34579
RuneScape
  • Atomy
    Itt van a legtöbb info:
    http://www.runescape.com/man_cooking.html
  • Bith
    Na mindjárt kész az új quest is.
    Aztán leírom, ha van rá igény :). (már most is leírhatnám, de előbb még befejezem :)
    Előre még anniyt, hogy mindenki szerezzen be egy apron-t.
  • Atomy
    Érdekes! Ülök a szobámban, halat eszem vacsorára. Közben Rune-zok, és ott is halat eszem :-)
  • Lacc
    Ja ,valahogy úgy kell. Nekem még nem sikerült. De miért érdemes fejleszteni a prayert?
  • Amorce
    Na végre !
    Itt volt az ideje, hogy 1000 aranyat is tehessünk be/vehessünk ki egyszerre a bankból. Ja és mostantól talán a prayert is érdemes lesz fejleszteni.
  • er
    fél orája probálok venni egy r.....t csalit és sosem sikerül:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Amorce
    --->Lord Schmied
    Én szerintem a bűnös ugyanaz a személy lehet aki az ablakokért is felelne. Ugyanis a kapu angolul GATE, sok kapu meg ugyebár ...... szóval én biztos vagyok benne, hogy az ablakos fickóról van szó ! :)))))))))))))))
  • Atomy
  • Bith
    Miről is van szó? :)) Ezt bővebben is kifejthetnéd!
  • Atomy
    A mocskos büdös rühes tetves féreg kurva annyát valakinek!!!! 20 perce állok a kikötőben és klikkelgetek azon a faszkalapon és nem jutok semmire!!! GGGGGGRRRRRRRRRRR!!!! KINYíROK MINDENKIIIIIIITTTTTTTT!!!!!!!
  • Lacc
    Tök jó, van rajta vulkán. Még bele is lehet menni =). Én meg vagyok vele elégedve, mert nem igazán vártam tőle semmit! Ja, amúgy észrevettétek, hogy ott a boltosok negrók? =))
  • Hmuda
    nem rossz ez a karma akármi de többet vártam : (...
  • Amorce
    --->Rob45 és Rob48
    Sajnos közbejöttek dolgok, ami miatt nem tudok ma fent lenni (maximum csak pár percre) és valószínű, hogy kedden sem, bár az még nem biztos.
    Ezért legkorábban szerdán tudom neked megcsinálni a tárgyakat amiket kértél. Elnézésedet kérem ezért.
  • Amorce
    Akarom mondani UPDATE-elték, bocs'.
  • Amorce
    EMBEREK !!!!!!!!!!!!!

UPDATE-ELTÉLÉK A RUNESCAPE-ET !!!
    VAN ÚJ HELYSZÍN, FISHING, MEG TÖBB DOLOG AMIT SÜTNI LEHET !!!!!!!!!!
    NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !
  • Rincewind
    Sid:
    Megjött a levél, de ami kép benne van az kb olyan, mint mikor a tvben nincs adás csak éppen színesben! Nem tudom miért nem jó?
    Így csináld:
    Print Screen
    Beillesztés Paintbrushba
    Kivágod a karilapot elmented
    Beilleszted a levélbe
    Elküldöd
    De most már csak pénteken kerülsz fel a klánoldalra :(
  • Rincewind
    bocsessz az alábbi nem ide ment #008000">Hát nem 8)=)
  • Rincewind
    #008000">Hát nem 8)=)
  • Rincewind
    np
    Na akkor mostantól egy hétig nem vagyok...
    Lehet örülni.
    Az ügyek felől mint eddig is :) Steve a rangidős meg, ha Lacc éppen nem vizsgázik! De szerintem Atomy is segít, ha szépen megkéritek.
    Na csumm
  • Rincewind
    A black ugyanaz mint a steel csak más a színe.
    Gondolom több magyarázat nem kell!
  • Rincewind
    Szerintem ez nem bug!
    Csak olyan bank lánc szerűség.
    Hódit a kapitalizmis, na :)
  • Bith
    37??
    Hmmm, ez fura, mert eddig akitől hallottam minednkinek 34 volt, elvileg az a max.
    Vagy van egy új quest? :)
  • Bith
    A negyedik sort kell választani.
  • Rincewind
    Na mostantól jövő péntekig nem vagyok!
    Bye
    Steve Péntekre legyen meg a CS!!!!
  • Rincewind
    Sajnos ilyenek vannak! Barátkozz meg a gondolattal :((
    Soha ne vegyél semmit másik embertől!!! Ez alapszabály, vagy, ha muszály akkor légy körültekintő! De amiatt ne menjen el a kedved a játéktó, mert azért tartogat ez még sok-sok élvezetes hónapnyi játékidőt!
  • er
    dühös vagyok és szomoru.
  • Atomy
    Mi történt?
  • Rincewind
    Ne add fel 8)
  • Lacc
    Hát, ez nem ment. =(
  • Lacc
    Megpróbálom ezt a kép-linkelést.

• Nuki
    Caterpie2:
    Jani! inkábbb nem mondok semmit :)
  • Rincewind
    SID
    Nem jó, hibás a file!
    Egyszerűen csak csatold a képet simán tömörítés nélkül!!! A kardot meg hagyd, elhiszem.
  • Amorce
    --->Hangianix
    OK. Akkor ma talán találkozunk, bár tegnap sem voltam túl sokat fent, mert az asszonyra rájött a játszhatnék és majdnem egész délután nyomta a Diablo 2-t. Csak valamikor 22h felé tudtam géphez jutni. :))))))
  • Hmuda
    igen ki tudod...
  • Caterpie2
    Állati! Tegnap 2 küldit végig vittem úgy, hogy a szüleim nem engedték meg, hogy gépezzek!
  • Rincewind
    >>>Sid_hu
    Nem tudom kicsomagolni a képet amit küldtél! Winzippel comagoltad? Ha nem, akkor azzal csináld! Küld el még máma, mert jövő héten nem leszek!
  • Hangianix
    --->Amorce
    Ma leszek, ha nem jon kozbe semmi. Az igazi kalandozo tenyleg a szabadban alszik es puszta kezzel tepi szet a medveket, legfeljebb ijjal egy kicsit besegit. ;-)))))
  • Hmuda
    Amorce: bocs de ezt nem tudtam kihagyni : )
  • Amorce
    --->Lord Schmied
    Ne sajnáld a házat.... az igazi kalandozó úgyis inkább a szabadban alszik :))))))
  • Rincewind
    Ezt sajnos senki sem tudja :(
    Vannak találgatások!
    100.000 és 1.000.000 között bármi!