34579
RuneScape
  • Bith
    És végtelen mennyiségben szükségem lenne mind runákra.
  • Bith
    Egyébként a gyémántot egy dwarf dobta nekem, miközben nature runákat gyűjtögettem. Enyhén meglepett :). Nemsokkal rá egy másik meg egy zafírt dobott.

Ti nem rühellitek ezt a Tiwi nevű gyereket? Én ahányszor találkozok vele általában elkezdjük egymást szidni :)).
  • Bith
    Emberek!
    Szükségem lenne egy emberre, aki tudna nekem csinálni egy gyémánt amulettet! Aranyaat, meg uncut diamond-ot adok. Persze a játékban tuti találnék ilyet, de nagy valószínűséggel le is lépne a gem-emmel.
    Valamint kéne egy olyan varázsló, aki az elkészült amulettet megvarázsolná nekem.
    Köszike!
  • Atomy
    YYYYYYYEEEEEEHHHHHHAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
    Végre elértem az 50-es smithinget. Lehet gratulálni...
  • Atomy
    >>>Hmuda
    Mi van a leltárkariddal?????????
  • Hmuda
    ARGH!

(egy kis arckarmolászás :)).

haggyuk...

Vazz... le kellett mondano a leltárkarimról... De a 2 gyéméntot kiszedtem meg a többi gemet :)

• Amorce
    ---> Hmuda

Köszönöm, de most nem tervezek esküvőt. :))))))
  • Hmuda
    Ha,....................ha.

:)))))))).

Az esküvői baltásra gondoltam :))))))).
  • Amorce
    ---> Hmuda
    Hogy akarok-e egy baltás testőrt? Hmm, még nem is gondolkodtam rajta... na jó, egye fene, jöhetsz! :)))))))))
  • Rincewind
    Nem igaz mik vannak :))))))))))))))))))))))
    Valaki számolja már ki, hogy itteni idő szerint pontosan mikor lesz!!! Mindenképpen ott akarok lenni :))
  • Atomy
    Hihi. Ez az esküvő tök jó. Lehet hogy elmegyek rá. :-)
  • Bith
    LOL :))))))))))))
    Runescape-es esküvő! :)
  • Bith
    Ehh, ez piteeeeeee :)))
  • Atomy
    >>>Rince
    Kösz a bizalmat a vizsgáztatással kapcsolatban. Szívesen elvállalom, ha tényleg alkalmasnak találtok rá.
    Egyébként nyugodtan lépj be, ígyis-úgyis kitörölnek ha akarnak :-) :-(
  • Rincewind
    Én akkor be se lépek. Nem kockáztatom 4 hónap munkáját...
  • Atomy
    >>>Amorce
    Kösz hogy szóltál, teljesen halálra rémítettél. Megnéztem a karaktereimet, egyenlőre még megvannak. A cuccokat amit lehetett átpakoltam egybe(55k gp). Ennyit veszítenék ha törölnék őket: 1500 rune, 30 steel bar, 60 mithril ore, meg pár apróság.. :-(
    Remélem megmaradnak. Egyébként hol olvastad amit írtál? Én nem találtam semmi hasonlót.
  • Amorce
    --->Hangianix
    Ha nem tudod használni a levelező proggy-t, akkor próbálj fent lenni este az ICQ-n! (19:30-21:00)
    A múltkori save problémát remélem már kijavították, különben lehet, hogy nagyot szívsz a küldetéssel! Egyébként lehet, hogy csak a 2. szerverrel volt/van probléma, ugyanis a 3. szerveren tárolt játékállást töltötte vissza a múltkor a gép!

--->Többiek akik szintén játszanak
    Mindenféle fórumon (tip.it, runescape.com) látok olyan eseteket, hogy emberek nem tudnak belépni - vagy már törölték is - második, vagy sokadik karakterét. Érdekelne, hogy történt-e ilyen veletek is, vagy csak pletyka az egész!
  • Rincewind
    >>>Lacc & Steve

Francba mégse tudok ma fent lenni :(((((((((((((((

Elküldöm a kalandot és esetleg valaki helyettesíthetne (Atomy mondjuk), vagy meg lehet csinálni ketten is. Én megbízom bennetek. Mindenesetre a kalandot délután elküldöm!
  • Rincewind
    Holnap akkor én is fent leszek. A küldit majd küldöm...

VALAKI JÖHET HOLNAP VIZSGÁZNI!!!
  • Lacc
    >>>KKrisz

Egyetértek. Van egy rakat varázslat, ebből alig lehet valamit eredményesen használni, mert kib*szott nehéz azokat az új rúnákat megszerezni, és még a simákból is kell egy rakat. Most kezdjek el szörnyeket vagdosni??? =(
  • Atomy
    >>>er
    Nem tudom mikor leszek fent, de ha megírod hogy te mikor leszel, akkor felmegyek én is.
    A vörös pókokhoz valószínüleg azért nem tudsz bemenni, mert egy pókháló van az útban, amit a fegyvereddel félre tudsz söpörni.
    A potion meg attól függ melyik. A strength potion(kék) megnöveli az erődet 8-cal egy időre.
  • Hangianix
    --->Amorce
    Valami gond van a mail progimmal, nem tudok irni!
  • Bith
    A kenyérgyártó varázslat, az NAGYON jó volt! Talán túl jó is, emiatt ki is vette Bandika :((((.
    Az többi új varázslattal meg nem lenne baj, ha nem lenne ilyen kibaszott neház beszerezni az új rúnákat :((. Meg mondjuk igazán megcsinálhatnák valahogy, hogy ne kelljen menüzgetve varázsolni, mert így túl lassan lehet. Míg ugye egy ranged fegyverrel csak 1 attack, aztán lövi magától, amíg bírja.

Rájöttem az előbb, hogy nem is a RS szerverrel van nekem pár napja bajom, hanem a datanettel :(( (és nem csak az RS-t nem látja néha). Ugyanis matávval meg tök jól megy minden. Csak az a gáz, hogy a matávos, bocsánat axeleros elérésem az csak 64K-s, míg a datanetes az 128. Tehát gáz :(.
  • Hangianix
    Ja. Nekem is eltunt par cucc, amit Amorce-tol kaptam, de o nem kapta vissza termeszetesen :-((( Egyebkent Amorce, meg1x koszi a segitseget!
  • Lacc
    Nekem megy minden. Lehet, hogy csak mákom van? =)
  • Lacc
    Teszek egy próbát. =)
  • Tasty
    SZAR az egész. Kapcsolnák le az egészet és javítanák ki a bugokat :(
    Legalább tudom, hogy a cookingom nemsokára fejlődni fog :)
  • Amorce
    A Runescape boardon is többen jelezték a hibát, tehát nem egyedi jelenségről van szó! Vigyázzatok testvérek!
  • Amorce
    FIGYELEM MINDENKINEK AKI JÁTSZIK MA !
    A RUNESCAPE TELJESEN BUGOS, AKI NEM AKAR SZÍVNI MINT ÉN, ANNAK AJÁNLOM HAGYJA ABBA AZONNAL. NEM VCC !!!!!
    MÁSFÉL ÓRA JÁTÉK UTÁN AMIKOR KILÉPTEM ÉS ÚJRA BELÉPTEM A KEZDÉSKORI ÁLLAPOTOT ADTA VISSZA ! (AZ A +7 MAGIC LEVEL, +1HP LEVEL, PÉNZ ÉS EGYÉB CUCCOK AMIT AZÓTA SZEREZTEM ELTÜNTEK, A KEZDÉSKORI TÁRGYAIM JELENTEK MEG)
    HANGIANIX-SZAL IS TÖRTÉNT ILYESMI Ő IS MEGERŐSÍTHETI EZT!
    Azonkívül a friend lista is bedöglött, nem látsz bent lévő embereket és játszónak látsz nem játszó embereket !

Szóval vigyázzatok!
    Én mára már nem lépek fel!
  • Rincewind
    Már le is adta a cstlakozási kérelmét, cvsak vizsgáztatni kéne valamikor! :))
  • Rincewind
    CSak akkor kell a gyűrű-gipszöntvény, ha gyűrűt akarsz csinálni!
    Az angol dolgot sajna nem tudom, mint ahogy azt sem, hogy mikor tudsz vizsgázni, majd ide írunk a fórumra!

>>>Lacc & Steve
    nekem most egyelőre mindennap jó, este, csak már délután szóljatok, hogy mikor, mert este Counter Strike-ozom, és akkor nem nagyon szoktam fórumokat nézegetni! Kalandot is csinálok csak előtte szóljatok!
  • Hmuda
    Fontos! Amorce barátom ajánlott egy gyereket aki csatlakozni akar a klánhoz. Neve: Sir Ams . Érdemes lenne segíteni neki. Remek tagja lenne a klánnak, nekem elhihetitek :).
  • Atomy
    >>>er
    Hát persze. Az ára 350gp, vagy 6 szén.
    >>>Mindenki
    Eladó az adam long sword-om: 2500gp
  • Atomy
    >>>Pretorian
    http://www.station.sony.com/tanarus/frontend_top.jhtml;$sessionid$Z2PEGAYAAIE1IQBFREQEE1I
    Erről a címről letöltöttem a Big Setup-ot (a Small Setup-al nem indult), és a Tanarus.exe file-t. Csak offline próbáltam ki, de mondom hogy nagyon béna!!!
    Az ilyen, és hasonló multiplayer dolgokat inkább a Multiplayer Bazár nevű fórumban beszéljük meg!!!
  • Pretorian
    >>>>>Atomy
    Hogy indítottad el?
  • Atomy
    >>>Lacc
    Nekem sem talál semmit, csak ha beírod a konkrét címet : user158.sashalom.axelero.hu
  • Lacc
    Nem talál szervert. =( Most indítok egyet én.
  • Rincewind
    Kívánj még felfedezhető területet please :)
  • Bith
    Ja, egyébként érdekes, hogy pont tegnap gondoltam arra, hogy miért nincs valami cucc a játékban, ami kijelezné, hogy mely quest-ek vannak már megoldva. Erre mára beletette pont Bandi bácsi :).
    Hát, minden kívánságom így teljesüljön :))).
  • Atomy
    >>>er
    ok, mikor leszel fent?