34579
RuneScape
-
Atomy #2516 még megy, csak lefagyott -
#2515 Ááá! Lekéstem. =( Mikor lesz legközelebb? -
Atomy #2514 Na indítottunk 1 servert : user158.sashalom.axelero.hu
egyenlőre 3-an vagyunk, gyertek ti is!!! -
Atomy #2513 >>>Lacc, Pretorian
Ha 8-kor jó, akkor indítunk egy szervert, és megadjuk a címét.
Egyébként itt regisztráltam magam: http://onlinegame.freeweb.hu/
Ha valakinek van kedve nyomulni keressen meg.
Valamit néha a Runescape-ről is írhatnánk :-)
pl. Eladom a mithril plate mail-emet 3800gp. kell valakinek? -
#2512 Én is nyomulnék egy ilyen tankcsatát! Csak a szerver címét mondjátok meg! -
Atomy #2511 Ó, ez velem már legalább 5x előfordult :-) -
#2510 Huhhh
megúsztam, nem is sebzett :))
mondjuk azt nemtom, hogy mit dobhatott vajon... -
#2509 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
elkezdtem gyapálni egy BK-t, és leszakadtam a szerverről!! :(((
remélem nem haltam meg, mert az nagy baj lenne.
full adam cuccban vagyok... -
Atomy #2508 >>>Pretorian
Nekem elindult a Tanarus, de nagyon béna. :-( -
Atomy #2507 >>>Pretorian
8 körül fent leszek, egy haverommal, vagy kettővel. Beszéljük meg a szervert, ha te is leszel, mert én nem látok egy szervert sem. -
#2506 A kis szemfüles. Bizony az enyém! -
#2502 >>>>>Rincewind
Ez a Tanarus hogy indul? Letöltöttem, klikkeltem az ikonra, elindítottam, erre megjelent egy ablakban az, hogy online, vagy offline akarok játszani. Klikkelek, hogy online, innen ne tudom, hogyan tovább. -
#2501 >>>SID_HU
A klánról mindent megtalálsz a klánoldalon!
Van 3 link alattad nemsokkal :)
>>>Pretorian
A Sonynak az oldaláról is le lehet tölteni egy tank jatit. Tanarus a neve! Azt is próbáljátok ki.
Viszont, ha Counter Strike-ozni támad kedvetek, akkor szóljatoknekem is... -
#2500 >>>>>Atomy
Akkor mondjuk holnap ráérsz egy kis primizív online tankcsatára? Én a suliserver.sulidomain.hu-n vagyok, a server számát megbeszéljük. -
#2496 Klánoldal -
#2495 www.tiszanet.hu/halozat
A cím. -
#2494 -
#2493 Még nincs benne a játékban, csak a tipsen olvastam :( -
Atomy #2492 Azt nem tudja valaki mennyit gyógyít a banános pite? -
#2491 Azt írja Andrew, hogy az új magic rendszer miatt volt baj a szerverekkel, amit mostanra remélhetőleg (ő írta így :)) orvosolt.
Disno!
Nem az a baj, hogy nem lenne nature rúnám (bár nem sok), hanem az, hogy egy ilyen szar varázslatra nem fogom elpazarolni... (ha kenyér maradt volna+a nature runa, arra lenne értelme elhasználni, nade banánokra??? 2HP-t gyógyít, hát kösz, de kösz nem.) -
Caterpie2 #2490 Én egy új játékos vagyok, Nukival egy osztályba járok. Mostanában gondok vannak a RuneScapevel (nekem pl. nem lépett be a karakterhez. A Dark Angele klán weblapját kérem, írja le valaki. -
Tasty #2489 Mintha kisebb gondok lenn ének mostnában RS-el. Behalt szerverek, hirtelen megváltoztatott spellek. Hümmm... Mindek ez a kapkodás? -
Amorce #2488 Nem működik a friend lista :(
HANGIANIX ha a fix után sem fog akkor a következő ICQ számon tudsz elérni: 83784061 -
Atomy #2487 >>>Pretorian
Ha igazi tankcsata is érdekel, nézd meg a Aces High, vagy a Multiplayer Bazár fórumot is
Igaz hogy 20MB, de NAGYON JÓ! -
Atomy #2486 Megnéztem. Hát ez valalmi hihetetlenül primitív, de azért jó! Beszéljük meg hogy hol, és mikor. ICQ#:114653560
Itt egy jó oldal: http://onlinegame.freeweb.hu/ Én már regisztráltam magam. -
#2485 Én is megnézem. -
Atomy #2484 Megnézem, aztán majd írok... -
#2483 NINCS VALAKINEK KEDVE EGY KIS ONLINE TANKCSATÁHOZ?
TEGNAP TALÁLTAM A PROGRAMOT AZ ORIGO-N LEHET LETÖLTENI, 2(!) MEGA, DE SAJNOS NEM LEHET SINGLE-BEN JÁTSZANI. AZ ORIGO-N A JÁTÉKOK ROVATON BELÜL AZ "EGYÉB" FEJEZETBEN LEHET MEGTALÁLNI BZflag NÉVEN. HA VALAKI JÖN, BESZÉLJÜK MEG, HOGY MELYIK SZERVERRE CSATLAKOZZUNK. -
#2481 Ehhh, na én is megnéztem a Múmia 2-őt. Hogy lehet ennyi hülyeséget kitalálni. Az 1 sokkal jobb volt. Kár érte. -
Amorce #2480 Gyerekek, ilyen nincs... találtam egy Ruby-t egy CLAY ROCK-ban!!! Hittétek volna ? :))))) -
Nuki #2479 Szerver 1: 11 ember :)
-
Atomy #2478 Nálam műkszik, annak ellenére hogy Andrew módosította a játékot, hogy ezt megelőzze!!! :-)
De lehet hogy leállok vele. Az a fajta vagyok sajnos, aki egyből lebukik :-((( -
#2476 Te tudod, hogy kockáztatsz, vagy hagyod a francba!
Én nem vinném vásárra a karakterem bőrét! -
Amorce #2475 Az a véleményem, hogy JÓ VOLNA HA ONLINE lenne legalább egy kurva szerver ! -
Atomy #2474 Bazzeg!
Most olvasom, hogy több karakterrel bejelentkezni egyszerre szabályellenes :-((((
Ezután már elolvastam a szabályzatot is (jobb későn mint soha :-)) Azt írja ha megsértem a szabályokat TÖRLIK AZ ÖSSZES KARAKTEREMET!!! Hát ennek nem örülnék!
Kinek mi a véleménye erről? -
#2473 Na fasza!
Mégjobban elcsaszték a kajagyártó varázslatot :((. Mostmár kell neki egy nature rune is.
Szal innentől kezdve abszolút használhatatlan lett :((((. Kár érte... -
Atomy #2472 >>>Nuki, Elvatar, vagy bárki akit érdekel
Ha nem tudtok bányászni, vagy nem szerettek, a 3. megoldás ha vesztek coal-t. Általában 50-60gp-ért adják. így még olcsóbb! -
Atomy #2471 >>>Nuki, Elvatar, vagy bárki akit érdekel
Csinálok steel cuccokat a következő feltételekkel:
1. Adtok alapanyagot: vagy 2coal, vagy steel bar(iron ore-t bányászok én. az nem kell)
vagy
2. Kifizetitek azt a hihetetlenül alacsony összeget, amit a boltban kapnék érte + kis kezelési költség.
Például:
Great Helmet 2db bar - 4db coal - 350gp
Battle Axe 3db bar - 6db coal - 400gp
Kite Shield 3db bar - 6db coal - 350gp
Legs 3db bar - 6db coal - 600gp
Plate Mail 5db bar- 10db coal 1200gp -
Nuki #2470 Nekem működik. -
#2469 Miert kapcsoltak le a servereket?