőjj hanem a védekezéseel harcólj
ha ijjász akkor Longow vagy mi ott legalul a lövésel közöttt
ha harcos akkro sztem kitalálod :D -
#31720 nagyabaj.már took steel medium helmetet kovácsolni de nemtom viselni :D hogy tudom legkönyebben felvinni 5re a defencet? -
#31719 rshun.hu vmi ilyesmi.
ha nem müködik, ott van a google -
#31718 lvl 73 smither jelen :P elverem a szájukat a kalapácsommal!
én sem értem... az RSHun ellen lesz a háború? -
#31717 moddj linket plz és megnézem :) -
#31716 Random event-ek, a honlapon találsz infót róluk... -
#31715 mik azok a lények amik csak megidéződnek aztán eltünek 1szer, engem 1 dzsinn talált meg és olajlámpást adott amivel kivánságra bármien skillt növelhettem, mostmeg a dwarf mineba 1 embert támadott meg 1 levegöböl jött csirke -
#31714 és akkor az átvezet a szigetre? [látott a térképen bányákat ott] -
Nuki #31713 a törpebányában lenn skorpiók (is) vannak :)
azt hiszem a jobb oldali részén van a városnak, egy lépcsőt kell keresni ami lefelé vezet -
#31712 és h lehet oda eljutni? -
#31711 Nem az. -
#31710 karamja memberses hely? -
#31709 inkább maradok törpikéknél :( márcsak 1 jobb csákány kéne -
Cat 02 #31708 hol van az a lejárat ? :D
mert törpe báynától messze van a bank viszont a sivatagi az faxa :D ott szotkam 100 iront összegyűjteni :P -
Nuki #31707 Mi az... már keverem...azt hiszem Faladorban van egy lejárat ami pont a skorpiók közé visz :) ott szoktunk lejárkálni, úgyhogy ha vagy elég bátor akkor érdemes lenézni ott mert ha kevesen vannak, jó hely tud lennie :DDD -
#31706 oda 1szer akartam menni de a barbárfalun probálkoztam végülis futás lett a vége mert 1 kisebb embercsapat a barbárokat irtotta és néhány elkezdett engem is támadni [mármint a barbárok közül] szal futottam vissza varrockba -
Nuki #31705 hát én a törpe bányát ajánlanám, én személy szerint mindig ott vagyok, ott ezüst nincsen de minden más akad :P
viszont nem ártana kicsit szinteket lépegetni, mert skorpiók (máshol rosszabbak is :) mindig vannak -
#31704 egyébként ezüstöt aranyat acélt hol took bányászni frees helyen? mert al kharidot mondták külföldiek de mindig futás lett a vége skorpiok miatt csak megnéztem a köveket és kész -
#31703 toom de nemkell kösz hadd fejlödjön én smithing lvlem is ;) -
Nuki #31702 úgyértem páncél, minden, fegyver is akármilyen iron-t tudnék csinálni... -
#31701 már full iron helmem van fejlödök mint az atom :D -
Nuki #31700 hát én tudnék neked full-iront gyártani ingyen és bérmentve, nem tudom a többiek hasonló fizetség ellenében akarnak e jobbat ;)