34579
RuneScape
-
#6642 mindazt amit Sir megad, en is megadom +1gp :))) -
#6641 Veszek csiszolatlan dragakoveket!
sapphire,emerald,valamint ruby!
sapphire=500/db
Emerald=800/db
Ruby= 1000/db -
#6640 ja en is lattam :)) van egy forim a szmajliknak :)) -
Nuki #6639 Rincét máshol láttam fórumozni... -
#6638 Jó de nekem kell crafting, hogy Emeraldot is elvághassak, és átverhessek mást!XD !:-]
-
#6637 nem szep dolog kihasznalni masok tajekozatlansagat :(( -
#6636 4x annyit adok erte 250 gp :)) -
#6635 Vágatlan Zafírt veszek 60 GP-ért, a craftinem miatt(is).
-
#6634 rhcpt nem birta a vitat, hogy atvert 7 zafirral :)) -
#6633 Ill 15K-ert?
-
#6632 Mi van a többiekkel? Skullkeeper, Hmuda, Cobble, Rhcpt. Skullkeeper már úgy egy fél éve nem jött be, és nem szólalt meg a fórumban :( -
#6631 Mostmár CUT Diamondot adok el 25K-ért! -
#6630 UNCUT DIAMOND FOR SALE, THE DIAMOND GOES TO THE HIGHEST BIDDER!(What did you expect?) MAKE YOUR OFFERS HERE, QUICK! -
#6629 És amikor már fizetős lesz az rs, akkor ha befizetsz, akkor átrakják a karidat? -
#6628 Meg még először adam battle helyett iront adott majdnem az egyik gyerek. Ez már NAGYON régen volt. -
#6627 Csináltam egy topicot, amely neve az RS halálista. Írjátok be áldpzataitokat! :) -
#6626 nekem iron leget akartak eladni 64k-ért. Még szerencse, hogy mindig alaposan megnézem. Mára már depressziós lennék ha megvettem volna :) -
#6625 »»»Hagane:
Hehe, nem tudom hogy a haveromat is chessball akarta atvagni de total ugyanez a modszer volt: megmutatja az adamot, mondja add cserebe a mithril longot, kilepett ujra, de tuttam hogy vmi baj van ezert figyelmeztettem a haverom beszolt neki hogy "lol" azt sertodotten elhuzott a lama scammer :-))) -
#6624 Rajzolni :-\.úúúúúútűlom ha valami emiatt mond valamit, mert tényleg béna vagyok.Egyébként, igen :-D.MÁR MAJDNEM STEEL-T SMITHELEK!Emberek, segítsetek!Sok Iron vagy Bronze Bar Kell! -
#6623 makista vagy :))
most kepzelj el egy operatort, aki nem tud rajzolni maganak egy rune longot :)) -
#6622 Hat, akkor eleg amator a gyerek ;-) Orulhetsz, hogy visszaadta! :-) -
#6621 A srác visszaadta a pénzt, és bocsánatot kért.Szerintem az tett be neki, hogy asszontam "Come here, or I'll ban you".
Megvan a 1.5K!:-) -
#6620 Eladó továbbá 4 Gold Nugget. 2 Bar + 4 Nugget együtt 1.3K
-
#6619 Nem úgy!A Ranged-je miatt!
-
#6618 Lattatok mar ilyet a Bk lisztet dobott 'pot' nelkul. Termeszetesen nem lehet felvenni
Talan ha lenne nalam 'pot', Talan majd a kovetkezo dob egyet :)))) -
#6617 Eladó 2 gold Bar 450 GP-ért.
-
#6616 rhcpt-re ne szamits, o meg jobban atver :))
van tapasztalatom...
zsivanybecsuletrol hallottal mar?
-
#6615 Mar a neveben is bennevolt, hogy o at fog chess-ni... -
#6614 Nem nagy kár, de ha máést is átver, akkor igen.Nem miattam mondom, 1.5K az nekem egy napi munka, nem sok, de másnál...?Elsősorban RHCPT-re számítok..
-
#6613 Engem is vertek mar igy at.
(1)Megmutatta a rune longot
(2)Leszamoltam a penzt
(3)'accepted'
(4) es ed adamot kaptam
------
Megnyugtatlak a hiba benned van.
Mielott valamit megveszel, az 'accept' elott ujbol ellenorizd le, hogy mi van az ellenkezo oldalon.
------
En igy vettem 32k-ert edy adam longot :)), de csak magamat hibaztatom.
Azt hittem, osszedol a vilag, de kihevertem...
dolgoztam, dolgoztam, dolgoztam, es eloteremtettem ujra az osszeget... :)) -
#6612 Ha nem akartok segíteni, akkor ha látjátok Chessball111 - et a Wildben, mindenképpen öljétek meg :-(.Vagy gyngítsétek le!Majd más megöli..! -
#6611 A kibaszott!Átvert a rohadék!1500-ért elmentem, visszajöttem, megmutatja az Adam-ot.
Kilép, vissza, és azthiszem azt adja oda.Erre a szemétláda egy Ironnal lep meg!A kis tetü!Segítenétek nekem, ha nagyon szépen megkérlek titeket?!A Wild-ben van, ha jó Magic, vagy Ranged ember vagy, akkor PLEASE segítség!Móresre kell tanítani az ilyet! -
#6610 Eladó Adam Battle Axe 3.5K -ert ! -
#6609 Szófosók párbaja!MWÁ!:-P -
#6608 ha ketten vagytok ime egy strategia a BK-hoz:
------
#######
Bk 1 2
#######
# - asztalok
1 - egyik jatekos
2 - masik jatekos
Bk - Black Knight
(1) '2' nyillal indit '1' takarasabol
(2) '1' nyillal rasegit
(3) Bk nem tamad senkit
(...) Az erosebb viszi a cuccot :((
(2) -
#6607 valamelyik kuldihez kell :)) -
#6606 nature+Caos+Dead+Law -
#6605 BAZ!
Oxidas FULL RUNE-BAN VAN, ÉS VAN NÁLA RUNE BATTLE AXE!!!!ÉS BEMENT A MINER'S GUILDBE!EZ EGY ÁLLAT!
Oxidas
..
..
...
....
...
...
-
#6604 Mi a fene?Senki nincs fenn!Pedig szófosásom van ;-)
-
#6603 Mire jó a Bluerite Ore?mert van három..