34579
RuneScape
  • Hangianix
    --->Sid Hu
    Tehat, egy hete hallottam, hogy az ijaszatnal (es akkor gondolom a varazslasnal is), nemcsak a sikeres sebzes szamit, hanem az is, hogy megolod e. Ekkor ugyanis +xp-t kapsz. Azon folyik a vita, hogy szamit-e a megolt ellenfel szintje, mert ha nem, akkor csirkeket erdemes loni. Ugye biztos talalat, + 1 lovesenkent a megolesi bonusz. ;-)))
  • Hangianix
    --->Sir Disno
    Mostanaban sose figyelek, amikor elkoszonsz, bocs. :-) Bye!
  • rob45
    2 db ruby elado 5,5k/db áron
  • Hmuda
    Figyelem! Kaptam egy levelet egy bizonyos Palásti Tibor nevű egyéntől. Ha nem írja ide, hogy ki küldte akkor törlöm, mert félek azoktól a kibaszott mailes vírusoktól. Hálistennek Schmiedtől nem esett be, de lehet, hogy csak mákom volt.
  • Amorce
    Illetve kellene, de néha belekukkantok a tip.it-s és az itteni fórumokba is :)))))))))
    Azonban lassan már indulok is haza, szép Budapest felé.......iszonyúan lassú vonattal :)))))))))
  • Amorce
    Bizony ám :)
  • Amorce
    --->Hangianix
    Úgy látom Eden eladja az adam kite-jét 550k-ért. Van annyid ? :))))))))))))))))))))))))))))))
  • Amorce
    --->Szilvi
    Bocsáss meg, hogy megint itt válaszolok, de itt a cégnél valami gond van a hálózattal, mert a freemail és az origo nem nagyon akar bejönni. Vagyis nem tudok neked levelet küldeni innen.
    Este viszont, miután megkaptam a leveledet, már nagyon álmos voltam és gondoltam majd ma innen a munkahelyemről válaszolok. Na ez nem jött be :) Még szerencse, hogy ez a fórum működik.
    A lényeg, hogy rendben van, megcsinálom amit kértél, de a héten már nem nagyon leszek. Utána majd ok?
  • Amorce
    --->Atomy
    Hát apa, a mákos kuszkusztól én is beijednék annyi biztos. :))))))) Szóval abszolút megértünk kedves Bart! :)))))))))))))))))))
    Ja, képzeld tegnap annyira belemelegedtem a dumcsizásba egy holland sráccal, hogy elfelejtettem megvenni a runite long swordot. :))))))))))))) Ma meg nem valószínű, hogy leszek. Holnap sem, talán csak szombaton. (Nyugi, semmi Sziget vagy egyéb hasonló züllési forma :))))))), csak dolgoznom kell a hétvégén is.) Addig is remélem megdolgoztatod azt a nagyszájú Hangianixot, mert amilyen ütemben halad a runite sisakom megszerzése ügyében, hát örülök, ha karácsony tájékára összejön neki :))))))))))) (Ja és addig még legalább 2000 law rúnát kicsikar belőlem, pedig már így is el vagyok adósodva :))))))) )
  • Atomy
    Szerintem a kuszmák az egy fél adag kuszkusz mákkal keverve.
    Ettől én is félek :-)
  • Amorce
    --->Skullkeeper
    Volna egy kis munka, ha elérted már az 57-es magic-et. A rúnákat állom. Mennyiért vállalod ? :)

--->Hangianix
    Nem túl olcsó 3,5k-ért ? Mindegy legalább valaki jól jár vele. :)

--->Bart
    Ok. Ahogy akarod. De mi a fene az a kuszmák ?!!!!!!
  • Hangianix
    Mith Kite elado, mondjuk 3.5 k -rt. Alkudni lehet. ;-))))
  • Hmuda
    Azaz Tibor : )))
  • Hmuda
    Van itt Palásti tibor nevű egyén?
  • BartSimson
    >>>Amorce
    Félek és félni is fogok a kígyoktól. OKÉ?!
    utoirat:a kuszmáktól is félek.
  • Atomy
    Továbbá veszek szenet 120/db áron.
    Akinek pénzre van szüksége, vagy segíteni szeretne nekem (pl. Amorce, Rince ...), vagy csak szeret bányászni, akkor itt a nagyszerű alkalom!!!
    De nem 1-2 darabra gondoltam :-))). Akkor szólj ha legalább 30-40 db van, különben nem kelek át a fél világon :-)
  • Atomy
    Ha jók ezek az árak akkor keress meg a játékban.
  • Atomy
    adam skirt 5000, adam axe 3000, 2 mith square shield 1500/db , 2 ruby amulet 3000/db, 2 emerald amulet 1100/db
  • Atomy
    Eladók a következő cuccaim: adam skirt, adam axe, 2 mith square shield, 2 ruby amulet, 2 emerald amulet
  • Hmuda
    Amorce: nincs mit. A runite plateről meg most tegyél le, hogy nekemm adod. Egyrészt mert úgyse adnád oda, másrészt mert NAGYON RONDA!!! : )))
    Tömören... : )
  • Rincewind
    Shmied!
    Köszi a vírust! Ilyen még ugysem volt a gyűjteményemben :)

Ja igen, ha valaki az elmúlt napokban kapott tőlem levelet, ami látszólag értelmetlen volt, az kezdje villámgyorsan leellenőrizni a gépét, mert megszívhatja!

További jó szórakozást, és víruskeresést 8)=)

Én elléptem a szigetre, bye
    Rincewind
  • Amorce
    --->Hmuda
    Kösz a lóvét, a runite plate-nél majd törlesztek, ahogyan megbeszéltük! :))))))))))))))))))))))))))

--->Hangianix
    Semmi gond, már megszoktam :)))))))) Bár őszintén szólva csak valamikor ma délutánra vártam az elköszönésedet, úgyhogy ahhoz képest még gyors is voltál. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

--->SID
    Sajnos tegnap éppenhogy lemaradtál, mert én korábban kiléptem. Általában 20-21h között szoktam bent lenni hétköznap, de van amikor egyaltalan nem. Ja és mégvalami. Mi is pontosan a Runescape-es karaktered neve ? Beírnám a friend listámba, hogy lássam, ha bent vagy.
    A tip.it-n van egy marketplace nevű fórum. Ott hírdethetsz illetve válaszolhatsz hírdetésekre. DE maga az eladás/vétel a Runescape-en történik természetesen. A tip.it-n csak a partnert tudsz szerezni üzlethez.

--->Bart
    Ne félj a kígyóktól! :))))))))))))))
  • BartSimson
    >>>Caterpie2
    Bratyokám ki a kis pöcs?
  • Caterpie2
    Kérlek titeket, nézzétek el az öcsémnek, tudjátok ő egy kicsit nagyon hülye. Örökké javítgat, és ha úgy nézek rá, hogy neki nem tetszik, akkor úgy elordítja magát a kis pöcs, hogy az egész ház hallja, aminek a következménye természetesen az, hogy nincs Internet.
  • BartSimson
    Pénteken elmegyek Csopakra és lehet hogy elfelejtek holnap elköszöni és hát akkor...
    ...Sziasztok
    aláírás:holnap és holnapután még játszok utána két hétig lent leszek kígyok kösz
    aláírás2:félek a kígyoktol
  • Hangianix
    -->Amorce es Disno
    Bocs, hogy nem reagaltam bucsuzo szavaitokra, kisse "lassu" voltam ma ;-)
    Tehat: Sziasztok! ;-)
  • Hmuda
    SID_HU: Hát nem lenne gond ha nem ugatott volna le. Azért reagáltunk így mert visszabeszélt. Kapott még egy esélyt, hogy átgondolja, hogy hogyan kellene beszélnie.
  • Hmuda
    Na azért : ).
  • Amorce
    Na jó, mivel éppen pénzszűkében vagyok (elvitte a vagyonom nagyrészét az a fránya runite legs :)))) ), hát ma este elfogadok tőled 5k-t. :)))))
  • Hmuda
    Amorce: Nem is tudom, hogy honnan sejtettem, hogy ez lesz : ). De még mindig tartozok vagy 5000 gp-vel amit már nem fogsz rámsózni.
  • Amorce
    --->Szilvi és Hajni
    Köszönöm a válaszod Hajni és őszintén örülök, hogy léteztek. :) Remélem elnéztétek nekem az iménti kis bizonytalanságot.

--->Rob
    Hát látod benned ismét csalódtam, csak most kellemesen. Igazán örülök, hogy bocsánatot kértél az emberektől és remélem szívből jött. Egy alapigazságot azonban ne felejts: Könnyebb valakinak a bizalmát eljátszani, mint újból visszaszerezni. Szóval ez bele fog kerülni egy kis időbe, de ha valóban megbántad, hogy sértegettél embereket, akkor hidd el menni fog. Ha megnézed a fórumot láthatod, hogy páran máris elfogadták a bocsánatkérésedet, bár még kicsit távolságtartóak. Ez azonban természetes reakció ilyen esetben. Nos hát csak így tovább.

--->Hmuda
    Az amulettet neked ajándékozom. :)

--->MINDENKI
    Law Rune-t veszek 200gp/db áron, amíg a pénzem tart. :) Ha isten és a menyasszonyom is úgy akarja ma este 20h és 21h között megpróbálok fent lenni. Addig is jöhetnek a visszajelzések, hogy megfelelő-e az ár.
  • Zsooo
    ----> rob45, Szilvi, Hajni
    Amorce nagyon jól leírta, amit én is szerettem volna elmondani Szilvinek a játék alatt mikor beszélgettünk, csak úgy kapásból nehezebb ilyen jól megfogalmazni. Meg időm se volt. Ha rob45 tényleg rájön ott legbelül, hogy hibázott, akkor úgyis mindent megtesz, hogy helyretegye a dolgokat, és akkor még bármi lehet. Én nem a "poén" miatt nem álltam vele szóba, hanem ahogy azután viselkedett. Bár arra nem számítson, hogy hiphop elfelejti bárki amit művelt.

---->Sir Disno
    Tudtommal ha a mondat egyik fele régebben volt mint a másik fele, akkor az régmúlt+sima múlt, nem? Igaz nem volt sehol konkrét időpont. Fene tudja, rég volt már a felsőfok... :))))

A jerk nem marha. De nem tőlem fogjátok megtudni, hogy mi.
  • Rincewind
    Mármint a CS-ből, de mind1, aki ott volt úgyis érti :))
  • Rincewind
    Gyerekek, hamar kiszaltatok ma, nem?
  • Hmuda
    Á hagyom a búsba. Már úgyis felesleges.
  • Hmuda
  • Hmuda
    Mindenesetre én belinkelem a kis ominózus beszélgetést:
  • Hmuda
    Nos, mivel Rob45 normális módon bocsánatot kért tőlem, kapott még egy eséjt. De elég ha csak elejt egy rossz szót, vagy bármit, akkor kész, vége, többet nem foglalkozok vele. Ja, és Marcus haladékot kapott a nyár végéig. Botor módon én még hiszek az ő ártatlanságában, mivel baráti módon segített egy csomó dologban, és nem csak Runescape-ben. Egyelőre ennyi.
  • Hmuda
    Ja és Amorce! Még mindig nálam van az egyik Amulet of Magic-ed. Lécci vedd már vissza mert túl sok helyet foglal. Előre is köszi.
  • Hmuda
    Nos csak azért mert szépen kértél bocsánatot, elnézem az a fasz beszólást, viszont az anyázást nem vagyok hajlandó semmisnek venni. Úgyhogy menjél az anyádba a bocsánataiddal, oda. Ha kicsit meggondoltam irogattál volna akkor semmi gond nem lenne. Akkor lenne jogod szidni bárkinek az anyját ha az a valaki már szidta volna a tied. De én nem szidam. És ha Marcussal találkozol, akkor üzenem neki, hogy vagy jelentkezik a hét végéig a cuccaiért vagy eladom őket, mert csak a helyet foglalják.

Na és több szó ne is essen köztünk, mert mindketten úgy járunk a legjobban. Én a továbbiakban kerülni fogom a sértegetést kettőnk között, de ha belegondolsz akkor mindezt a sértegetést te kezdted, és én csak jogosan vágtam vissza. Most már minden rajtad múlik. Remélem, vagy olyan normális, hogy észrevedd a békülési szándékomat. Csak az anyázást nem tűröm.