34579
RuneScape
-
#4300 Hmmm...
Kár, hogy nem olyan helyek vannak ábrázolva, ami jellegzetes és egyből rá lehet ismerni. Mondjuk Varrock vagy Falador...
De egyébként jók! -
Zsooo #4297 Egész szép, mégha nem is ILM minőség :))
http://www.angelfire.com/games4/hercules/ -
#4284 Hát remélem. Kicsit le vagyok maradva. : ) -
Zsooo #4283 >>>Hungary
Bonyolultabbakat több pénzért lehet eladni.
>>>Hmuda
Új szolgáltatónál vannak a szerverek, elvileg gyorsabb, megbízhatóbb lesz a játék. -
Zsooo #4281 >>>SID_HU
Azóta rendszeresen kopizom CTRL-C-vel a szöveget, vagy külön txt-ben írom meg, ha hosszú. -
#4279 Ááá!!!
Semmit nem csináltak! -
#4278 Ajjaj, valami nagyobb dolog lehet, mivel egyáltalán nem műxik a RS oldal. -
Zsooo #4277 >>>SID_HU
Együttérzésem. Velem is előfordult már... -
#4274 Na srácok, frissítik a RS oldalt. Valami bugfix lehetett! -
Zsooo #4273 >>>Hungary
Aranyat olvaszthatsz, aztán eladhatod darabját 180-220 gp-ért nyakláncként vagy amulettként. -
#4272 Mi az, hogy mire? Ölöd (XP), kapsz manit (PÉNZ), kapsz nagy csontot (SOK PRAYER XP). -
#4270 Milyen 3? Csak egyfajta óriás van a GTD-ben. Azok közül meg véletlenszerű, hogy mit ad. -
#4268 Juj, nekem meg el kéne már érnem a 40-es smithet. -
#4267 Nem vannak óriások, akiknél nem ritka az 50 gp vagy valamilyen új rúna. -
#4265 Én úgy hallottam... -
#4260 Egyelére a Ghost town dungeon-ös óriások. -
#4257 A szintek nincsenek maximalizálva 99-re? -
#4252 Ha csaltok akkor kaptok egy fekete pontot, de attol még maradtok haverok. Attol is függ az utálat mértéke, hogy mennyire haver az illető. Ha annyira mint ti akkor egy kiadós neheztelés. -
#4251 csinaltam egy signature-t azt hogy tudom felrakni a tip.it-re?? Zsooo nem tudod? :)))))))) -
#4248 Hehe. Mindegy mostmár. Én akkor is utálom a csitereket. Tőlem használhatnak makrót, nem érdekel. -
Zsooo #4247 >>>Hungary
A lényeg, hogy kizárták a játékost, miután bebizonyosodott, hogy csal. -
Zsooo #4246 >>>>Hmuda
Vajon én miért kopiztam be, hm?
:) -
#4243 Szerintem csak megfélemlítésnek szánták. Ha valaki jól megír egy makrót akkor úgyse veszik észre. Ezzel csak fosatják a csitereket akik nem nagyon értenek hozzá (én se csak gondolkoztam). -
Zsooo #4239 Óvatosan a makrózással! Inkább ki se próbáljátok!! Az alább idézetben Paul egy runescape-operátor:
-------------------------------
Sick Clown 08:16 (06-Sep) TANTUS IS USING A MACRO.
SERVER 2, KARAMJA ISLAND DOCK.
GET HIM.
(I bet some smart guy is gonna post here and say this message doesn't belong here)
Paul 08:30 (06-Sep) Thanks I've banned him - probably best to report on general chat if you don't want people shouting at you that you've posted on the wrong board.
I check that board pretty regularily.
Sick Clown 08:36 (06-Sep) Ok, great that you got him.
I just hate cheaters and that's why I had to do something.
But thanks a lot again, you guys are doing a great job.
-----------------------------------------
-
Nuki #4233 HOnnan lehet letölteni a makróprogramot?
És mennyiért vennétek áldott (enchanted) zafir amulett darabját? (3db van)
És honnan lehet letölteni a Half-Lifet? -
Zsooo #4230 >>>Marcus
Előbb utóbb lesznek ott is. Bár az tényleg feltűnőbb ha valaki szórja a szenet!!! -
#4222 500 coalert elado egy rune chain+nehany kissebb dologpl:black body,mith square,mith kite -
#4221 >>>disno
bazz,minden attol fugg,mennyi az ajanlat -
#4220 es ezt hol lehet letolteni?lehetseges lenne az,hogy winzip vagy winrar fajlban elkuldod,elore is kosz -
Zsooo #4219 Hello
Nem eladó, csak kíváncsi vagyok mennyit adnátok érte:
70 chaos
10 death
30 cosmic
30 nature
10 law -
#4213 Hello mindenkinek ujra!
-->Amorce
Elkuldem meg mult heten a lapot, de ne keseredj el, meg senki se kapta meg. Az egyiptomi postai viszonyokat ismerve, remelem nagy oromet okoz majd karacsonykor. ;-))) -
#4211 1 rune chain elado!
de CSAK dragakovekben mondjatok arat!!
ki akarja megvenni??????? -
Zsooo #4210 Hehehe, megindult az öntisztulás folymata :))) "Macroer-hunter"-ek figyelik a bányákat, nézzétek meg a www.runescape.com-on a fórumokat. -
#4205 Eladó egy amulet of magic 1000 gp-ért és egy amulet of strenght 2000 gp-ért. -
#4204 1 adam sq. shield elado!!!!!!!!!!!!
varom az ajanlatokat -
#4203 eladok a kovetkezo rune cuccok uj runakert:
1 runechain:250 uj rune
1rune med helm:100uj rune
1 rune long:150 uj rune
-
Zsooo #4201 Két poén a karamjai mólóról:
- BUYING FREE FOOD!!!!
- SELLING RARE BLACK LOBSTERS!!!!!!!! -
#4187 IJ -
#4185 Eladó egy amulet of magic 1000 gp-ért és egy amulet of strenght 2000 gp-ért. -
#4173 8)=)