34579
RuneScape
-
#4727 Az igaz, de nem ersz vele semmit, mert azt mondja nem az o neve van rajta.
Mondom, hogy elbasztak ;-))) -
#4724 Nem, csak eg yembernek, aki megcsinalta -
#4723 --->Atomy
GYERE BEEEEEEEEEEE! -
#4720 --->Lord Marcus
Nem, ezt elbasztak a programozok. -
Nuki #4719 Sid_Hu: Bocs de nekem nincs :( -
#4715 60k-rt vettem egy Rune Long-ot es egy Chain-t (Bolti ara 82k)
A ficko neve Aynard -
Nuki #4710 Feherfarkast ismerem egy osztálytársam öccsének az osztálytársa :) és KAMU mert csak egy kis kiruccanás kellett neki a rúnán és elmetél mellette :) -
#4707 --->Atomy
Gratula! Azt hiszem egy ideig meglesz a dolgod. :-))) Az adam kite-hez valo mennyiseg erdekelne, az arat pedig add meg coal-ban vagy gp-ben. -
Zsooo #4703 >>>Atomy
Gratulálok! Ha többet (>10) is szeretnék, mennyiért adnád? Mert ugye igen gyorsan lehetne pénzhez jutni vele, ha Blue mondjuk páncélt kovácsolna belőle... 4-5-öt :))) -
Atomy #4702 No emberek már tudok bányászni adam ore-t is :-)
Akinek kell az szóljon!
És ha valaki tud olyat hogy kékrózsi, vagy valaki más csinál belőle adam kite-ot ingyen vagy nagyon jó áron, azt megköszönném. -
Nuki #4695 Mennyit ér egy adam battle ax és egy mithrill kite? -
Zsooo #4694 az ice cavern-ben --->>> magyarul akartam... nem jött össze :) -
Zsooo #4693 hoppá, valaki ottfelejtett egy smaragdot egy hobgoblin alatt az jégbarlangban... :) -
Zsooo #4692 >>>Marcus
Hobgoblinoknál. -
Nuki #4689 Mennyit ér egy adam battle ax és egy mithrill kite? -
Zsooo #4688 >>>Marcus
Falador park, ahol a kertész van, déli pad mögött kell ásni. -
Nuki #4685 Free food for only 10 gp -
#4684 Az nem gaz ha sorba fognak allni csak ne a wildba legyen! :))))))
Ams
-
Nuki #4683 vagy töben megöljük egyszerre -
#4679 Ezt olvassatok el! Dragon quest is comming? :)))
Very soon at last further to Tristan-Karn of RuneScape and here is his story !!
I met Andrew just yesterday at around 7 PM EST at my Picnic in the Park in Falador on Server 2. We asked a few questions and he said that one of his server CPU chips got fried and he had to shut down the JageX games like backgammon and Othello. We also found out Andrew is using some of the BEST Intel servers for us. And he took 2 days away from making his GameBoy Advance game to work on the dragon quest for runescape. He said that the Dragon Quest will come out Wednesday if everything goes as planned. The dragon actually breathes fire! He didn't tell us the level...I also got some pics of him in his full rune armor!
A plate mail megnézhető itt!!!!!!!!! : http://tristanweb.cjb.net
In meantime im working on new board and who wish to help looking for bugs can go to TIP test board of course this board will be deleted and restarted from 0 offten but im sure you will have fun once we get it ready soon. (soon is less then month but can be even more)
Röviden?
Ha minden jó lesz szerdán lesz plate mail!
Ahogy mondták a dragon megölésével lesz elérhető!
Azt még nem árulták el, hogy miylen erős lesz a dragon! :) De biztos erősebb mint a greater!
Ja -
#4674 En jonnek, de holnap ha jovok is 2 fele kell majd figyelnem es az a wild-ben halal :-( -
Zsooo #4669 >>>Marcus
Al kharidban, ahol a küldetést kaptad... -
Zsooo #4664 >>>Marcus
A vámpíros háztól délre lévő falu déli részén (asszem). Ahol a banya is van, aki a színezőket is csinálja. -
#4662 FONTOS!!!
EMBEREK (ÉS ITT FŐLEG A FIATALABBAKRA GONDOLOK), MINDENKI, AKI JÁTSZOTT MÁR NYILVÁNOS HELYRŐL (ISKOLA, INTERNETKÁVÉZÓ, STB...), AZ VÁLTOZTASSA MEG A KÓDJÁT, AMÍG MÉG MEGVAN A KARAKTERE ÉS TÖBBET NE RÚNÁZZON NYILVÁNOS HELYRŐL, PLZ!!!
Rince -
#4659 De áruld már el, hogy hogyan??? Nem értem, hogy rabolhatnak ki valakit. -
#4658 Ha valaki mindenaron Adam Plate-t akarna venni, az 30k-rt tolem megteheti. ;-) -
#4656 Ezt most nem értem! Mi az, hogy kiraboltak? Feltörték a kódotokat vagy mi? -
#4648 Sajnos ma a Dark Angel-ök értelem és erő nélkül maradnak, ugyanis megyek piálni, na csá 8)=) -
Nuki #4642 >>>Steveh: Ha elfogadsz egy 40 es szintu csokat melled akkor veheto vagyok -
#4629 >>>Steve
A tegnapi estém röviden tömören: Bill kabbe az összes faszom!
Nem jött be a Rúna! Nem jött be az Icq! ÉS NEM JÖTT BE A COUNTER STRIKE!!!!! Semmi bakker. Ráadásul 10 percenként kifagyogatott! Úgyhogy uralkodtam magamon és még mielőtt apró darabokra rugdostam volna ezt a kibaszott gépet kikapcsoltam és elmentem nyugiba olvasni! A Telefon meg magától kikapcsol 10 után, úgyhogy azt meg totál elfelejtettem :)
Érdekes módon most meg megy a gépem... ???
Kapja be a PiciPuha összes mocskos ''programozója''!!!
Ma későn 11 felé leszek! -
#4625 >>>Steve
Nemtudok bejelentkezni abba rohadt ICQba. A szerverfigyelő nem működik a CS.HU-n, szóval látogasd végig az ismerős szervereket! az egyiken rajta leszek... :) -
#4624 Lebaszott ez a szar és nem tok visszamenni!
Steve!
Gyere ICQ mondok egy CS szervert! -
#4605 A hatchettet is a kézbe lehet fogni? Az nem csak favágásra jó? Én azt hittem, bár nem vagyok szakértő, de amennyiben a sima balta is kézbefogható és kívülről nincs a két balta közt különbség, úgy azt mondom, hogy csak hatchettet láttam. :( -
Zsooo #4596 >>>hungary
Szét kell vágni (use fegyver), akármelyik irányból.
>>>Rince
Nem csak hatchet volt? -
#4595 Bakker mit láttam ma:
Rune battle axe-ot!!! Honnan a francból lehet szerezni??? És mennyiért??? -
Zsooo #4588 Most úgy tűnik innen semmi se jó, se msnbc, se cnn, se runescape... :((( -
Zsooo #4587 Éjjel otthonról www.runescape.com bejött, 3000 játékost írt, erre most megint semmi, még az oldal se jön be. -
#4578 >>>Steve
Ma Disno látott egy fószert Steve_H névvel! Azt mondja nem magyar volt az ürge, szóval Híres lettél barátom :)) -
#4576 http://64.23.81.89:8001 -
Nuki #4575 jaja! jót szólsz testvér :)