34579
RuneScape
-
#6463 Szerintem az attol fugg, hogy hanyan vannak a szerverre bejelentkezve.
Ha kevesen - szerintem - lassitva van a termelodes :(( -
#6462 Szerintem nem:((
ugyanis a gyemant nyaklanc lvl 56 crafting az amulette viszont lvl 70 crafting :(( -
#6459 »»»Amorce:
Wow, congratz! Nemsokára már beindul az amulettek tömeggyártása is ugye? :-)) -
#6458 "viszont en nem mutatom tobbnek magamat, mint ami vagyok :))" <- magyarul egy műveletlen kis kommunista tahó vagy, mint ahogyan mutatod is?
ezek után nem kéne neked pofáznod öcsi.. :PP -
#6457 Miert mennyinek mutatod magadat?
2-evesnek?
Az oviban szokott ez lenni, hogy "huuzd meg, ereeeeszd meg a hajamat", meg "pisiiiilniiiiii kell".
ha arra gondoltal, hogy masok jatekat el tudod rontani, :))
te biztosan tudod, hogy kell :))
-
#6456 tudom hogy nehéz elhinni, de én meg vagyok annyi mint amennyinek mutatom magam :P -
#6455 hehe, qrva anyád.. -
Amorce #6454 Örömmel közlöm mindenkivel, hogy elkészítettem az első diamond necklace-emet.
Ja és csókoltatom azt a hülye Rhcpt-t akinek úgylátom még mindig az okoz örömet, ha másokkal szarozik :)))))))))))))))))))))) -
#6453 viszont en nem mutatom tobbnek magamat, mint ami vagyok :))
-
#6452 Az Ice Giantoknal termelodi water es cosmik rune:)) -
#6451 elképzelhető, hogy nem tudom olyan harmonikusan beálíltani mint te.. hát igen, te egész nap a gép előtt lagyvasztod a s*gged, szüleid agyon kényeztetnek(jó a neted), biztos sok programot tudsz letölteni, elhiszem. nekem meg fantáziám, izlésem van ;-)
ezzel én elégedett is vagyok :PP
másrészről a te nicked grafikája hát elég gyér.. semmi fantázia, kreativitás, ráadásul a rune meded ennyire hirdetni, hát az is ciki.. :PPP -
#6450 fogadtam, hogy esszel nem ered fel, hogy ez a kep mas mint a tied :))
Egy animalt gifet nem lehet egyszeruen megforditani, ill. 2/1000 sec helyett 22/1000sec volt a kesleltetes.
Te meg ezt sem tudod harmonikusan beallitani :)) -
#6449 miért is nyertél volna? -
#6448 Nyertem :)) -
#6447 *és még azt hittem, hogy csak RSen pk-záskor vagy ilyen béna.. :PPPPP -
#6446 Hungary:
mivel te úgy tűnik még egy képet se tudsz csinálni megengedem, hogy használd az enyém :PP
segítsük a bénákat :PPP
apropó, küldjek egy rbpaintet? :PPPP
-
#6445 ja,ja! :))))))) mar 39-es!!!!!!! -
#6444 addig, mig el nem keszul a sajat :)) -
#6443 »»»Novi:
Bakker elkezdtél pecázni? :-)))
»»»Hungary:
Naneeee, eléggé idegesítő ez a fejjellefelé-Roope-képecske, plíz cseréld le... -
#6442 A francba!A szüleim kúrvára összeveztek, azthittem összeugranak, apám meg két fejjel nagyobb anyámnál!Szóval be vagyok, és most lenn csinálnak valamit - no sex, mert a kocsiban nem lehet őgy elférni, de remélem azért normalizálódik minden, mert nagyon hölyék... -
#6441 Egy kicsit még saját pénzbol hozzáteszek:
1.:Hogy kerekebb legyen!
2.:Hogy úgy nézzen ki, hogy perfect munkát végeztem! -
#6440 Túl kevés idom van, de a boltsokat már gyujtöm!!!:) -
#6439 na, elfogyott a 377 tollam :)))))))))) -
#6438 de nem tudzs bemenni a játékba? :) -
#6437 Hi everybody! Visszatértem a fórumra!!! -
#6436 Elfogyott a nyilam!Kinek mennyi van?Össze kéne számolni! -
#6435 ehh :)) -
#6434 Ellenben kisebb a lotavja... -
#6433 a longbow-val viszont lényegesen messzebre lehet lőni.. -
#6432 a szamszerij annyiban jobb, hogy a pajzsod is fent lehet :)) -
#6431 Tovabbi informaciok mindannyiunk kedves baratnojetol Kek Rozsitol! ;-))) -
#6430 3 rune bars + 600 steel bars = rune battle axe -
#6429 Lv 7 - De kellene sok sok nyíl, mert fogyóban van!Apropó, a Crossbow pontosabb / jobb mint a Longbow? -
#6428 sajnos tudom :-\.LV 6 Ranged 12 perc alatt!:-D -
#6427 ez a ciklusos siker azért van, mert a kőben nem termelődik újra minden érc azonnal, pontosan megvan, hogy mennyi idő után lehet ismét bányászni belőle;) -
#6426 He-he-He!41-es vagyok, és KB 35 másodpercenként jön nekem egy Silver, de folyamatosan, tehát nem pl 5 perc aztán 1, aztán 73 perc STB, hanem pontos idő szerint!Agyamra megy, mert még a 1K player az RS-en is baromira lassít (Kuckuc, Matáv!)... -
#6425 ezüstöt tök könnyű bányászni. Már akinek... :) -
#6424 Srácok, nagyon kaka a Netem, tehát meg fogom tördelni az időt amit fenn vagyok, de akaratomon kívül.
Viszont, fizetek, ill. Bányászok Szenet, Ezüstöt(Azt inkább ne, tetű lassú az is...), Iron-t, etc.Nemsokára viszont LV 60- leszek, remélem, és a Szén nem lesz gond, tehát ha valakinek soka Rune mittoménmije, akkor megvesze/bányászom/megkapom :-).
-
#6423 Azt mondta valaki, hogy a rune large helmethez Wildernessben a Greatert kell megolni.
O combat 48-as es sikerult neki :)) -
#6422 um, te nem vagy a halalistamon rajta :))))) nincs kedvem meghalni :)))))))))))