34579
RuneScape
  • Nuki
  • Rincewind
    Na ne, és honnan???
    :))
  • Rincewind
    Uhhh, az gázosabb!!!
    Sőt, azt nem is tudom...
    DE az csak addig látható, amíg fent vagy a neten, miután lelépsz egy helyes kis piros x lesz a helyén!
    Próbáld felrakni valami ingyenes szerverre és onnan linkelni!
  • Rincewind
    Uhhh, az gázosabb!!!
    Sőt, azt nem is tudom...
  • Atomy
    No van már 1 Emerald amulet of protection-om is :-) (+7 armour)
  • Rincewind
    >>>Krisz

Minél magasabb vagy annál kevessebet kapsz. Erre lehetett számítani!

>>>Steve
    Látom még meg vagy sértődve, de azért leírom:
    <> - két kacsacsőr közé kell tenni a parancsot!
    img src="elérési ut.jpg" - És ezt írod bele.
    Tehát:

< img src= " http://www.tajgaröcsöge.hu/simakőhalmos.gif " >

Szóközök nélkül (az img után van csak 1 szóköz ! )

Rince
  • Hmuda
    Pontosan: Egyszer fordult elő velem de az elég is volt. Egyik bányászni akar, a másik óriást ölni, a harmadik kaját sütni, a negyedik küldibe kér segítséget az ötödik csak ógy kalandozni akar...

Szabi szavaival élve: "Tovább is van, mondjam még?"!
  • Atomy
    AAAAAAAAHHHHHHHH!!!!
    Ez már nekem is sok. Belépek a játékba. Jó sokan vagyunk. Mire köszönök mindenkinek ledob a server(majdnem). Hárman is elkezdenek beszélni hozzám, követni is nehéz, nemhogy válaszolni. Közben eszem is, és egy másik haverom is üzen hogy menjek UnrealFortress-ezni.
    Nehogy félreértsétek, tök jó hogy ilyen sokan lettünk, örülök ha írtok nekem, csak valami más megoldást kéne találni, mert a játékban a kommunikáció egy kicsit nehézkes.
    Mondjuk azt a mIRC-et kipróbálhatnánk. Honnan lehet letölteni?
  • Nuki
    >>>All
    Nem tudnátok adni egy szériál számot a SIms 1-hez?
  • Atomy
    Huh. most adtam el két ruby ring-et a boltban 1400gp/darab. Nem gondoltam volna hogy ennyit adnak érte. :-)
  • Rincewind
    De mostmár jegyezd meg!!!
  • Rincewind
  • Rincewind
    Ha már nem vagy megsértődve, elmondom...
  • Caterpie2
    A ****-BA MÁR! MI A KLÁN WEBLAPCÍME?
  • Nuki
    Holnap én is remélem ráérek vizsgázni!
  • Nuki
    Nem tudnátok adni egy szériál számot a SIms 1-hez?
  • Rincewind
    Oké, jöhetsz.
    Mármint tőlem, de a többiek szerint is biztos!
  • Rincewind
    BAzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • Atomy
    >>>Rince
    Lord Marcus-nak szerintem azért nem tudsz üzenni mert úgy írja a nevét hogy: Lord Marcus. Tehát 2 szóközzel.
  • Atomy
    >>>>SID_HU
    Mndjárt megyek 10-15 perc...
  • Rincewind
    Steve & Lacc vagy Atomy

Basszus bele kéne húzni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Már vagy öten várnak felvételre...
  • Rincewind
    Aszta, mostanába minden belépésemnél egy halom ismeretlen köszön rám...
    Ez tök jó, egyre több magyar játszik :))
    De ne sértődjön meg senki, ha esetleg nem válaszolok, neki, vagy nem köszönök esetleg el, mert már nem győzök írni :)
    Lord Marcus más tészta :( Neked valami bug folytán nem tudok üzenni :((
  • Rincewind
    Bocsánatkérések:

Lord Marcus
    Azért nem írtam neked, mert valami bug folytán nem engedte meg a dög :((
    Bocs!

>>>Steve
    Basszus. Bocsessz, közben bejött a Blue Shift és azt hittem közben még jelez, ha üzenet érkezett. De nem. Így azt hittem, hogy te sem írsz. Nem akartam ilyen bunkó lenni!!!!!!!!!!!
    STEEEEEEEVVVVVVVVEEEEEEEE BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCS!!!!!!!!!!
    NAAAAA LÉÉÉÉÉÉGGGYYYSSSSZZZZZZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ...
  • Nuki
    Csak UT nincs meg úgyhogy gőzöm nincs :(
  • Nuki
    >>>SteveH:
    Yelentkezem
  • Rincewind
    UT???
    Gyere inkábbCounter Strike-ozni :))
  • Rincewind
    Persze.
  • Atomy
    >>>Bith
    A foglalót úgy értettem, hogy amikor odaadod a fazonnak a gyémántot + gold bar-t, akkor ő ad neked ennek megfelelő értéket, pl pénzt. Amikor megcsinálta az amulettet, akkor visszacserélitek.
  • Hangianix
    --->Atomy, Hmuda
    Meglehet ezt oldani a cucc eldobasa nelkul is, de akkor masnak kell belepni mindig a ltarkarival.
    Tehat en pl. csak a sajat karakteremmel jovok es neha masnak a leltarkarijaval. Igy nem lehet azt
    bebizonyitani, hogy egy ember karaktererol van szo. Kiveve, ha lelkiismeretesen toltotted ki az
    e-mail cim megadasa reszt es ugyanazt a cimet adtad meg.
  • Hangianix
    --->Atomy
    Gratula az elso magyar mithril kovacsnak :-)))
  • Bith
    Én meg 2 karakterrel 15-15 questet csináltam meg :)).
  • Bith
    Sajnos sejtettem, hogy nem lesz közöttünk még 70-es crafting-os :(. a foglalót pontosan hogy érted? Én arra gondoltam, hogy valaki olyan kéne, akinek amúgy megvan a cucca, hogy megcsinálja, amit megmutat, és is, hogy nekem is van, és miután megcsinálta a saját cuccából, és odaadom az én nyersanyagaimat. Csak az a bibi, hogy ilyet is nehéz találni.
  • Bith
    Ok, tessék:
    Nem kreálhatsz több karaktert, hogy arra használd őket, hogy segítsék egymást. Kreálhatsz egynél töb karaktert, de, ha ezt teszed, akkor egyidőben nem jelentkezhetsz be többel, és semmilyen módon nem léphetnek kapcsolatba egymással. Ha egy kalandozó csapatot akarsz alkotni, ezt úgy teheted meg, ha a játékban lévő másik játékosokkal kooperálsz.
  • Hmuda
    :)
    kockázatos és gyorsnak kell lenni. Hameg vki ott van a közelben akkor felveheti az egy perc letelte után, ha lassu a neted...
  • Atomy
    Én is leltárkarinak használom őket, de nem kerülnek kapcsolatba. Amit az egyikkel eldobok, a másik felveszi. :-)
  • Hmuda
    Az lehet. De én leltárkarinak használtam a kis drágát. Szóval elkerülhetetlen az érintkezés...
  • Atomy
    No itt az eredeti angol szöveg:
    You must not create multiple characters and use them to help each other. You may create more then one character, but if you do, you may not log in more then one at any time, and they must not interact with each other in any way. If you wish to form an adventuring party you should do so by cooperating with other players in the game.
    Én csak kicsit tudok angolul, de azt vettem ki ebből hogy lehet több karakterem, de egyszerre csak egy lehet bejelentkezve, és nem kerülhetnek semmilyen kapcsolatba egymással.
    Aki jól tud angolul, fordítsa már le legyen szíves pontosan!
  • Atomy
    >>>Hmuda
    Szerintem lehet egy embernek több karaktere, csak egyszerre többel nem játszhat. De most már elolvasom a feltételeket tüzetesebben, és leírom a pontos, hivatalos álláspontot.
  • Hmuda
    Atomy:
    tudod, hogy nem lehet csak 1 karaktere egy embernek. Kénytelen voltam feladni a drágát. Még van benn néhány iron ore. Akinek kell annak elküldöm a kódot és a nevet. Max 5 db...
  • Atomy
    >>>Bith
    Sajnos nem hinném hogy közöttünk lenne valakinek 70-es crafting-ja. A gyémántot viszont Rince meg tudja csiszolni. Biztos örülne ha őt kérnéd meg erre. Ha találsz valakit aki megcsinálja az amuletet, kérj foglalót érte, így kisebb az esélye hogy elszalad vele.
    >>>Rince
    Csinálnál nekem egy emerald amulet-et? Meg van egy pár gold bar-om, abbol is kellene gyártani valamit.