34579
RuneScape
  • Hangianix
    Tenyleg. Eddig eszre se vettem. Kibaszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas. :-((((
  • Bith
    Kurvaéletbemáááá!!!
    Elcsesztek a kedvenc varazslatom :(((
    A Bones to Bread-et :(. Bones to bananas lett :(((.
  • Atomy
    Ez nem igaz! Mind a 3 server offline.
  • Atomy
    A Zafir Amulet természetesen a sima magic-ot (ami az alsó sorban van a karlapon) növeli.
  • Atomy
    Már tegnap is volt. De most egyikre sem tudok csatlakozni :-(
  • Amorce
    AHOY, gyerekek ! MÁR VAN HARMADIK SZERVER !!!
    Klikk ide, hogy láthasd a server status-nal mind a 3 servert.
    server status on Runescape
  • Amorce
    Hogyan érheted el könnyen a 99-ik szintet ?
    Olvasd el azok nyilatkozatait, akik már megtették... :))))
    Itt:
    how to reach level99 link
  • Amorce
    Crafting infó, ha valaki még nem tudná:

1: Make pot.
    3: Make pie dish.
    5: Make plain gold ring.
    6: Make plain gold necklace.
    8: Make plain gold amulet, cut sapphire.
    13: Cut emerald.
    18: Make Emerald ring.
    20: Cut ruby.
    24: Make emerald necklace.
    28: Cut diamond.
    30: Make emerald amulet, ruby ring.
    40: Make ruby necklace.
    50: Make ruby amulet.
    70: Make diamond amulet.

You can also enchant amulets using magic spells. Here are the effects of each:

Sapphire: +7 Magic
    Emerald: +7 armor.
    Ruby: +10 Weapon Power
    Diamond: +5 Weapons Aim/Power
  • Rincewind
    Megvan a 30-as Crafting!!!!
    Köszönet érte Atomynak, aki kb. 6-700 soft clay-el lepett meg! Úgyhogy ő a vendégem egy emerald magic amulettre!
    Kösz Atomy :)
  • Amorce
    ---> Tastie
    Nem, semmi hiba nincs a varázslatoknál. Írták, hogy az update után már lehet harc közben is varázsolni... :)))
  • Amorce
    ---> Atomy
    A zafír amulett a magic skill-t (aminek szintjétől függ, hogy milyen varázslatot vagy képes használni), vagy a sima magic-ot (ami az alsó sorban van a karlapon) növeli ?
  • Amorce
    ---> Tastie, Hangianix
    Oké, este megcraftolom a zafír amulettet és ráhajtok a craftingra, hogy legyen emerald amulettünk is. Akkor az adam shield most már tárgytalan, ugye Hang ? (az emerald amulett is ad vagy +8 armort) :)))))
  • Atomy
    No végre elértem a 48-as smithinget. :-)
    Bármit tudok steel-ből.
    Ha kell valakinek valami szóljon!
  • Atomy
    HIHI :-)
    Van Sapphire Amulet of magic-em. :-)))))))) (+7magic)
    Köszi Rince.
    Egy csomó szénért eladom, ha kell valakinek!
  • Bith
    Király az új rendszer! :))
    csak az a bvibi, hogy nemtom honnan szerzek újfajta rúnákat :(
    sőt a régieket sem egyszerű beszerezni :(
  • Tasty
    Hiba a varázslatoknál:

A teleport harc közben működik. Egy picit gáz volt, mikor Varrock főterén a karakterem megvadulva csapkodta a levegőt... :O
  • Pretorian
    Azért néztem meg, mert reménykedtem benne, hogy erre a filmre nem igaz, hogy a folytatás nem múlhatja felül az első részt(Létezik egy ilyen séma). A klántalálkozóról: Arra gondoltam,hogy valamikor júniusban lehetne, ha mindenkinek megfelel. Meg kéne beszélni, hogy hol legyen, mivel sokan vidéken laknak.
  • Tasty
    Amorce:

Kellene a segítséged. Hangianix adott zafírt (köszi!), megkéne csinálnod a nyakláncot belőle. Én meg szépen enchantolom (van 6 cosmic rune-om)...
  • Hmuda
    Egésségedre. Látom meg vagy fázva.
  • Amorce
    ----> Hangianix
    Akkor még mindig királyak vagyunk. :)
    Na jövök én is körülnézni.

• Hangianix
    -->Disno
    Ice Warriorbol
  • Hangianix
    Talaltam egy Nature rune-t is ;-)
  • Hangianix
    Megoltem meg 2-t, de mindegyik csak penzt dobott :-(
  • Hangianix
    Megis oltem 1-t egy cosmic rune-t kaptam ;-)
  • Lacc
    Tudja valaki, hogy melyik szörny milyen spec. rúnát ad? Ha valakinek az Ice Giant-jából ilyesmi esik ki, megveszem!! Ilyen hülyeséget. Akkor most egy vacak mágusnak is be kell állnia szörnyet hentelni, hogy legyen rúnája? Ez nem ér. =(
  • Hangianix
    Az Ice Warrior csak 57 szintu
  • Lacc
    Én esetleg benne lennék a hétvégén.
  • Atomy
    Én segítek. Mikor leszel fent?
  • Rincewind
    FELHÍVÁS!!!

Olyan emberek jelentkezését várom, akik segítenének felfejleszteni a jelenlegi 25-ös crafting-om 30-ra. Ehhez folyamatosan hordani kéne nekem a soft clay-eket!
    És, hogy ez miért jó???
    Hát azért mert akkor már tudok csinálni emerald amulettet, amit meg is tudok bűvölni, így egy +2-es mágikus amulet lesz belőle. És ezt persze a klántagoknak ingyen csinálnám ezután. Semmi nem kell hozzá csak az emerald, aranyat majd én adok és rúnát is, ha van. Érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e, mert nem tudom pontosan mit csinálhat, de az a varázstárgy melyet nem tudsz előállítani:
    40-es smithing
    30-as crafting
    és 27-es magic
    alatt, az nem lehet semmi!!!!! Én nagyon kíváncsi vagyok! És, ha legalább 2 ember hordja nekem a soft clay-t, akkor az a 30-as szint megvan egy szűk óra alatt!!!

Rince
  • Lacc
    Huh, nagyon király ez az új rendszer! Csak két gond van: 1.Én úgy tudom, hogy még nem lehet venni azokat az újfajta rúnákat, max. a monsterekből esnek ki. 2.Eltűnt a Fear!!!! Max. a prayereknél van egy olyan, hogy nem üt vissza a monster, de ahhoz rohadt magas prayer kell =((. De tök yo, hogy a csontokat kenyérré lehet változtatni =). Ha valakinek van ilyen speckó rúnája, megveszem!!!!!
  • Rincewind
    Igen. És, hogy néz ki a módosított páncél???
  • Rincewind
    Van valami páncél módosító kovács is!!!
    Meg lehet mágikus amuletteket készíteni!
    Nem tudjátok, hol lehet ilyen új rúnákat találni?
  • Rincewind
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Ez kurva jó!!!
  • Rincewind
    MIIIIIIIIIII?????????
    Megyek...
  • Atomy
    WOOOOOOOOWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!
    Új magic rendszer!!!! K****** JÓ!!!!
  • Hangianix
    --->Amorce
    78-s kell hozza ;-))) Es csak sz*r square shield ;-))) Persze, hogy csak presztizsbol kene ;-)))
    Majd dobok egy mailt, de csak 16h utan.
  • Amorce
    Nos akkor, akit valóban érdekel az adamantite shield vásár az, mielőtt még észnélküli bányászatba kezd, olvassa el az alábbi link-en található felhívást is. (a lényeg, hogy bár Bluerose13x már közel jár, de még nem érte el a 77-es smith levelt, ami a shield gyártásához kell. Csakis utána tud majd shield-et adni korlátozott mennyiségben persze)

Ady shield
  • Amorce
    ---> Hangianix
    Érdekes most meg megy a freemail. Én már nem értek semmit... :)
  • Amorce
    ---> Hangianix
    Ja, amúgy innen a cégtől valahogy nem akar bejönni a freemail, úgyhogy csak otthon tudom majd megnézni (19h után) ha küldesz valamit e-mail-en.
  • Amorce
    Ha egy kicsit jobban odafigyelsz a szövegre, ezek csak az alapkövetelmények. Szóval az kaphatja meg a shield-et, aki ennél többet ajánl. (mert a 12 loads coalt páran már megajánlották, ha elolvasod az ajánlatokat, sőt valaki a 10 loads (300db) gold nugget-re is rábólintott, szóval azért fel kell kötni a gatyát! De hát tegnap lenyomtuk az Ice giantokat mint a ****-t, s tudtommal jelenleg nincs erősebb monster nála. Akkor meg minek még erősebb shield? :)))) )
    Persze ha csupán presztizsből akarsz egyet szerezni magadnak, akkor természetes, hogy benne vagyok a buliban! :)))))))))