34579
RuneScape
  • Bith
    Egyébként horgászgatás közben a cookingmat is felnöveltem 38-ról 48-ra. Ami kellett is, mert a kardhalnak asszem 45-ös főzőcske kell.
  • Bith
    Hát én, mivel nekem már a halászat bevezetése utáni 3. napon 52 volt :)))). Aztán rájöttem, hogy egy harcos-mágus minek horgászgat naphosszat :)).

Na jó, azért Te is az vagy :).
  • Hmuda
    Mi történt velem minap:
    Nagyban bányászok a ghost townban, erre valaki ölni kezdi a csontvázakat. Eléggé magyaros volt a neve erre megkérdezem tőle magyar-e. Persze magyarul kérdeztem mert így ha nem magyar azt hiheti, hogy magamban káromkodok. Erre a mellettem bányászó skac beszól: Hi, ar u hungaryan? Erre én: yes. Kiderült a srácrol, hogy finn, és kicsit tud magyarul. Az ilyen gyerek ritka mint a fehér holló.
  • Amorce
    Eh, mégvalami... SID !
    Én nem mondtam, hogy a klánotoknak nem csinálok meg szivesen mindenféle craftolni valót, úgyhogy nyugodtan hordhatjátok nekem is a soft clayt. :)))))))))))))))))))))))))))))))
  • Amorce
    Ja még valami Rince: Az a pleaseeeee ott a hozzászólásod végén nem kellett volna, ugyanis egész Rúnázás alatt mást sem hallok. :))))))
    E nélkül is válaszoltam volna, de csak most tudtam belépni.
    Ez egyébként mindenkinek szól. Ha időm engedi segítek mindenkinek, de van úgy, hogy csak rövid időre tudok belépni, illetve már valaki másnak is megígértem, hogy segítek. Ilyenkor kis türelmet kérnék mindenkitől. Mindenkire sort fogok keríteni akinek megígértem, hogy segítek. Köszönöm.
  • Amorce
    --->Rincewind
    Nekem Tastie adta kölcsön a D&D filmet, mert mi is már vagy 10 éve játszunk (most éppen ugye 3rd editiont :) ). Egyébként 660 mega a film (80 perces CD-n van az anyag). Hogy Tastie honnan szerezte azt sajnos nem tudom.
    --->SID
    Valóban meghal a néger (valamelyik Wayans fivér játsza egyébként a szerepet, szerintem nem is rosszul :) ), de csak a vége felé és hát ugye a film legvége azt sugalja, hogy ez nem végleges stádium :). Amúgy nincs benne rasszizmus (talán csak amikor a törpe szidja az elfeket :)))) ).
    Viszont Jeremy Irons jól alakítja a gonosz mágust azt azért meg kell hagyni :).
    Írj az e-mail címemre Rince ha van még egyéb kérdésed, mert ez ugye off topic. :))))))))
  • Lacc
    Le lehet tölteni. Láttam is egy warez oldalon, de nem volt kedvem laza 600 megát lenyomni. Meg amúgy is, lehet, hogy rossz az egyik link belőle, aztán kész. De lehet, hogy most megpróbálom.
  • Rincewind
    Több mint tíz éve játszom AD&D-t! Úgyhogy egy kicsit érdekelne!!!!
    Honnan szereztétek meg???
    Pleaseeeeeeee
  • Rincewind
    HONNAN SZEREZTED MEG A D&D-T?????
  • Lacc
    Jaja, az jó film lehet. Láttam a bemutatóját és cooool.
  • Hangianix
    Ams-el pakisztaninak meg kinainak neztek amikor magyarul beszelgettunk... ;-))))))
  • Nuki
    kösz a bíztatást. az én kemény 2es kraftingommal szemben :)
  • Amorce
    Érdekességképpen elárulom mindenkinek, hogy 38-ról 39-re növelni a craftingot több mint 200 bowl elkészítésével lehet (kb.210-220 körül lehet, az elején nem nagyon számoltam). 1 bowl elkészítése természetesen tartalmazza a formálást és az égetést is.
    Holnap jöhet a 40. :)))))))))
  • Amorce
    --->Hangianix
    Bocs, de valahogy sem az ICQ, sem a Runescape nem jön. Interware halódik valószínüleg, ezért nem tudok felugrani.
  • Amorce
    --->Hangianix
    Na mégis mi a **** lenne.... végre meg tudtam nézni végig a Dungeons & Dragons movie-t. Nekem még a sokak által lenézett történet is tetszett. Az effektek pedig nagyon jók !!! Egyébként kaptam tegnap valami manga filmet is divx-ben, de azt még nem tudtam megkukkantani. Mivel ennyire hiányolsz, egye-fene nem ma nézem meg. :)))))))) Szóval akkor ma beugrok a Rúnára, tehát gyűjtsd a soft clay-t légyszíves mert ma is fejlődni szeretnék egy szintet. :))))))))))))))
  • Bith
    Fox majd elég tonhalat, amikor már nem azt akarsz... (hanem kardhalat)
  • Bith
    A varrocki GS-ben. De azért ehhez nem kis mák kellett :). Monjuk a newbiek miatt érdemes a boltba nézni, mert soxor azt sem tudják, hogy mit adtak el, és szerencsével pont megveheted :).
  • Nuki
    Nem tudom érdekel e titeket? Szerintem ezeket a szinteket elhagytátok.
    Woodcutting 10-11-re: 5db fa. (firemaking a lényeg)
    Firemaking 3-4-ig:3db tűz, 4-5ig:3db tűz. :)
  • Hangianix
    --->Amorce
    Veled meg mi a 8=> van pajtas? ;-))))))
  • Hangianix
    --->Bith
    Akkor mi anyagaron vasarlunk! ;-)
  • Bith
    Jaja, én meg káosz rúnákat 8-11 arany áron :).
  • Hangianix
    Erdemes neha benezni egy GS-be, ma ketszer is 31gp-rt vettem zafirt... ;-)))
  • Bith
    30-as magic szintig elég gyorsan el lehet menni. Utána jön kb. a szenvedés. Én 52-nél tartok, de megúntam. Mondjuk 57-ig el akarok menni még mindenképpen.
  • Rincewind
    Én először nem nagyon reménykedtem, de hát sikerült...
    TUDOK SZÁMOLNI :))
  • Hmuda
    Glad: ja van.
  • Amorce
    Ügyes vagy Rince, bár szerintem mindenki feltételezte rólad, hogy el tudsz számolni akár 3000-ig is. :))))))))))))))))
  • Gladiator
    Na, és akkor engem miért csesztettetek, hogy ilyeneket csinálok? Amúgy nem tud valaki az Abe's Oddysee-hez kódokat?
    Van már karamja, vagy micsoda sziget?
  • Rincewind
    Bocs, de muszély volt ;)=)
  • Rincewind
    >>>3000<<<
    Juppiiiiiiiiiiiiii
  • Rincewind
    2999
  • Rincewind
    2998
  • Rincewind
    2997
  • Rincewind
    2996
  • Rincewind
    2996
  • Rincewind
    Ehhhehehe, néha a törlést nyomom mehet helyett :))))
  • Rincewind
    2995
  • Rincewind
    2992
  • Rincewind
    2993
  • Rincewind
    2990
  • Rincewind
    De kaptam, csak az a baj, hogy rohadtul nem érek rá mostanában :((((((((((