34579
RuneScape
-
#2468 Tenyleg. Eddig eszre se vettem. Kibaszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas. :-(((( -
#2467 Kurvaéletbemáááá!!!
Elcsesztek a kedvenc varazslatom :(((
A Bones to Bread-et :(. Bones to bananas lett :(((. -
Atomy #2466 Ez nem igaz! Mind a 3 server offline. -
Atomy #2465 A Zafir Amulet természetesen a sima magic-ot (ami az alsó sorban van a karlapon) növeli. -
Atomy #2464 Már tegnap is volt. De most egyikre sem tudok csatlakozni :-( -
Amorce #2463 AHOY, gyerekek ! MÁR VAN HARMADIK SZERVER !!!
Klikk ide, hogy láthasd a server status-nal mind a 3 servert.
server status on Runescape -
Amorce #2462 Hogyan érheted el könnyen a 99-ik szintet ?
Olvasd el azok nyilatkozatait, akik már megtették... :))))
Itt:
how to reach level99 link -
Amorce #2461 Crafting infó, ha valaki még nem tudná:
1: Make pot.
3: Make pie dish.
5: Make plain gold ring.
6: Make plain gold necklace.
8: Make plain gold amulet, cut sapphire.
13: Cut emerald.
18: Make Emerald ring.
20: Cut ruby.
24: Make emerald necklace.
28: Cut diamond.
30: Make emerald amulet, ruby ring.
40: Make ruby necklace.
50: Make ruby amulet.
70: Make diamond amulet.
You can also enchant amulets using magic spells. Here are the effects of each:
Sapphire: +7 Magic
Emerald: +7 armor.
Ruby: +10 Weapon Power
Diamond: +5 Weapons Aim/Power
-
#2460 Megvan a 30-as Crafting!!!!
Köszönet érte Atomynak, aki kb. 6-700 soft clay-el lepett meg! Úgyhogy ő a vendégem egy emerald magic amulettre!
Kösz Atomy :) -
Amorce #2459 ---> Tastie
Nem, semmi hiba nincs a varázslatoknál. Írták, hogy az update után már lehet harc közben is varázsolni... :))) -
Amorce #2458 ---> Atomy
A zafír amulett a magic skill-t (aminek szintjétől függ, hogy milyen varázslatot vagy képes használni), vagy a sima magic-ot (ami az alsó sorban van a karlapon) növeli ? -
Amorce #2457 ---> Tastie, Hangianix
Oké, este megcraftolom a zafír amulettet és ráhajtok a craftingra, hogy legyen emerald amulettünk is. Akkor az adam shield most már tárgytalan, ugye Hang ? (az emerald amulett is ad vagy +8 armort) :)))))
-
Atomy #2456 No végre elértem a 48-as smithinget. :-)
Bármit tudok steel-ből.
Ha kell valakinek valami szóljon! -
Atomy #2455 HIHI :-)
Van Sapphire Amulet of magic-em. :-)))))))) (+7magic)
Köszi Rince.
Egy csomó szénért eladom, ha kell valakinek! -
#2454 Király az új rendszer! :))
csak az a bvibi, hogy nemtom honnan szerzek újfajta rúnákat :(
sőt a régieket sem egyszerű beszerezni :(
-
Tasty #2452 Hiba a varázslatoknál:
A teleport harc közben működik. Egy picit gáz volt, mikor Varrock főterén a karakterem megvadulva csapkodta a levegőt... :O
-
#2451 Azért néztem meg, mert reménykedtem benne, hogy erre a filmre nem igaz, hogy a folytatás nem múlhatja felül az első részt(Létezik egy ilyen séma). A klántalálkozóról: Arra gondoltam,hogy valamikor júniusban lehetne, ha mindenkinek megfelel. Meg kéne beszélni, hogy hol legyen, mivel sokan vidéken laknak. -
Tasty #2450 Amorce:
Kellene a segítséged. Hangianix adott zafírt (köszi!), megkéne csinálnod a nyakláncot belőle. Én meg szépen enchantolom (van 6 cosmic rune-om)... -
#2449 Egésségedre. Látom meg vagy fázva. -
Amorce #2447 ----> Hangianix
Akkor még mindig királyak vagyunk. :)
Na jövök én is körülnézni.
-
#2446 -->Disno
Ice Warriorbol -
#2443 Talaltam egy Nature rune-t is ;-) -
#2442 Megoltem meg 2-t, de mindegyik csak penzt dobott :-( -
#2441 Megis oltem 1-t egy cosmic rune-t kaptam ;-) -
#2440 Tudja valaki, hogy melyik szörny milyen spec. rúnát ad? Ha valakinek az Ice Giant-jából ilyesmi esik ki, megveszem!! Ilyen hülyeséget. Akkor most egy vacak mágusnak is be kell állnia szörnyet hentelni, hogy legyen rúnája? Ez nem ér. =( -
#2439 Az Ice Warrior csak 57 szintu -
#2438 Én esetleg benne lennék a hétvégén. -
Atomy #2437 Én segítek. Mikor leszel fent? -
#2436 FELHÍVÁS!!!
Olyan emberek jelentkezését várom, akik segítenének felfejleszteni a jelenlegi 25-ös crafting-om 30-ra. Ehhez folyamatosan hordani kéne nekem a soft clay-eket!
És, hogy ez miért jó???
Hát azért mert akkor már tudok csinálni emerald amulettet, amit meg is tudok bűvölni, így egy +2-es mágikus amulet lesz belőle. És ezt persze a klántagoknak ingyen csinálnám ezután. Semmi nem kell hozzá csak az emerald, aranyat majd én adok és rúnát is, ha van. Érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e, mert nem tudom pontosan mit csinálhat, de az a varázstárgy melyet nem tudsz előállítani:
40-es smithing
30-as crafting
és 27-es magic
alatt, az nem lehet semmi!!!!! Én nagyon kíváncsi vagyok! És, ha legalább 2 ember hordja nekem a soft clay-t, akkor az a 30-as szint megvan egy szűk óra alatt!!!
Rince -
#2435 Huh, nagyon király ez az új rendszer! Csak két gond van: 1.Én úgy tudom, hogy még nem lehet venni azokat az újfajta rúnákat, max. a monsterekből esnek ki. 2.Eltűnt a Fear!!!! Max. a prayereknél van egy olyan, hogy nem üt vissza a monster, de ahhoz rohadt magas prayer kell =((. De tök yo, hogy a csontokat kenyérré lehet változtatni =). Ha valakinek van ilyen speckó rúnája, megveszem!!!!! -
#2434 Igen. És, hogy néz ki a módosított páncél??? -
#2431 Van valami páncél módosító kovács is!!!
Meg lehet mágikus amuletteket készíteni!
Nem tudjátok, hol lehet ilyen új rúnákat találni? -
#2430 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez kurva jó!!! -
#2429 MIIIIIIIIIII?????????
Megyek... -
Atomy #2428 WOOOOOOOOWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!
Új magic rendszer!!!! K****** JÓ!!!! -
#2427 --->Amorce
78-s kell hozza ;-))) Es csak sz*r square shield ;-))) Persze, hogy csak presztizsbol kene ;-)))
Majd dobok egy mailt, de csak 16h utan. -
Amorce #2426 Nos akkor, akit valóban érdekel az adamantite shield vásár az, mielőtt még észnélküli bányászatba kezd, olvassa el az alábbi link-en található felhívást is. (a lényeg, hogy bár Bluerose13x már közel jár, de még nem érte el a 77-es smith levelt, ami a shield gyártásához kell. Csakis utána tud majd shield-et adni korlátozott mennyiségben persze)
Ady shield -
Amorce #2425 ---> Hangianix
Érdekes most meg megy a freemail. Én már nem értek semmit... :) -
Amorce #2424 ---> Hangianix
Ja, amúgy innen a cégtől valahogy nem akar bejönni a freemail, úgyhogy csak otthon tudom majd megnézni (19h után) ha küldesz valamit e-mail-en. -
Amorce #2423 Ha egy kicsit jobban odafigyelsz a szövegre, ezek csak az alapkövetelmények. Szóval az kaphatja meg a shield-et, aki ennél többet ajánl. (mert a 12 loads coalt páran már megajánlották, ha elolvasod az ajánlatokat, sőt valaki a 10 loads (300db) gold nugget-re is rábólintott, szóval azért fel kell kötni a gatyát! De hát tegnap lenyomtuk az Ice giantokat mint a ****-t, s tudtommal jelenleg nincs erősebb monster nála. Akkor meg minek még erősebb shield? :)))) )
Persze ha csupán presztizsből akarsz egyet szerezni magadnak, akkor természetes, hogy benne vagyok a buliban! :)))))))))