34579
RuneScape
-
#6515 az adam nem jo? :) -
#6514 Egyébként meg az ISDN, AS mittoménmi bazidrága!A Matáv monopol helyzetet élvez, mert a UPC nemsokára lemondatja a Matáv-ot, CSÖKKENNI FOGNAK A DÍJAK, ------ VÁRHATÓAN! -
#6513 Nem igaz, mert a FF 8-ban, úgye 15 ember helyesírási hibákat ellenőziz, ciki lenne elbukni, de a lényeg az, hogy Adamantine nevet láttam valahol nemrég.
Meg ott van ugye az Adamantoise.
Adamantite?Hülyén hangzik..Adamantine?Na ugye!
Ja, igen, most horgászok, LV 30-nál belépek a szakácsokhoz (Max 5 nap, ha minden jól megy), és Sört csinálok, jó drágán!
Most semmi sem kell komolyabban, viszont egy kérdés : Ha Fire és Wind Staff-em van, akkor mindkettőt "Runetalanítottam".Tehát ha Fire + Wind = Varázslat akkor yo, vagy kell a Fire S.-het egy Wind Rune?Ill. fordítva?Mert lehet mindkettőt megveszem.
És mellé egy Black Robe-ot ;-).
-
#6512 *nyilvesszoket -
#6511 »»»Hungary:
Hehh, rosszul hitted ha azt hitted hogy hozzáférkőzöl a Greaterhez...
»»»Hagane:
Yéé most jöttél rá hogy milyen is valójában Kékrózsi? :-)) És nem Adamantine hanem tényleg Adamantite :-) -
#6510 Nincs valaki aki nzilvesszoket akar eladni nekem?
Amint elerem a lvl 70-t (max 1-2nap), akkor megyek megint demont boldogitani! ;-) -
#6509 ehh!
Ne mondja senki, hogy szivtelen vagyok.
Nem tortent semmi.
De hogy rhcpt-vel hogy rendezed le, azt nem tudom :))
mondjuk kimehetnetek a wildernessbe, es szkanderrel :)) -
#6508 ehh, te "árnyék"(-hú de nagyon vagány vagy haver, egyből beparáztam amint megláttam a neved...) ha nem csak az utolsó hozzászólásokat olvasnád mint egy newbie, akkor észre vennéd, hogy szóltam miért lett ez a nickem-Roope-.. -
#6502 Ha az ellenfel nem sebez nagyot, mondjuk, mert 30-cal kisebb, akkor celszeru lenne hasznalni a ketkezes rune swordot nem, az hatalmasat sujt :))
Jo volna lvl 100-nak lenni, hogy beuthessek aaz 55-os PK-ktol.
Ennyit az EN almaimrol :))
-
#6501 hagane >>
szerintem nem er annyit, hogy ennyire felizgasd magadat :((
totalisan minden doglodik.. :((
biztosan o.b.laden keze van benne :((
A Nemet atomorat pl meg mindig nem allitottak at telire :(( -
#6500 Az dragakobolt emeleten termeludik arrow :)) 2-essevel :)) -
#6499 amugy 87-es a great demon:(( -
#6498 SOrbanallas van. Egy lvl 100-as PK 'hongsui' vagy hasonlo nevu egybol nekemugrott. Eselyem sem volt megmerkoznom a nagy demonnal :(( -
#6497 32k -
Amorce #6496 Köszönöm a biztató szavakat mindenkinek. Mivel mindenki ilyen kedves velem (kivétel persze aki anyázik rám) :), ezért rendkívüli akciót hírdetek.
2db silverért (legyen az nugget, vagy bar) 1db gold bar-t adok a készlet erejéig (Ami jelenleg 150 gold bar, de ebből az első jelentkező már lefoglalt 22db-ot).
Akit érdekel annak üzenem, hogy előre láthatóan Szombaton és Vasárnap leszek fent a rúnán, illetve más egyéb ajánlatra is nyitott vagyok (pl. pénzért is veszek sivert, vagy új rúnáért, esetleg gold helyett coal-t is tudok adni, stb...)
Egyébként meg minden kedves Rúnás barátomat(-nőmet) üdvözlöm és továbbra is várom tőlük az adományokat :)))))))))) -
#6494 >>Hagane: gyúrd még egy kicsit a combatod/rangeded, aztán híresek/hírhedtek lehetünk ;-)))) -
Nuki #6491 Amugy Hagane erre csak most jössz rá? -
Nuki #6490 Erre való a matáv ISDN (vagy fejletteb: ADSL, BDSL...) LOL hogy a mai világban mik nincsenek? :P -
#6489 Kapja be a Matáv!Drágán adják a semmit!Lekapcsolt a Net - 625 újratárcsázásba tellt, hogy visszajussak!
-
#6488 RHCPT, nemsokára, talán mehetek én is :-).Hozok sok halat, kaját!:-).Apropó, azt fejlesztem, LV 13 vagyok, 22 főzés, elég jól önellátom magam :-D.KB 10 slot (1 balta, 1 TInderbox, 1 a horog, 1 a háló, 1 a nemtommennyi csali, a többi többnyire fa, amin gyűjtok, és 5 többi a Páncélom = 15)
-
#6487 Egyébként az árak kakik, és nem Adamantite, hanem Adamantine.És szerintem még a Gyémánt (Diamond) armor lehetne erősebb mint a Rune, mert ugye mindenki tudja milyen kedves tulajdonsága van a bűbájós, valós életben is levő Gyémántoknak...? -
#6486 Jaja!
-
#6485 így kéne kinéznie a felyének -+:-\
runite baltával a fejében :)))))))))))) -
#6484 Khrm, igen :-\.
-
#6483 nem CSAK pofátlan... :) -
#6482 Izé, akinél van tíz Runite, abból megcsinálja, de pofátlan egy tyúk!Háromba tellik egy Axe! 3 Axe jön ki egyből.Pofátlan, nem? -
#6481 persze, az egyik gyerek meg is mutatta, és asszonta, hogy kékrózsi csinálta neki. 3 bar és 7knature(?????????) -ért megcsinálja. ja, vagy 200 steel bar. (ezek nem biztosak) -
#6480 "Én \is/ csak álnodok róla" -
Nuki #6479 Van Rune battle ax?
Akkor az lesz az elso amit szerzek :P
csak egy kicsit drága mulatság :l -
#6478 Runite battleaxra ne is gondolj. Én csak álmodok róla. A rune long 35-36k? -
#6477 Veszek Rune Long-ot (50/50?), vagy B.Axe-ot.Rune Long-ért (Baráti áron) 25K? -
#6476 Megjegyzem, ezt minden fegyverzet, páncél nélkül!LV 37-en...
-
#6475 Black Knight VS én. 1 HP, ő is 1 HP.Meghaltam :-(.De minden a bankban van :-)
-
Atomy #6474 Nekem megy. -
#6473 Bakker nem lehet megnyitni se az RS siteot se a kliens se indul el "error resolving filelist DNS: 11010" -> vagy mi :-(( -
#6472 »»»Novi:
Nekem műxik suliban... -
#6471 »»»Hungary:
Mind1, meglesz az hamar :-))) [Amorcenak a 70 crafting]
Nem, az Ice Giant meg a Greater teljesen más. Tudniillik a Ice Giant egy jeges csávó jeges helyeken viszont a Greater Demon csak 1 helyen van [Lesser Demon erősebb változata, kinézetre ua.] és ő dobálja a rune largeokat! -
#6467 erdemes olyan helyre menni, ahol sok szen van es felvaltva csakaonyoz oket, hogy amig az egyik helyen vagy a masikon ujra noljon. :))
Ha ki vagy bekulve a 26-os csontikkal, ajanlom a W5 GT kornyeki mini-banyat. 1 vas es 2 szen.
(Azert jo a hely, mert kozben kondizol. csak turelem)
A W10 banyaban rengeteg a szen, de sokkal tobb a PK :))
Hogy erdemes-e a mininget 60-ra folspecizni, hogy bemehess a Mining's Guildbe, azt az oregebbektol kell megkerdezni. mondjuk Atomytol :)) -
#6466 Eladó egy amulet of magic 1000 gp-ért! -
#6464 az Ice Giant meg a Greater az ugyanaz?