34579
RuneScape
  • Hangianix
    --->Amorce
    Igazad van, én örülnék, ha elmenne a fórum 10000 üzenetig.
  • Amorce
    --->SID
    Áruld már miért baj az, ha elmegy ez a fórum 10000 üzenetig? Miért fáj ez neked? Én kedvelem ezt a fórumot és szeretném ha megmaradna. Persze ha te utálod, akkor nyugodtan használj IRC-t, de én maradok inkább itt.

---> Lord Schmied
    Szerintem ne hallgass ezekre a kötekedőkre :) és nyugodtan írd ki az Adamantite érc-et (ugyanis az ore ércet jelent). Szerintem nem baj, ha amit lehet lefordítasz magyarra, mert végülis egy magyar Runescape oldalt csinálsz nem? Abban viszont egyetértek a többiekkel, hogy az Adamantite-re nincs magyar szó, tehát azt érdemes lenne meghagyni eredetiben.
  • Hmuda
    ok : )
  • Hmuda
    Meg van...
    A térképen a felkiáltójel nem börtön hanem katakomba lejárat...
  • Bith
    De miért is kéne magyarítani az Adamantite-et? A Mithril-nél is Mithril van. Ezek nagyrészét amúgy sem lehet lefordítani, mivel fantáziaszavak.
    És a Tin az nem ólom, hanem Ón. Az ólom az lead.
    Na most hirtelen ennyi :)).
  • Rincewind
    Nem rossz kezdeményezés, majd holnap, mikor ráérek nyomok is egy linket a sdajátomról :))

De lenne egy észrevételem: Az általad Adamantiumnak hívott érc igazából adamantit!
    Na hali!
  • Rincewind
    Esik szét a búrád bazze??? 8)=)

Nem megy a kaland, mert nekem most le kell lépnem. És ma már nem is leszek, úgyhogy próbáljatok kiagyalni valamit helyettem! A tegnapi 2 szerencsés nyertest értesítsd te (Nuki nagyon fog örülni)!

Rince

u.i.: A CS-t meg szedd lefelé ezerrel, mert holnap nem úszod meg, hogy szarrá ne henteljelek...
  • Lacc
    Lol, ha IDSN mellet lobog, akkor ha bekötik neked is a Chellot, vagy az UPC-t, egyenesen leszakad! =)
  • Pretorian
    >>>>>Mindenki!
    Hi mindenki! Sajnos mostanában nem nagyon tudok fent lenni, mivel vizsgaidőszak van, de majd nyáron bepótolom!!!
  • Rincewind
    Ma sajna nem leszek (megyek este buliba), de küldök Steve-nek egy kalandot és ő majd elküldi azoknak, akiket nevesz a lejátszásába.
  • Lacc
    Lehet, hogy én is megpróbálom a nagy Csét.
  • Atomy
    Eladási árak: Emerald ring:892gp, Ruby ring:1417gp
  • Atomy
    >>>Rince
    Fent leszel ma valamikor? Ha igen akkor keress meg ICQ-n lécci. Kéne csinálni 1-2 cuccot :-)
  • Hmuda
    Höhö. Felvételizők?

Sir Ams
    Lord Marcus
    Sid HU
    Nuki
    ICram
    Rob45 (AHEM...)

hát ennyi jelenlegi tudomásom szerint...
  • Lacc
    Lol, majd az 50-es szint környékén is legyél ilyen lelkes. Csak legyen nálad párezer rúna.
  • Nuki
    és holnapra fejtsd meg nekem légyszi (én tudom ki) hogy ki akar még felvételizni.
  • Nuki
    rimmington déli háziküja. sokk szerencsét =)
  • Nuki
    nemcsak.
  • Rincewind
    Ja, igen mondom, hogy pár embert elfelejtettem... :))))))))))))))
  • Nuki
    >>>valaki:
    Nemes cselekedet lenne reszetekrol hogyha tudnátok szerezni egy short-bowot.
    PLÍÍÍÍÍÍÍZ
  • Rincewind
    Lent van a ghost town-ban a csontiknál...
  • Nuki
    találtam egy olyna helyet ahol ujrateremlodik az arrow
  • Nuki
    hurrrrrrrrrrrrrrrrá!
    (hamar változik a hangulatom ugye? =)
  • Nuki
    mindjárt olyan szépeket fogok káromkodni hogy öröm lezs halgatni
  • Nuki
    éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééés

vajon kinek vót az a kkét üzenete hogy :
    MI A KLÁN WEBLAPJA? :)
  • Rincewind
    Akiről tudok (vagyis nem felejtettem el):

Nuki (ő már szinte tag) >:))
    I.C.ram (de ő szerintem már felhagyott vele)
    Sir Ams
    Sid_hu

Ööö. még voltak, csak őket elfelejtettem :)=)
  • Lacc
    Nemsoká' itt a nyári holiday, úgyhogy akkor már nekem is lesz időm itt questezni, meg ilyesmi. Hogy én de úúútálom ezt a sok sz@r dogát! Már csak 1 hét... Na mind1. Ha valaki kitalál questet amibe én is benne vagyok, akkor valami szakácsnak, vagy ilyesminek tegyetek be, mert mióta így el van b*szva a varázslat-rendszer, pitét készítek/adok el séf-göncben. De azért megmaradt a nagy sötét-mágus-gúnya is, csak el van pakolva egy időre. =)
  • Nuki
    >>>Rince

Van egy rossz hírem. +1 felvételiző.
    ÉS SZERINTED KI AZ A JÓLÉLEK AKI AKAR...
    (SCHYTE TALÁN MÁR ISMERI)
    találgassatok.

segítség: két üzenetet írt eddig
  • Rincewind
    Nem, soha nem Settlers-eztem!
    De, ha nagyon akarsz stratégiázni, akkor starcraft-ozhatunk :)
    Egyébként neten csak Counter Strike-ot meg Quaje 3 Arenát nyomok!
    MEG A RUNESCAPE-ET!!!!!!!!!! :))
  • Nuki
    >>>Steveh
    Lásd 2639.üzenet
    http://www.korridor.hu/db/0A/10/i00003A10.jpg
    a kép neve
  • Bith
    Ezt hívják máknak :)).
  • Atomy
    >>>KKrisz
    Most sebeztem egy white knight-on 6-ot fire strike-al. Pedig csak 32-es szintű vagyok. :-)
  • Amorce
    ---> Mindenkinek, de főleg Atomy-nak
    Szóval ide bemásolok az alábbi témával kapcsolatban (Mule deletion) egy kis szövegrészletet. A lényeg, hogy úgy néz ki lesz valami új storage system (tároló rendszer) és akkor nem lesz szükség leltár karakterekre (mule).
    Na de itt van olvassátok:

from what i hear, he will put in storage facilities, then give us 1 week to organize our business, then run a deletion script on the user database to delete any character that has age > 5 minutes or so, and still has all the base stats. something to that effect.
    mules WILL be deleted (so i hear). and you won't have to tell them all your mules, he will do it with a script.

És ezt, valamint több hozzászólást az alábbi linken találhatjátok:
    Link
  • Amorce
    ---> Atomy
    Bocs', hogy nem válaszoltam a korábban hozzám intézett kérdésedre, de most akkor ide teszem azt a linket ami a leltár karakterek törlésének a lehetőségével foglalkozik. Olvastam több helyen is mindenfélét a témáról, de azért kérdeztelek meg benneteket, hogy tudtok-e valami konkrétumot, vagy sem.

Akkor a link:
    Mule deletion discuss link
  • Amorce
    ---> Hangianix
    Fent leszel ma? Változás van munkaügyben. :)
    Ja és láttad ezt a jó képbeszúrásosdit kicsivel alább ? Be kellene nyomni nekünk is valami jó képet nem? :))))))
  • Rincewind
    Írj nekem :)
    Az klánoldalon fent van a cím!!!

De ne éld bele magad nagyon, mert előtted már 7(!!!)-en várnak felvételre! Csúszik az egész, a felvételizők meg csak gyűlnek csak gyűlnek... :))
  • Hmuda
    Ógy látszik elmarad >: (((((((((((((((((

Nem tom mért kell hitegetni az embereket. Tuti átbaszás volt az egész...
  • Rincewind
    Miért, nem írtam már le?????
  • Nuki
    :)
  • Nuki
    A tudásvágy mindenek elött.