34579
RuneScape
-
#2981 Az csak egy hirdetés, semmi értelme nincs. Amúgy impektö is lehet szerezni. -
Nuki #2979 >>>Rince:
Nem küldött egy BartSimpson (vagy valami ilyesmi) nevű gyerek hogy felvételizni akar? Ugyanis akivel nyaggatlak hogy felvételizni akar az Caterpie2, és az öccse (ő a szimpszon).
De egyiküket sem ismeritek szerintem eléggé.
-
Nuki #2978 Örüljünk hogy egyáltalán frissítik. Mert azt is megtehetné Andrew hogy megcsinálja ezt újitások nélkül és éli az életét frissitések nélkül. -
Nuki #2976 NE DOBÁLLÓZZATOK MÁR EKKORA SZÁMOKKAL! ÉN ÖRÜLÖK MERT 11-ES A SZMITHINGEM. -
#2974 Vacak a pöcsöd vége :))
Egyébként szoktam rúnázni! Főleg mióta frissítés volt. -
#2971 Gratula a leggyíkarcúbb mágusnak a runescape-ben... -
#2969 WOW!!!
Gratula! -
Nuki #2964 Pehh :(
de azért gyúrjál valamelyik teleportra.
SOK SZERENCSÉT :) -
Nuki #2962 >>>Lord Schmied:
Hanyas a medzsiked? MErt teleportálással szerintem meg lehetne oldani. -
Nuki #2956 >>>SID_HU:
Semmi különleges zászló nem volt csupán piros színű amivel táncoltak a fijúk a kokó felvonulása előtt. (legalább lehettek volna piros fehér zöldek) -
Nuki #2953 Mit is írjak, nem is tudom.
Szavakkal nem is lehet kifejezni ezt a nagy boldogságot amit érzek. -
#2952 A rumot tedd bele először, azután a banánt!!! -
#2951 Nuki: Üdv a csapatban! -
#2950 Én szerencsére elsőnek tettem bele a rumot =). -
#2948 >>>Nuki
Nézz át a klánoldalra :)) -
#2947 Különben se a magyaroknak szerezte a cucokat hanem magának meg a clubbnak ahol volt...
Akkor is megérdemelte... -
#2946 Mér, vesztett? Komolyan? Na meg is érdemelte. Had verjék, legalább kemény lesz a húsa =). -
#2945 Jaja. Kicsit már nagy volt az arca... -
Atomy #2944 Szerintem Koko-ra már ráfért egy verés, kicsit el volt szállva magától :-) Egyébként nem a magyarok veszítettek, hanem Koko. Én nyertem: láttam egy jó mérkőzést. :-) A véleményem pedig: hiába magyar Koko, ha az argentín jobb volt. Megérdemelte a győzelmet. -
Atomy #2942 Láttátok KOKO meccsét? Király volt!!! Úgy leverte a kis argentin mint a pinty :-))) De még ennél is jobb volt, hogy utána mindenki olyan gyászos képet vágott, mintha meghalt volna valaki. Meg természetesen kitalálták hogy annak ellenére hogy a meccset elvesztette ő volt a jobb. :-))) -
Nuki #2940 nem akarok pofátlan lenni de szerintem mind a tizet ki kéne venned. -
#2939 Pont így csináltam, de nekem csak banánt talál a ládában! Rumot egy szált se!!! -
#2938 magyarán ez küldi szinte csak a munkárol szol. Viszont jo az hogy az ültetvényestöl pont 30 gp t kapunk : ))) -
#2937 Először rakd a ládába a rumot, aztán pakold tele banánnal. Aztán jelentsd az ültetvényesnek, hogy kész vagy, és menj vissza a kontinensre. Ott menj be a zöldségeshez, és próbálj meg bemenni a hátsó raktárba. Akkor kérj egy állást, szerezz egy kötényt, menj be és vedd fel a rumot. -
#2936 Nem találom a ládában a rumot, pedig beletettem! Mi a hiba??? -
#2935 Majd megcsinálom... -
#2934 rince: az adan nak a képét símán le lehet szedni bármelyik siterol. mért nem csinálod meg? -
#2933 :)) -
FRISSÍTÉS
Végrehajtottam egy nagyobb lélegzetű frissítést az oldalakon! Ezek a következők:
1. A Skillek oldal teljes egészében megváltozott. Átírtam , kijavgítottam, kiegészítettem és képekkel szépítettem. Érdemes megnézni!
2. Kicseréltem a képeket jobb minőségűekre! Ezután nem nagyon lesz olyan, hogy szemcsés lenne egy kép!
3. A Bestiáriumba bekerült az Ice warrior.
4. A térképeknék ott az új dungeon térképe!
5. A világtérkép is frissült.
Jó nézelődést!
Rince -
#2930 na mindegy -
#2929 Hát én nem nevezném reálisnak mert megnézem mikor gyalogolsz keresztül egy embertársadon vagy állsz neki full adam plateben bányászkodni...
Majdnem az összes rpg-ben kijelzik a szükséges xp-t a szintlépéshez... -
#2926 Én csak azt szeretném, de nagyon, ha fel lenne tüntetve a skilleknél az elért illeve a következő szinthez szükséges exp. Na ez nagyon jó lenne már végre. -
Atomy #2925 Nem értem mit vártatok? Pár napja volt egy elég nagy update. Egy két héten (hónapon) belül biztos nem lesz semmi csak bugfix vagy kisebb módosítások. -
Nuki #2924 áááááááá nincs frissítés....
CSAK A MENÜ TÖK KIRÁLY LETT :) -
Atomy #2922 >>>Rince
Bazd meg! :-)
Azért nem tettem fel képet, mert:
1. nem értettem milyen képet akarsz
2. írtan 1 linket ahol találtál volna infokat
3. a saját oldalamra nem tudtam ftp-zni, mert elfelejtettem a jelszót :-), és free site-okat még nem próbáltam. -
#2916 6000 ezer HUF a Media Markt-ban, de ez nem csak a CS, hanem az eredeti az Half Life, az Opposing force és a Counter Strike egyben! Szerintem megéri... -
Nuki #2915 Én amondó vagyok hogy szerintem érdemesebb lenne letölteni. -
#2914 Mennyibe kerül? -
#2913 Franc tudja.
Én megvettem! -
#2911 Én nem basztam le senkit, csak KICSIT szembetűnő volt :(