34579
RuneScape
  • Lord Novi
    az adam nem jo? :)
  • Hagane
    Egyébként meg az ISDN, AS mittoménmi bazidrága!A Matáv monopol helyzetet élvez, mert a UPC nemsokára lemondatja a Matáv-ot, CSÖKKENNI FOGNAK A DÍJAK, ------ VÁRHATÓAN!
  • Hagane
    Nem igaz, mert a FF 8-ban, úgye 15 ember helyesírási hibákat ellenőziz, ciki lenne elbukni, de a lényeg az, hogy Adamantine nevet láttam valahol nemrég.
    Meg ott van ugye az Adamantoise.
    Adamantite?Hülyén hangzik..Adamantine?Na ugye!
    Ja, igen, most horgászok, LV 30-nál belépek a szakácsokhoz (Max 5 nap, ha minden jól megy), és Sört csinálok, jó drágán!

Most semmi sem kell komolyabban, viszont egy kérdés : Ha Fire és Wind Staff-em van, akkor mindkettőt "Runetalanítottam".Tehát ha Fire + Wind = Varázslat akkor yo, vagy kell a Fire S.-het egy Wind Rune?Ill. fordítva?Mert lehet mindkettőt megveszem.
    És mellé egy Black Robe-ot ;-).
  • Hangianix
    *nyilvesszoket
  • Disno
    »»»Hungary:
    Hehh, rosszul hitted ha azt hitted hogy hozzáférkőzöl a Greaterhez...
    »»»Hagane:
    Yéé most jöttél rá hogy milyen is valójában Kékrózsi? :-)) És nem Adamantine hanem tényleg Adamantite :-)
  • Hangianix
    Nincs valaki aki nzilvesszoket akar eladni nekem?
    Amint elerem a lvl 70-t (max 1-2nap), akkor megyek megint demont boldogitani! ;-)
  • hungary
    ehh!
    Ne mondja senki, hogy szivtelen vagyok.
    Nem tortent semmi.
    De hogy rhcpt-vel hogy rendezed le, azt nem tudom :))
    mondjuk kimehetnetek a wildernessbe, es szkanderrel :))
  • Rhcpt
    ehh, te "árnyék"(-hú de nagyon vagány vagy haver, egyből beparáztam amint megláttam a neved...) ha nem csak az utolsó hozzászólásokat olvasnád mint egy newbie, akkor észre vennéd, hogy szóltam miért lett ez a nickem-Roope-..
  • hungary
    Ha az ellenfel nem sebez nagyot, mondjuk, mert 30-cal kisebb, akkor celszeru lenne hasznalni a ketkezes rune swordot nem, az hatalmasat sujt :))
    Jo volna lvl 100-nak lenni, hogy beuthessek aaz 55-os PK-ktol.
    Ennyit az EN almaimrol :))
  • hungary
    hagane >>
    szerintem nem er annyit, hogy ennyire felizgasd magadat :((
    totalisan minden doglodik.. :((
    biztosan o.b.laden keze van benne :((
    A Nemet atomorat pl meg mindig nem allitottak at telire :((
  • hungary
    Az dragakobolt emeleten termeludik arrow :)) 2-essevel :))
  • hungary
    amugy 87-es a great demon:((
  • hungary
    SOrbanallas van. Egy lvl 100-as PK 'hongsui' vagy hasonlo nevu egybol nekemugrott. Eselyem sem volt megmerkoznom a nagy demonnal :((
  • hungary
    32k
  • Amorce
    Köszönöm a biztató szavakat mindenkinek. Mivel mindenki ilyen kedves velem (kivétel persze aki anyázik rám) :), ezért rendkívüli akciót hírdetek.
    2db silverért (legyen az nugget, vagy bar) 1db gold bar-t adok a készlet erejéig (Ami jelenleg 150 gold bar, de ebből az első jelentkező már lefoglalt 22db-ot).
    Akit érdekel annak üzenem, hogy előre láthatóan Szombaton és Vasárnap leszek fent a rúnán, illetve más egyéb ajánlatra is nyitott vagyok (pl. pénzért is veszek sivert, vagy új rúnáért, esetleg gold helyett coal-t is tudok adni, stb...)

Egyébként meg minden kedves Rúnás barátomat(-nőmet) üdvözlöm és továbbra is várom tőlük az adományokat :))))))))))
  • Rhcpt
    >>Hagane: gyúrd még egy kicsit a combatod/rangeded, aztán híresek/hírhedtek lehetünk ;-))))
  • Nuki
    Amugy Hagane erre csak most jössz rá?
  • Nuki
    Erre való a matáv ISDN (vagy fejletteb: ADSL, BDSL...) LOL hogy a mai világban mik nincsenek? :P
  • Hagane
    Kapja be a Matáv!Drágán adják a semmit!Lekapcsolt a Net - 625 újratárcsázásba tellt, hogy visszajussak!
  • Hagane
    RHCPT, nemsokára, talán mehetek én is :-).Hozok sok halat, kaját!:-).Apropó, azt fejlesztem, LV 13 vagyok, 22 főzés, elég jól önellátom magam :-D.KB 10 slot (1 balta, 1 TInderbox, 1 a horog, 1 a háló, 1 a nemtommennyi csali, a többi többnyire fa, amin gyűjtok, és 5 többi a Páncélom = 15)
  • Hagane
    Egyébként az árak kakik, és nem Adamantite, hanem Adamantine.És szerintem még a Gyémánt (Diamond) armor lehetne erősebb mint a Rune, mert ugye mindenki tudja milyen kedves tulajdonsága van a bűbájós, valós életben is levő Gyémántoknak...?
  • Hagane
    Jaja!
  • Lord Novi
    így kéne kinéznie a felyének -+:-\
    runite baltával a fejében :))))))))))))
  • Hagane
    Khrm, igen :-\.
  • Lord Novi
    nem CSAK pofátlan... :)
  • Hagane
    Izé, akinél van tíz Runite, abból megcsinálja, de pofátlan egy tyúk!Háromba tellik egy Axe! 3 Axe jön ki egyből.Pofátlan, nem?
  • Lord Novi
    persze, az egyik gyerek meg is mutatta, és asszonta, hogy kékrózsi csinálta neki. 3 bar és 7knature(?????????) -ért megcsinálja. ja, vagy 200 steel bar. (ezek nem biztosak)
  • Lord Novi
    "Én \is/ csak álnodok róla"
  • Nuki
    Van Rune battle ax?
    Akkor az lesz az elso amit szerzek :P
    csak egy kicsit drága mulatság :l
  • Lord Novi
    Runite battleaxra ne is gondolj. Én csak álmodok róla. A rune long 35-36k?
  • Hagane
    Veszek Rune Long-ot (50/50?), vagy B.Axe-ot.Rune Long-ért (Baráti áron) 25K?
  • Hagane
    Megjegyzem, ezt minden fegyverzet, páncél nélkül!LV 37-en...
  • Hagane
    Black Knight VS én. 1 HP, ő is 1 HP.Meghaltam :-(.De minden a bankban van :-)
  • Atomy
    Nekem megy.
  • Disno
    Bakker nem lehet megnyitni se az RS siteot se a kliens se indul el "error resolving filelist DNS: 11010" -> vagy mi :-((
  • Disno
    »»»Novi:
    Nekem műxik suliban...
  • Disno
    »»»Hungary:
    Mind1, meglesz az hamar :-))) [Amorcenak a 70 crafting]
    Nem, az Ice Giant meg a Greater teljesen más. Tudniillik a Ice Giant egy jeges csávó jeges helyeken viszont a Greater Demon csak 1 helyen van [Lesser Demon erősebb változata, kinézetre ua.] és ő dobálja a rune largeokat!
  • hungary
    erdemes olyan helyre menni, ahol sok szen van es felvaltva csakaonyoz oket, hogy amig az egyik helyen vagy a masikon ujra noljon. :))
    Ha ki vagy bekulve a 26-os csontikkal, ajanlom a W5 GT kornyeki mini-banyat. 1 vas es 2 szen.
    (Azert jo a hely, mert kozben kondizol. csak turelem)
    A W10 banyaban rengeteg a szen, de sokkal tobb a PK :))
    Hogy erdemes-e a mininget 60-ra folspecizni, hogy bemehess a Mining's Guildbe, azt az oregebbektol kell megkerdezni. mondjuk Atomytol :))
  • Hmuda
    Eladó egy amulet of magic 1000 gp-ért!
  • hungary
    az Ice Giant meg a Greater az ugyanaz?