34579
RuneScape
-
Amorce #2910 Hoppá Atomy ! Lebaszott a főnök ? :)))))))))))))))))))))))))))))) -
Amorce #2908 Gratula Atomy !
Talán vasárnap felé sikerül feltenni az én server status-os csodámat is :) Addig is majd este elküldöm neked mail-ben ok ? -
Atomy #2906 Itt egy szép kép :-)
-
Amorce #2905 --->Atomy
Igaz, az sem kevés, de ha nem lenne ez az 50%-os növekedés, akkor ha kiszámolod ez nem 293 csontot, hanem cirka 440 csontot jelentene !!!!
Persze lehet, hogy még így sem fejlődik valami gyorsan, de ha már úgyis ott az a csont, akkor 2 klikket megér, nem ? -
#2903 Yesss! :)
Elértem a level 50-es fishinget :). A kardhallal egész jól lehet keresni... -
#2902 Persze hogy kell! A CS a HL egy Mod-ja. -
#2898 Holnap már megnézhetsz mindent, nem? =)) -
Amorce #2895 Hahó !
Fent voltam ma a server-listán! Sirály ! Ha fel tudom tölteni valami ingyenes tárolóhelyre a serverlista screenshotot akkor meg is teszem. Remélem nem tart sokáig!
Amorce, a crafterek gyögye ! :)))))))))) -
Atomy #2894 Leteszteltem a prayer fejlődést.
Tényleg rohadt gyorsan fejlődik :-))) 27-ről -> 28-ra : kb. 293 csontot ástam el. -
Atomy #2893 Ez hihetetlen hogy egyesek mit képzelnek magukról!!! Egy haverommal lementem megnézni a lesser demonokat. Ő sajnos belehalt ebbe a kalandba :-). Én próbáltam megmenteni a cuccait, amit lehetett. Sikerült is a mithril pajzsát, meg a fire staff-ot. A többit lenyúlták. eddig nincs is probléma. De egy fazon kijelentette hogy neki kell a pajzs!??? Közben megtámadott egy démon amit már majdnem le is vertem, mikor a hülyegyerek lelőtte előlem!!!! Amikor rákérdeztem hogy EZ MEG MI VOLT??? akkor azt mondta hogy ÉN ELLOPTAM A PAJZSOT! Mintha az övé lett volna! Az az igazán szar a játékban hogy ezek ellen nem tudok semmit csinálni :-((( A protect from missiles prayer talán megoldás lenne, de a 40-es prayer szint kicsit még messze van. Most csak 26. -
Atomy #2892 Próbáld hálóval a tengerben! -
#2891 Én próbálkoztam horgászattal, megpróbáltam folyóban minden fajta cuccal, de sose volt elég skillem hozzá. =) -
#2890 Na mára 45-ös fishingnél hagyom abba. -
#2889 Jaja, én is véletlen leöltem 2-t.
Én 31-es fishingnél tartok, Ti? :) -
#2887 A freeweben mindössze 7000 HUF a regisztráció. Ingyenes, mi? =))))) -
#2886 >>> Rince
Én belinkelnék neked néhány képet, de fogalmam sincs, hogy hogy kell felrakni egy ilyen site-ra. Azt se tudom, hol kezdjem. De most megnézem. -
#2884 Nem is olyan durva ez az uj demon. :-))) -
Atomy #2883 Egyesek már 65-ös fishing-nél tartanak. -
Atomy #2881 Bazzeg! Eddig azt hittem jó szakács vagyok(lvl56). Most sütöttem 12 kardhalat, ebből 6-ot elégettem :-( A rákkokal is hasonló a helyzet -
Nuki #2880 Mármint:
Pirate=kalóz -
Nuki #2879 HOPP
mégegy chaos rune egy Pirateből. asszem kalóz -
Nuki #2878 SID HU:
Akkor írom így:
Man (level 9)-ből -
Nuki #2874 Esett már ki nektek chaos rune manből? -
#2873 Na ja, de a housokat sokkal nehezebb megírni. -
#2870 Kívácsi vagyok, mi lesz a következő nagy upgrade. Talán a Player Houseok? Szerintem 50%, hogy azok, mert nincs tervbe véve más ilyen jellegű dolog (Karamjának ugye muszály volt elkészülnie, mert ott volt a kikötő). -
Zsooo #2869 Huuu, nagyon király, le a kalappal Andrew előtt. Lesz mit felfedezni, mikor jövök megint játszani...
-
Amorce #2868 Talán kevés az a 'minden'... :)))))
Egyébként én úgy vettem észre, hogy valóban gyorsabban fejlődik picit (bár nem számoltam eddig sem, így az 50%-os értéket csak Andrew szavaira hagyatkozva írtam). -
#2867 Lol, ez már valami szakács-game lesz. =) Már háromféle pizza, kétféle torta, vagy hatféle hal, lehet csinálni szószt, meg minden hülyeséget. Már azt se tudom, hova kapjak =). -
Amorce #2865 --->Lacc
Azért érdemes fejleszteni a prayert, mert az update óta már 50%-kal gyorsabban fejlodik. Csak ezert. :) -
er #2864 nem tudom hogy kell:((
-
#2861 Na fasza közben leírta er :). Sebaj.
-
#2860 Na, szal:
Szükséges: 1 apron, és egy ásó
Readbeard Frank adja a küldit a port Sarim-i kocsmában. Hozni kell neki egy rumot Karajamból. A pia tiltott, nem lehet kivinni. Emiatt a banánültetvényessel kell dumálni, és elvállalni a munkát. Van a háza mellett egy lád, amibe banánokat kell szedni a fákról. De MIELŐTT megtelne, még tegyünk bele egy rumot is. Ezután mehetünk vissza Port Sarim-ba a kajaboltba. Itt kell az apron (fehér boltos előke). Mivel ezzel be tudunk menni a bolt hátuljába, ahol a láda van a rummal együtt. Searc láda, és lesz rumonk. Odaadjuk a Frank-nek, aztán mehetünk Varrock-ba a jutalomért (adott egy kulcsot), a kocsmába. A ládában csak egy üzenet lesz :). Amin az áll, hogy ásni kell a déli pad mögött a parkban. A park az Faladorban van.
Jutalom:
- 2QP
- 1 cut emerald
- 1 gold ring
- -
#2859 Megcsináltam én is az új questet. Ez is kipipálva. =)
Mi az új szörny?????? -
er #2857 Luthas a neve -
er #2856 akinek van némi eladó csalija attól vennék -
er #2855 u.i.:a kis helység a kaja üzletben van -
er #2854 na leiromén(nem baj Bith ugye?)
1.a küldit egy részeg adja a port sarimi kocsmában.megkér hogy hozz neki rumot a szigetről.
2.Elmész a szigetre és beszélsz liunnel(nem ez a neve,de ottvan rögtön a molonál egy kis házban).Megkér hogy szedd tele a ládát a ház elott banánnal.Megveszed a rumot a kocsmában és beleteszed a ládába rá a banánt.L. fizet 30gpt(ennyi a jegy vissza:()
3.Port S.-ben felveszed az apront és kis trécs után bemész a kis helységbe.Shearch a ládában és hpp ott a rum.
4.odadod a rumot a részegenek erre elmondja hogy a kalózhajót amin szolgált nem rég süjesztette el az asgarinai flotta(van nekik,nem tudtam:)))és akapitánynak volt kincse.ad egy kulcsot.
5.elmész varrockba a blue moon inn-be(az egyetlen kocsma a városon belül) és az emeleten a kulcsal kinyitod a ládát.
6.kiírja hogy a kincs a faladori parkban van a déli részén egy pad mögött(ez tapasztalat)a virágoknál.fogsz egy lapátot és kiásod.
jutalom.lásd lejebb+ 2 quest pont -
Atomy #2853 Ha érdekel valakit: Varrockban a shop-ban 45gp 1 rák. 12-t gyógyit. -
er #2852 a rum bele a ládába rá a banán.Port Sarimban a kajaboltban az apron segítségével bemész a kis szobába és a ládábol kiveszed a rumot. Ennyi:)
-
er #2851 aküldi ad egy emereldot, 500gpt és egy arany gyűrüt.:))))