34579
RuneScape
  • Rincewind
    Emberek!

Olyan markos legényeket keresek, akik hajlandóak lennének velem eljönni Crondor Island-re, segíteni a sárkány kinyírását, ugyanis még elég gyengusz vagyok hozzá! Szóval, ha jó varázsló vagy íjász vagy, akkor ma este 6-7 körül fent leszek, aztán hajrá...
  • Hmuda
    Műxik?
  • Ams
    Hi ALL!

Megcsinaltam a questet! nagyon könnyű volt a dragon, szinte megaláztam! :))))
    Oziachtól szerencsésen vettem rune platet! :)
    És eladom runákért, de ha vki, tud nekem szerezni rune sq-t érte kérlek akkor szoljon és fizetek neki 25k-t!
    Ja és még vmi. ha bármi kérdésetek van a questtel szoljatok lehet ,hogy majd tervezek egy turát! :) amikor mindenkit végig vezetek a questen! :)

Sir ams
  • Lord Novi
    koszi hmuda!
  • Lord Novi
    a mazeban mit kell csinalni?
  • Hmuda
    [img src=a kép pontos helye és neve]

Annyi, hogy a zázójelek helyett ilyeneket kell írni: <>
  • Hmuda
    Na jo feladom. Millioan vannak ott. Majd ha csokken a forgalom.
  • Lord Novi
    Hogyan kell képet beilleszteni?
  • Hmuda
    No akkor én is elkezdem, bár még feleslegesen. Csak azért, hogy csak oda kelljen mennem kinyirni.
  • Lord Novi
    ARRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALIG LEHET EZZEL AZ OICHAL BESZELNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lord Novi
    Ez egy nagyon idegrángató quest lehet.
  • Rincewind
    Mármint Sid_hu
  • Rincewind
    Én adok neked egy Orackle's map piece_t cserébe te adsz nekem ez Maze piece-t! Na milyen üzlet???
  • Rincewind
    Tudod, hányadik patkány dobott nekem kulcsot?! Kb. a 300-adik. És hipp hopp el ment! Én egy ideig most biztos nem álok sorba megint..
  • Rincewind
    Elegem volt ezekböl a kurva kulcsokból...
  • Zsooo
    >>>Rince
    Nyugiiii.... :) Tudod, ez csak egy játék :)))
  • Rincewind
    A nagy büdös faszt A Piros kulcsal már 2 rossz helyen voltam... grrrrrr
  • Rincewind
    Bassza meg én ott voltam fönt csak nem volt ott a szellem és azt hittem rosz helyen vagyok, úgyhogy kimentem :)
  • SID_HU
    na nekem mar 2terkep meg a shield van meg de az oraculum nem mondja meg hova kene menni :(

rince az ajtok: az elso az egyértelmu mert a piros kulcs csak egy helyre enged, a 2.a narancs kulcs amit a ghost ad, az a bal 2.ajton kell bemenni, vigyázz mert elveszik a kulcs ha rossz helyen mesz be, a köv a mit a csontik adnak ot a 3bol a jobb oldalin menj be, a zombikhoz lemész akkor ott jobb oldali a kék kulcsal, majd a wizard adja lilát ott is a jobb asszem, a lényeg hogy a lesser felé menj, aki a feketét adja, és tatám ott a térkép a ládában! nekem megvan :)
  • Disno
    bazzeg még a guildmasta-ig se jutottam el [amikor rákattintottam vóna anyám Lzavart, leszedte a windózt, oszt nekem kellett ma fölraknom :-(], ez hosszúnak ígérkezik de hoooolnaaap!!!!
    »»»Pretorian:
    Nem szoktam wildbe járni. De eccer kinyírtam egy lvl 4 csáveszt, mert éppen menekültem :-))) Ezúton kérnék mindenkitől elnézést :-(((( [az utamat állta! miatta vesztettem el a páncélom+fegyverem! grrr megérdemeltük...]
    »»»Nuki:
    Természetesen megcsinálom a zafírokat!!! :-))
  • Rincewind
    Ja nekem már megvan 2 térképdarab, most megyek a kulcsosra, de az nagyon macerás... :(
  • Nuki
    Sid:
    akkor az a string meg worm az mit tud? (mert még mindig nem sikerüllt lefordítani) te talán már rájöttél??
  • Cater2
    Nemtom mér, de nekem a client mindig letölti az újítást
  • SID_HU
    na látom ezzel a questtel lesz munka! :( :)))
  • Rincewind
    ESZMÉLETLEN BRUTÁL EZ A DRAGON QUEST!
    Rájöttmár valaki, hogy melyek azok a tárgyak, amit az orákulum említ. Én már párra rájöttem, de 2 még hibádzik :D
  • Hangianix
    Offtopic es lehet, hogy mindenki ismeri, de muszaj megosztanom:
    A negyedik osztalyos gimnazista diak kesve erkezik az angol orara. A tanar kerdi tole:
    - Have you missed the Bus?
    - No, I have basszed the Miss!
  • Zsooo
    Hello Mindenki!
    Rajzprogramnak ajánlom a Paint Shop Pro nevű progit, ha valaki nem tud szerezni photoshopot. Pl www.tucows.com.
    Vagy akár innen lehet válogatni:
    http://tucows.euroweb.hu//mmedia/imgedit95.html
  • Rincewind
    Megvan az Anti Dragon Breath Shield is :)
  • Rincewind
    Hahha!
    Megvan a térkép egy darbja és nem is volt nehéz megszerezni, csak használni kellett a fejem :D
  • Rincewind
    Feladom!!!
    Kb. a 300-adik patkányomon vagyok túl (már léptem egy csomó szintet), de még egy keyt se dobtak a maze-ben, grrrr... :(((
  • Pretorian
    :)
  • Rincewind
    Háát már unom hangoztatni, meg már mindenki unja, de Photoshop :D
  • Nuki
    mivel csináltad?
  • Nuki
    ÜDVÖZÖLJÜK A MŰVÉSZ URAT!!!!
    MR. RINCEWIIIIIND :)
  • Rincewind
    Jó, hogy kúúl.
    Én csináltam :)))))))
  • Nuki
    de azért kúl mert eddig három helyen láttam :)

Képzeljétek 250 gp-ért a gem shopban vettem 8 zafírt és 1 rubyt (persze uncut) úgyhogy aki vállalkozik arra hogy kivágja és amulettet csináljon belőle és megáldja az jelentkezzen.
  • Rincewind

A többiektől bocs, mert eléggé offtopic...
  • Nuki
    >>>Rince:
    Ide is linkeld már be a ps2 használati utasítást :)
  • Nuki
    Rajzold paintel... huu de nehez volt :)
    a nuki és a runescape azzal készült, az animációt egy egyszerű unlead GIF animator készítette
  • Lord Novi
    És egy logot számomra?