34579
RuneScape
-
#5066 na lássuk hogy sikerült -
#5065 na steveh a rune plate asszem oziachnál van, nekem pont nem arra adtott amivel harcoltam azaz attack helyett 1strgt és 1defenzet nott, de ez a 2QP ELÉG ÉGŐ!!!! Ja és ahogy nekem Sir Ams mondta nem lehet 2szer megölni a sárkányt, és a karjamábol is csak akkor mehetsz arra asszem ha megolted a sárkányt
Én 62es szintűn öltem meg a gyikot, csak kis kaja kellet, de az szivás volt hogy mikor először öltem meg akkor nem az én killem volt, mert nem én sebeztem bele a legtöbbet, és elfogyott a prayer tehát nem volt jo tovább a paralyze monsta :) de azért csak megfingattam miután Sir Ams adott 2rákot :) THX AMS!
na rula minden már csak 64k kellene -
#5063 >>>Atomy
Az oldaladon írtad, hogy az oracle az Ice Mountainon van, de én ott nem találtam. Az az Ice mountain egyáltalán az Ice Plateu? -
#5062 52 vagyok tisztelettel :))) -
#5057 »»»Rincewind:
1 all támadó = 1 combat
7 magic+prayer = 1 combat
és amikor a rangeddel kísérleteztem akkor nekem 52-nél adott 1 combatot :-)
»»»er:
Nyugi, ha én már ott tartanék, én is meghaltam volna :-) -
Nuki #5054 Sid Hu, Sir Ams és stb aki megölte a sárkányt:
HÁnyasz szinten öltétek meg a gyíkot? -
#5051 Ahogy én kivettem az eladott amulettem adatai közül, az összes dologra ad egy kicsit, azok közül, amit a többi amulett is adna. -
#5050 Valaki leírná, hogy hogyan számolódik a combat skill?
De nagyon aprólékosan, mert én nem szoktam megérteni az ilyen bonyolult műveleteket :)
A Diamond amulet az mit ad, hogy ennyire jó??? -
#5049 Na mindegy. Akkor majd piacon veszek egy síma amulettet és akkor majd valaki enchantolja nekem a zafírért. Én hülye meg egyszer találtam egyet és eladtam. Most meg verem a fejemet a pajzomba. -
Zsooo #5048 >>>Hmuda
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nincs köztünk olyan, aki meg tud csinálni egy diamond amulettet. Más meg nem csinálja meg ennyiért.
Amúgy a csiszolatlan gemek többet érnek (mert a csiszolással kapható XP-t is "eladod" vele).
>>>Atomy
7:25 ?????? :)))) Addig rúnáztál, vagy akkor kezdted? :) Mikor lesz adam kite? -
#5047 Ja igen. Mind a kettő zafír csiszolt. -
#5046 Csak nekem szaggat a Rúna?
Amúgy adok egy zafírt annak, aki elkészít nekem egy diamond amulettet, és mégegyet annak aki megenchantolja. Ha mind a kettőt megcsinálja az illető kap 2 zafírt! -
#5045 >>>>atomy
En adok el ironbart neked,amugy ingyen is megtennem,csak meghaltam es kell a penz -
Atomy #5044 >>>Mindenki akinek kell pénz és/vagy szeretne segíteni:
120 gp-t fizetek a szén darabjáért!(minimum 60db) 100-ért adok 13000gp-t, 400-ért 56000gp-t.
Bar-okat is veszek:
Bronze bar 25gp/db(min.60db), Iron bar 80gp/db(min.60db), Steel bar 250gp/db(min.20db), Mithril bar 580gp/db. -
#5043 Emberek!
Megkérhetek valakit, hogy írja le nekem a Shield of Arraw és a Pirate's treasure questeket? Eléggé lemaradtam május óta.... -
#5042 Nos én is mondanám, hogy kinyírom, de őszinte leszek! Nem merek még bemenni! Úgy döntötten gyúrok még egy hétig (vagy kettőig) és aztán majd megpróbálom... -
#5041 Ennek őszintén örülök ;) -
er #5040 eddig csak engem ölt meg a sárkány?
ha igen szomoru leszek:((((
sajna othagytam 50 chaos runat meg 8 lawot:(((( -
#5039 mar megvan -
#5038 a ládához vezetőbe. Az utolsó szinten. -
#5037 A fekete kulcsot hova kell berakni, melyik ajtóba??????????????????????????? -
#5036 Bocs, hogy nem köszöntem el. Császtok! -
#5034 NYENYENYE ÉN MEGÖLTEM BIBIBI :) MEG RHCPT MEG SIR AMS IS BIBIBI (csak nincs még 64k-m a rucira :) ) -
#5032 kész a quest bibibi :)
majdnem meghaltam, de ott volt sir ams és adott kaját, mert mikor először utottem paralyze monstaval, akkor még nem az én killem volt :( de aztán megfingattam! -
#5030 Bocs, bocs, bocs!!!
Összetévesztettem a rune toppal! Sorry! Nem volt szándékos! -
#5027 Igénybe venném egy 70-es craftos emberke, és egy 57-es magic-esnek a segítségét! Fizetség: 1-1 zafír! -
#5026 basszus ez huzos -
#5025 nekem kellene -
#5024 Egyébként mennyi a szinted és milyen nehéz volt? -
#5023 Adam topot csak az hordhat, aki már megölte a gyíkot! Tehát nem érdemes megvenni... -
#5022 ingyen adok planket a questhez bárkinek akinek épp nincs kedve wilderbe menni :) 3plank kell a hajohoz -
Atomy #5019 No leírtam a questet. Ha valakit érdekel, akkor nézze meg:
http://www.tar.hu/atomy/dragon.htm -
#5018 bocs fiuk ha valami faszságot mondtam a kulcsoknál de mielott irtam kb fél orával elotte csináltam meg, nekem bejott, a csontiknál bizti a jobb ajto volt a három közul az amelyik a külső ivben megy, a ghostnál meg biztos hogy a bal második, ott én is először a jobb másodikon mentem be, aztán annyi, de megvan ma megyek gyikorászni (de rossz ez a szo :)) -
Atomy #5013 A fenébe! De legalább az 5013. az enyém. HURRÁ.
>>>Rhtcpt, meg mindenki
Van egy csomó amuletem. Mennyit akarsz fizetni érte?
-
Zsooo #5012 Nem semmi, annyira belefeledkezett mindenki az új küldetésbe, hogy szó nélkül hagytuk a topic 5000. üzenetét... :) -
#5010 Na hajó fixálva térkép, pajzs megvan! Neddel beszéltem... Ha 6-7 körül fix lesz a szerver mehetünk Crandorra! -
#5007 De ha már megcsináltad a questet, akkor ugye vissza tudsz menni a szigetre??? Nem csak a segítség miatt kérdezem, hanem, mert lehet, hogy néhanapján visszanéznék Giant Skeletont ölni... -
Atomy #5006 >>>Rince
Én megyek.
Ha más is akarja hogy segítsünk, akkor addig csinálja végig a questet(addig hogy el tudjon menni a szigetre). -
#5005 milyen es hány runára gondoltaál? uj vagy r
égi?
-
Atomy #5003 Nah én is kinyírtam a gyíkot :-)