34579
RuneScape
  • SID_HU
    na lássuk hogy sikerült
  • SID_HU
    na steveh a rune plate asszem oziachnál van, nekem pont nem arra adtott amivel harcoltam azaz attack helyett 1strgt és 1defenzet nott, de ez a 2QP ELÉG ÉGŐ!!!! Ja és ahogy nekem Sir Ams mondta nem lehet 2szer megölni a sárkányt, és a karjamábol is csak akkor mehetsz arra asszem ha megolted a sárkányt

Én 62es szintűn öltem meg a gyikot, csak kis kaja kellet, de az szivás volt hogy mikor először öltem meg akkor nem az én killem volt, mert nem én sebeztem bele a legtöbbet, és elfogyott a prayer tehát nem volt jo tovább a paralyze monsta :) de azért csak megfingattam miután Sir Ams adott 2rákot :) THX AMS!

na rula minden már csak 64k kellene
  • Cater2
    >>>Atomy
    Az oldaladon írtad, hogy az oracle az Ice Mountainon van, de én ott nem találtam. Az az Ice mountain egyáltalán az Ice Plateu?
  • Rincewind
    52 vagyok tisztelettel :)))
  • Disno
    »»»Rincewind:
    1 all támadó = 1 combat
    7 magic+prayer = 1 combat

és amikor a rangeddel kísérleteztem akkor nekem 52-nél adott 1 combatot :-)
    »»»er:
    Nyugi, ha én már ott tartanék, én is meghaltam volna :-)
  • Nuki
    Sid Hu, Sir Ams és stb aki megölte a sárkányt:
    HÁnyasz szinten öltétek meg a gyíkot?
  • Hmuda
    Ahogy én kivettem az eladott amulettem adatai közül, az összes dologra ad egy kicsit, azok közül, amit a többi amulett is adna.
  • Rincewind
    Valaki leírná, hogy hogyan számolódik a combat skill?
    De nagyon aprólékosan, mert én nem szoktam megérteni az ilyen bonyolult műveleteket :)

A Diamond amulet az mit ad, hogy ennyire jó???
  • Hmuda
    Na mindegy. Akkor majd piacon veszek egy síma amulettet és akkor majd valaki enchantolja nekem a zafírért. Én hülye meg egyszer találtam egyet és eladtam. Most meg verem a fejemet a pajzomba.
  • Zsooo
    >>>Hmuda
    Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nincs köztünk olyan, aki meg tud csinálni egy diamond amulettet. Más meg nem csinálja meg ennyiért.
    Amúgy a csiszolatlan gemek többet érnek (mert a csiszolással kapható XP-t is "eladod" vele).

>>>Atomy
    7:25 ?????? :)))) Addig rúnáztál, vagy akkor kezdted? :) Mikor lesz adam kite?
  • Hmuda
    Ja igen. Mind a kettő zafír csiszolt.
  • Hmuda
    Csak nekem szaggat a Rúna?

Amúgy adok egy zafírt annak, aki elkészít nekem egy diamond amulettet, és mégegyet annak aki megenchantolja. Ha mind a kettőt megcsinálja az illető kap 2 zafírt!
  • rob45
    >>>>atomy
    En adok el ironbart neked,amugy ingyen is megtennem,csak meghaltam es kell a penz
  • Atomy
    >>>Mindenki akinek kell pénz és/vagy szeretne segíteni:
    120 gp-t fizetek a szén darabjáért!(minimum 60db) 100-ért adok 13000gp-t, 400-ért 56000gp-t.
    Bar-okat is veszek:
    Bronze bar 25gp/db(min.60db), Iron bar 80gp/db(min.60db), Steel bar 250gp/db(min.20db), Mithril bar 580gp/db.
  • Pretorian
    Emberek!
    Megkérhetek valakit, hogy írja le nekem a Shield of Arraw és a Pirate's treasure questeket? Eléggé lemaradtam május óta....
  • Rincewind
    Nos én is mondanám, hogy kinyírom, de őszinte leszek! Nem merek még bemenni! Úgy döntötten gyúrok még egy hétig (vagy kettőig) és aztán majd megpróbálom...
  • Rincewind
    Ennek őszintén örülök ;)
  • er
    eddig csak engem ölt meg a sárkány?
    ha igen szomoru leszek:((((
    sajna othagytam 50 chaos runat meg 8 lawot:((((
  • Lord Novi
    mar megvan
  • Hmuda
    a ládához vezetőbe. Az utolsó szinten.
  • Lord Novi
    A fekete kulcsot hova kell berakni, melyik ajtóba???????????????????????????
  • Hmuda
    Bocs, hogy nem köszöntem el. Császtok!
  • SID_HU
    NYENYENYE ÉN MEGÖLTEM BIBIBI :) MEG RHCPT MEG SIR AMS IS BIBIBI (csak nincs még 64k-m a rucira :) )
  • SID_HU
    kész a quest bibibi :)
    majdnem meghaltam, de ott volt sir ams és adott kaját, mert mikor először utottem paralyze monstaval, akkor még nem az én killem volt :( de aztán megfingattam!
  • Rincewind
    Bocs, bocs, bocs!!!

Összetévesztettem a rune toppal! Sorry! Nem volt szándékos!
  • Hmuda
    Igénybe venném egy 70-es craftos emberke, és egy 57-es magic-esnek a segítségét! Fizetség: 1-1 zafír!
  • SID_HU
    basszus ez huzos
  • rob45
    nekem kellene
  • Rincewind
    Egyébként mennyi a szinted és milyen nehéz volt?
  • Rincewind
    Adam topot csak az hordhat, aki már megölte a gyíkot! Tehát nem érdemes megvenni...
  • SID_HU
    ingyen adok planket a questhez bárkinek akinek épp nincs kedve wilderbe menni :) 3plank kell a hajohoz
  • Atomy
    No leírtam a questet. Ha valakit érdekel, akkor nézze meg:
    http://www.tar.hu/atomy/dragon.htm
  • SID_HU
    bocs fiuk ha valami faszságot mondtam a kulcsoknál de mielott irtam kb fél orával elotte csináltam meg, nekem bejott, a csontiknál bizti a jobb ajto volt a három közul az amelyik a külső ivben megy, a ghostnál meg biztos hogy a bal második, ott én is először a jobb másodikon mentem be, aztán annyi, de megvan ma megyek gyikorászni (de rossz ez a szo :))
  • Atomy
    A fenébe! De legalább az 5013. az enyém. HURRÁ.
    >>>Rhtcpt, meg mindenki
    Van egy csomó amuletem. Mennyit akarsz fizetni érte?
  • Zsooo
    Nem semmi, annyira belefeledkezett mindenki az új küldetésbe, hogy szó nélkül hagytuk a topic 5000. üzenetét... :)
  • Rincewind
    Na hajó fixálva térkép, pajzs megvan! Neddel beszéltem... Ha 6-7 körül fix lesz a szerver mehetünk Crandorra!
  • Rincewind
    De ha már megcsináltad a questet, akkor ugye vissza tudsz menni a szigetre??? Nem csak a segítség miatt kérdezem, hanem, mert lehet, hogy néhanapján visszanéznék Giant Skeletont ölni...
  • Atomy
    >>>Rince
    Én megyek.
    Ha más is akarja hogy segítsünk, akkor addig csinálja végig a questet(addig hogy el tudjon menni a szigetre).
  • rob45
    milyen es hány runára gondoltaál? uj vagy r
    égi?
  • Atomy
    Nah én is kinyírtam a gyíkot :-)