34579
RuneScape
  • Atomy
    Nagyon érdekes dolog történt velem!!! :-) Éppen bányászok goldot Karamjaban, mikor egy fazon azt kiálltja a másiknak hogy: nézd! ott! meghalt valaki! Ekkor még nem izgattam fel magam túlságosan, mert gondoltam aki ott van mellette, úgyis felszedi a cuccait. De azért megnéztem. És azt láttam hogy teljesen egyedül volt!!! :-) A cuccok között volt 1 ruby amulet, 1 mith kite, coins, stb.... Látnotok kellettt volna azt a sprintet amit levágtunk mind a hárman :-)))) De a démonokhoz annyira nem egyszerű bejutni :-) Én haladtam elöl de állandóan feltartottak a csontvázak.. ahogy beértem a démonokhoz természetesem megtámadott az egyik, aki mögöttem volt azt is megtámadta egy, és végül azé lett a legtöbb cucc aki leghátul volt :-) Én csak pár goldot meg 15000gp-t tudtam zsákmányolni. Viszont kifelé menet az egyik fazon szintén elhalálozott :-)))) Igy mégiscsak tudtam szerezni egy mith kite-ot :-)))
  • er
    most már van egy zafirom meg egy emeraldom is azokat is meg udod csinálni?
  • er
    Üdv

-Amorce
    nekem csak EGY rubinom van:)az a nyolcas nem tudom hogy került oda:)(jó is lenne annyi rubi:)
  • Rincewind
    Gyilkos...
    De a steak-em legalább nem mozog és néz rám könyörgve :))))))))))
  • Hmuda
    Király dolog történt velem ma. Éppen aranyat bányászok, mire egy srác beszól, hogy olcsón ad zafírt. Egy idő után megunta, és már ingyen adta. Magyarán ingyen hozzájutottam egy zafírhoz. Tök jó : ))).
  • Nuki
    az lenne a legjobb ha minddent meg lehetne ölni mi él és mozog :)))))))))
  • Hangianix
    --->Amorce
    Ebben lehet valami, de nem tudom elhallgatni a tobbiek elol azt a tenyt ;-))),
    hogy te megerdeklodted tolem, hogy a teveket nem lehet-e megnyuzni?! :-)))
  • Amorce
    Muhahaha !

--->Rincewind
    Az a World Wrestling Federation rövidítése ? :))))))))

--->Hangianix és a többi bocivédő
    Azért álszentek vagytok ám azt remélem tudjátok! Véditek itt a bocikat nagyban, de a marhaszeletet és a hamburgert azt fogadjunk nem vetitek meg !!! :)
    Én legalább elvégzem helyettetek a piszkos munkát! :))))))))))

--->er
    Hát ha ezek a bocivédők itt le nem állítják a saját vágóhidamat :))))))), akkor egy héten belül meglesz az 50-es crafting és akkor megcsinálom a ruby amulettjeidet :). Most 46-os a craftingom egyébként.
  • er
    tud valaki ruby amulettet csinalni és echantolni(?)?mindent megszerzek hozzá.8a ruby mar megvan csak cutolni kell:)
  • Rincewind
    Szörnyűség!
    Ez vérlázító! Hívom is a WWF-et!
  • Lacc
    Hát ide fejult ez a világ is??????!! SZERENCSÉTLEN, VÉDTELEN BOCIKAT GYILKOLNI???? Hát ez vérlázító! =)
  • Bith
    LOL :)))
  • Hangianix
    Azt majd elfelejtettem mondani, hogy tegnap nagyot csalodtam Amorce-ban. ;-))) Tobb ora hosszan keresztul irtotta szegeny bocikat. Tehat mindenki tudja ki lesz az oka, ha az RS-ben
    felmegy a tej es a hus ara. Te, te, MESZAROS!!! ;-))))))
  • Hangianix
    --->Mindenki
    Ha valakinek nagyobb mennyisegu nem hasznalt nyilvesszoje lenne, akkor azt szivesen megvasarolnam. Elegem van mar a GT-s gyujtogetesbol, annyira nem termelodik gyorsan, hogy
    elvezzem amig osszegyujtok vagy 1000 db-t. Foleg igy 4 alkalom utan... :-)
  • Hmuda
    gyerekek, gondoltam felhozom már a topicot mert vészesen lesűjedt. Ezt kéretik elkerülni...
  • Amorce
    Én úgy tudom úgy van 4 server, hogy 3 game server és 1 web server. Ezt Andrew írta valahol régebben.
  • Atomy
    Hát mégsem :-(
  • Atomy
    Teljesen lehalt az összes szerver :-((((
    Remélem valami nagy frissítés lesz :-)
  • Hangianix
    --->Mindenki
    Pretorianrol tud valaki? Csak azert mert eleg regen lattam mar...
  • Nuki
    melyik a jobb? a steel battle ax vagy az adamtit tőr?
  • Hangianix
    --->Bith
    Igerem nem kezdek el. A Kornyikalazfix, sajnos mar nem fert be... :-)
  • Bith
    Rákot és kardhalat csakis Karamja-ban lehet fogni a mólón. (hacsak azóta nem változtattak ezen, mert már vagy 3 napja nem voltam a játékban....de valszeg nem, mert akkor írták volna a hírekben)
  • Bith
    Most amúgy éppen a dio2 expansion árán háborgok
    >:((((((((
  • Bith
    Nem Asterixnek, hanem Hangianix-nek! :) (ejtsd: hangja-nix)
  • Lacc
    Mi köze van Asterixnek az énekléshez?
  • Bith
    Hangianix!
    A neved! Tegnap jöttem rá! :))
    Asterix??
    Ha igen, akkor lécci NE kezdj el énekelni!!! :))
  • Hangianix
    --->Amorce
    Budos a munka mi! ;-) Pedig ma olthatatlan vagyat ereztem az agyaghordasra... ;-)))))))
  • Nuki
    azaz mázlisták! :)
  • Nuki
    mézlisták!
  • Amorce
    Mindenkinek üzenem aki azt várja, hogy belépjek:
    A tegnapi kis 'megfázás' átment 'nagy'-ba, úgyhogy lázasan fekszem egész nap az ágyban. Ma összesen annyi erőm van, hogy ezt megírjam, tehát játszani nem fogok. Talán holnap sem. Mindenkinek sorry aki rám vár ma (és estleg holnap is).
  • Lacc
    =) Csak az a mákom, hogy az ősök már 10-kor húzzák a lóbőrt, én meg addig maradhatok, amíg le nem ragad a szemem. Mondjuk azt azért nem szoktam megvárni.
  • Rincewind
    Kihalok, mikor én ennyi idős voltam páros ,lábbal rugdosta eludni, mikor csörgött a pizsama :))
  • Lacc
    Hát, ööö izé, kicsit belemelegedtem a cs-be, aztán álmos lettem... =)
  • Bith
    Hehhe, ez jó kérdés :)). Szerintem már nem, amúgy.
    Mostanában újra telkezdtem diablo2-zni a b.neten :).
  • Lacc
    Hát, szerintem ezt csak kitalálod, de lehet, hogy tényleg így volt. Nem igazán értem, hogy miért pont ide kellett volna küldened, vannak ennél sokkal részletesebb oldalak is.
  • Bith
    A "kicserélem-a-tárgyat-még-az-ok-előtt" dolgot n valahogy nem tom felfogni :). Ezt hogy a fenébe lehet beszopni? amint cserélsz, újra el kell fogadnia. Ha valaki olyan láma, hogy nem nézi meg, hogy ki van-e cserélve, akkor az meg is érdemli! De őszintén, nem így van?
    Egyébként én sem szeretem azokat, akik átcseszik a többi játékost, de ettől függetlenül a fenti állításomat tartom. Én jókat szoktam röhögni, ha valaki engem próbál meg átvágni :)))), tök vicces...jóval kezd :). Még soha nem sikerült senkinek :). Igaz túl sűrűn nem is próbálják.

Viszont akik lelövik a már félhalott célpontomat, azokat én is utálom, de nagyon. Mert gyenge lamerek, akik amúgy nem tudnának semmit sem csinálni mondjuk egy WK-val, BK-val, vagy Lesser Daemonnal (továbiakban LD), csak így.
  • Bith
    "Ha egy angol tévedne a klán oldalára (azaz 1 a 100000000000000-hez)..."

Ez nem egészen így van, mert szerintem elég nagy az esélye, mivel a tipp oldalon is kint van a link a HP-re.
  • Rincewind
    www.rogerwilco.com
  • Nuki
    Visszatérve szabályok:
    ha nem tud magyarul, ami benne van a csatlakozási feltételek asszem 2. pontjában.

AKKOR NEM ÉR VELE SEMMMIT!!!
    (nna ezt jól megfogalmaztam :))) )
  • Nuki
    HOl találok wilkót?