34579
RuneScape
-
#5002 Emberek!
Olyan markos legényeket keresek, akik hajlandóak lennének velem eljönni Crondor Island-re, segíteni a sárkány kinyírását, ugyanis még elég gyengusz vagyok hozzá! Szóval, ha jó varázsló vagy íjász vagy, akkor ma este 6-7 körül fent leszek, aztán hajrá... -
#4997 Műxik? -
#4995 Hi ALL!
Megcsinaltam a questet! nagyon könnyű volt a dragon, szinte megaláztam! :))))
Oziachtól szerencsésen vettem rune platet! :)
És eladom runákért, de ha vki, tud nekem szerezni rune sq-t érte kérlek akkor szoljon és fizetek neki 25k-t!
Ja és még vmi. ha bármi kérdésetek van a questtel szoljatok lehet ,hogy majd tervezek egy turát! :) amikor mindenkit végig vezetek a questen! :)
Sir ams -
#4994 koszi hmuda! -
#4993 a mazeban mit kell csinalni? -
#4992 [img src=a kép pontos helye és neve]
Annyi, hogy a zázójelek helyett ilyeneket kell írni: <> -
#4991 Na jo feladom. Millioan vannak ott. Majd ha csokken a forgalom. -
#4990 Hogyan kell képet beilleszteni? -
#4989 No akkor én is elkezdem, bár még feleslegesen. Csak azért, hogy csak oda kelljen mennem kinyirni. -
#4988 ARRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALIG LEHET EZZEL AZ OICHAL BESZELNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4985 Ez egy nagyon idegrángató quest lehet. -
#4984 Mármint Sid_hu -
#4983 Én adok neked egy Orackle's map piece_t cserébe te adsz nekem ez Maze piece-t! Na milyen üzlet??? -
#4982 Tudod, hányadik patkány dobott nekem kulcsot?! Kb. a 300-adik. És hipp hopp el ment! Én egy ideig most biztos nem álok sorba megint.. -
#4981 Elegem volt ezekböl a kurva kulcsokból... -
Zsooo #4980 >>>Rince
Nyugiiii.... :) Tudod, ez csak egy játék :))) -
#4979 A nagy büdös faszt A Piros kulcsal már 2 rossz helyen voltam... grrrrrr
-
#4978 Bassza meg én ott voltam fönt csak nem volt ott a szellem és azt hittem rosz helyen vagyok, úgyhogy kimentem :) -
#4977 na nekem mar 2terkep meg a shield van meg de az oraculum nem mondja meg hova kene menni :(
rince az ajtok: az elso az egyértelmu mert a piros kulcs csak egy helyre enged, a 2.a narancs kulcs amit a ghost ad, az a bal 2.ajton kell bemenni, vigyázz mert elveszik a kulcs ha rossz helyen mesz be, a köv a mit a csontik adnak ot a 3bol a jobb oldalin menj be, a zombikhoz lemész akkor ott jobb oldali a kék kulcsal, majd a wizard adja lilát ott is a jobb asszem, a lényeg hogy a lesser felé menj, aki a feketét adja, és tatám ott a térkép a ládában! nekem megvan :) -
#4976 bazzeg még a guildmasta-ig se jutottam el [amikor rákattintottam vóna anyám Lzavart, leszedte a windózt, oszt nekem kellett ma fölraknom :-(], ez hosszúnak ígérkezik de hoooolnaaap!!!!
»»»Pretorian:
Nem szoktam wildbe járni. De eccer kinyírtam egy lvl 4 csáveszt, mert éppen menekültem :-))) Ezúton kérnék mindenkitől elnézést :-(((( [az utamat állta! miatta vesztettem el a páncélom+fegyverem! grrr megérdemeltük...]
»»»Nuki:
Természetesen megcsinálom a zafírokat!!! :-)) -
#4975 Ja nekem már megvan 2 térképdarab, most megyek a kulcsosra, de az nagyon macerás... :( -
Nuki #4973 Sid:
akkor az a string meg worm az mit tud? (mert még mindig nem sikerüllt lefordítani) te talán már rájöttél?? -
#4972 Nemtom mér, de nekem a client mindig letölti az újítást -
#4971 na látom ezzel a questtel lesz munka! :( :))) -
#4970 ESZMÉLETLEN BRUTÁL EZ A DRAGON QUEST!
Rájöttmár valaki, hogy melyek azok a tárgyak, amit az orákulum említ. Én már párra rájöttem, de 2 még hibádzik :D -
#4969 Offtopic es lehet, hogy mindenki ismeri, de muszaj megosztanom:
A negyedik osztalyos gimnazista diak kesve erkezik az angol orara. A tanar kerdi tole:
- Have you missed the Bus?
- No, I have basszed the Miss! -
Zsooo #4968 Hello Mindenki!
Rajzprogramnak ajánlom a Paint Shop Pro nevű progit, ha valaki nem tud szerezni photoshopot. Pl www.tucows.com.
Vagy akár innen lehet válogatni:
http://tucows.euroweb.hu//mmedia/imgedit95.html -
#4965 Megvan az Anti Dragon Breath Shield is :) -
#4964 Hahha!
Megvan a térkép egy darbja és nem is volt nehéz megszerezni, csak használni kellett a fejem :D -
#4963 Feladom!!!
Kb. a 300-adik patkányomon vagyok túl (már léptem egy csomó szintet), de még egy keyt se dobtak a maze-ben, grrrr... :(((
-
#4962 :) -
#4960 Háát már unom hangoztatni, meg már mindenki unja, de Photoshop :D -
Nuki #4959 mivel csináltad? -
Nuki #4958 ÜDVÖZÖLJÜK A MŰVÉSZ URAT!!!!
MR. RINCEWIIIIIND :) -
#4957 Jó, hogy kúúl.
Én csináltam :))))))) -
Nuki #4956 de azért kúl mert eddig három helyen láttam :)
Képzeljétek 250 gp-ért a gem shopban vettem 8 zafírt és 1 rubyt (persze uncut) úgyhogy aki vállalkozik arra hogy kivágja és amulettet csináljon belőle és megáldja az jelentkezzen. -
A többiektől bocs, mert eléggé offtopic... -
Nuki #4954 >>>Rince:
Ide is linkeld már be a ps2 használati utasítást :) -
Nuki #4953 Rajzold paintel... huu de nehez volt :)
a nuki és a runescape azzal készült, az animációt egy egyszerű unlead GIF animator készítette -
#4951 És egy logot számomra?