34579
RuneScape
-
#2422 Ha belegondoltok: Mithril Plate:5.5k, Adamantite Plate: 40k, akkor nem is rossz ar, a Mithril Kite-hoz kepest. (kb. 5k-rt vesztegetik). Amorce, lehet, hogy ezentul sznet fogunk banyaszni? ;-) -
#2421 Az a 360 coal nem is olyan durva, 2-3 nap alatt meg nekem is megvan. Ha meg jo aron veszed
50-60gp, akkor csak 18-21.6k. -
Amorce #2420 Bár Atomy-nak talán van egy egész picike esélye, hogy szerezzen egy adam shield-et. Ki tudja? :)))))))) -
Amorce #2419 ADAMANTITE SHIELDS kell valakinek ? Hát itt egy link ahonnan lehet szerezni. De én azt ajánlom jól kösse fel a gatyáját az illető. (aki nem akar venni annak is érdemes megnéznie, mert új értelmet nyer a DRÁGA szó:)))))) )
Adamantite shield -
#2418 Hehhe, csak nema fórum lenne az? :) -
FRISSITÉS!!!
Megcsináltam azt a dolgot, amit már régóta szerettem volna, de sose volt rá időm. Igazából egy tök haszontalan valami, de eddig nem volt teljes az oldalam nélküle! Most már az :)
Sokat nem fogjátok használni, de azért nézzétek meg miről beszélek :)) -
#2415 Lehet, hogy ez alatt a néhány nap alatt megtérítették őket. Na, Klántagok! Akkor meg kéne dumálni ezt a klántalálkozót!(Ha érdekel valakit még Rincewind-en kívül). A Múmia 2. tényleg k*rva szar! (Szerintem az első rész is az volt!) -
Tasty #2414 Amorce:
Aha, tudtam hogy TE állasz az egész mögött. Te.. te álcázott giant! ;)
-
#2412 Még hogy nem veszélyes! Én ugyan oda nem megyek mégegyszer 50 es szint alatt az biztos. Nekem maradnak a sima óriások. Sőt egy mossie ki is nyírt. De csak 3 tárgy volt nálam :))))))))). -
#2409 --> Amorce
Irmagjukat se hagytuk a pitlak Ice Giant-eknek ;-))))) -
#2407 GEM téma:
Itt nincs olyan, hogy innen meg onnan jobban vagy kevésbé lehet gemet találni!!! Mindenhol csak azon múlik, hogy mennyire vagy szerencsés!!! -
Amorce #2405 ---> Tastie
Ma majdnem megkaptad az XP-t az Ice giant-októl... :)))))))
---> Hmuda
Na látod, nem is olyan vészes ugye ?
---> Hangianix
Na ez a mai jó móka volt! :))) -
Nuki #2404 Hála Rince óriási diiplomáciai érzékének :) -
#2403 >>>Klántagok
Visszaírt a gyerek, aki "hasonló" néven futott mint mi! Tök normálisan megmondta, hogy mi győztünk, és ok megváltoztatják a nevüket. Obszcén kifejezés nem hangzott el!!!
Látjátok, el lehet ezt békésen is intézni :))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Tasty #2402 SteveH:
Bezony, tastie vagyok.
Amorce:
Nem nem XPt kérek!!! :|
-
Amorce #2401 ---> SteveH
Nem, a játékban Tastie a neve.
---> Tastie
Na a fenti mondatot (SteveH-nak) kapod XP helyett, jó? :))))))))) -
Tasty #2398 Gem:
Nekem egy BK (ejtsd béka, gyengébbek kedvéért blacknight ;) dobott 1szem zafírt. Amúgy megfigyeltétek, hogy most már a WK (white knightok) is dobnak cuccokat. Pénzt, fegyvert...
-
Tasty #2397 Steve, Rincewind:
A múmia visszatért nem lehet komolyan végignézni. Egyértelműen paródiája önmagának+csomó más filmnek ("jaj ne, megint az a nyálas rész jön...";). Egyébként szvsz egyszer fogyasztható film.
Amorce:
Mission completed, kérem az XPt. Amúgy CHAZARE azt üzeni, hogy majd meglátjuk ;). -
#2396 Csak a gem bányászathoz van hozzáfűznivalóm: nekem pl egy clay rock-ból esett ki egy diamond. Teljes egészében mák fügvénye. -
Amorce #2392 Hát, ha véletlenül hozzájutnál, akkor mondjuk meg tudnád nézni, hogy melyik monsterből mi potyoghat ki, ha megölöd. Azután már könnyen eldöntheted, hogy milyen monsterre érdemes vadásznod a közeljövőben. (a programozáshoz sajnos én sem értek, de ha értenék sem használnám a tudást a játék módosítására, vagyis csalásra!)
Egyébiránt ráuszítottam egy szakembert a témára, aki talán meg tudja mondani, hogy kamu-e az egész, vagy sem. Remélhetőleg hamarosan megosztja velünk itt a fórumon szerény véleményét. (na ezt 18h előtt ne nagyon várjátok) -
#2391 És mit kéne kezdeni azzal a forráskóddal, Amorce? Alig konyítok valamit a programozáshoz, úgyhogy nincs sok 5letem. -
Amorce #2390 Érdekes dolgokat találhat az ember a következő link-en. Ajánlom mindeki figyelmébe.
Link -
#2388 >>>Steve
Neked tetszett a Múmia visszatér?
Szerintem ez az első rész paródiája! Rakétameghajtású léghajó 15 köbméteres ballonnal, 50 centis pigmeusok, stb. És az a szörny a végén, brrrrrr, mintha valamelyik Mortal Kombatból lépett volna ki! Na mind1 izlések és pofonok, meg aztán 1szer azért meg lehetett nézni. Ja igen Imothep nője valami kib****ttul ku**a jó nő! 8P -
Amorce #2387 Jobb lenne Tasty, ha inkább felugranál játszani, mert Chazare-t úgyis lenyomjuk mint a ****-t. :))))) -
#2386 Tasty, mar mastol is hallottam az infot, csak nem volt benne biztos a srac. -
Nuki #2384 >>>>Lacc (ugye schyte):
Hogy tetszik az osztálytársam?
-
Amorce #2382 ---> Hmuda
Szerintem a remek társaság és a segítőkészség működik klánok nélkül is. (csak, hogy egy példát mondjak: egy remek, segítőkész ember kölcsönadott nekem 10k-t, hogy megvehessem az adamantite páncélomat... :)))))
A lényeg a barátság szerény véleményem szerint, azt pedig megölhetik a klánszabályok.
---> Disno
Hát akkor hamar regisztráld magad és már védett is a neved! :) -
#2380 Vegre nekem is kiesett egy szornybol dragako. Igaz, hogy csak zafir... -
#2379 ---> Amorce
Sajnos csak rossz hireim vannak Viasat ugyben. Szereztem egy foldi antennat, de nem jon be
UHF47-n rajta. :-(
Emberek, akinek megvan az elso 4 resz a Rem rendesbol az szoljon nekem pliiiiiiiiz. -
#2378 --->Muhahaha, ize Amorce
Ugy dontottem, hogy a T(izen)T(uliak)T(arsasaga) mintajara megalakitom a K(lanon)K(ivuliek)K(lubjat). ;-)
Ha jol viselkedsz, akkor lehetsz a notafa. ;-)))))))) -
Amorce #2376 ---> Hangianix
Úgy hallottam, most már birtokában vagy a legfőbb információnak a Viasat ügyében. Dobj ide egy örömújjongást, ha sikerült. :)))))
-
Amorce #2375 Nem, Hmuda, nyugodj meg nem mentem el semmilyen klánhoz. Éppen az a szép az egészben, hogy mi Hangianix-szal örökre szabadok maradunk (javíts ki Hangianix kérlek, ha nem így van!) és csak a kedvteléseinknek élhetünk (gold mining, giant killing, etc... :) ). :)))))))
Amúgy meg ugye vitázni kéne a klánbecsületről, aztán meg rá kellene költeni azt a rengeteg pénzt amit megkeresünk mindenféle házinénire (player houses) :))))))
Szóval jobb ez így mindenkinek. :))))))) -
Amorce #2373 Mivel már mindenki copyright-olta a nevét, hát én is megtettem :)
---> Hangianix
Muhahaha, ez tetszett. Bár nem azt ítam (ha figyelmesen elolvasod), hogy meghaltam, hanem hogy megőrültem. De még így is jó beszólás volt te klánnélküli :)))))))))))) -
Amorce #2372 Copyright próba... -
#2371 --->Amorce
Nem is azt hittem, hogy meghaltal, azt hittem, hogy a t*k*dre esett egy szikla ;-))))) -
#2368 Én tudom!
Rakj fel Winzip-et :)
A klántalálkozó meg nem rossz ötlet! Valaki hoz egy csomó sört, aztán lefényképezzük a bulit :)) -
#2367 Tudja valaki,hogy ha nincsen WINZIP a gépemen, akkor hogyan tudok kibontani tömörített file-t?(Rohadt Windows NT 2000). -
#2366 Emberek!
Lehet, hogy halálra ítélt ötlet, de gondoltatok már olyasmire, hogy kéne szervezni egy Dark Angels klántalálkozót? Akit érdekel, az szóljon hozzó, plz! -
#2365 Hát, ezzel nem vagy egyedül... -
#2364 Így van, én például még soha életemben nem láttam drágakövet :). Másét sem.
Pedig a miningem 54-es (vagy 53?).