34579
RuneScape
  • Hmuda
    Az csak egy hirdetés, semmi értelme nincs. Amúgy impektö is lehet szerezni.
  • Nuki
    >>>Rince:
    Nem küldött egy BartSimpson (vagy valami ilyesmi) nevű gyerek hogy felvételizni akar? Ugyanis akivel nyaggatlak hogy felvételizni akar az Caterpie2, és az öccse (ő a szimpszon).
    De egyiküket sem ismeritek szerintem eléggé.
  • Nuki
    Örüljünk hogy egyáltalán frissítik. Mert azt is megtehetné Andrew hogy megcsinálja ezt újitások nélkül és éli az életét frissitések nélkül.
  • Nuki
    NE DOBÁLLÓZZATOK MÁR EKKORA SZÁMOKKAL! ÉN ÖRÜLÖK MERT 11-ES A SZMITHINGEM.
  • Rincewind
    Vacak a pöcsöd vége :))
    Egyébként szoktam rúnázni! Főleg mióta frissítés volt.
  • Rincewind
    Gratula a leggyíkarcúbb mágusnak a runescape-ben...
  • Hmuda
    WOW!!!
    Gratula!
  • Nuki
    Pehh :(
    de azért gyúrjál valamelyik teleportra.
    SOK SZERENCSÉT :)
  • Nuki
    >>>Lord Schmied:
    Hanyas a medzsiked? MErt teleportálással szerintem meg lehetne oldani.
  • Nuki
    >>>SID_HU:
    Semmi különleges zászló nem volt csupán piros színű amivel táncoltak a fijúk a kokó felvonulása előtt. (legalább lehettek volna piros fehér zöldek)
  • Nuki
    Mit is írjak, nem is tudom.
    Szavakkal nem is lehet kifejezni ezt a nagy boldogságot amit érzek.
  • Rincewind
    A rumot tedd bele először, azután a banánt!!!
  • Hmuda
    Nuki: Üdv a csapatban!
  • Lacc
    Én szerencsére elsőnek tettem bele a rumot =).
  • Rincewind
    >>>Nuki

Nézz át a klánoldalra :))
  • Hmuda
    Különben se a magyaroknak szerezte a cucokat hanem magának meg a clubbnak ahol volt...
    Akkor is megérdemelte...
  • Lacc
    Mér, vesztett? Komolyan? Na meg is érdemelte. Had verjék, legalább kemény lesz a húsa =).
  • Rincewind
    Jaja. Kicsit már nagy volt az arca...
  • Atomy
    Szerintem Koko-ra már ráfért egy verés, kicsit el volt szállva magától :-) Egyébként nem a magyarok veszítettek, hanem Koko. Én nyertem: láttam egy jó mérkőzést. :-) A véleményem pedig: hiába magyar Koko, ha az argentín jobb volt. Megérdemelte a győzelmet.
  • Atomy
    Láttátok KOKO meccsét? Király volt!!! Úgy leverte a kis argentin mint a pinty :-))) De még ennél is jobb volt, hogy utána mindenki olyan gyászos képet vágott, mintha meghalt volna valaki. Meg természetesen kitalálták hogy annak ellenére hogy a meccset elvesztette ő volt a jobb. :-)))
  • Nuki
    nem akarok pofátlan lenni de szerintem mind a tizet ki kéne venned.
  • Rincewind
    Pont így csináltam, de nekem csak banánt talál a ládában! Rumot egy szált se!!!
  • Hmuda
    magyarán ez küldi szinte csak a munkárol szol. Viszont jo az hogy az ültetvényestöl pont 30 gp t kapunk : )))
  • Lacc
    Először rakd a ládába a rumot, aztán pakold tele banánnal. Aztán jelentsd az ültetvényesnek, hogy kész vagy, és menj vissza a kontinensre. Ott menj be a zöldségeshez, és próbálj meg bemenni a hátsó raktárba. Akkor kérj egy állást, szerezz egy kötényt, menj be és vedd fel a rumot.
  • Rincewind
    Nem találom a ládában a rumot, pedig beletettem! Mi a hiba???
  • Rincewind
    Majd megcsinálom...
  • Hmuda
    rince: az adan nak a képét símán le lehet szedni bármelyik siterol. mért nem csinálod meg?
  • Rincewind
    :))
  • Rincewind

FRISSÍTÉS

Végrehajtottam egy nagyobb lélegzetű frissítést az oldalakon! Ezek a következők:
    1. A Skillek oldal teljes egészében megváltozott. Átírtam , kijavgítottam, kiegészítettem és képekkel szépítettem. Érdemes megnézni!
    2. Kicseréltem a képeket jobb minőségűekre! Ezután nem nagyon lesz olyan, hogy szemcsés lenne egy kép!
    3. A Bestiáriumba bekerült az Ice warrior.
    4. A térképeknék ott az új dungeon térképe!
    5. A világtérkép is frissült.

Jó nézelődést!

Rince
  • Hmuda
    na mindegy
  • Hmuda
    Hát én nem nevezném reálisnak mert megnézem mikor gyalogolsz keresztül egy embertársadon vagy állsz neki full adam plateben bányászkodni...
    Majdnem az összes rpg-ben kijelzik a szükséges xp-t a szintlépéshez...
  • Bith
    Én csak azt szeretném, de nagyon, ha fel lenne tüntetve a skilleknél az elért illeve a következő szinthez szükséges exp. Na ez nagyon jó lenne már végre.
  • Atomy
    Nem értem mit vártatok? Pár napja volt egy elég nagy update. Egy két héten (hónapon) belül biztos nem lesz semmi csak bugfix vagy kisebb módosítások.
  • Nuki
    áááááááá nincs frissítés....
    CSAK A MENÜ TÖK KIRÁLY LETT :)
  • Atomy
    >>>Rince
    Bazd meg! :-)
    Azért nem tettem fel képet, mert:
    1. nem értettem milyen képet akarsz
    2. írtan 1 linket ahol találtál volna infokat
    3. a saját oldalamra nem tudtam ftp-zni, mert elfelejtettem a jelszót :-), és free site-okat még nem próbáltam.
  • Rincewind
    6000 ezer HUF a Media Markt-ban, de ez nem csak a CS, hanem az eredeti az Half Life, az Opposing force és a Counter Strike egyben! Szerintem megéri...
  • Nuki
    Én amondó vagyok hogy szerintem érdemesebb lenne letölteni.
  • Lacc
    Mennyibe kerül?
  • Rincewind
    Franc tudja.
    Én megvettem!
  • Rincewind
    Én nem basztam le senkit, csak KICSIT szembetűnő volt :(