34579
RuneScape
-
#2300 Tud nekem valaki küldeni e-mail-ben vagy mondani egy helyet a honnan letölthetnék cdkey generatort a Star Trek Voyager Eltforce-hoz??? -
#2299 Ezt megéri olvasgatni :)): Honnan tudod, hogy túl sokat Runescape-eztél. Angol persze kell hozzá. A végére én is írtam 1-2-t :)). -
#2298 Pont ma (i mean tegnap) néztem meg. Ja, nem rossz, látványos, mint állat, ahogy az 1 is az volt.
De szerintem az első az sokkal jobb volt.
A skorpió manus az meg full gagyi volt a végén :((. -
#2297 Ja, és néha venni is szoktam eredetit (bármily meglepő is ez :)).
Erre 3 ok vihet rá:
1. magyar a stuff
2. muszály (mint pl. a Diablo2)
3. mert MEGÉRDEMLI (és legtöbbször ez egybevág az első ponttal is) (pl. Black&White) -
#2296 Meg nekem is, jól :). De én lenni Kecskemét.
Rince: itt is 700-ért írogatnak, akik írogatnak. Én speciel letöltöm a cuccokat, aztán kiírom magamnak (és már így sem látok ki a CD tengerből...nem is tom minek van ennyi, mert alig van olyan, amivel 1-2 óránál többet játszom...mondjuk azokkal meg jóóóóval többet :)).
Egy jóféle Philips CD meg 170Ft (éppen tegnap vettem egy 10-es csomagot, tehát friss az ár). -
#2293 Na ezt most nem értem!
Minden működik az interneten, csak a runescape-re nem tudok csatlakozni! Sőt még a weboldalt sem tudom megnézni! Nem értem, olyan mintha le lennék tiltva a szerverről!
???
-
#2291 Demá -
#2289 Na, akkor most jön az a rész, hogy dobom ki a gépet az ablakon! -
#2288 Óókéé... -
#2286 Én nem birok csatlakozni... -
#2284 ???
Akkor mi az az 1200??? -
#2283 Nekem is van CD-íróm. -
#2282 Bocs IC-ez nem neked ment, csak rosz helyre kattintottam! :) -
#2281 Bassza meg az a rohadt virar grrrrrrrrrr!!!
Most rohadhatok itthon és bámulhatom a monitort, ahelyett, hogy kint a fesztiválon buliznék, nőznék és hülyére innám magam! Nincs igazság... -
#2280 nekem van CD-irom! -
#2279 Atomy, es nem Boy George-nak hivtak veletlenul? ;-))))) -
Atomy #2278 Haver, milyen fazont láttam az előbb...:
Sárga szakáll, fekete sapka, rózsaszín szoknya, barna kötény, piros palást. Ennél szebb öltözetet még nem láttam :-))) -
#2277 pl. nekem -
Nuki #2276 Ha már ennyire benne vagytok a cdírásos ügyben akkor megkérdeném:
Kinek van CD-írója? -
Nuki #2275 Ha már ennyire benne vagytok a cdírásos ügyben akkor megkérdeném:
Kinek van CD-írója? -
#2274 Váljék és nem vájjék! -
#2273 Vájjék egésségedre. -
#2272 Úr Isten! Hol laksz te Lacc? Itt Szegeden aki azt akarja, hogy irassanak nála az 700 fölé nem viszi az árakat, mert máshoz mennek. De tudom, hogy valaki 600-ért is ír, csak soha nem jártam utána, mert nekem meg ingyen írnak csak a cd-t kell vinnem. Szóval egy írás kijön max. 350-ből. Viszont ez itt nálunk nem szerencse kérdése. Szegeden minden másodikk suttyónak van CD-írója. Nálunk utoljára 3 vagy 4 éve voltak magasak a cd írási árak, de akkor is csak 8-900 volt. Ez az 1200 nekem nagyon-nagyon durva!!! -
#2271 Nem tudom, egyeseknek akkora a szerencséjük van, hogy anyagáron tudnak CD-t szerezni. Nekem itt alapból 1200. -
#2270 Ne emlegesd a fűnyírást!!! Mindjárt nyírhatom, mert már tökig ér (azaz van vagy 10 centis) :( -
#2268 Csak gyere le! Kapsz te is a fűnyíróval :) -
#2266 Az előbbi Disno-nak ment :) -
#2265 >>>
Add oda azt a követ, meg a bart. Magamnak nem kell, de megcsionálom neked aztán jó pénzért eladhatod :) -
#2264 Marha! :)
Ez nekem nem fáradtság! Csak drága! De nem nekem, hanem neked :) Szóval szólj, ha küldjem! Azt még nem tudom mennyiből jön ki egy írás, de szerintem 700-nál nem több! Tehát postaköltséggel ez kb. 1200 lesz. Elég sok egy cd-ért. Nekem meg biztos, mert ezeket én ingyen kapom, vagy legalábbis anyagáron! -
#2262 >>>ICram
Nem válaszoltál, hogy most mi van! De azért tegnap 15 percet vártam rád, pedig akkor már a buszon kellett volna ülnöm és robognom az alkoholtenger felé :) Ma még várok estig, aztán elosztogatom, mert rohadtul nem férek ettől a sok szartól. Nincs helyem bányászni!!!!! -
#2261 Ja, igen Steve!
A Black & White-ot meg tudom iratni a Tropko-t megkerdezem, de öszintén szólava, jobban járnál, ha pesten keresnél erre embereket, mert rohadt körülményes postán megoldani és DRÁGA! Pesten tuti hemzsegnek az olyan emberek, akik illegális software-t árulnak. Én is szinte bármit meg tudok szerezni, pedig ez nem Pest csak Szeged :)Mindenesetre, ha nem tudsz, akkor majd felküldöm utánvétellel, de a posta rohadt drága! -
#2260 Ez az utolsó levél a témával kapcsolatban, tovább nem folytatom!!!
>>>Atomy
Én soha nem a tisztességről, hanem a nyugodt játékról, de FŐLEG a klán alapelveiről beszéltem. Az egy dolog, hogy a klán alapelve a tisztesség :) (bár azt hiszem itt ezt csak én próbálom betartani :( ) És, hogy egy levél megírása, amely jó esetben véget vet ennek az egésznek és még talán le is vesz a gyerek arcából, az tisztességtelen, meg, hogy a cél nem szentesíti az eszközt??? Ha, etikusan közelítjük meg a témát, akkor ez attól függ, hogy mi volt a cél! A mostani esetben elkerülni a konfliktust! Talán, ha az eszközt nézzük akkor nem volt etikus (viszont SEHOL NEM ÜTKÖZIK A KLÁN ALAPELVEIVEL és és én erről beszélek nem az etikáról!!!) valamint ha az eredményt nézzük akkor nekem nincsenek kétségeim, hogy megérte-e. Persze kérdéses, hogy bejön-e? És nincs jogod bírálni engem, hogy nem viselkedem elfogadhatóan, mikor mást sem csinálok, csak próbálom békés mederbe terelni a dolgokat? Te aki ilyeneket írsz: "akkora vérfürdő lesz"! Tudod, az mondja nekem, hogy ne dohányozzak, aki valóban nem cigizik! "Az erőszak erőszakot szül!" és "Szemet szemért, fogat fogért!". Ezek nem csak afféle mondások! Mind halálosan igaz!!! Egy kezemen nem tudnám már megszámolni, hányszor törték be az orrom, csak azért mert úgy gondolkodtam mint ti! Saját káromon tanultam meg, hogy a fenti két mondás minden egyes betűje IGAZ! És ide is tökéletesen illenek és ezt szeretném elkerülni! Érted már??? Vérfürő lesz??? És mégis, hogyan??? Itt maximum az lesz, hogy majd megy az anyázás a játékon belül, ha találkozol egy másikklánbélivel! Mert, hogy ezek ki nem fognak állni velünk az tuti, ugyanis tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy mi vagyunk az erősebbek! Szóval itt max. az anyázásig juthattok! Ha meg sokan vannak nem tudsz majd egy nyugodt órát eltölteni úgy a játékban, hogy ne kapnál egy durva sértést. Erre persze te is visszaírsz. És majd jól el lesztek és sértegetitek egymást lépten nyomon! És játszani mikor fogtok, megkérdezhetem????? Ennyi erről a véleményem! És mégyegyszer, hogy tuti megjegyezd: Én nem etikáról, hanem klánelvekről beszéltem! Ja, igen és ezt nem csak Atomynak írtam, hanem mindenkinek, de most már utoljára!
>>>Más
Mivel ez a pár nap alatt egyértelműen bebizonyosodott, hogy a klán alapelvei tökéletesen feleslegesek úgysem tartja be senki, így arra az elhatározásra jutottam, hogy törölni kell őket! Feleslegesen, most minek legyen ott? Ez nem egy önkényes cselekedet, de tényleg tök fölöslegesen vannak leírva! Úgyhogy, mostantól tényleg ti fogjátok a klánt alakítani! Mindenki írja le, hogy mit szeretne látni a klánoldalakon! Vitatkozzatok, aztán az eredményt majd felrakom. Nekem tök mindegy mi lesz az :( -
Atomy #2259 Ja, attól függ milyen dokumentum. Vagy kisebbre veszed a betüméretet, vagy az egész oldalt lekicsinyíted, vagy fekvő formára állítod a lapot, vagy veszel egy nagyobb nyomtatót A3, A2, A1, A0-sat. -
#2258 Tudja valaki, hogy hogyan lehet egy oldalban kinyomtatni olyan dokumentumot, amely(szélességében) több oldalt is elfoglal?
Tehát össze lehet "zsugorítani" valahogy? -
Atomy #2257 >>>Disno
Én megvenném a zafirt!!! Megvan még? Hogyé adod? -
#2256 Termeszetesen a smithing lvl-m ugrott nem a mining-om ;-)))))))
-
#2255 Poenbol megcsinaltam a leltarkarimmal a sword questet. 6 szintet ugrottam csak, pedig 1-es volt a mining-om. A masik karakteremmel 24-rol 32-re ugrottam. Mi ez ha nem bug? -
#2254 Mi a gond? -
#2253 HALIHO!!!!!! mindenkinek! -
#2251 Bazze, percenkent dob le....