34579
RuneScape
-
#3760 Lord Marcus: én nem szeretném ha kilépnél a játékból. Elvégre te voltál az egyik legjobb rúnás haverom. Ezek után nem lesz az igazi. Bár ott van Amorce, Hangianix, Atomy, meg a többi nagy haver, de azért te is közéjük tartozól. A cuccokat visszakapod ha meggondolnád magad. -
#3759 a viccet mar tisztaztam,ne lepj ki,nem kell a szr karid,a jelszo:654321 -
#3750 Vazz, csak nekem ilyen szar a runa? Merthogy ha fél óra nem telt el mire behozta kliensről a játékot akkor egy perc sem. Mondjuk minden szar ami rúnás. A honlap, a kliens. Minden. Arra alig volt időm, hogy körbeköszönjek, aztán dobott is a kliens, de rögtön. Talán voltam fent 5 mp-et. Azért ez durva dolog 500 játékops mellett szerverenként. -
#3747 mi a ****-van ma a runával??????????? -
#3746 AKI NEM VOLT OTT A SZIGETEN AZ EGY NAGY MARHA! ! ! ! ! -
#3745 BOCSI DISNO,DE SZETKAPCSOLT,MEGBESZELUNK EGY MASIK IDOPONTOT,ES MAJD AKKOR MEGYUNK JEGORIAST OLNI,OK,
PL:MA 5 ORA,OK?
-
#3744 ELADO 1 DB RUNE HELM A LEJOBB AJANLATRA A KEZDO AJANLAT 25K -
#3743 SID_HU: magyarán semmit nem ér. Nekem legalábbis. -
#3739 miért mit csinál a Stout??? -
#3737 :) ) ) ) ) ) ) ) ) -
#3734 Ezen a módon is szeretném megköszönni SIR AMS-nek (kár, hogy itt nem lehet a villogó betüket hasznáni :-))) ) a tegnapi önzetlen segítségét!!! Még1x nagyon szépen köszönöm! :-))) -
Nuki #3725 De 100%-ra mindent mert KELL! -
Nuki #3724 Valaki le tudná nekem írni hogy mi kell az aliherceges küldihez holnapra. (mert holnapután megint utazok el de két hétre) -
#3723 Law rúna készletem kifogyása miatt a következő akciót vagyok meghirdetni.
Minden kedves eladó a 200gp mellé, még kap 2 Chaos rúnát is. :-)))
-
Amorce #3722 Valószínű, hogy a törd. az pedig a tördelő. :) -
Nuki #3717 Sziasztok újra itt vagyok ha van valami újitás vagy változott valami akkor írjátok meg légyszi. -
Atomy #3716 Mithril nem kell koszi.
Csak SOK SZÉN. -
#3715 --->Atomy
Mithril nem erdekel? Mert, ha igen, akkor mondj egy arat es banyaszok azt is neked. Bar lehet, hogy inkabb nyilvesszot kellene gyujtogetnem. :-))) -
#3714 uj runak eladok-200gp/db -
#3709 Jólvanna, akkor bocs. A mining húzott el a smithingtől. Na. -
#3707 Ma nem jo. -
#3706 pl 22:30-korma?
-
#3705 Megpróbálom de nem igérek semmit. Este jobb lenne. -
#3704 holnap delben legyen font,aki adni akar nkem szene -
#3703 Atomy: király : ). -
#3702 Ok, megpróbálok fent lenni. Pontosan mikor? De max 10 et tudok vinni mert már így is túlságosan elhúzott a smithem a mininghez képest, mert túl sok alapanyagot adtam el. Talán lesz az 20 is. -
Atomy #3701 -
Atomy #3700 -
Atomy #3699 Én segítenék, csakhogy nekem is pont szén kellene.
Úgy hogy segítsetek nekem is 2-3000 db szénnel lécci! :-) -
#3698 kerem segitsetek
-
#3697 kerem minden baratomat,hogy segitsen nekem 10-20 db coallal,nagyon kellene!amorcera,hmudara,atomyra szamitok,de ha nincs segitseg nem baj,de aki tu,segitsen
elore is koszonom rob45 -
#3696 Nu, akkor nem csak en szivok. Megakartam nezni, ki van fent es azt irta ki: ismeretlen felhasznalo. De megnyugodtam, hogy csak a szerverek nem mennek. -
Atomy #3695 Mi van? Mindegyik server offline.
Remélem frissítenek!!! -
#3694 eladó egy adam plate 40k-ért
-
#3692 honnan lehet szerezni? -
#3691 Végre, megvan a Rune Helmet! Amorce a te law rúnáid nem is kellettek :-)))
Na jó van, azért szerzek neked. :-))) -
#3690 Az Amorce barátom által felajánlott 200gp/law rune továbbra is áll, sőt én megveszek minden arrow-t, vagy crossbow bolt-t 7gp/db áron. -
#3689 : ) -
#3687 Bocs, de mar leboltoltam Disnoval. -
Amorce #3686 --->Hangianix
Csak tudnám mi a fenével foglalkozol még Rúnázás közben! Mert, hogy a lényeges dolgokat valahogy mindig kihagyod az biztos :)))))))))))))))
--->Hmuda
Hát ha a mákod volt akkor már csak kuszkuszt kell szerezned és már kész is van a 'kuszmák', ahogyan azt Atomy ügyesen kitalálta. :)))))))))))))))
Attól pedig félni kell (de legalábbis illik) ! :))))))))))))