34579
RuneScape
-
#2717 --->Amorce
Igazad van, én örülnék, ha elmenne a fórum 10000 üzenetig. -
Amorce #2716 --->SID
Áruld már miért baj az, ha elmegy ez a fórum 10000 üzenetig? Miért fáj ez neked? Én kedvelem ezt a fórumot és szeretném ha megmaradna. Persze ha te utálod, akkor nyugodtan használj IRC-t, de én maradok inkább itt.
---> Lord Schmied
Szerintem ne hallgass ezekre a kötekedőkre :) és nyugodtan írd ki az Adamantite érc-et (ugyanis az ore ércet jelent). Szerintem nem baj, ha amit lehet lefordítasz magyarra, mert végülis egy magyar Runescape oldalt csinálsz nem? Abban viszont egyetértek a többiekkel, hogy az Adamantite-re nincs magyar szó, tehát azt érdemes lenne meghagyni eredetiben.
-
#2712 ok : ) -
#2710 Meg van...
A térképen a felkiáltójel nem börtön hanem katakomba lejárat...
-
#2707 De miért is kéne magyarítani az Adamantite-et? A Mithril-nél is Mithril van. Ezek nagyrészét amúgy sem lehet lefordítani, mivel fantáziaszavak.
És a Tin az nem ólom, hanem Ón. Az ólom az lead.
Na most hirtelen ennyi :)). -
#2703 Nem rossz kezdeményezés, majd holnap, mikor ráérek nyomok is egy linket a sdajátomról :))
De lenne egy észrevételem: Az általad Adamantiumnak hívott érc igazából adamantit!
Na hali! -
#2701 Esik szét a búrád bazze??? 8)=)
Nem megy a kaland, mert nekem most le kell lépnem. És ma már nem is leszek, úgyhogy próbáljatok kiagyalni valamit helyettem! A tegnapi 2 szerencsés nyertest értesítsd te (Nuki nagyon fog örülni)!
Rince
u.i.: A CS-t meg szedd lefelé ezerrel, mert holnap nem úszod meg, hogy szarrá ne henteljelek... -
#2700 Lol, ha IDSN mellet lobog, akkor ha bekötik neked is a Chellot, vagy az UPC-t, egyenesen leszakad! =) -
#2698 >>>>>Mindenki!
Hi mindenki! Sajnos mostanában nem nagyon tudok fent lenni, mivel vizsgaidőszak van, de majd nyáron bepótolom!!! -
#2697 Ma sajna nem leszek (megyek este buliba), de küldök Steve-nek egy kalandot és ő majd elküldi azoknak, akiket nevesz a lejátszásába. -
#2696 Lehet, hogy én is megpróbálom a nagy Csét. -
Atomy #2695 Eladási árak: Emerald ring:892gp, Ruby ring:1417gp -
Atomy #2693 >>>Rince
Fent leszel ma valamikor? Ha igen akkor keress meg ICQ-n lécci. Kéne csinálni 1-2 cuccot :-) -
#2691 Höhö. Felvételizők?
Sir Ams
Lord Marcus
Sid HU
Nuki
ICram
Rob45 (AHEM...)
hát ennyi jelenlegi tudomásom szerint... -
#2689 Lol, majd az 50-es szint környékén is legyél ilyen lelkes. Csak legyen nálad párezer rúna. -
Nuki #2686 és holnapra fejtsd meg nekem légyszi (én tudom ki) hogy ki akar még felvételizni. -
Nuki #2685 rimmington déli háziküja. sokk szerencsét =) -
Nuki #2684 nemcsak. -
#2683 Ja, igen mondom, hogy pár embert elfelejtettem... :)))))))))))))) -
Nuki #2682 >>>valaki:
Nemes cselekedet lenne reszetekrol hogyha tudnátok szerezni egy short-bowot.
PLÍÍÍÍÍÍÍZ -
#2681 Lent van a ghost town-ban a csontiknál... -
Nuki #2680 találtam egy olyna helyet ahol ujrateremlodik az arrow -
Nuki #2679 hurrrrrrrrrrrrrrrrá!
(hamar változik a hangulatom ugye? =) -
Nuki #2678 mindjárt olyan szépeket fogok káromkodni hogy öröm lezs halgatni
-
Nuki #2677 éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééés
vajon kinek vót az a kkét üzenete hogy :
MI A KLÁN WEBLAPJA? :) -
#2676 Akiről tudok (vagyis nem felejtettem el):
Nuki (ő már szinte tag) >:))
I.C.ram (de ő szerintem már felhagyott vele)
Sir Ams
Sid_hu
Ööö. még voltak, csak őket elfelejtettem :)=) -
#2675 Nemsoká' itt a nyári holiday, úgyhogy akkor már nekem is lesz időm itt questezni, meg ilyesmi. Hogy én de úúútálom ezt a sok sz@r dogát! Már csak 1 hét... Na mind1. Ha valaki kitalál questet amibe én is benne vagyok, akkor valami szakácsnak, vagy ilyesminek tegyetek be, mert mióta így el van b*szva a varázslat-rendszer, pitét készítek/adok el séf-göncben. De azért megmaradt a nagy sötét-mágus-gúnya is, csak el van pakolva egy időre. =) -
Nuki #2673 >>>Rince
Van egy rossz hírem. +1 felvételiző.
ÉS SZERINTED KI AZ A JÓLÉLEK AKI AKAR...
(SCHYTE TALÁN MÁR ISMERI)
találgassatok.
segítség: két üzenetet írt eddig -
#2672 Nem, soha nem Settlers-eztem!
De, ha nagyon akarsz stratégiázni, akkor starcraft-ozhatunk :)
Egyébként neten csak Counter Strike-ot meg Quaje 3 Arenát nyomok!
MEG A RUNESCAPE-ET!!!!!!!!!! :)) -
Nuki #2671 >>>Steveh
Lásd 2639.üzenet
http://www.korridor.hu/db/0A/10/i00003A10.jpg
a kép neve -
#2665 Ezt hívják máknak :)). -
Atomy #2664 >>>KKrisz
Most sebeztem egy white knight-on 6-ot fire strike-al. Pedig csak 32-es szintű vagyok. :-) -
Amorce #2663 ---> Mindenkinek, de főleg Atomy-nak
Szóval ide bemásolok az alábbi témával kapcsolatban (Mule deletion) egy kis szövegrészletet. A lényeg, hogy úgy néz ki lesz valami új storage system (tároló rendszer) és akkor nem lesz szükség leltár karakterekre (mule).
Na de itt van olvassátok:
from what i hear, he will put in storage facilities, then give us 1 week to organize our business, then run a deletion script on the user database to delete any character that has age > 5 minutes or so, and still has all the base stats. something to that effect.
mules WILL be deleted (so i hear). and you won't have to tell them all your mules, he will do it with a script.
És ezt, valamint több hozzászólást az alábbi linken találhatjátok:
Link -
Amorce #2662 ---> Atomy
Bocs', hogy nem válaszoltam a korábban hozzám intézett kérdésedre, de most akkor ide teszem azt a linket ami a leltár karakterek törlésének a lehetőségével foglalkozik. Olvastam több helyen is mindenfélét a témáról, de azért kérdeztelek meg benneteket, hogy tudtok-e valami konkrétumot, vagy sem.
Akkor a link:
Mule deletion discuss link
-
Amorce #2661 ---> Hangianix
Fent leszel ma? Változás van munkaügyben. :)
Ja és láttad ezt a jó képbeszúrásosdit kicsivel alább ? Be kellene nyomni nekünk is valami jó képet nem? :))))))
-
#2660 Írj nekem :)
Az klánoldalon fent van a cím!!!
De ne éld bele magad nagyon, mert előtted már 7(!!!)-en várnak felvételre! Csúszik az egész, a felvételizők meg csak gyűlnek csak gyűlnek... :)) -
#2657 Ógy látszik elmarad >: (((((((((((((((((
Nem tom mért kell hitegetni az embereket. Tuti átbaszás volt az egész... -
#2654 Miért, nem írtam már le????? -
Nuki #2648 :) -
Nuki #2647 A tudásvágy mindenek elött.